• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Det finns flertalet dockor i vårt sortiment, bland annat den kända dockan Skrållan. Vi har även dockor från andra välkända märken som Baby Born, Baby Annabell och Dolls World. Alla dessa leksaksdockor är anpassade för barnen och har fina detaljer som gör dem verklighetstrogna. En del dockor kommer med kläder och andra tillbehör som potta, kläder...

Det finns flertalet dockor i vårt sortiment, bland annat den kända dockan Skrållan. Vi har även dockor från andra välkända märken som Baby Born, Baby Annabell och Dolls World. Alla dessa leksaksdockor är anpassade för barnen och har fina detaljer som gör dem verklighetstrogna. En del dockor kommer med kläder och andra tillbehör som potta, kläder, nappflaska och matset. Vissa dockor kan dessutom prata eller ge ifrån sig olika ljud som exempelvis att nysa, fnissa, gäspa och gråta. Några av dockorna har hård kropp, exempelvis baddockorna, men de flesta har mjuk kropp. Dockorna är tillverkade av godkända material och mestadels av plast. Det gör att hållbarheten är väldigt lång och att de går att tvätta rent då de blivit smutsiga. 

Dessutom har vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i.

Köp Barbiedockor på Leksakscity- Barbiedocka till lågt pris

Barbiedockor är alltid lika omtyckt bland barnen. Vi ett brett sortiment av den kända dockan Barbie och även Kendockor. Allt från stora slott och hus till större lekset med tillbehör som häst, scooter eller cykel till klassiska dockor och mindre tillbehörsset med exempelvis möbler. Barbie-dockorna finns nu dessutom i olika utformningar och modeller för att alla ska kunna hitta en docka de tycker om och kan känna igen sig i. Dreamtopia serien där man hittar sjöjunfruar och andra färgglada Barbiedockor är väldigt fina. en del av dessa Dreamtopia dockor har också ljud- och ljusfunktioner. Köp din Barbiedocka på Leksakscity.se så får du alltid rätt pris och snabb leverans.

Dockhus och dockskåp

Dockskåp, dockhus, dockhem, många olika namn för samma fina och roliga klassiska leksak. Att leka med smådockor och figurer och få inreda ett eget hus har barn alltid tyckt om. Vi erbjuder ett stort sortiment med dockhus från många olika varumärken som exempelvis Barbie, My Little Pony, Lundby och våra egna varumärken. Här kan du alltså hitta dockhus i många olika varianter och modeller, husen för Barbie-dockor och My Little Pony-figurer är ju väldigt häftiga men vi har också mer klassiska dockskåp från exempelvis Lundby. Dessutom erbjuder vi mängder av dockhustillbehör, allt från soffor, matsalsset, trädgårdar, kaminer, dockor och figurer, belysning och badkar, för att bara nämna några. Här finns helt enkelt att man kan tänkas behöva för en mysig lek i dockskåpet.

L.O.L docka, figur, lekset och dockhus

LOL leksaker som figurer, dockor, lekset, Surprise bollar och andra tillbehör inom LOL kan du köpa på Leksakscity.se. LOL har väldigt fina små figurer och dockor i flera storlekar. I vårt sortiment ser du alltid de senaste leksakerna från LOL, vi har även ibland lite äldre leksaker från LOL till superlåga priser. Vissa LOL dockor har ofta böjbara leder i armar, ben, handleder och huvud. Att de är så rörliga gör att de är extra roliga att leka med för barnen. LOL dockorn har ofta långt hår som barnen kan kamma, göra frisyrer och pyssla med.

Det roliga med LOL är att om man köper många LOL dockor kan barnen kombinera och byta kläderna på dockorna. Kul att se olika outfits, kanske ska LOL på dans, disco, fest eller bara umgås med sina vänner. LOL är fantastiskt färgglada och roliga dockor med väldigt fina detaljer.

Överraskningskulor innehåller små tillbehör, figurer, kläder, skor, väskor, smycken, husdjur och andra roliga saker. Dessa små bollar är spännande för barnen, att inte veta vad man får, men man vet att mans ka få något fint och roligt att leka med.

LOL lekset och dockhus gör så klart ännu mer spännande. Här får LOL dockorna ett hem att vistas i. Mysigt och roligt för barnen då de leker med sina LOL dockor.

L.O.L. flygplan, campingbil och andra fordon kan du också köpa hos oss. Dessa fordon är oftast ganska stora och jättefina leksaker. Man får också med underbara tillbehör som förgyller leken med LOL ännu mer.

Docktillbehör som dockmöbler, dockkläder och tillbehör till docklekar

Med tillbehör till dockor blir dockleken mer varierad och på så sätt roligare. Dessa tillbehör inbjuder till mycket rolig lek med dockorna. Vi erbjuder en mängd olika dockkläder för alla tillfällen. Vi har dockkläder som passa många typer av dockor och vissa kläder är speciellt framtagna för att passa en viss typ av docka som Baby Born, Baby Rose, Skrållan eller dockor från Dolls Room. Med dockmöbler kan barnen leka att de ska natta dockan i sin säng eller vagga. Barnen kan även potträna sina dockor och sätta dem i sin matstol när det är dags att mata dem. Vi erbjuder även massor av extra utrustning till docklekar som dockblöjor, nappflaskor till dockor, skötväska och till och med roliga fordon som cykel, scooter med mera dom dockorna kan åka på.

Dockvagnar till dockor

Hos oss hittar ni även dockvagnar till dockorna. Våra dockvagnar kommer från de stora och populära varumärkena Skrållan, Smoby och Dolls Dream i massor av olika modeller. Allt från enklare sulkys till större vagnar med suffletter, korgar och väskor till kombivagnar som exempelvis kan vara både matstol, vagga och bilbarnstol. Vi har helt enkelt alla möjliga sorters vagnar till barnens dockor, och det finns definitivt något som passar alla. Dessutom erbjuder vi vagnar i olika färger, nyanser och mönster. Allt från olika nyanser av rosa och lila till prickigt, blommigt och teddybjörns-mönstrat. Dockvagnar gör ju barnens docklek så enormt mycket mer levande och roligare. De kan ta med dockan på promenader ute i det fina vädret, vagga dockan till sömns, lägga saker i korgen under vagnen eller bara köra omkring med dockan inomhus hemma. Det finns ju massor av skoj man kan hitta på med en fin dockvagn.

Sminkhuvud och stylinghuvud

Att leka med och styla sminkhuvud har barn alltid tyckt är roligt. Hos oss på Leksakscity hittar du allt från kompletta sminkhuvuden och stylinghuvuden till lekset med massa tillbehör för att styla både en docka, sig själv eller kanske en familjemedlem. Våra smink- och stylinghuvuden har fint, tjockt hår som man kan göra massvis av fina frisyrer med, möjligheterna är ju oändliga. Man kan använda några av de fina tillbehören, som locktång och plattång eller kanske göra några häftiga flätor och sätta upp håret med olika hårsnoddar och hårspännen. 

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 3500 kr

Rek. ålder

1 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 540 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 540 artiklar