• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksfordon

Träleksaker i form av leksaksfordon för barn från kända märken

Träleksaker har i alla tider uppskattats av både barn och vuxna. Särskilt leksaksfordon som leksaksbilar, leksakslastbilar, lyftkranar, grävmaskiner, hjullastare, leksakståg och många fler typer av leksaksfordon som är tillverkade i trä. Orsaken till att de är så populära är att de ...

Träleksaker i form av leksaksfordon för barn från kända märken

Träleksaker har i alla tider uppskattats av både barn och vuxna. Särskilt leksaksfordon som leksaksbilar, leksakslastbilar, lyftkranar, grävmaskiner, hjullastare, leksakståg och många fler typer av leksaksfordon som är tillverkade i trä. Orsaken till att de är så populära är att de är slitstarka och tål verkligen barnens lekar, som ibland kan vara rätt hård. Att leka med träleksaker ger också en speciell känsla eftersom materialet är gediget, äkta och känns verkligen robust. Många barn tycker att det är superkul att leka med leksaksbilar, olika entreprenadfordon och andra leksaker med hjul. Att de kan köra och rulla iväg, att något rör på sig, gör det alltid extra roligt. Här finns även en mängd med tillbehör och byggnader till barnens leksaksfordon. Det finns exempelvis bensinmack, parkeringsgarage, bilbanor, biltvätt, garage och mycket mer. Med dessa tillbehör blir billeken och fordonsleken roligare och kan bli mer varierad. På Leksakscity finner du ett stort sortiment av billiga träleksaker, som träfordon, träleksaksbilar, grävmaskiner i trä, parkeringshus i trä och leksaksbilar i trä. Alla träleksakerna är CE-Märkta och godkända och håller en genomgående hög kvalitet.

Jabadabado träleksaker, leksaksfordon som parkeringshus med träbilar och leksakståg av gediget trä

Jabadabado är verkligen ett omtyckt varumärke då de tillverkar supermysiga och hållbara leksaker. Här finns massor av träleksaker från Jabadabado. Det finns massor av leksaker inom leksaksfordon och tillbehör till dessa. Här finns både träfordon så som bilar, tåg, flygplan och lastbilar, samt fordonstillbehör så som bilbanor, tågbana, parkeringsgarage för leksaksbilar med mera. Allt i en superfin design med härliga färger.

Vi erbjuder ett brett sortiment från Jabadabado som är ett gediget varumärke som aldrig tummar på kvaliteten. Träleksaker är hållbara, rejäla och håller för barnens lek. Här finns fina bilbanor där bilarna kan åka upp och ned för de fyra våningarna. Släpp bilen på toppen och se hur långt den kan åka. Det finns också ett superhäftigt parkeringsgarage. Garaget har hela tre våningar och dessutom en helikopterplatta på taket. Med detta set med tillhörande fordon kan barnen verkligen leka massor av lekar och det kan bli riktigt spännande. Kanske måste någon fort ta sig någonstans i helikoptern? Kanske behöver polisen låna den för att åka på utryckning? I leken kan allt hända.

Här finns också en superfin leksakslastbil med bondgårdsdjur. Lastbilen har ett flak med skydd vid sidorna så att de fina djuren kan åka med på flaket. Kanske behöver de åka till en annan åker för att få nytt gott bete att smaska på. Släpet är avtagbart så lastbilen kan även köras utan detta. Superfin och mysig leksak i trä från Jabadabado.

Jouéco fordonsleksaker av trä

Från Jouéco har vi finfina träleksaker så som leksaksfordon och olika tillbehör. Här finns ett populärt parkeringsgarage med leksaksbilar och andra tillbehör. Det superroliga parkeringshuset är ganska stort och rymmer mycket kul för barnen som träbilar, skyltar mm. Det medföljer en vägbana som bilarna kan åka på för att sedan köra in i parkeringshuset som har tre våningar. Parkeringshuset har både ramper där bilarna kan köra upp och ned och det finns även en bilhiss. Ta hissen till översta våningen så kommer du till helikopterplattan. Kanske blir det biljakt och föraren måste snabbt ta sig från platsen, då är ju en helikopter perfekt. Med detta parkeringshus kan barnen leka många olika lekar, detta blir spännande och roligt. Barnen kan även leka att de kör runt, parkerar, går en sväng på stan och handlar med mera och sedan åker hem igen.

Jouecos häftiga containerfartyg med byggklossar är en skojig leksaksbåt i trä, där barnen kan stapla byggklossar som ser ut som containrar. Här kan barnen leka kapten och köra en stor båt med containrar fyllda med varor från hela världen. Havet är stort, vad skall fraktas idag tro :) och framförallt vart är fartyget på väg?

Det finns också ett jättemysigt leksakståg i trä med söta djur som kan åka med i tågvagnarna. Dessa träleksaker är superroliga att leka med och de brukar snabbt bli några av barnens favoriter. Dessa träleksaker har glada fina färger och är perfekta att placera i barnens rum, i lekrummet eller var som helst där hemma så att barnen kan leka roliga lekar med träfordon och träleksakerna.

Kids Concept träfordon och byggnader i trä

Kids Concept sortiment av träleksaker är verkligen något extra. De alla har en så fin design och de matchar ihop med varandra, vilket gör att barnen kan samla på dessa fina träleksaker och träfordon från Kids Concept. Här finns massor av saker inom leksaksfordon så som träbilar, tåg, trälastbilar, parkeringsgarage, leksakshus, bilgarage med mera. Några omtyckta träfordon från Kids Concept är leksakslastbilar, leksaksbilar, leksakståg med djur eller träklossar. Här finns även tillbehör till leksaksfordon som en bensinstation, bilbanor, garage, parkeringshus med mera. En rolig leksak med allt i ett är Kids Concept Servicecenter Aiden. Där kan barnen både serva, laga, meka, tvätta och tanka sin leksaksbil.

Kids Concept har så fina färger och design på sina leksaker. De är verkligen fina att se på. En av de superfina leksakerna är Djungeltåg Edvin. Det är ett härligt lok med två vagnar och det medföljer ett gäng med skogsdjur så som älg, räv igelkott med flera. Nu kan de söta djuren åka tåg till en annan del av skogen :-) Kanske vill de åka till de fina husen Mini Lekhus Edvin. Det är fem små hus i olika storlekar, som var och ett passar perfekt till skogsdjuren. Älgen får det största huset och musen får det mista. Täleksakerna från Kids Concept är roliga att kombinera med varandra.

Tooky Toy leksaksfordon och tillbehör i trä till barnens lekrum

Av träleksakerna från Tooky Toy blir man verkligen glad. De livar upp vilket rum som helst. Dessa fordonsleksaker i trä har härliga färger som verkligen tilltalar barnen. De är superroliga att leka med och på köpet får barnen mycket övning inom bygg och konstruktion samt även problemlösning. Det finns nämligen byggklossar som barnen kan stapla, massor av maskiner som barnen själva kan montera ihop samt mycket annat skoj inom träleksaker och fordonsleksaker som är tillverkade av trä.

En av våra mest populära träleksaker inom fordon är parkeringshus som har mängder med roliga tillbehör som flertalet bilar, figurer, lite fina träd med mera. Här kan barnen åka upp och ner och parkera, för att sedan gå ut och äta en bit mat, gå på tivoli eller kanske leka att man ska shoppa lite i staden. Leksaks-set där barnen kan bygga flera olika fordon av ett och samma paket, de är även de extremt populära. Dels får barnen öva på att skruva ihop saker, lära sig att tänka ut olika lösningar och dels när träleksakerna är hopskruvade så kan de leka på massa olika sätt med dem. En bilbana i trä, där bilarna släpps på ovansidan och de sedan åker ner i en kana, det är ju så klart en riktig klassiker till lekrummet. Att leka grävmaskinist, lastbilschaufför, brandman med mera är också det superskojigt. Med Tooky Toys träleksaksfordon blir det aldrig långtråkigt och barnen kan leka och köra omkring i timmar. Tooky Toy är kända för sin fina design av sina leksaker, deras slitstyrka och de roliga funktionerna som leksakerna har. Underbara träleksaker helt enkelt som barnen kan ha i lekrummet, eller varför inte i sandlådan på sommaren. Köp träleksaker som håller, köp Tooky Toy!

Woodi World Toy parkeringsgarage för leksaksbilar och leksaksfordon i trä

Från varumärket Woodi World Toy erbjuder vi superfina träleksaker i form av parkeringsgarage för leksaksbilar, träfordon och tillbehör till leksaksfordon. Här finns superfina parkeringsgarage där barnen kan parkera sina leksaksbilar. Välj din favorit bland de olika bilgaragen som finns i olika utföranden och färger. Barnen kan leka i timmar med leksaksbilar och det blir ju ännu roligare om de har någonstans att parkera och köra runt med sina träbilar och andra leksaksbilar. Dessa leksaksgarage består av flera våningar där bilarna kan köra runt och parkera. En extra häftig detalj är såklart helikopterplattan på taket. Nu kan en leksakshelikopter landa på taket och lyfta från taket när det blir bråttom att komma iväg.

Woodi World Toy tillverkar alltid träleksaker i toppklass och de är verkligen gedigna och hållbara. Att leka med träleksaker som håller över tid gör leken extra rolig eftersom dessa leksaker har en gedigen känsla av kvalitet. Dessutom är det ju toppenbra för miljön att inte behöva använda en massa plast :-)

BRIO fjärrstyrd leksaksbil som är tillverkad i trä

BRIO är verkligen kända för deras höga kvalitet och deras fjärrstyrda leksaksbil är verkligen ett bevis på deras kvalitet. En härlig bil att både titta på och att leka med för barnen. Med väl genomtänkta detaljer och en prestanda som är anpassad frö små barn, så kommer denna bilen bli en hit! Här kan barnen brumma omkring i sin tuffa racerbil och vill man köra med några kompisar går det också bra. Leksaksbilen styrs med 2,4 Ghz vilket gör att upp till 10 bilar kan köras på samma gång. Så bjud in några kompisar som också har en BRIO Racingbil och kör roliga tävlingar.

När du köper ditt leksaksfordon i trä på Leksakscity.se kan du alltid känna dig trygg. Det finns massor av roliga och fina träfordon att välja mellan och alla håller hög kvalitet och har högt underhållningsvärde. Du får också dessa träleksaker till de rätta priserna och vi skickar snabbt din beställning. Välkommen till en värld av fräcka träleksaksfordon!

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 1000 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 43 av 43 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 43 av 43 artiklar