• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Köksutrustning

Leksaks köksutrustning, leksaks köksredskap och köksleksaker till barnens rollek som kock och bagare från Jabadabado, Kids Concept, Micki, Tooky Toy, Play Fun och andra populära märken

Ska du handla leksaksköksutrustning till barnen? Här finns massor av leksaksköksutrustning för barnen att leka med så som kaffeservis, teservis, kastruller, grytor, köksredskap, slevar, vispar, baktillbehör och mycket mer. Vi erbjuder ett brett sortiment från omtyckta varumärken. Med dessa leksaker kan barnen leka att de ska laga mat och baka. Sedan kan de bjuda familjen på leksaksmat och ha en mysig stund tillsammans. Att leka kökslekar är också roligt att göra tillsammans med sina kompisar, vänner eller med mamma och pappa. Det uppstår en härlig gemenskap i leksaksköket och det är så roligt att sätta sig in i barnens lek. Barnen lever in i det och det blir som på riktigt med dessa verklighetstrogna köksleksaker. Leksaksredskapen finns i diverse olika material som trä, metall och stöttålig hållbar plast. Alla köksredskap är CE-Märkta som alla andra våra leksaker som vi erbjuder i vår e-butik. Leksaker inom köksutrustning är helt underbara tillbehör till barnens leksakskök och det gör att leken blir ännu mer komplett och levande. Till alla dessa köksredskapsleksaker så erbjuder vi också mängder med rolig leksaksmat, så barnen kan laga en god frukost, lite fika eller varför inte en hel middag. Se leksaksmaten här och se leksaksköken här. Köp dina leksaksköksredskap på Leksakscity så får du leksaksutrustning av hög kvalitet, till bra priser och vi ger dig alltid en snabb leverans för vi har alla dessa köksleksaker på eget lager.

Jabadabado leksaks köksutrustning till barnens rollek som kock och bagare

Varumärket Jabadabado har leksaker som är mycket populära eftersom de har så fin design. Här finns flera jättefina teserviser och dockserviser så att barnen kan bjuda på gofika. Det finns även köksutrustning och bakutrustning så att barnen kan laga mat och baka smarriga muffins. Köksutrustning från varumärket Jabadabado finner du här på Leksakscity. Här finns vackra serviser så att barnen kan bjuda nallarna på kaffe och kaka. Eller kanske bjuda familjen på lite fika. Att leka med teservis eller kaffeservis kan utveckla barnens språkliga förmåga genom att benämna sakerna och sätta ord på det vi gör och det som händer. Man kan gå in i en lekroll genom att prata om att kaffet var gott och att jag gärna tar påtår. En av serviserna har också medföljande korg så att barnen kan duka upp en fin picknick på sitt rum eller kanske ute i trädgården.

Jabadabado har också ett köksset med grytor, kastruller och köksredskap som barnen behöver när de leker matlagning. De kan självklart användas som de är, eller kombineras med ett leksakskök som också finns i vårt sortiment. Är barnen mer för att baka så finns också en väska full med prylar för bakning. Perfekt till den blivande bagaren eller konditorn. Nu kan barnen baka muffins, pepparkakor samt blanda, kavla och röra i den goda smeten. Köksutrustning från välkända Jabadabado till barnens leksakskök, är helt underbara köksleksaker. Teservis, bakutrustning, köksset med mera att leka med. Nu kan de laga mat och ha tebjudning med sina vänner, mamma, pappa och syskon.

Leksaksköksutrustning från varumärket Kids Concept

Baktillbehör, fikaservis och annat roligt från Kids Concept. Nu kan barnen baka och laga mat med dessa fina köksredskap. Leksaksköksredskapen har neutrala färger som passar i alla hem. Köksutrustningen från Kids Concept har neutrala färger som vitt, natur och pastell som att de passar i hemmet och i barnens lekrum. De kan också användas som tillbehör i barnens leksakskök. Nu kan de baka smarriga kakor, tårtor, blanda, vispa, kavla och växa ingridienser på vågen. Då är det superbra att vara klädd i ett förkläde och kockmössa. Det förstärker kockkänslan och gör att barnen kan känna sig som små matlagare. Efter en stunds bakning är kakorna klara och då kan de avnjutas tillsammans med setet Kids Concept Fika dryck. Det är en termos samt fyra stycken muggar med olika drycker som man kan lägga i. På så sätt kan man välja mellan kaffe, te, varm choklad och latte. Kids Concept leksaksköksutning är tillverkat i trä och i metall, för lång hållbarhet.

Köksutrustning som leksak till leksakskök från Micki

Mickis köksleksaker är superfina och tillverkade i material som är gedigna så som porslin, stål, textil, trä och hållbar papp. Här finns köksutrustning för både bakning, matlagning och servering av mat och fika. Barnen kan koka pasta, laga pannkakor, steka hamburgare och mycket mer. Härliga varumärket Micki med leksaker av högsta kvalitet. De tillverkar leksaker av gedigna material som ger leksakerna en lyxigare känsla. Vad sägs om ett pannkaksset så att barnen kan laga smarriga pannkakor? Blanda ingredienserna i skålen och rör ihop till en god smet. Tillbehören är tillverkade av tyg och hållbar papp.

Först är det dags att handla i mataffären och fylla på skafferiet. Micki har en fin shoppingkorg med medföljande förpackningar med matvaror. Barnen kan med detta set leka att de går till affären och handlar. Sedan är det dags att laga den goda maten. Micki har leksaker för både tillredning av leksaksmat samt för servering. Kökredskap, stekpanna, gryta och kastrull för barnens matlagning. Sedan kan de servera den smarriga maten på Pippis porslinsservis och efteråt blir det fika på Bamses fina kaffeservis.

Köksutrustning och leksakskastruller, leksaksstekpannor från Play Fun

Från Play fun har vi massor av kökskit till barnens leksakskök. Köksseten innehåller kastruller, grytor, slevar och mycket mer. Seten innehåller många saker och redskap med detaljer så att det blir en mer varierad lek. Barnen kan leka att de lagar mat till familjen eller så kan de leka att de är kock på en populär restaurang. En mängd fina köksset och köksutrustning för barn att använda när de leker matlagning och bakning. Nu kan de laga smarrig mat åt mamma, pappa, åt dockorna eller gosedjuren. Det blir en fantasifylld lek där barnen har möjlighet att lära sig mycket inom matlagning och det är även språkutvecklande att leka tillsammans med någon annan. Här finns ett flertal köksset med grytor, kastruller, stekpannor och köksredskap så som slevar och stekspadar. Hör finns även kockkläder med förkläde, bakutrustning och servis från varumärket Play Fun. Leksakskastruller, baktillbehör, köksredskap ett brett utbud av köksset, bakset, serviser, kökstextilier med mera för barn att leka med. Att leka kökslekar är populärt bland många barn, fina köksredskap hittar man från Play Fun.

Tooky Toy köksutrustning av trä till barnen lek

Tooky Toy erbjuder köksleksaker i trä som barnen kan leka med. Här finns fler söta set med bland annat bricka med servis, leksaksfika och kastrullset. Tooky Toys leksaksmat erbjuder mycket skoj för barnen. Leksakerna är tillverkade i trä som håller under lång tid. Tooky Toy har ett brett sortiment av träleksaker inom köksleksaker för barn. Här finns leksaksköksutrustning som barnen kan använda att leka med. Här finns en servis med goda kakor och bakelser så att barnen kan bjuda på fika. Det finns också en teservis med tårta och praktisk bricka att bära alltsammans på. Barnen kan även laga mat med fina kastruller och slevar av trä. Undra vad det blir för mat, kanske spagetti med köttfärssås eller en god soppa?

Woodi World Toy köksutrustning för leksakskök

Från varumärket Woodi World Toy har vi set med massor av rolig och praktisk köksutrustning. Här finns kastrull, kaffeservis, skärbräda, bestick, tallrikar och mycket mer. Med dessa fina kökstillbehör kan barnen fylla upp sitt leksakskök så att de kan leka kock, bagage eller att de lagar mat till familjen. Självklart kan barnen också leka med dessa köksleksaker separat. Här finns rolig köksutrustning för barnens leksakskök och leksaksspis. Barnen kan leka många roliga kökslekar med dessa fina kökstillbehör. Här finns nämligen set med massor av tillbehör som gör köksleken superkul. Genom att beställa ett helt set får barnen massor av saker på en gång som de kan fylla upp sitt minikök med. Självklart går det även utmärkt att använda dessa köksleksaker och köksutrustning separat. Från Woodi World Toy erbjuder vi till exempel set med kaffeservis, kastrull, bestick, tallrikar, köksredskap med mera. Vi har även set med skärbräda, leksakskniv, slev, stekspade och kavel av trä. Med dessa kan barnen leka att de bakar och lagar god mat.

Leksaks köksutrustning, leksaks köksredskap och köksleksaker till barnens rollek som kock och bagare från Jabadabado, Kids Concept, Micki, Tooky Toy, Play Fun och andra populära märken

Ska du handla leksaksköksutrustning till barnen? Här finns massor av leksaksköksutrustning för barnen att leka med så som kaffeservis, teservis, kastruller, grytor, köksredskap, slevar, vispar, baktillbehör och mycket mer. Vi erbjuder ett brett sortiment från omtyckta varumärken. Med dessa leksaker kan barnen leka att de ska laga mat och baka. Sedan kan de bjuda familjen på leksaksmat och ha en mysig stund tillsammans. Att leka kökslekar är också roligt att göra tillsammans med sina kompisar, vänner eller med mamma och pappa. Det uppstår en härlig gemenskap i leksaksköket och det är så roligt att sätta sig in i barnens lek. Barnen lever in i det och det blir som på riktigt med dessa verklighetstrogna köksleksaker. Leksaksredskapen finns i diverse olika material som trä, metall och stöttålig hållbar plast. Alla köksredskap är CE-Märkta som alla andra våra leksaker som vi erbjuder i vår e-butik. Leksaker inom köksutrustning är helt underbara tillbehör till barnens leksakskök och det gör att leken blir ännu mer komplett och levande. Till alla dessa köksredskapsleksaker så erbjuder vi också mängder med rolig leksaksmat, så barnen kan laga en god frukost, lite fika eller varför inte en hel middag. Se leksaksmaten här och se leksaksköken här. Köp dina leksaksköksredskap på Leksakscity så får du leksaksutrustning av hög kvalitet, till bra priser och vi ger dig alltid en snabb leverans för vi har alla dessa köksleksaker på eget lager.

Jabadabado leksaks köksutrustning till barnens rollek som kock och bagare

Varumärket Jabadabado har leksaker som är mycket populära eftersom de har så fin design. Här finns flera jättefina teserviser och dockserviser så att barnen kan bjuda på gofika. Det finns även köksutrustning och bakutrustning så att barnen kan laga mat och baka smarriga muffins. Köksutrustning från varumärket Jabadabado finner du här på Leksakscity. Här finns vackra serviser så att barnen kan bjuda nallarna på kaffe och kaka. Eller kanske bjuda familjen på lite fika. Att leka med teservis eller kaffeservis kan utveckla barnens språkliga förmåga genom att benämna sakerna och sätta ord på det vi gör och det som händer. Man kan gå in i en lekroll genom att prata om att kaffet var gott och att jag gärna tar påtår. En av serviserna har också medföljande korg så att barnen kan duka upp en fin picknick på sitt rum eller kanske ute i trädgården.

Jabadabado har också ett köksset med grytor, kastruller och köksredskap som barnen behöver när de leker matlagning. De kan självklart användas som de är, eller kombineras med ett leksakskök som också finns i vårt sortiment. Är barnen mer för att baka så finns också en väska full med prylar för bakning. Perfekt till den blivande bagaren eller konditorn. Nu kan barnen baka muffins, pepparkakor samt blanda, kavla och röra i den goda smeten. Köksutrustning från välkända Jabadabado till barnens leksakskök, är helt underbara köksleksaker. Teservis, bakutrustning, köksset med mera att leka med. Nu kan de laga mat och ha tebjudning med sina vänner, mamma, pappa och syskon.

Leksaksköksutrustning från varumärket Kids Concept

Baktillbehör, fikaservis och annat roligt från Kids Concept. Nu kan barnen baka och laga mat med dessa fina köksredskap. Leksaksköksredskapen har neutrala färger som passar i alla hem. Köksutrustningen från Kids Concept har neutrala färger som vitt, natur och pastell som att de passar i hemmet och i barnens lekrum. De kan också användas som tillbehör i barnens leksakskök. Nu kan de baka smarriga kakor, tårtor, blanda, vispa, kavla och växa ingridienser på vågen. Då är det superbra att vara klädd i ett förkläde och kockmössa. Det förstärker kockkänslan och gör att barnen kan känna sig som små matlagare. Efter en stunds bakning är kakorna klara och då kan de avnjutas tillsammans med setet Kids Concept Fika dryck. Det är en termos samt fyra stycken muggar med olika drycker som man kan lägga i. På så sätt kan man välja mellan kaffe, te, varm choklad och latte. Kids Concept leksaksköksutning är tillverkat i trä och i metall, för lång hållbarhet.

Köksutrustning som leksak till leksakskök från Micki

Mickis köksleksaker är superfina och tillverkade i material som är gedigna så som porslin, stål, textil, trä och hållbar papp. Här finns köksutrustning för både bakning, matlagning och servering av mat och fika. Barnen kan koka pasta, laga pannkakor, steka hamburgare och mycket mer. Härliga varumärket Micki med leksaker av högsta kvalitet. De tillverkar leksaker av gedigna material som ger leksakerna en lyxigare känsla. Vad sägs om ett pannkaksset så att barnen kan laga smarriga pannkakor? Blanda ingredienserna i skålen och rör ihop till en god smet. Tillbehören är tillverkade av tyg och hållbar papp.

Först är det dags att handla i mataffären och fylla på skafferiet. Micki har en fin shoppingkorg med medföljande förpackningar med matvaror. Barnen kan med detta set leka att de går till affären och handlar. Sedan är det dags att laga den goda maten. Micki har leksaker för både tillredning av leksaksmat samt för servering. Kökredskap, stekpanna, gryta och kastrull för barnens matlagning. Sedan kan de servera den smarriga maten på Pippis porslinsservis och efteråt blir det fika på Bamses fina kaffeservis.

Köksutrustning och leksakskastruller, leksaksstekpannor från Play Fun

Från Play fun har vi massor av kökskit till barnens leksakskök. Köksseten innehåller kastruller, grytor, slevar och mycket mer. Seten innehåller många saker och redskap med detaljer så att det blir en mer varierad lek. Barnen kan leka att de lagar mat till familjen eller så kan de leka att de är kock på en populär restaurang. En mängd fina köksset och köksutrustning för barn att använda när de leker matlagning och bakning. Nu kan de laga smarrig mat åt mamma, pappa, åt dockorna eller gosedjuren. Det blir en fantasifylld lek där barnen har möjlighet att lära sig mycket inom matlagning och det är även språkutvecklande att leka tillsammans med någon annan. Här finns ett flertal köksset med grytor, kastruller, stekpannor och köksredskap så som slevar och stekspadar. Hör finns även kockkläder med förkläde, bakutrustning och servis från varumärket Play Fun. Leksakskastruller, baktillbehör, köksredskap ett brett utbud av köksset, bakset, serviser, kökstextilier med mera för barn att leka med. Att leka kökslekar är populärt bland många barn, fina köksredskap hittar man från Play Fun.

Tooky Toy köksutrustning av trä till barnen lek

Tooky Toy erbjuder köksleksaker i trä som barnen kan leka med. Här finns fler söta set med bland annat bricka med servis, leksaksfika och kastrullset. Tooky Toys leksaksmat erbjuder mycket skoj för barnen. Leksakerna är tillverkade i trä som håller under lång tid. Tooky Toy har ett brett sortiment av träleksaker inom köksleksaker för barn. Här finns leksaksköksutrustning som barnen kan använda att leka med. Här finns en servis med goda kakor och bakelser så att barnen kan bjuda på fika. Det finns också en teservis med tårta och praktisk bricka att bära alltsammans på. Barnen kan även laga mat med fina kastruller och slevar av trä. Undra vad det blir för mat, kanske spagetti med köttfärssås eller en god soppa?

Woodi World Toy köksutrustning för leksakskök

Från varumärket Woodi World Toy har vi set med massor av rolig och praktisk köksutrustning. Här finns kastrull, kaffeservis, skärbräda, bestick, tallrikar och mycket mer. Med dessa fina kökstillbehör kan barnen fylla upp sitt leksakskök så att de kan leka kock, bagage eller att de lagar mat till familjen. Självklart kan barnen också leka med dessa köksleksaker separat. Här finns rolig köksutrustning för barnens leksakskök och leksaksspis. Barnen kan leka många roliga kökslekar med dessa fina kökstillbehör. Här finns nämligen set med massor av tillbehör som gör köksleken superkul. Genom att beställa ett helt set får barnen massor av saker på en gång som de kan fylla upp sitt minikök med. Självklart går det även utmärkt att använda dessa köksleksaker och köksutrustning separat. Från Woodi World Toy erbjuder vi till exempel set med kaffeservis, kastrull, bestick, tallrikar, köksredskap med mera. Vi har även set med skärbräda, leksakskniv, slev, stekspade och kavel av trä. Med dessa kan barnen leka att de bakar och lagar god mat.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

50 kr - 350 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 19 av 19 artiklar