• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Träleksaker

Leksakscity erbjuder en mängd olika träleksaker för barn. Ett superpopulärt varumärke som vi har både ett brett och djupt sortiment inom är Tooky Toy. Du kan läsa mer om varumärket Tooky Toy nedan. Andra fantastiska varumärken som vi erbjuder träleksaker från är Kids Concept, Jabadabado, Juéco, Melissa & Doug, Pippi med flera. Vi erbjuder träleksaker inom aktivitetsleksaker, pussel, byggklossar, dockhus, leksaksfordon, lekset, leksaksvektyg, musikinstrument, barnspel och tågbanor. Gedigna och superfina leksaker som är tillverkade av trä. Med dessa kan barnen ha mycket roligt i många år framöver.

Träleksaker av märket Tooky Toy för barn

Träleksaker från märket Tooky Toy är av hög kvalitet och är en våra storsäljare. Allt finns självklart på vårt egna lager för hypersnabb leverans :-) Tooky Toy erbjuder mängder med fina träleksaker till barn i olika åldrar. Träleksaker har i alla tider varit väldigt populära för barnen. Dels för att trä består länge och för att trä inte innehåller gifter som kan finnas i vissa sorters plast. Alla våra leksaker är godkända och innehåller inga gifter oavsett om de är tillverkade i trä eller i plast. Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Tooky Toy har träleksaker för olika åldrar och allt tillverkas självklart i en egen fabrik och är av toppkvalitet!

Vårt sortiment från Tooky Toy ökar kontinuerligt och det är leksaker i trä som verkligen håller i längden. Bra funktioner, användarvänlighet och en riktigt fin kvalitet. Exempel på leksaker i trä är musikinstrument som xylofon, gitarr, musiklåda och leksakspiano. Vi har även olika lektillbehör som lantgård med bondgårddjur, kaplastavar, doktorsväska för barn, byggklossar och gunghästar. Andra leksaker från Tooky Toy är träfordon som träbilar och leksaksbrandbilar och vi erbjuder även dockhus. Sedan har vi självklart mycket prisvärda tågbanor och leksakståg i trä. Leksaker från Tooky Toy är superroligt för barnen då de både kan lära sig något och samtidigt ha riktigt kul!

Aktivitetsleksaker i trä

Aktivitetsleksaker till barn från Tooky Toy, är superfina leksaker i trä som barnen gillar att leka med. Tooky Toy har tex. gåvagnar med massa roliga funktioner, plocklåda och sorteringslåda, stapelleksak, skallra med hjul. Gåvagnar i trä är väldigt populära för att man kan dels gå omkring med dem och leka och man kan även med dem för de har fleratalet tillbehör som tex. hammare, såg, skiftnyckel och slagpinne. Aktivitetslådan i trä är också superpopulär för att den har flera funktioner runt om, man kan dra olika figurer och öppna luckor med mera. Ovanpå aktivitetslådan sitter det en rolig kulbana där man kan dra olika figurer på olika ledstänger i stål. Dragleksakerna i form av en krokodil, pingviner med mera är ju så klart alltid en hit. Barnen kan springa omkring och dra dem efter sig, hur kul som helst!

Barnpussel, träpussel för barnens motorik

Att leka med pussel, barnpussel i trä är ju alltid kul. Barnen gillar att pussla och få ihop alla bitarna. En bekräftelse på att de lyckas klara ett träpussel stärker barnens självförtroende och de lär sig samtidigt vad pusslet föreställer. Tooky Toy har träpussel i form av fordon som bilar, tåg, bussar, lastbilar med mera. Det finns även pussel med siffror. Det är utvecklande och roligt för barnen att lära sig utseendet och vad siffrorna heter. Pussel där barnen kan klä ut en figur är alltid lika roligt och barnen själva brukar tycka det är roligt att klä ut sig och prova kläder där hemma. Att då pussla och ge figurerna olika klädstilar, ett sådant träpussel är ju så klart extra roligt att leka med.

Byggklossar, träklossar och kaplastavar i trä

Härliga byggklossar, klossar i trä och kaplastavar från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept i mysiga färger. Här kan barnen bygga massa roliga saker, bara fantasin som sätter gränserna. Kaplastavarna finns både i vanligt trä utan färg och i flertalet färgglada nyanser. Här kan man bygga slott, hus, bilgarage, torn eller något annat roligt. Vissa byggleksaker har även en lekplatta som är av ett pussel, det gör leksaken ännu roligare, där man först kan pussla ihop lekplattan och sedan bygga ovanpå plattan. Det finns också olika teman som prinsesslott, riddartema, stadstema med mera. Byggleksaker och kaplastavar i trä är en av våra mest sålda träleksaker. Kul som födelsedagspresent och som julklapp.

Dockhus och dockskåp i trä till barn

Tooky Toy har också flertalet dockhus och dockskåp av trä. Dockhus är ju en av barnens favoriter, för man kan leka på så många olika sätt. Dockhusen har olika teman som tex. bondgårdar, rymdraket, brandstation, polisstation och piratskepp med mera. Till varje dockhus och lekplatta medföljer massa fina tillbehör som kossor, traktorer, gubbar, möbler, bilar, växter, staket och andra roliga saker. Bondgårdar i trä med kossor, får, hästar, ankor och leksakstraktorer med mera är ju såååå himla fina och barnen verkligen gillar att leka med dessa träleksaker. Brandstationen med brandmän, brandbil och andra roliga saker är ju också så klart en favorit. Polisstationen med poliser, polisbil och finurliga tillbehör är även den väldigt populär. Om man vill ha en riktigt stor träleksak, så är rymdraketen den man ska välja. Den är hela 80 cm hög och har många roliga saker som medföljer som gubbar, fordon, möbler och annat skoj. Piratslottet och piratskeppet är två andra träleksaker som är superkul att leka med. Att leka pirat och sjörövare är ju något barnen verkligen tycker är kul!

Leksaksfordon i trä för barn

Tooky Toy erbjuder mängder med fina leksaksfordon som är tillverkade i trä. Parkingshus och bilgarage i trä är ju så klart en av favoriterna. Det är en klassisk träleksak som funnits i stort sett i alla tider. Barnen kan leka i flera timmar och köra upp och ner i parkeringshuset, leka att man parkerar för man ska ut och handla eller hitta på något annat roligt. Parkeringshusen är i färgglada färger och det medföljer träbilar, figurer och andra saker av trä. Sedan har vi även de populära leksakerna där man kan bygga flera olika fordon. Man kan tex. bygga och skruva ihop träbitar så det blir en lyftkran, hjullastare, gaffeltruck, vägvält, grävmaskin med mera. Hur skoj som helst både för barnen och för vuxna som kan hjälpa till. En annan klassiker är bilbanan, där man släpper bilen på ovansidan och sedan åker den hela vägen ner till golvet i rutschkanor. Det finns även lastbilar och leksaksbilar i trä. Brandbil med figur och brandtillbehör är ju så klart en väldigt rolig träleksak som barnen uppskattar.

Lekset och lektillbehör av trä för barnen

Tooky Toy har massa fina lektillbehör som är tillverkat i trä. Marknadsståndet är ju så klart an av de största favoriterna. Det medföljer roliga frukter, maträtter, desserter med mera som är gjorda i trä. Man kan enkelt flytta marknadsståndet för det finns hjul i ena änden. Man kan också hänga upp maten på krokar, så man som kund enkelt kan se vad som erbjuds. Doktorsväska med spruta, salva och termometer i trä är en av våra mest sålda doktorsväskor på Leksakscity. Det ingår även ett stetoskop, en syntest platta och andra roliga saker. Sedan finns det även en sminkväska som har mängder med roliga saker som kam, spegel, låtsats smink och läppstift. Vill man ha ännu fler sminkleksaker så kan man köpa en sminkspegel med en låda där man kan förvara sina leksaker i. Sist men inte minst så är ju den söta shoppingvagnen en väldigt rolig träleksak, som man så klart måste ha då man ska shoppa lite leksaksmat i trä.

Leksaksverktyg i trä till barnens lekar

Oj oj, här kan man leka snickare, montör och eller något annat roligt. Verktyg för barn i trä har ju alltid varit en av de populäraste träleksakerna, för man kan ju skruva och greja på massa olika sätt. Man kan leka att man ska laga en bil, skruva ihop nån rolig pryl eller så kan man leka snickare och bygga en koja. Snickarbänkarna är ju så klart en av de mest populära träleksakerna för det finns så himla många fina tillbehör till bänkarna. Det medföljer hammare, såg, träklossar, kugghjul, tumstock och många fler finurliga tillbehör av trä. Sedan har vi den berömda bultbrädan, alltid kul att slå med en hammare och slå ner träspikarna. Snickarbältet är så klart ett givet val för den lilla hemma snickaren.

Musikinstrument i trä så barnen kan spela och ha kul

Att spela, slå, hamra och skaka på massa roliga träinstrument, det är ju så himla roligt. Barnen gillar då det låter och klangar med olika ljud. Tooky Toy erbjuder skallror, flöjt, xylofon, maracas, leksakspiano och olika typer av musiklådor. Den stora musiklådan som bland annat innehåller en flöjt, en trumma, en xylofon, en tamburin och maracas är en av de mest sålda träinstrumenten i Leksakscitys sortiment. Sedan har vi den extremt populära och färgglada xylofonen, där man kan slå med små fina slagpinnar och få fram roliga ljud, den är ju bara ett måste i lekrummet. Gitarr och piano, ja vad säger man, så klart att de är uppskattade. Man kan ju spela så roliga trudelutter och melodier på dem. Här kan barnen spela och leka ha kul dagarna långa. Jättekul!

Utvecklande och roliga barnspel som är tillverkade av trä

Här finns klassiska barnspel så som Fia med knuff i härliga pastellfärger, fiskespel där spelarna ska försöka fiska upp havslevande fiskar, det klassiska spelet fyra i rad samt spela lotto med bilder av safaridjur. Dessa härliga familjespel är tillverkade av trä och har god kvalitet. Spelen är framtagna av välkända varumärken så som Tooky Toy, Jabadabado och Kids Concept som tillverkar massor av träleksaker av olika slag. Det viktigaste är ju såklart att ha roligt tillsammans men dessa spel är också mycket utvecklande. Barnen kan lära om havets fiskar, känna igen och benämna olika djur, skriva med magnetbokstäver på en platta, lära matte genom att plussa två tal med mera. Inte minst så får barnen en rolig stund tillsammans med nära och kära och det blir en härligt gemenskap under spelstunder. Barnen får testa på att följa spelregler samt turtagning.

Tågbanor i trä från Tooky Toy och Jabadabado mm. 

Trätågbanor, är ju verkligen klassiker. Att först bygga ihop tågbana och sedan leka med den, ger dubbel lekglädje för barnen. De tycker det är lika roligt att bygga ihop tågbanorna som att leka med dem. Ofta bygger de ihop tågbanan, leker en stund, sedan blir de sugna på att bygga igen. Då river de isär allt och bygger igen, jätteroligt. Tooky Toys tågbanor passar till Brios sortiment, det är ju bra om man vill komplettera Tooky Toy tågbanorna med ännu fler tillbehör och funktioner. Leksakscity erbjuder stora som små tågbanor med massa olika tillbehör, som tex. figurer, tåg, träd, vägskyltar, broar, fordon som lastbilar och bilar med mera. Man kan bygga en hel värld med tågbaneleksaker. Antingen kan man bygga som beskrivningen visar eller så bygger man på ett annat roligt sätt, man kan ju bygga som man vill :-) . Tågbanorna i trä har även olika teman som en stad eller som en dinosaurievärld.

Tågbanor och leksakståg i trä för barn

Vi hade tågbanor ett tag men vi valde att satsa på andra träleksaker istället. Tågbanor, leksakståg och trätågbanor är alltid lika kul att leka med. En tågbana och ett leksakståg är kul för barn i alla åldrar. Dels att bygga tågbanan och dels att sedan leka med alla tåg, fordon, figurer och andra tillbehör. De kan köra runt på tågbanan, stanna för skyltar och plocka upp nya passagerare med mera. Tooky Toy tågbanor och tågbanetillbehör är kompatibla och passar med BRIOs tågbanor. Det finns både små och stora tågset, så ni kan välja fritt det som passar just ert behov och lekyta. Bygg din tågbana enligt beskrivningen eller bygg hur du vill, endast fantasin sätter gränser. Hur skoj som helst. Tågbanorna har olika teman, som tex. stadstema och dinosaurietema. Leksakscity erbjuder även tillbehör till tågbanorna som tex. fordon, träd, skyltar och andra roliga träleksaker. Leksakstågen kan kopplas ihop med magneter i den följd som barnen önskar. Loket kan dra massor av vagnar med passagerare och gods. Börja bygg och skapa din leksaksvärld och ge dig sedan ut på nya äventyr med tåget. Tooky Toy tillverkar fantastiska tågbanor och träleksaker för olika åldrar och alla håller samma höga kvalitet. Vi erbjuder även superroliga tågleksaker från Jabadabado och Kids Concept.

Leksakscity erbjuder en mängd olika träleksaker för barn. Ett superpopulärt varumärke som vi har både ett brett och djupt sortiment inom är Tooky Toy. Du kan läsa mer om varumärket Tooky Toy nedan. Andra fantastiska varumärken som vi erbjuder träleksaker från är Kids Concept, Jabadabado, Juéco, Melissa & Doug, Pippi med flera. Vi erbjuder träleksaker inom aktivitetsleksaker, pussel, byggklossar, dockhus, leksaksfordon, lekset, leksaksvektyg, musikinstrument, barnspel och tågbanor. Gedigna och superfina leksaker som är tillverkade av trä. Med dessa kan barnen ha mycket roligt i många år framöver.

Träleksaker av märket Tooky Toy för barn

Träleksaker från märket Tooky Toy är av hög kvalitet och är en våra storsäljare. Allt finns självklart på vårt egna lager för hypersnabb leverans :-) Tooky Toy erbjuder mängder med fina träleksaker till barn i olika åldrar. Träleksaker har i alla tider varit väldigt populära för barnen. Dels för att trä består länge och för att trä inte innehåller gifter som kan finnas i vissa sorters plast. Alla våra leksaker är godkända och innehåller inga gifter oavsett om de är tillverkade i trä eller i plast. Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Tooky Toy har träleksaker för olika åldrar och allt tillverkas självklart i en egen fabrik och är av toppkvalitet!

Vårt sortiment från Tooky Toy ökar kontinuerligt och det är leksaker i trä som verkligen håller i längden. Bra funktioner, användarvänlighet och en riktigt fin kvalitet. Exempel på leksaker i trä är musikinstrument som xylofon, gitarr, musiklåda och leksakspiano. Vi har även olika lektillbehör som lantgård med bondgårddjur, kaplastavar, doktorsväska för barn, byggklossar och gunghästar. Andra leksaker från Tooky Toy är träfordon som träbilar och leksaksbrandbilar och vi erbjuder även dockhus. Sedan har vi självklart mycket prisvärda tågbanor och leksakståg i trä. Leksaker från Tooky Toy är superroligt för barnen då de både kan lära sig något och samtidigt ha riktigt kul!

Aktivitetsleksaker i trä

Aktivitetsleksaker till barn från Tooky Toy, är superfina leksaker i trä som barnen gillar att leka med. Tooky Toy har tex. gåvagnar med massa roliga funktioner, plocklåda och sorteringslåda, stapelleksak, skallra med hjul. Gåvagnar i trä är väldigt populära för att man kan dels gå omkring med dem och leka och man kan även med dem för de har fleratalet tillbehör som tex. hammare, såg, skiftnyckel och slagpinne. Aktivitetslådan i trä är också superpopulär för att den har flera funktioner runt om, man kan dra olika figurer och öppna luckor med mera. Ovanpå aktivitetslådan sitter det en rolig kulbana där man kan dra olika figurer på olika ledstänger i stål. Dragleksakerna i form av en krokodil, pingviner med mera är ju så klart alltid en hit. Barnen kan springa omkring och dra dem efter sig, hur kul som helst!

Barnpussel, träpussel för barnens motorik

Att leka med pussel, barnpussel i trä är ju alltid kul. Barnen gillar att pussla och få ihop alla bitarna. En bekräftelse på att de lyckas klara ett träpussel stärker barnens självförtroende och de lär sig samtidigt vad pusslet föreställer. Tooky Toy har träpussel i form av fordon som bilar, tåg, bussar, lastbilar med mera. Det finns även pussel med siffror. Det är utvecklande och roligt för barnen att lära sig utseendet och vad siffrorna heter. Pussel där barnen kan klä ut en figur är alltid lika roligt och barnen själva brukar tycka det är roligt att klä ut sig och prova kläder där hemma. Att då pussla och ge figurerna olika klädstilar, ett sådant träpussel är ju så klart extra roligt att leka med.

Byggklossar, träklossar och kaplastavar i trä

Härliga byggklossar, klossar i trä och kaplastavar från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept i mysiga färger. Här kan barnen bygga massa roliga saker, bara fantasin som sätter gränserna. Kaplastavarna finns både i vanligt trä utan färg och i flertalet färgglada nyanser. Här kan man bygga slott, hus, bilgarage, torn eller något annat roligt. Vissa byggleksaker har även en lekplatta som är av ett pussel, det gör leksaken ännu roligare, där man först kan pussla ihop lekplattan och sedan bygga ovanpå plattan. Det finns också olika teman som prinsesslott, riddartema, stadstema med mera. Byggleksaker och kaplastavar i trä är en av våra mest sålda träleksaker. Kul som födelsedagspresent och som julklapp.

Dockhus och dockskåp i trä till barn

Tooky Toy har också flertalet dockhus och dockskåp av trä. Dockhus är ju en av barnens favoriter, för man kan leka på så många olika sätt. Dockhusen har olika teman som tex. bondgårdar, rymdraket, brandstation, polisstation och piratskepp med mera. Till varje dockhus och lekplatta medföljer massa fina tillbehör som kossor, traktorer, gubbar, möbler, bilar, växter, staket och andra roliga saker. Bondgårdar i trä med kossor, får, hästar, ankor och leksakstraktorer med mera är ju såååå himla fina och barnen verkligen gillar att leka med dessa träleksaker. Brandstationen med brandmän, brandbil och andra roliga saker är ju också så klart en favorit. Polisstationen med poliser, polisbil och finurliga tillbehör är även den väldigt populär. Om man vill ha en riktigt stor träleksak, så är rymdraketen den man ska välja. Den är hela 80 cm hög och har många roliga saker som medföljer som gubbar, fordon, möbler och annat skoj. Piratslottet och piratskeppet är två andra träleksaker som är superkul att leka med. Att leka pirat och sjörövare är ju något barnen verkligen tycker är kul!

Leksaksfordon i trä för barn

Tooky Toy erbjuder mängder med fina leksaksfordon som är tillverkade i trä. Parkingshus och bilgarage i trä är ju så klart en av favoriterna. Det är en klassisk träleksak som funnits i stort sett i alla tider. Barnen kan leka i flera timmar och köra upp och ner i parkeringshuset, leka att man parkerar för man ska ut och handla eller hitta på något annat roligt. Parkeringshusen är i färgglada färger och det medföljer träbilar, figurer och andra saker av trä. Sedan har vi även de populära leksakerna där man kan bygga flera olika fordon. Man kan tex. bygga och skruva ihop träbitar så det blir en lyftkran, hjullastare, gaffeltruck, vägvält, grävmaskin med mera. Hur skoj som helst både för barnen och för vuxna som kan hjälpa till. En annan klassiker är bilbanan, där man släpper bilen på ovansidan och sedan åker den hela vägen ner till golvet i rutschkanor. Det finns även lastbilar och leksaksbilar i trä. Brandbil med figur och brandtillbehör är ju så klart en väldigt rolig träleksak som barnen uppskattar.

Lekset och lektillbehör av trä för barnen

Tooky Toy har massa fina lektillbehör som är tillverkat i trä. Marknadsståndet är ju så klart an av de största favoriterna. Det medföljer roliga frukter, maträtter, desserter med mera som är gjorda i trä. Man kan enkelt flytta marknadsståndet för det finns hjul i ena änden. Man kan också hänga upp maten på krokar, så man som kund enkelt kan se vad som erbjuds. Doktorsväska med spruta, salva och termometer i trä är en av våra mest sålda doktorsväskor på Leksakscity. Det ingår även ett stetoskop, en syntest platta och andra roliga saker. Sedan finns det även en sminkväska som har mängder med roliga saker som kam, spegel, låtsats smink och läppstift. Vill man ha ännu fler sminkleksaker så kan man köpa en sminkspegel med en låda där man kan förvara sina leksaker i. Sist men inte minst så är ju den söta shoppingvagnen en väldigt rolig träleksak, som man så klart måste ha då man ska shoppa lite leksaksmat i trä.

Leksaksverktyg i trä till barnens lekar

Oj oj, här kan man leka snickare, montör och eller något annat roligt. Verktyg för barn i trä har ju alltid varit en av de populäraste träleksakerna, för man kan ju skruva och greja på massa olika sätt. Man kan leka att man ska laga en bil, skruva ihop nån rolig pryl eller så kan man leka snickare och bygga en koja. Snickarbänkarna är ju så klart en av de mest populära träleksakerna för det finns så himla många fina tillbehör till bänkarna. Det medföljer hammare, såg, träklossar, kugghjul, tumstock och många fler finurliga tillbehör av trä. Sedan har vi den berömda bultbrädan, alltid kul att slå med en hammare och slå ner träspikarna. Snickarbältet är så klart ett givet val för den lilla hemma snickaren.

Musikinstrument i trä så barnen kan spela och ha kul

Att spela, slå, hamra och skaka på massa roliga träinstrument, det är ju så himla roligt. Barnen gillar då det låter och klangar med olika ljud. Tooky Toy erbjuder skallror, flöjt, xylofon, maracas, leksakspiano och olika typer av musiklådor. Den stora musiklådan som bland annat innehåller en flöjt, en trumma, en xylofon, en tamburin och maracas är en av de mest sålda träinstrumenten i Leksakscitys sortiment. Sedan har vi den extremt populära och färgglada xylofonen, där man kan slå med små fina slagpinnar och få fram roliga ljud, den är ju bara ett måste i lekrummet. Gitarr och piano, ja vad säger man, så klart att de är uppskattade. Man kan ju spela så roliga trudelutter och melodier på dem. Här kan barnen spela och leka ha kul dagarna långa. Jättekul!

Utvecklande och roliga barnspel som är tillverkade av trä

Här finns klassiska barnspel så som Fia med knuff i härliga pastellfärger, fiskespel där spelarna ska försöka fiska upp havslevande fiskar, det klassiska spelet fyra i rad samt spela lotto med bilder av safaridjur. Dessa härliga familjespel är tillverkade av trä och har god kvalitet. Spelen är framtagna av välkända varumärken så som Tooky Toy, Jabadabado och Kids Concept som tillverkar massor av träleksaker av olika slag. Det viktigaste är ju såklart att ha roligt tillsammans men dessa spel är också mycket utvecklande. Barnen kan lära om havets fiskar, känna igen och benämna olika djur, skriva med magnetbokstäver på en platta, lära matte genom att plussa två tal med mera. Inte minst så får barnen en rolig stund tillsammans med nära och kära och det blir en härligt gemenskap under spelstunder. Barnen får testa på att följa spelregler samt turtagning.

Tågbanor i trä från Tooky Toy och Jabadabado mm. 

Trätågbanor, är ju verkligen klassiker. Att först bygga ihop tågbana och sedan leka med den, ger dubbel lekglädje för barnen. De tycker det är lika roligt att bygga ihop tågbanorna som att leka med dem. Ofta bygger de ihop tågbanan, leker en stund, sedan blir de sugna på att bygga igen. Då river de isär allt och bygger igen, jätteroligt. Tooky Toys tågbanor passar till Brios sortiment, det är ju bra om man vill komplettera Tooky Toy tågbanorna med ännu fler tillbehör och funktioner. Leksakscity erbjuder stora som små tågbanor med massa olika tillbehör, som tex. figurer, tåg, träd, vägskyltar, broar, fordon som lastbilar och bilar med mera. Man kan bygga en hel värld med tågbaneleksaker. Antingen kan man bygga som beskrivningen visar eller så bygger man på ett annat roligt sätt, man kan ju bygga som man vill :-) . Tågbanorna i trä har även olika teman som en stad eller som en dinosaurievärld.

Tågbanor och leksakståg i trä för barn

Vi hade tågbanor ett tag men vi valde att satsa på andra träleksaker istället. Tågbanor, leksakståg och trätågbanor är alltid lika kul att leka med. En tågbana och ett leksakståg är kul för barn i alla åldrar. Dels att bygga tågbanan och dels att sedan leka med alla tåg, fordon, figurer och andra tillbehör. De kan köra runt på tågbanan, stanna för skyltar och plocka upp nya passagerare med mera. Tooky Toy tågbanor och tågbanetillbehör är kompatibla och passar med BRIOs tågbanor. Det finns både små och stora tågset, så ni kan välja fritt det som passar just ert behov och lekyta. Bygg din tågbana enligt beskrivningen eller bygg hur du vill, endast fantasin sätter gränser. Hur skoj som helst. Tågbanorna har olika teman, som tex. stadstema och dinosaurietema. Leksakscity erbjuder även tillbehör till tågbanorna som tex. fordon, träd, skyltar och andra roliga träleksaker. Leksakstågen kan kopplas ihop med magneter i den följd som barnen önskar. Loket kan dra massor av vagnar med passagerare och gods. Börja bygg och skapa din leksaksvärld och ge dig sedan ut på nya äventyr med tåget. Tooky Toy tillverkar fantastiska tågbanor och träleksaker för olika åldrar och alla håller samma höga kvalitet. Vi erbjuder även superroliga tågleksaker från Jabadabado och Kids Concept.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 1000 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 100 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 100 artiklar