• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Det finns flertalet dockor i vårt sortiment, bland annat den kända dockan Skrållan. Vi har även dockor från andra välkända märken som Baby Born, Baby Annabell och Dolls World. Alla dessa leksaksdockor är anpassade för barnen och har fina detaljer som gör dem verklighetstrogna. En del dockor kommer med kläder och andra tillbehör som potta, kläder, nappflaska och matset. Vissa dockor kan dessutom prata eller ge ifrån sig olika ljud som exempelvis att nysa, fnissa, gäspa och gråta. Några av dockorna har hård kropp, exempelvis baddockorna, men de flesta har mjuk kropp. Dockorna är tillverkade av godkända material och mestadels av plast. Det gör att hållbarheten är väldigt lång och att de går att tvätta rent då de blivit smutsiga. 

Dessutom har vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i.

Köp Barbiedockor på Leksakscity- Barbiedocka till lågt pris

Barbiedockor är alltid lika omtyckt bland barnen. Vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie och även Kendockor. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i. Dreamtopia serien där man hittar sjöjunfruar och andra färgglada Barbiedockor är väldigt fina. en del av dessa Dreamtopia dockor har också ljud- och ljusfunktioner. Köp din Barbiedocka på Leksakscity.se så får du alltid rätt pris och snabb leverans.

Dockhus och dockskåp

Dockskåp, dockhus, dockhem, många olika namn för samma fina och roliga klassiska leksak. Att leka med smådockor och figurer och få inreda ett eget hus har barn alltid tyckt om. Vi erbjuder ett stort sortiment med dockhus från många olika varumärken som exempelvis Barbie, My Little Pony, Lundby och våra egna varumärken. Här kan du alltså hitta dockhus i många olika varianter och modeller, husen för Barbie-dockor och My Little Pony-figurer är ju väldigt häftiga men vi har också mer klassiska dockskåp från exempelvis Lundby. Dessutom erbjuder vi mängder av dockhustillbehör, allt från soffor, matsalsset, trädgårdar, kaminer, dockor och figurer, belysning och badkar, för att bara nämna några. Här finns helt enkelt att man kan tänkas behöva för en mysig lek i dockskåpet.

L.O.L docka, figur, lekset och dockhus

LOL leksaker som figurer, dockor, lekset, Surprise bollar och andra tillbehör inom LOL kan du köpa på Leksakscity.se. LOL har väldigt fina små figurer och dockor i flera storlekar. I vårt sortiment ser du alltid de senaste leksakerna från LOL, vi har även ibland lite äldre leksaker från LOL till superlåga priser. Vissa LOL dockor har ofta böjbara leder i armar, ben, handleder och huvud. Att de är så rörliga gör att de är extra roliga att leka med för barnen. LOL dockorn har ofta långt hår som barnen kan kamma, göra frisyrer och pyssla med.

Det roliga med LOL är att om man köper många LOL dockor kan barnen kombinera och byta kläderna på dockorna. Kul att se olika outfits, kanske ska LOL på dans, disco, fest eller bara umgås med sina vänner. LOL är fantastiskt färgglada och roliga dockor med väldigt fina detaljer.

Överraskningskulor innehåller små tillbehör, figurer, kläder, skor, väskor, smycken, husdjur och andra roliga saker. Dessa små bollar är spännande för barnen, att inte veta vad man får, men man vet att mans ka få något fint och roligt att leka med.

LOL lekset och dockhus gör så klart ännu mer spännande. Här får LOL dockorna ett hem att vistas i. Mysigt och roligt för barnen då de leker med sina LOL dockor.

L.O.L. flygplan, campingbil och andra fordon kan du också köpa hos oss. Dessa fordon är oftast ganska stora och jättefina leksaker. Man får också med underbara tillbehör som förgyller leken med LOL ännu mer.

Docktillbehör som dockmöbler, dockkläder och tillbehör till docklekar

Med tillbehör till dockor blir dockleken mer varierad och på så sätt roligare. Dessa tillbehör inbjuder till mycket rolig lek med dockorna. Vi erbjuder en mängd olika dockkläder för alla tillfällen. Vi har dockkläder som passa många typer av dockor och vissa kläder är speciellt framtagna för att passa en viss typ av docka som Baby Born, Baby Rose, Skrållan eller dockor från Dolls Room. Med dockmöbler kan barnen leka att de ska natta dockan i sin säng eller vagga. Barnen kan även potträna sina dockor och sätta dem i sin matstol när det är dags att mata dem. Vi erbjuder även massor av extra utrustning till docklekar som dockblöjor, nappflaskor till dockor, skötväska och till och med roliga fordon som cykel, scooter med mera dom dockorna kan åka på.

Dockvagnar till dockor

Hos oss hittar ni även dockvagnar till dockorna. Våra dockvagnar kommer från de stora och populära varumärkena Skrållan, Smoby och Dolls Dream i massor av olika modeller. Allt från enklare sulkys till större vagnar med suffletter, korgar och väskor till kombivagnar som exempelvis kan vara både matstol, vagga och bilbarnstol. Vi har helt enkelt alla möjliga sorters vagnar till barnens dockor, och det finns definitivt något som passar alla. Dessutom erbjuder vi vagnar i olika färger, nyanser och mönster. Allt från olika nyanser av rosa och lila till prickigt, blommigt och teddybjörns-mönstrat. Dockvagnar gör ju barnens docklek så enormt mycket mer levande och roligare. De kan ta med dockan på promenader ute i det fina vädret, vagga dockan till sömns, lägga saker i korgen under vagnen eller bara köra omkring med dockan inomhus hemma. Det finns ju massor av skoj man kan hitta på med en fin dockvagn.

Sminkhuvud och stylinghuvud finns inte längre i vårt sortiment

Att leka med och styla sminkhuvud har barn alltid tyckt är roligt. Hos oss på Leksakscity hittar du allt från kompletta sminkhuvuden och stylinghuvuden till lekset med massa tillbehör för att styla både en docka, sig själv eller kanske en familjemedlem. Våra smink- och stylinghuvuden har fint, tjockt hår som man kan göra massvis av fina frisyrer med, möjligheterna är ju oändliga. Man kan använda några av de fina tillbehören, som locktång och plattång eller kanske göra några häftiga flätor och sätta upp håret med olika hårsnoddar och hårspännen. 

Sminkhuvud, stylinghuvud finns inte längre i vårt sortiment

Här på Leksakscity har vi massor av fina sminkhuvuden, stylinghuvuden och olika lekset för att sminka och styla dockor och även sig själv om barnen har lust. Att leka med smink- och stylinghuvud är ett jättebra och framförallt väldigt roligt sätt för barnen att utforska sin kreativa och artistiska sida. Det finns ju så mycket man kan göra med dessa dockor och lekset. Både testa på att sminka och även göra vackra håruppsättningar, borsta dockans hår med mera.

Stylinghuvud och sminkhuvud finns inte längre i vårt sortiment

Sminkdockor och stylingdockor som kommer från välkända och populära varumärken så som Baby Born och Bayer. Även när det gäller hår är ju möjligheterna oändliga och det är verkligen bara ens fantasi som sätter gränserna. Man kan föna, platta och locka håret på olika sätt. Ska dockan ha håret uppsatt i en tofs eller en bulle? Helt uppsatt eller med håret halvt nersläppt? Kanske helt nersläppt med massa flätor i. Sedan kan man styla håret med olika söta klämmor, hårspännen och accessoarer, eller bara låta det vara helt naturligt. Som sagt - möjligheterna är oändliga. Blir man inte nöjd är det ju bara att börja om. Låt fantasin flöda.

Under denna kategori finner du sminkhuvud och stylinghuvud. Med flera av dem medföljer leksakssmink, håraccessoarer med mera. Det finns även set med fler håraccessoarer så som klämmor, hårborste, leksaksplattång med mera som tillbehör.

Leksakssmink kan du köpa här

Här finner du leksakssmink som barnen kan använda både på sin sminkdocka, stylingdocka och på sig själv när de vill göra sig lite extra fina till ett kalas eller kanske maskerad. Att testa på att sminka sig är något som brukar vara spännande och roligt för barnen. Vi erbjuder flera fina kit med massor av roligt smink så som rouge, ögonskugga, nagellack med mera.

Här finner du även sminkbord och leksakssminkväska från Tooky Toy. Dessa innehåller inte riktigt smink utan leksakssmink som är gjort av trä.

Sminkhuvud och stylinghuvud finns inte längre i vårt sortiment

Här finner du sminkdockor och stylingdockor som barnen kan sminka och styla med håraccessoarer med mera. Med flera av dockorna medföljer roliga tillbehör så som leksakssmink, hårutsmyckningar, hårborste med mera. Det finns även extra tillbehör att beställa separat. Då får barnen ännu mer skoj att välja mellan när de stylar. Att få prova på att sminka och göra vackra håruppsättningar är superkul. Låt kreativiteten flöda så blir det säkert superfint. Stylingen kan variera från gång till gång beroende på vad barnen känner för just idag. Några av dockorna har även händer så att barnen kan leka att de målar stylingdockans naglar.

Det finns flertalet dockor i vårt sortiment, bland annat den kända dockan Skrållan. Vi har även dockor från andra välkända märken som Baby Born, Baby Annabell och Dolls World. Alla dessa leksaksdockor är anpassade för barnen och har fina detaljer som gör dem verklighetstrogna. En del dockor kommer med kläder och andra tillbehör som potta, kläder, nappflaska och matset. Vissa dockor kan dessutom prata eller ge ifrån sig olika ljud som exempelvis att nysa, fnissa, gäspa och gråta. Några av dockorna har hård kropp, exempelvis baddockorna, men de flesta har mjuk kropp. Dockorna är tillverkade av godkända material och mestadels av plast. Det gör att hållbarheten är väldigt lång och att de går att tvätta rent då de blivit smutsiga. 

Dessutom har vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i.

Köp Barbiedockor på Leksakscity- Barbiedocka till lågt pris

Barbiedockor är alltid lika omtyckt bland barnen. Vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie och även Kendockor. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i. Dreamtopia serien där man hittar sjöjunfruar och andra färgglada Barbiedockor är väldigt fina. en del av dessa Dreamtopia dockor har också ljud- och ljusfunktioner. Köp din Barbiedocka på Leksakscity.se så får du alltid rätt pris och snabb leverans.

Dockhus och dockskåp

Dockskåp, dockhus, dockhem, många olika namn för samma fina och roliga klassiska leksak. Att leka med smådockor och figurer och få inreda ett eget hus har barn alltid tyckt om. Vi erbjuder ett stort sortiment med dockhus från många olika varumärken som exempelvis Barbie, My Little Pony, Lundby och våra egna varumärken. Här kan du alltså hitta dockhus i många olika varianter och modeller, husen för Barbie-dockor och My Little Pony-figurer är ju väldigt häftiga men vi har också mer klassiska dockskåp från exempelvis Lundby. Dessutom erbjuder vi mängder av dockhustillbehör, allt från soffor, matsalsset, trädgårdar, kaminer, dockor och figurer, belysning och badkar, för att bara nämna några. Här finns helt enkelt att man kan tänkas behöva för en mysig lek i dockskåpet.

L.O.L docka, figur, lekset och dockhus

LOL leksaker som figurer, dockor, lekset, Surprise bollar och andra tillbehör inom LOL kan du köpa på Leksakscity.se. LOL har väldigt fina små figurer och dockor i flera storlekar. I vårt sortiment ser du alltid de senaste leksakerna från LOL, vi har även ibland lite äldre leksaker från LOL till superlåga priser. Vissa LOL dockor har ofta böjbara leder i armar, ben, handleder och huvud. Att de är så rörliga gör att de är extra roliga att leka med för barnen. LOL dockorn har ofta långt hår som barnen kan kamma, göra frisyrer och pyssla med.

Det roliga med LOL är att om man köper många LOL dockor kan barnen kombinera och byta kläderna på dockorna. Kul att se olika outfits, kanske ska LOL på dans, disco, fest eller bara umgås med sina vänner. LOL är fantastiskt färgglada och roliga dockor med väldigt fina detaljer.

Överraskningskulor innehåller små tillbehör, figurer, kläder, skor, väskor, smycken, husdjur och andra roliga saker. Dessa små bollar är spännande för barnen, att inte veta vad man får, men man vet att mans ka få något fint och roligt att leka med.

LOL lekset och dockhus gör så klart ännu mer spännande. Här får LOL dockorna ett hem att vistas i. Mysigt och roligt för barnen då de leker med sina LOL dockor.

L.O.L. flygplan, campingbil och andra fordon kan du också köpa hos oss. Dessa fordon är oftast ganska stora och jättefina leksaker. Man får också med underbara tillbehör som förgyller leken med LOL ännu mer.

Docktillbehör som dockmöbler, dockkläder och tillbehör till docklekar

Med tillbehör till dockor blir dockleken mer varierad och på så sätt roligare. Dessa tillbehör inbjuder till mycket rolig lek med dockorna. Vi erbjuder en mängd olika dockkläder för alla tillfällen. Vi har dockkläder som passa många typer av dockor och vissa kläder är speciellt framtagna för att passa en viss typ av docka som Baby Born, Baby Rose, Skrållan eller dockor från Dolls Room. Med dockmöbler kan barnen leka att de ska natta dockan i sin säng eller vagga. Barnen kan även potträna sina dockor och sätta dem i sin matstol när det är dags att mata dem. Vi erbjuder även massor av extra utrustning till docklekar som dockblöjor, nappflaskor till dockor, skötväska och till och med roliga fordon som cykel, scooter med mera dom dockorna kan åka på.

Dockvagnar till dockor

Hos oss hittar ni även dockvagnar till dockorna. Våra dockvagnar kommer från de stora och populära varumärkena Skrållan, Smoby och Dolls Dream i massor av olika modeller. Allt från enklare sulkys till större vagnar med suffletter, korgar och väskor till kombivagnar som exempelvis kan vara både matstol, vagga och bilbarnstol. Vi har helt enkelt alla möjliga sorters vagnar till barnens dockor, och det finns definitivt något som passar alla. Dessutom erbjuder vi vagnar i olika färger, nyanser och mönster. Allt från olika nyanser av rosa och lila till prickigt, blommigt och teddybjörns-mönstrat. Dockvagnar gör ju barnens docklek så enormt mycket mer levande och roligare. De kan ta med dockan på promenader ute i det fina vädret, vagga dockan till sömns, lägga saker i korgen under vagnen eller bara köra omkring med dockan inomhus hemma. Det finns ju massor av skoj man kan hitta på med en fin dockvagn.

Sminkhuvud och stylinghuvud finns inte längre i vårt sortiment

Att leka med och styla sminkhuvud har barn alltid tyckt är roligt. Hos oss på Leksakscity hittar du allt från kompletta sminkhuvuden och stylinghuvuden till lekset med massa tillbehör för att styla både en docka, sig själv eller kanske en familjemedlem. Våra smink- och stylinghuvuden har fint, tjockt hår som man kan göra massvis av fina frisyrer med, möjligheterna är ju oändliga. Man kan använda några av de fina tillbehören, som locktång och plattång eller kanske göra några häftiga flätor och sätta upp håret med olika hårsnoddar och hårspännen. 

Sminkhuvud, stylinghuvud finns inte längre i vårt sortiment

Här på Leksakscity har vi massor av fina sminkhuvuden, stylinghuvuden och olika lekset för att sminka och styla dockor och även sig själv om barnen har lust. Att leka med smink- och stylinghuvud är ett jättebra och framförallt väldigt roligt sätt för barnen att utforska sin kreativa och artistiska sida. Det finns ju så mycket man kan göra med dessa dockor och lekset. Både testa på att sminka och även göra vackra håruppsättningar, borsta dockans hår med mera.

Stylinghuvud och sminkhuvud finns inte längre i vårt sortiment

Sminkdockor och stylingdockor som kommer från välkända och populära varumärken så som Baby Born och Bayer. Även när det gäller hår är ju möjligheterna oändliga och det är verkligen bara ens fantasi som sätter gränserna. Man kan föna, platta och locka håret på olika sätt. Ska dockan ha håret uppsatt i en tofs eller en bulle? Helt uppsatt eller med håret halvt nersläppt? Kanske helt nersläppt med massa flätor i. Sedan kan man styla håret med olika söta klämmor, hårspännen och accessoarer, eller bara låta det vara helt naturligt. Som sagt - möjligheterna är oändliga. Blir man inte nöjd är det ju bara att börja om. Låt fantasin flöda.

Under denna kategori finner du sminkhuvud och stylinghuvud. Med flera av dem medföljer leksakssmink, håraccessoarer med mera. Det finns även set med fler håraccessoarer så som klämmor, hårborste, leksaksplattång med mera som tillbehör.

Leksakssmink kan du köpa här

Här finner du leksakssmink som barnen kan använda både på sin sminkdocka, stylingdocka och på sig själv när de vill göra sig lite extra fina till ett kalas eller kanske maskerad. Att testa på att sminka sig är något som brukar vara spännande och roligt för barnen. Vi erbjuder flera fina kit med massor av roligt smink så som rouge, ögonskugga, nagellack med mera.

Här finner du även sminkbord och leksakssminkväska från Tooky Toy. Dessa innehåller inte riktigt smink utan leksakssmink som är gjort av trä.

Sminkhuvud och stylinghuvud finns inte längre i vårt sortiment

Här finner du sminkdockor och stylingdockor som barnen kan sminka och styla med håraccessoarer med mera. Med flera av dockorna medföljer roliga tillbehör så som leksakssmink, hårutsmyckningar, hårborste med mera. Det finns även extra tillbehör att beställa separat. Då får barnen ännu mer skoj att välja mellan när de stylar. Att få prova på att sminka och göra vackra håruppsättningar är superkul. Låt kreativiteten flöda så blir det säkert superfint. Stylingen kan variera från gång till gång beroende på vad barnen känner för just idag. Några av dockorna har även händer så att barnen kan leka att de målar stylingdockans naglar.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 3000 kr

Rek. ålder

1 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 391 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 391 artiklar