• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Bamse

Bamsebyn och figurer av Bamse med vänner

Här finns hela Bamsebyns invånare i form av figurer som är så roliga att leka med. Massor av figurer från Bamse och hans vänner såsom Reinard, Krösus, Lova, Farmor, Katten Jansson, Humusen, Skalman, Vargen, Lille Skutt samt barnen Nalle Maja, Brum och Teddy. Figurerna finns i olika set och i flera av de ...

Bamsebyn och figurer av Bamse med vänner

Här finns hela Bamsebyns invånare i form av figurer som är så roliga att leka med. Massor av figurer från Bamse och hans vänner såsom Reinard, Krösus, Lova, Farmor, Katten Jansson, Humusen, Skalman, Vargen, Lille Skutt samt barnen Nalle Maja, Brum och Teddy. Figurerna finns i olika set och i flera av de ingår det även tillbehör som gör leken roligare, som exempelvis burkar med den beryktade dunderhonungen.

Med dessa figurer kan du återskapa berättelserna om Bamse eller varför inte hitta på helt nya äventyr med Bamse och de andra karaktärerna. Bamsebyn finns som lekplatta och här finns flera av byggnaderna som ni säkert känner igen. Här finns Skalmans hus, det höga berget där Farmor och Katten Jansson bor, Lille Skutts lilla hus samt Bamses hus. På lekplattan finns vägar träd, morotsland, och en sjö.

Läs mer

Filter

Pris

100 kr - 550 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar