• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Efter ålder

Köpa leksaker till barn i olika åldrar kan du göra på Leksakscity.se

Köp billiga och funktionella leksaker till barn på Leksakscity.se, här hittar du fantastiska leksaker till barn från 0 till 14 år. Vi erbjuder tusentals leksaker som ger en fantastisk lekglädje. Leksaker till små barn som babyleksaker, träleksaker, dockor och pussel osv. Leksaker till större barn som tex radiostyrda bilar, radiostyrda flygplan, radiostyrda båtar och andra radiostyrda leksaksfordon.

Leksakscity har som mål att erbjuda leksaker som ger glädje till barnen och leksaker för att stimulera till lärande och utveckling. Många leksaker i trä är så kallade aktivitetsleksaker som aktiverar och utvecklar de små barnens motorik. För större barn har vi mer avancerade leksaker där barnen behöver tänka mer hur leksakerna fungerar och hur man ska använda dem. Exempel på leksaker där man använder mer koncentration är radiostyrda bilar, RC båtar och radiostyrda flygplan. Även elfordon som elfyrhjulingar och eltraktorer är från barn från 2 år och uppåt. Dessa elfordon kräver lite mer förståelse och kunnande för att köra dem.

Vårt långsiktiga mål med Leksakscity är att erbjuda ett stort och brett sortiment av leksaker av hög kvalitet till barn i åldrarna noll till fjorton år. För varje år som går utökar vi sortimentet och anpassar det till vad våra kunder efterfrågar. Hos oss ska man hitta något för alla, oavsett ålder på barnet.

På Leksakscity.se hittar du leksaker från kända varumärken. Exempel på några av våra mest populära varumärken är Amewi, Baby Annabell, Baby Born, Barbie, Bruder, Carrera, Emek, Feilun, Fur Real, Injusa, Jabadabado, Jamara, Jovi, Jungle Gym, Kidkraft, Kids Concept, Kids Globe, Lundby, Melissa & Doug, Micki, My Little Pony, Nikko, Nordic Play, Ninco, Papo, Peg Perego, Pippi, Salta Trampolines, Schleich, SES Creative, Siku, Silverlit, Skrållan, Jurassic World, Tooky Toy, Tronico, Woodi World Toy, Zuro Robo Alive.

Leksaker, babyleksaker till barn från 0 till 6 månader

Leksaker till små barn, babyleksaker hittar du på Leksakscity.se. När barnen är mellan 0 till 6 månader så är aktivitetsleksaker i trä helt perfekta leksaker. De är enkla att använda och tränar upp barnens finmotorik och väcker nyfikenheten hos barnen. En plocklåda är så klart en klassiker, där barnen ska lägga rätt kloss i rätt hål. Babblarnas plocklåda är superfin och väldigt uppskattad, även plocklåda från Tooky Toy är mycket omtyckt. Plocklådornas träklossar kan barnen också leka med var för sig, kul att bara pilla och kanske kasta dessa klossar :).

Dragleksaker är väldigt populära som dragleksak i trä i form av en giraff, krokodil, hund, elefant och andra skojiga djur. ett barn som är mellan 0 till 6 månader kan förmodligen inte dra dragleksaken efter sig, med de kan leka med figurerna och djuren som de är. När de sedan blir runt 1 till 1,5 år kanske de kan börja att dra dragleksaken med snöret.

Leksaker till en 1 åring

Är du ute efter en leksak till en ettåring? Då har du hittat rätt för på Leksakscity.se hittar du massa skojiga leksaker i trä för de små liven. Aktivitetskuber och aktivitetslådor som har kulramar, träklossar och andra roliga funktioner är perfekta leksaker för en ettåring. Här kan de sitta och greja och pilla med massa skojiga saker, snurra, dra och lägga in träklossar i rätt hål med mera.

För att öva upp motoriken finns det även stapelleksaker i form av en clown, pingvin, fina klossar i färgglada färger och även plcoktorn i pastellfärger. Med en stapelleksak och plocktorn gäller det för barnet att pricka träklossen rätt, trä på den på en pinne och efterhand bygga upp ett litet torn. Klossarna kan förstås byggas i den ordningen man önskar eller så kan man försöka lära barnet att den första klossen ska vara den stora och sedan sluta med den minsta träklossen.

Vi utökar ständigt sortimentet av leksaker till barn runt 1 år eller yngre. Så håll utkik efter fler leksaker och i framtiden kommer du hitta ännu fler babyleksaker på Leksakscity.se.

Leksaker till en 2 åring

En leksak för en tvåring är tex. kulbanor och kulramar de kan dra och kulorna, figurerna på en bana och flytta dem från ett ställe till ett annat ställe. Kulramarna finns i alla dess färger och former, färgglada och mer neutrala färger och även pastellfärgern. Men en kulbana övar barnen upp sina fingerfärdigheter och lär sig att "knyta ihop fingrarna och händerna" då de flyttar runt kulorna. 

Om barnet håller på att lära sig att gå, så är en Lära Gå Vagn helt perfekt. Här kan de stödja sig med hjälp av gåvagnen medans de försikitgt staplar sig framåt. Vissa lära gåvagnar har även tillbehör som träklossar, hjul att snurra på, kulbanor och leksaksverktyg som barnen kan greja med.

Sedan har vi även den klassiska bultbrädan så klart, där barnen lär sig dels hålla i ett föremål, en hammmare och sedan försöka slå ned de små bultarna. Barnen är kanske inte helt gamla nog för att klara slå ned bultarna, men de kan bonka och greja med hammaren, alltid kul att slå på något :) Bultbrädorna finns från varumärken som Melissa & Doug, Brio, Tooky Toy, Joueco, Kids Concept och Jabadabado mm. En tvåring tycker förstås också om att leka med leksaker som vi skrev ovan som är för barn 0 till 1 år. Dragleksaker är ju extra roligt om barnet lärt sig att gå, då de kan dra runt sin lilla kompis. Med en aktivitetskub kan barnets om 2åring utnyttja och använda aktivitetskuben ännu mer och lära sig nya saker.

Ett lektält är alltid roligt, här kan barnen få ett mysigt lekställe, där de kan sitta och leka med sina leksaker. Alltid roligt med ett litet krypin, där de själva kan skapa sin fantasi värld och leka att de har en koja. I tältet kan man även kanske ha en liten lampa som lyser upp och gör det extra mysigt. Lektält från Kids Concept och Jabadabado är verkligen superfina lektält av hög kvalitet.

Leksaker till en 3 åring

När barnet fyllt 3 år, så finns det tusentals leksaker på Leksakscity som är anpassade för barn från 3 år. Många leksakstillverkare har nämligen 3 år som lägsta ålder på många av deras leksaker. Orsaken till 3 år är bland annat då kan barnen hantera mindre delar och förstår mer och mer att de inte ska stoppa sakerna i munne. När barnet är 3 år har de också övat upp motoriken och sin allmänna förståelse för saker och ting. De förstår och lär sig snabbare och snabbare och är väldigt nyfikna på att testa nya saker. Många av leksakerna med en åldersgräns på 3 år är därför väldigt utvecklande för barnen och leksakerna är lite svårare att använda än leksaker för barn mellan 0 till 2 år.

Träleksaker är fortfarande väldigt populärt för barn från 3 år. Nu kan de ofta bemästra aktivitetslådorna som har många roliga funktioner, de kan själva använda sin fantasi och kreativitet och flytta runt kulor, snurra på hjulen och pricka in träklossarna där de ska vara.

Byggklossar och träklossar börjar nu bli intressant för barnen, där de själva kan stapla dem på varandra och bygga olika skapelser som torn, byggnader, väggar och andra roliga saker. På Leksakscity.se hittar du träklossar från Tooky Toy som ofta är mer färgglada klossar i trä, Micki, Kids Concept och Jabadabado har klossar i pastellfärger och mer neutrala färger. Sedan finns det även det kända varumärket Kapla, som gör de så kallade Kaplastavarna. Med kaplastavar kan barnen bygga helt fantastiska skapelser och det finns även böcker som ger tips och inspration. Här kan även föräldrarna vara med och tillsammans med barnen skapa något roligt.

Leksaksfordon är så klart en klassiker, på Leksakscity hittar du hundratals med olika leksaksfordon allt från leksaksbilar, leksaksmotorcyklar och leksakstraktorer. Varumärken som Bruder, Siku, Jamara, Play Fun, New Ray och många fler.

Leksaker till en 4 åring

En fyraåring tycker så klart också om leksaker :) och här hittar du massa fina leksaker som passar till ett barn som är 4 år gammalt. Vid 4 års ålder börjar barnet kanske mer intressera sig för tekniska saker som radiostyrda bilar och interaktiva leksaker. Vissa mindre radiostyrda bilar som inte går så snabbt är roliga leksaker till en fyråring. Interaktiva leksaker från Zuro Robo Alive som leksaksormar, leksaksödlor, leksakshundar och leksakskatter är väldigt skojiga leksaker. Dessa interaktiva leksaker rör ofta på sig själva och kan ibland ge ifårn sig olika ljud. Att köra elfordon som elbilar, eltraktorer är förstås också riktigt roligt, när barnet är 4 år kan de mer och mer köra helt själva utan hjälp från föräldrarna. En radiostyrd haj från Amewi som heter Sharky är verkligen en toppenleksak, den ser fräck ut och är extremt rolig att leka med i havet, sjön och även i badkaret.

Studsmattor och andra utomhusaktiviteter som lektorn är också helt perfekt vid denna ålder. Barnen klarar fint att hoppa och klättra för sig själva. Studsmattor från märket SALTA och lektorn från Jungle Gym är så klart några av favoriterna. Vill barnen gräva så har vi grävmaskiner som man kan sitta på och gräva i gruset och jorden med.

Leksaksdjur och leksakstall är ju alltid roligt att leka med, perfekt för de som vill leka bonde och hästägare. Här är varumärken som Schleich och Kids Globe kända märken av hög kvalitet. På Leksakscity hittar du de mest populära leksaksdjuren som hästar, kossor, höns, kaniner, hundar, katter och självklart även dinosaurier.

Vill barnen pyssla så finns det dinosaurieägg och enhörningsägg som kan kläckas fram om man lägger dem i vattnet, hur roligt som helst. Måla och kladda är förstås också alltid roligt, därför erbjuder vi olika målarfärger, lekleror, pärlor, pärlplattor och olika barnpussel.

Leksaker till en 5 åring

Femåringar har ännu mer förståelse för tekniska och mer avancerade leksaker. Nu kan de bemästra de radiostyrda robotorna och vissa av de radiostyrda bilarna. Med en vuxens hjälp kan de ofta också köra en radiostyrd båt, men en vuxen måste alltid vara med pga. av den roterande propellern. För att se all radiostyrda robotar och interaktiva robotar kan du klicka här. Att leka olika rollekakr som tex. doktor är ju så klart alltid lika poulärt, Leksakscity erbjuder en mängd olika doktorsleksaker som doktorväskor, doktorskläder och andra leksaker till den typen av rolllek. Se alla leksaker inom sjuksköterska och doktor här.

Att leka utomhus är ju alltid bra, härligt med frisk luft och att få röra på sig. Då passar en studsmatta fint likaså gungor från Hörby Bruk. Det finns också massa fina trampleksaker som trampbilar, tramptraktorer med mera. Det finns också superfina eltraktorer från märket Jamara och Peg Perego. Här kan barnen ge sig ut på upptäcksfärd och dessa eltraktorer har starka motorer och lång körtid. Hoppborgar och vattenland är förstås extra populärt på sommaren.

Leksaker till en 6 åring och 7 åring

När barnen blir 6 till 7 år så finns det massa roliga leksaker som de kan använda. Nu kan de utföra mer avancerade saker och när de sitter och pysslar kan de skapa rikgt fina saker på många olika sätt. Deras fantasi och kreativa sida kommer verkligen fram nu. På Leksakscity finns det massa pyssel som passar barnen, målarpaletter, pärlor, smycken och många andra roliga saker. Se allt pyssel här

Utomhus är alltid lika roligt och studsmattan är även vid 6 års ålder en stor favorit, nu kan de hoppa högre och högre med full kraft :). Se alla våra skojiga studsmattor här. Elfordon som eltraktorer passar också 6 åringar, de kan nu ge sig ut på längre turer själva och använda turbo växeln som ger den högsta farten.

Kapla byggstavar är en annan leksak där barnen nu kan skapa ännu mer avancerade skapelser. Med hjälp av Kaplas handböcker kan man få hjälp och insiration till hur man kan bygga med Kapla. Kapla är verkligen superpopulärt, barnen kan öva upp sin kreativa sida ännu mer och alltid roligt när de ser sin egna skapelse. Se alla Kapla byggstavar här.

Leksaker till barn mellan 8-12 år

Att köra stora radiostyrda lastbilar  och radiostyrda grävmaskiner är fantastiska leksaker som barnen nu kan kontrollera helt och håller. Amewi har de mest avancerade grävmaskinerna, se alla Amewis leksaker här. Radiostyrda terrängbilar är förstås en riktig hit på våren och sommaren. Vissa radiostyrda bilar kan även köras på vintern i snön, tackvare deras larver och starka motorer. Köp radiostyrda terrängfordon här. På Leksakscity.se hittar du även tuffa radiostyrda båtar som går ändå upp till 45 km/h, i framtiden kanske vi lanserar ännu snabbare båtar. Se alla fräcka radiostyrda båtar till barn här.

Studsmattor och lektorn är även vid denna ålder perfekt att använda utomhus. Alltid bra för barnen att komma ut och röra på sig. Barnen kanske har fått upp ett samlarintresse och då är leksaksdjur från Schleich och Papo väldigt fina djur och figurer.

Leksaker till barn mellan 12-14 år

Här finns det massa roliga leksaker som är mer avancerade som tex drönare, helikoptrar och radiostyrda stridsvagnarRadiostyrda flygplan har ofta en åldersgräns på 14 år, för att de har en roterande propeller. Det är också lite svårare att köra ett radiostyrt flygplan jämfört mot tex. en radiostyrd bil. Flygplanen kräver mer finmotorik och känsla för att kunna kontrollera dem på rätt sätt. Köp ett radiostyrt flygplan här. Även många radiostyrda båtar har en åldersgräns på 14 år för att de har en roterande propeller. Vissa båtar går också riktigt snabbt så det gäller att man tar det försiktigt och vid 12 till 14 års ålder har barnen mer förståelse för vilka krafter och hastigheter som båten har.

Bilbanor från Carrera finns också till barnen som blivit lite äldre. Nu kan de köra fortare och fortare och samtidgt ha full kontroll på sin bil. Det blir ju ännu roligare nu med längre och större bilbanor och snabbare bilar. De interaktiva robotorna som har många programmeringsfunktioner är också perfekta leksaker för barn som är lite äldre. Nu kan de själva använda funktioner helt ut och därmed ha full kontroll på robotorna.

Om barnen vill bygga och greja så finns varumärket Tronico. Där kan barnen bygga olika skapelser och framförallt olika fordon. Tronico tillverkar sina byggmodeller i metall och man skruvar ihop dem helt från grunden. Vissa av byggmodellerna är även radiostyrda vilket gör leken ännu roligare. Se alla Tronicos leksaker här.


Vi har som mål att erbjuda leksaker till åldersgrupper mellan 0-14 år och vi utökar ständigt vårt sortiment. Har du önskemål om något eller några varumärken kan du alltid kontakta oss. Vi gillar att ta emot feedback från våra besökare på sidan och våra kunder. Tillsammans kan vi bygga en bra leksaksbutik på nätet med hållbara leksaker av hög kvalitet. Varmt välkommen till Leksakscity.se

Köpa leksaker till barn i olika åldrar kan du göra på Leksakscity.se

Köp billiga och funktionella leksaker till barn på Leksakscity.se, här hittar du fantastiska leksaker till barn från 0 till 14 år. Vi erbjuder tusentals leksaker som ger en fantastisk lekglädje. Leksaker till små barn som babyleksaker, träleksaker, dockor och pussel osv. Leksaker till större barn som tex radiostyrda bilar, radiostyrda flygplan, radiostyrda båtar och andra radiostyrda leksaksfordon.

Leksakscity har som mål att erbjuda leksaker som ger glädje till barnen och leksaker för att stimulera till lärande och utveckling. Många leksaker i trä är så kallade aktivitetsleksaker som aktiverar och utvecklar de små barnens motorik. För större barn har vi mer avancerade leksaker där barnen behöver tänka mer hur leksakerna fungerar och hur man ska använda dem. Exempel på leksaker där man använder mer koncentration är radiostyrda bilar, RC båtar och radiostyrda flygplan. Även elfordon som elfyrhjulingar och eltraktorer är från barn från 2 år och uppåt. Dessa elfordon kräver lite mer förståelse och kunnande för att köra dem.

Vårt långsiktiga mål med Leksakscity är att erbjuda ett stort och brett sortiment av leksaker av hög kvalitet till barn i åldrarna noll till fjorton år. För varje år som går utökar vi sortimentet och anpassar det till vad våra kunder efterfrågar. Hos oss ska man hitta något för alla, oavsett ålder på barnet.

På Leksakscity.se hittar du leksaker från kända varumärken. Exempel på några av våra mest populära varumärken är Amewi, Baby Annabell, Baby Born, Barbie, Bruder, Carrera, Emek, Feilun, Fur Real, Injusa, Jabadabado, Jamara, Jovi, Jungle Gym, Kidkraft, Kids Concept, Kids Globe, Lundby, Melissa & Doug, Micki, My Little Pony, Nikko, Nordic Play, Ninco, Papo, Peg Perego, Pippi, Salta Trampolines, Schleich, SES Creative, Siku, Silverlit, Skrållan, Jurassic World, Tooky Toy, Tronico, Woodi World Toy, Zuro Robo Alive.

Leksaker, babyleksaker till barn från 0 till 6 månader

Leksaker till små barn, babyleksaker hittar du på Leksakscity.se. När barnen är mellan 0 till 6 månader så är aktivitetsleksaker i trä helt perfekta leksaker. De är enkla att använda och tränar upp barnens finmotorik och väcker nyfikenheten hos barnen. En plocklåda är så klart en klassiker, där barnen ska lägga rätt kloss i rätt hål. Babblarnas plocklåda är superfin och väldigt uppskattad, även plocklåda från Tooky Toy är mycket omtyckt. Plocklådornas träklossar kan barnen också leka med var för sig, kul att bara pilla och kanske kasta dessa klossar :).

Dragleksaker är väldigt populära som dragleksak i trä i form av en giraff, krokodil, hund, elefant och andra skojiga djur. ett barn som är mellan 0 till 6 månader kan förmodligen inte dra dragleksaken efter sig, med de kan leka med figurerna och djuren som de är. När de sedan blir runt 1 till 1,5 år kanske de kan börja att dra dragleksaken med snöret.

Leksaker till en 1 åring

Är du ute efter en leksak till en ettåring? Då har du hittat rätt för på Leksakscity.se hittar du massa skojiga leksaker i trä för de små liven. Aktivitetskuber och aktivitetslådor som har kulramar, träklossar och andra roliga funktioner är perfekta leksaker för en ettåring. Här kan de sitta och greja och pilla med massa skojiga saker, snurra, dra och lägga in träklossar i rätt hål med mera.

För att öva upp motoriken finns det även stapelleksaker i form av en clown, pingvin, fina klossar i färgglada färger och även plcoktorn i pastellfärger. Med en stapelleksak och plocktorn gäller det för barnet att pricka träklossen rätt, trä på den på en pinne och efterhand bygga upp ett litet torn. Klossarna kan förstås byggas i den ordningen man önskar eller så kan man försöka lära barnet att den första klossen ska vara den stora och sedan sluta med den minsta träklossen.

Vi utökar ständigt sortimentet av leksaker till barn runt 1 år eller yngre. Så håll utkik efter fler leksaker och i framtiden kommer du hitta ännu fler babyleksaker på Leksakscity.se.

Leksaker till en 2 åring

En leksak för en tvåring är tex. kulbanor och kulramar de kan dra och kulorna, figurerna på en bana och flytta dem från ett ställe till ett annat ställe. Kulramarna finns i alla dess färger och former, färgglada och mer neutrala färger och även pastellfärgern. Men en kulbana övar barnen upp sina fingerfärdigheter och lär sig att "knyta ihop fingrarna och händerna" då de flyttar runt kulorna. 

Om barnet håller på att lära sig att gå, så är en Lära Gå Vagn helt perfekt. Här kan de stödja sig med hjälp av gåvagnen medans de försikitgt staplar sig framåt. Vissa lära gåvagnar har även tillbehör som träklossar, hjul att snurra på, kulbanor och leksaksverktyg som barnen kan greja med.

Sedan har vi även den klassiska bultbrädan så klart, där barnen lär sig dels hålla i ett föremål, en hammmare och sedan försöka slå ned de små bultarna. Barnen är kanske inte helt gamla nog för att klara slå ned bultarna, men de kan bonka och greja med hammaren, alltid kul att slå på något :) Bultbrädorna finns från varumärken som Melissa & Doug, Brio, Tooky Toy, Joueco, Kids Concept och Jabadabado mm. En tvåring tycker förstås också om att leka med leksaker som vi skrev ovan som är för barn 0 till 1 år. Dragleksaker är ju extra roligt om barnet lärt sig att gå, då de kan dra runt sin lilla kompis. Med en aktivitetskub kan barnets om 2åring utnyttja och använda aktivitetskuben ännu mer och lära sig nya saker.

Ett lektält är alltid roligt, här kan barnen få ett mysigt lekställe, där de kan sitta och leka med sina leksaker. Alltid roligt med ett litet krypin, där de själva kan skapa sin fantasi värld och leka att de har en koja. I tältet kan man även kanske ha en liten lampa som lyser upp och gör det extra mysigt. Lektält från Kids Concept och Jabadabado är verkligen superfina lektält av hög kvalitet.

Leksaker till en 3 åring

När barnet fyllt 3 år, så finns det tusentals leksaker på Leksakscity som är anpassade för barn från 3 år. Många leksakstillverkare har nämligen 3 år som lägsta ålder på många av deras leksaker. Orsaken till 3 år är bland annat då kan barnen hantera mindre delar och förstår mer och mer att de inte ska stoppa sakerna i munne. När barnet är 3 år har de också övat upp motoriken och sin allmänna förståelse för saker och ting. De förstår och lär sig snabbare och snabbare och är väldigt nyfikna på att testa nya saker. Många av leksakerna med en åldersgräns på 3 år är därför väldigt utvecklande för barnen och leksakerna är lite svårare att använda än leksaker för barn mellan 0 till 2 år.

Träleksaker är fortfarande väldigt populärt för barn från 3 år. Nu kan de ofta bemästra aktivitetslådorna som har många roliga funktioner, de kan själva använda sin fantasi och kreativitet och flytta runt kulor, snurra på hjulen och pricka in träklossarna där de ska vara.

Byggklossar och träklossar börjar nu bli intressant för barnen, där de själva kan stapla dem på varandra och bygga olika skapelser som torn, byggnader, väggar och andra roliga saker. På Leksakscity.se hittar du träklossar från Tooky Toy som ofta är mer färgglada klossar i trä, Micki, Kids Concept och Jabadabado har klossar i pastellfärger och mer neutrala färger. Sedan finns det även det kända varumärket Kapla, som gör de så kallade Kaplastavarna. Med kaplastavar kan barnen bygga helt fantastiska skapelser och det finns även böcker som ger tips och inspration. Här kan även föräldrarna vara med och tillsammans med barnen skapa något roligt.

Leksaksfordon är så klart en klassiker, på Leksakscity hittar du hundratals med olika leksaksfordon allt från leksaksbilar, leksaksmotorcyklar och leksakstraktorer. Varumärken som Bruder, Siku, Jamara, Play Fun, New Ray och många fler.

Leksaker till en 4 åring

En fyraåring tycker så klart också om leksaker :) och här hittar du massa fina leksaker som passar till ett barn som är 4 år gammalt. Vid 4 års ålder börjar barnet kanske mer intressera sig för tekniska saker som radiostyrda bilar och interaktiva leksaker. Vissa mindre radiostyrda bilar som inte går så snabbt är roliga leksaker till en fyråring. Interaktiva leksaker från Zuro Robo Alive som leksaksormar, leksaksödlor, leksakshundar och leksakskatter är väldigt skojiga leksaker. Dessa interaktiva leksaker rör ofta på sig själva och kan ibland ge ifårn sig olika ljud. Att köra elfordon som elbilar, eltraktorer är förstås också riktigt roligt, när barnet är 4 år kan de mer och mer köra helt själva utan hjälp från föräldrarna. En radiostyrd haj från Amewi som heter Sharky är verkligen en toppenleksak, den ser fräck ut och är extremt rolig att leka med i havet, sjön och även i badkaret.

Studsmattor och andra utomhusaktiviteter som lektorn är också helt perfekt vid denna ålder. Barnen klarar fint att hoppa och klättra för sig själva. Studsmattor från märket SALTA och lektorn från Jungle Gym är så klart några av favoriterna. Vill barnen gräva så har vi grävmaskiner som man kan sitta på och gräva i gruset och jorden med.

Leksaksdjur och leksakstall är ju alltid roligt att leka med, perfekt för de som vill leka bonde och hästägare. Här är varumärken som Schleich och Kids Globe kända märken av hög kvalitet. På Leksakscity hittar du de mest populära leksaksdjuren som hästar, kossor, höns, kaniner, hundar, katter och självklart även dinosaurier.

Vill barnen pyssla så finns det dinosaurieägg och enhörningsägg som kan kläckas fram om man lägger dem i vattnet, hur roligt som helst. Måla och kladda är förstås också alltid roligt, därför erbjuder vi olika målarfärger, lekleror, pärlor, pärlplattor och olika barnpussel.

Leksaker till en 5 åring

Femåringar har ännu mer förståelse för tekniska och mer avancerade leksaker. Nu kan de bemästra de radiostyrda robotorna och vissa av de radiostyrda bilarna. Med en vuxens hjälp kan de ofta också köra en radiostyrd båt, men en vuxen måste alltid vara med pga. av den roterande propellern. För att se all radiostyrda robotar och interaktiva robotar kan du klicka här. Att leka olika rollekakr som tex. doktor är ju så klart alltid lika poulärt, Leksakscity erbjuder en mängd olika doktorsleksaker som doktorväskor, doktorskläder och andra leksaker till den typen av rolllek. Se alla leksaker inom sjuksköterska och doktor här.

Att leka utomhus är ju alltid bra, härligt med frisk luft och att få röra på sig. Då passar en studsmatta fint likaså gungor från Hörby Bruk. Det finns också massa fina trampleksaker som trampbilar, tramptraktorer med mera. Det finns också superfina eltraktorer från märket Jamara och Peg Perego. Här kan barnen ge sig ut på upptäcksfärd och dessa eltraktorer har starka motorer och lång körtid. Hoppborgar och vattenland är förstås extra populärt på sommaren.

Leksaker till en 6 åring och 7 åring

När barnen blir 6 till 7 år så finns det massa roliga leksaker som de kan använda. Nu kan de utföra mer avancerade saker och när de sitter och pysslar kan de skapa rikgt fina saker på många olika sätt. Deras fantasi och kreativa sida kommer verkligen fram nu. På Leksakscity finns det massa pyssel som passar barnen, målarpaletter, pärlor, smycken och många andra roliga saker. Se allt pyssel här

Utomhus är alltid lika roligt och studsmattan är även vid 6 års ålder en stor favorit, nu kan de hoppa högre och högre med full kraft :). Se alla våra skojiga studsmattor här. Elfordon som eltraktorer passar också 6 åringar, de kan nu ge sig ut på längre turer själva och använda turbo växeln som ger den högsta farten.

Kapla byggstavar är en annan leksak där barnen nu kan skapa ännu mer avancerade skapelser. Med hjälp av Kaplas handböcker kan man få hjälp och insiration till hur man kan bygga med Kapla. Kapla är verkligen superpopulärt, barnen kan öva upp sin kreativa sida ännu mer och alltid roligt när de ser sin egna skapelse. Se alla Kapla byggstavar här.

Leksaker till barn mellan 8-12 år

Att köra stora radiostyrda lastbilar  och radiostyrda grävmaskiner är fantastiska leksaker som barnen nu kan kontrollera helt och håller. Amewi har de mest avancerade grävmaskinerna, se alla Amewis leksaker här. Radiostyrda terrängbilar är förstås en riktig hit på våren och sommaren. Vissa radiostyrda bilar kan även köras på vintern i snön, tackvare deras larver och starka motorer. Köp radiostyrda terrängfordon här. På Leksakscity.se hittar du även tuffa radiostyrda båtar som går ändå upp till 45 km/h, i framtiden kanske vi lanserar ännu snabbare båtar. Se alla fräcka radiostyrda båtar till barn här.

Studsmattor och lektorn är även vid denna ålder perfekt att använda utomhus. Alltid bra för barnen att komma ut och röra på sig. Barnen kanske har fått upp ett samlarintresse och då är leksaksdjur från Schleich och Papo väldigt fina djur och figurer.

Leksaker till barn mellan 12-14 år

Här finns det massa roliga leksaker som är mer avancerade som tex drönare, helikoptrar och radiostyrda stridsvagnarRadiostyrda flygplan har ofta en åldersgräns på 14 år, för att de har en roterande propeller. Det är också lite svårare att köra ett radiostyrt flygplan jämfört mot tex. en radiostyrd bil. Flygplanen kräver mer finmotorik och känsla för att kunna kontrollera dem på rätt sätt. Köp ett radiostyrt flygplan här. Även många radiostyrda båtar har en åldersgräns på 14 år för att de har en roterande propeller. Vissa båtar går också riktigt snabbt så det gäller att man tar det försiktigt och vid 12 till 14 års ålder har barnen mer förståelse för vilka krafter och hastigheter som båten har.

Bilbanor från Carrera finns också till barnen som blivit lite äldre. Nu kan de köra fortare och fortare och samtidgt ha full kontroll på sin bil. Det blir ju ännu roligare nu med längre och större bilbanor och snabbare bilar. De interaktiva robotorna som har många programmeringsfunktioner är också perfekta leksaker för barn som är lite äldre. Nu kan de själva använda funktioner helt ut och därmed ha full kontroll på robotorna.

Om barnen vill bygga och greja så finns varumärket Tronico. Där kan barnen bygga olika skapelser och framförallt olika fordon. Tronico tillverkar sina byggmodeller i metall och man skruvar ihop dem helt från grunden. Vissa av byggmodellerna är även radiostyrda vilket gör leken ännu roligare. Se alla Tronicos leksaker här.


Vi har som mål att erbjuda leksaker till åldersgrupper mellan 0-14 år och vi utökar ständigt vårt sortiment. Har du önskemål om något eller några varumärken kan du alltid kontakta oss. Vi gillar att ta emot feedback från våra besökare på sidan och våra kunder. Tillsammans kan vi bygga en bra leksaksbutik på nätet med hållbara leksaker av hög kvalitet. Varmt välkommen till Leksakscity.se

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 16900 kr

Rek. ålder

1 år - 14 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 3005 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 3005 artiklar