• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Grävmaskiner

Grävmaskin leksak från Bruder, New Ray, Siku, Emek mfl

Grävmaskin som leksak till barn är ju alltid en hit. Att leka och gräva i sandlådan med dessa grävmaskiner är förstås extra kul. Att leka inomhus i lekrummet, ja det är lika kul det, det som gör det roligt är ju grävmaskinen, för vem vill inte leka grävmaskinist?! Bruder och Siku har jättefina grävmaskiner som är tillverkade efter original-grävmaskinerna, det gör att de verkligen är realistiska till utseendet. De har ofta också ledad grävarm, öppningsbara dörrar och larver kan röra på sig då barnen kör och leker med grävmaskinen. New Ray leksaksgrävmaskiner är också väldigt populära, för de har märket Volvo och är väldigt prisvärda. Populära märken är CAT - Caterpillar, Volvo, Liebherr mm. Det finns olika typer av grävmaskiner, en del har larver och en del har hjul. De med hjul används på hårdare underlag som grusvägar, asfaltsvägar, betong med mera. Grävmaskiner med larver används i svårare terräng som lera, jord, gyttja och grusschakt. En del grävare kallas för traktorgrävare, det är en kombination av en traktor och en grävmaskin. I verkligheten används de för enklare grävning det inte krävs lika stor kapacitet på maskinerna. Även Dickie Toys grävmaskinsleksaker är superroliga eftersom de har extra coola funktioner. De kan köras åt olika håll med en handkontroll med sladd och de har funktioner så som motorljud och belysning med mera. Köp lekaksgrävmaskin på Leksakscity till det bästa priset och för snabb leverans.

Britains leksaksgrävmaskin JCB med hjul eller larvband

JCB är en av de största tillverkarna av grävmaskiner och nu finns deras grävmaskiner i leksaksformat! Grävmaskinerna är tillverkade i skala 1:32 och är alltså 32 gånger mindre än de riktiga grävmaskinerna. Leksaksgrävmaskinerna har många fina detaljer. De har en vridbar hytt, rörliga delar på grävarm och skopa. Flera av dem har också schaktblad samt även stödben. In och kika på de olika modellerna och välj din favoritgrävmaskin att leka med, eller kanske ha som fin prydnad på hyllan där hemma :-)

Bruder leksaksgrävmaskiner med märken som CAT, JCB och Liebherr

En leksaksgrävmaskin från Bruder är ju alltid roligt för barnen att leka med. Flera av grävmaskinerna har ofta ett större och kraftigt handtag, som gör det lätt för barnens små händer att reglera grävarmen och skopan. Roligast är så klart att leka och gräva i sandlådan eller utomhus i en jordhög eller något. Under vintern är det bara att ta på sig varma kläder och ge sig och gräva i snön, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :). Vill man leka inomhus, så kanske man kan gräva och lasta legobitar, träklossar eller något annat roligt. Caterpillar, som förkortas CAT är i särklass den mest omtyckta leksaksgrävmaskinen. Med dess robusta konstruktion och fräcka loggan CAT, är den en givet val till barnens grävmaskinslek. Grävmaskiner från CAT finns med både hjul och larver, beroende på vilken plast och terräng man ska köra i så kan man anpassa det. Sedan har vi även JCB som märke, där man kan köpa en traktorgrävare med en grävskopa baktill. Dessa arbetsmaskiner används ofta i verkligheten om det inte är så mycket att gräva eller lasta och det är smidgt att komma åt med en mindre skopa. JCB tillverkare även de små JCB minigrävmaskinerna, som är bra om man ska gräva på en villatomt eller liknande. De används ofta också i samhällen, där man tex. ska göra nya gångar i en park, lägga stenplattor med mera. Det är smidiga små leksaksgrävmaskiner med larver och ett litet schaktblad där fram. Vill man ha en lite mindre leksaksgrävare så kan man köpa en Schaeff som de heter, det är små minigrävmaskiner. De är perfekta för den minsta lilla grävmaskinförare. Med larver på maskinen så tar även den typen av grävare sig fram riktigt bra på byggarbetsplatsen. Caterpillar har även de mindre leksaksgrävare om man vill ha en CAT grävare som är liten.

EMEK leksaksgrävmaskin Lännen med hjul eller larver

EMEK är ett företag från Finland som tillverkar superfina leksaksgrävmaskiner i stöttålig plast. Grävmaskinerna har även ett schaktblad framtill som gör att man kan leka att man schaktar bort grus, jord med mera på byggarbetsplatsen. Dessa leksaksgrävare är perfekta tillbehör till EMEKS leksakslastbilar, så man kan lasta flaken på lastbilarna med olika typer av material. Så köp en grävare från Emek samtidigt som du köper en fin leksakslastbil av märket EMEK, så barnen en komplett uppsättning för den lilla byggarbetsplatsen. Grävmaskinerna är i skala 1:25, som övriga leksaksfordon från EMEK. Lännen leksaksgrävmaskinerna är även de som Emeks lastbilar, licenstillverkade och liknar de riktiga Lännen grävarna.

Vill du köpa en leksaksgrävmaskin av märket Volvo, då ska du köpa en leksaksgrävare från märket New Ray

New Ray är kända för deras goda kvalitet och de tillsammans med Volvo tagit fram några olika grävmaskiner till barn. Grävmaskinerna är tillverkade av både metall och plast för att tåla barnens lekar. En Volvogrävare är alltid uppskattat att få, en Volvo är alltid en Volvo :). En av New Rays grävmaskiner är i mindre skala och passar perfekt till Sikus leksakslastbilar och vägarbetsfordon. Den passar också fint till maskinhus från märket Kids Globe. New Ray har också en större grävare som är 45 cm lång och den har fräcka ljudfunktioner. Ljudfunktioner som motorljud och ljud som låter som om man gräver och lyfter grävarmen. Till denna större leksaksgrävare ingår också en fin gubbe och några stenar av plast. Grävare från Newy Ray har också genomskinliga rutor, så det känns mer verklighetstroget då barnen leker med dessa fina leksaksfordon. Vill man ha en fin grävmaskin med Volvo-logga, ja då ska man välja en grävmaskin från New Ray. 

Siku leksaksgrävmaskin är tillverkad av metall och det kan du köpa billigt här på Leksakscity

Siku från Tyskland är verkligen kända för deras höga kvalitet på alla deras leksaker. De tillverkar ofta leksaksgrävmaskiner med märken som Volvo och Liebherr. Det är två riktigt stora märken av grävmaskiner i verkligheten och även som leksaker.  Grävmaskinerna och kabelkransmaskinerna har fina detaljer både invändigt och utvändigt. Det är stöttåliga leksaker som tål barnens lek, både inomhus och utomhus. Grävmaskiner från Siku har antingen gummilarver eller gummihjul. Vilken modell man vill ha beror mest på tycke och smak. Men en grävmaskin med larver brukar vara mest populär, de kan ju ta sig fram bra i sandlådan eller hemma i lekrummet med för den delen :) Med dessa fina leksaksgrävare kan man lasta jord, grus, sand eller annat material om man leker utomhus. Leker man inomhus så kanske man kan lasta små legobitar, träklossar eller något annat skojigt. Grävaran är ofta i mindre skalor som tex. 1:50 och 1:87. Detta innebär att de är antingen 50 gånger mindre eller 87 gånger mindre än de verkliga grävmaskinerna. Perfekta tillbehör till dessa grävare är leksakslastbilar och andra arbetsleksaksfordon från Siku. Köp en grävmaskin från Siku, den håller i längden och kan gå iarv inom familjen och släkten. Leksaker av hög kvalitet med högt underhållningsvärde får man alltid från välkända och omtycka SIKU.

Dickie Toys grävmaskiner till barn

Dickie Toys var ett märke vi hade på Leksakscity. Ibland har vi dessa grävare i lager och ibland inte. Dickie Toys gör fina leksaksgrävmaskiner som barnen kan styra med en sladd. Riktigt roligt att leka med för barnen. Gräv och lasta grus i sandlådan. Barnen kan leka att de ska gräva ett vägdike eller flytta på stora stenar från tomter. Leksakerna är tillverkade av stöttålig plast. Dessa grävmaskiner har roliga funktioner så som motorljud och den större modellen har praktisk belysning. Med handkontrollen kan barnen köra åt olika håll och även backa. Dessa leksaksgrävmaskiner har verkliga funktioner som gör att leken blir levande och så rolig. Grävmaskinskroppen är roterbar och grävarmen ledad. Den mindre grävmaskinen har hjul och lämpar sig därmed till att köra på hårda underlag så som asfalt och betong. Den större grävmaskinen har larver som den rullar fram på och detta passar utmärkt på underlag som inte är lika fasta.

Köp din leksaksgrävmaskin på Leksakscity, full garanti och snabb leverans

Vi erbjuder dig snabba leveranser och full garanti på alla leksaksgrävmaskiner. Dessutom så har vi de rätta priserna och flera kända varumärken som efterfrågas av barnen. Vi erbjuder endast grävare som leksak som håller en hög kvalitet, för vi vill att både du som köper din grävmaskin hos oss och att barnen ska bli glada över sin nya leksaksgrävare. Öppet köp har vi också så klart, om du ångrar ditt köp hos oss. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill ha hjälp med din beställning.

Grävmaskin leksak från Bruder, New Ray, Siku, Emek mfl

Grävmaskin som leksak till barn är ju alltid en hit. Att leka och gräva i sandlådan med dessa grävmaskiner är förstås extra kul. Att leka inomhus i lekrummet, ja det är lika kul det, det som gör det roligt är ju grävmaskinen, för vem vill inte leka grävmaskinist?! Bruder och Siku har jättefina grävmaskiner som är tillverkade efter original-grävmaskinerna, det gör att de verkligen är realistiska till utseendet. De har ofta också ledad grävarm, öppningsbara dörrar och larver kan röra på sig då barnen kör och leker med grävmaskinen. New Ray leksaksgrävmaskiner är också väldigt populära, för de har märket Volvo och är väldigt prisvärda. Populära märken är CAT - Caterpillar, Volvo, Liebherr mm. Det finns olika typer av grävmaskiner, en del har larver och en del har hjul. De med hjul används på hårdare underlag som grusvägar, asfaltsvägar, betong med mera. Grävmaskiner med larver används i svårare terräng som lera, jord, gyttja och grusschakt. En del grävare kallas för traktorgrävare, det är en kombination av en traktor och en grävmaskin. I verkligheten används de för enklare grävning det inte krävs lika stor kapacitet på maskinerna. Även Dickie Toys grävmaskinsleksaker är superroliga eftersom de har extra coola funktioner. De kan köras åt olika håll med en handkontroll med sladd och de har funktioner så som motorljud och belysning med mera. Köp lekaksgrävmaskin på Leksakscity till det bästa priset och för snabb leverans.

Britains leksaksgrävmaskin JCB med hjul eller larvband

JCB är en av de största tillverkarna av grävmaskiner och nu finns deras grävmaskiner i leksaksformat! Grävmaskinerna är tillverkade i skala 1:32 och är alltså 32 gånger mindre än de riktiga grävmaskinerna. Leksaksgrävmaskinerna har många fina detaljer. De har en vridbar hytt, rörliga delar på grävarm och skopa. Flera av dem har också schaktblad samt även stödben. In och kika på de olika modellerna och välj din favoritgrävmaskin att leka med, eller kanske ha som fin prydnad på hyllan där hemma :-)

Bruder leksaksgrävmaskiner med märken som CAT, JCB och Liebherr

En leksaksgrävmaskin från Bruder är ju alltid roligt för barnen att leka med. Flera av grävmaskinerna har ofta ett större och kraftigt handtag, som gör det lätt för barnens små händer att reglera grävarmen och skopan. Roligast är så klart att leka och gräva i sandlådan eller utomhus i en jordhög eller något. Under vintern är det bara att ta på sig varma kläder och ge sig och gräva i snön, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :). Vill man leka inomhus, så kanske man kan gräva och lasta legobitar, träklossar eller något annat roligt. Caterpillar, som förkortas CAT är i särklass den mest omtyckta leksaksgrävmaskinen. Med dess robusta konstruktion och fräcka loggan CAT, är den en givet val till barnens grävmaskinslek. Grävmaskiner från CAT finns med både hjul och larver, beroende på vilken plast och terräng man ska köra i så kan man anpassa det. Sedan har vi även JCB som märke, där man kan köpa en traktorgrävare med en grävskopa baktill. Dessa arbetsmaskiner används ofta i verkligheten om det inte är så mycket att gräva eller lasta och det är smidgt att komma åt med en mindre skopa. JCB tillverkare även de små JCB minigrävmaskinerna, som är bra om man ska gräva på en villatomt eller liknande. De används ofta också i samhällen, där man tex. ska göra nya gångar i en park, lägga stenplattor med mera. Det är smidiga små leksaksgrävmaskiner med larver och ett litet schaktblad där fram. Vill man ha en lite mindre leksaksgrävare så kan man köpa en Schaeff som de heter, det är små minigrävmaskiner. De är perfekta för den minsta lilla grävmaskinförare. Med larver på maskinen så tar även den typen av grävare sig fram riktigt bra på byggarbetsplatsen. Caterpillar har även de mindre leksaksgrävare om man vill ha en CAT grävare som är liten.

EMEK leksaksgrävmaskin Lännen med hjul eller larver

EMEK är ett företag från Finland som tillverkar superfina leksaksgrävmaskiner i stöttålig plast. Grävmaskinerna har även ett schaktblad framtill som gör att man kan leka att man schaktar bort grus, jord med mera på byggarbetsplatsen. Dessa leksaksgrävare är perfekta tillbehör till EMEKS leksakslastbilar, så man kan lasta flaken på lastbilarna med olika typer av material. Så köp en grävare från Emek samtidigt som du köper en fin leksakslastbil av märket EMEK, så barnen en komplett uppsättning för den lilla byggarbetsplatsen. Grävmaskinerna är i skala 1:25, som övriga leksaksfordon från EMEK. Lännen leksaksgrävmaskinerna är även de som Emeks lastbilar, licenstillverkade och liknar de riktiga Lännen grävarna.

Vill du köpa en leksaksgrävmaskin av märket Volvo, då ska du köpa en leksaksgrävare från märket New Ray

New Ray är kända för deras goda kvalitet och de tillsammans med Volvo tagit fram några olika grävmaskiner till barn. Grävmaskinerna är tillverkade av både metall och plast för att tåla barnens lekar. En Volvogrävare är alltid uppskattat att få, en Volvo är alltid en Volvo :). En av New Rays grävmaskiner är i mindre skala och passar perfekt till Sikus leksakslastbilar och vägarbetsfordon. Den passar också fint till maskinhus från märket Kids Globe. New Ray har också en större grävare som är 45 cm lång och den har fräcka ljudfunktioner. Ljudfunktioner som motorljud och ljud som låter som om man gräver och lyfter grävarmen. Till denna större leksaksgrävare ingår också en fin gubbe och några stenar av plast. Grävare från Newy Ray har också genomskinliga rutor, så det känns mer verklighetstroget då barnen leker med dessa fina leksaksfordon. Vill man ha en fin grävmaskin med Volvo-logga, ja då ska man välja en grävmaskin från New Ray. 

Siku leksaksgrävmaskin är tillverkad av metall och det kan du köpa billigt här på Leksakscity

Siku från Tyskland är verkligen kända för deras höga kvalitet på alla deras leksaker. De tillverkar ofta leksaksgrävmaskiner med märken som Volvo och Liebherr. Det är två riktigt stora märken av grävmaskiner i verkligheten och även som leksaker.  Grävmaskinerna och kabelkransmaskinerna har fina detaljer både invändigt och utvändigt. Det är stöttåliga leksaker som tål barnens lek, både inomhus och utomhus. Grävmaskiner från Siku har antingen gummilarver eller gummihjul. Vilken modell man vill ha beror mest på tycke och smak. Men en grävmaskin med larver brukar vara mest populär, de kan ju ta sig fram bra i sandlådan eller hemma i lekrummet med för den delen :) Med dessa fina leksaksgrävare kan man lasta jord, grus, sand eller annat material om man leker utomhus. Leker man inomhus så kanske man kan lasta små legobitar, träklossar eller något annat skojigt. Grävaran är ofta i mindre skalor som tex. 1:50 och 1:87. Detta innebär att de är antingen 50 gånger mindre eller 87 gånger mindre än de verkliga grävmaskinerna. Perfekta tillbehör till dessa grävare är leksakslastbilar och andra arbetsleksaksfordon från Siku. Köp en grävmaskin från Siku, den håller i längden och kan gå iarv inom familjen och släkten. Leksaker av hög kvalitet med högt underhållningsvärde får man alltid från välkända och omtycka SIKU.

Dickie Toys grävmaskiner till barn

Dickie Toys var ett märke vi hade på Leksakscity. Ibland har vi dessa grävare i lager och ibland inte. Dickie Toys gör fina leksaksgrävmaskiner som barnen kan styra med en sladd. Riktigt roligt att leka med för barnen. Gräv och lasta grus i sandlådan. Barnen kan leka att de ska gräva ett vägdike eller flytta på stora stenar från tomter. Leksakerna är tillverkade av stöttålig plast. Dessa grävmaskiner har roliga funktioner så som motorljud och den större modellen har praktisk belysning. Med handkontrollen kan barnen köra åt olika håll och även backa. Dessa leksaksgrävmaskiner har verkliga funktioner som gör att leken blir levande och så rolig. Grävmaskinskroppen är roterbar och grävarmen ledad. Den mindre grävmaskinen har hjul och lämpar sig därmed till att köra på hårda underlag så som asfalt och betong. Den större grävmaskinen har larver som den rullar fram på och detta passar utmärkt på underlag som inte är lika fasta.

Köp din leksaksgrävmaskin på Leksakscity, full garanti och snabb leverans

Vi erbjuder dig snabba leveranser och full garanti på alla leksaksgrävmaskiner. Dessutom så har vi de rätta priserna och flera kända varumärken som efterfrågas av barnen. Vi erbjuder endast grävare som leksak som håller en hög kvalitet, för vi vill att både du som köper din grävmaskin hos oss och att barnen ska bli glada över sin nya leksaksgrävare. Öppet köp har vi också så klart, om du ångrar ditt köp hos oss. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller om du vill ha hjälp med din beställning.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 800 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 32 av 32 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 32 av 32 artiklar