• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Leksaksfordon

Träleksaker i form av leksaksfordon för barn från kända märken

Träleksaker har i alla tider uppskattats av både barn och vuxna. Särskilt leksaksfordon som leksaksbilar, leksakslastbilar, lyftkranar, grävmaskiner, hjullastare, leksakståg och många fler typer av leksaksfordon som är tillverkade i trä. Orsaken till att de är så populära är att de är slitstarka och tål verkligen barnens lekar, som ibland kan vara rätt hård. Att leka med träleksaker ger också en speciell känsla eftersom materialet är gediget, äkta och känns verkligen robust. Många barn tycker att det är superkul att leka med leksaksbilar, olika entreprenadfordon och andra leksaker med hjul. Att de kan köra och rulla iväg, att något rör på sig, gör det alltid extra roligt. Här finns även en mängd med tillbehör och byggnader till barnens leksaksfordon. Det finns exempelvis bensinmack, parkeringsgarage, bilbanor, biltvätt, garage och mycket mer. Med dessa tillbehör blir billeken och fordonsleken roligare och kan bli mer varierad. På Leksakscity finner du ett stort sortiment av billiga träleksaker, som träfordon, träleksaksbilar, grävmaskiner i trä, parkeringshus i trä och leksaksbilar i trä. Alla träleksakerna är CE-Märkta och godkända och håller en genomgående hög kvalitet.

Parkeringsgarage och bilgarage i trä som leksak till barn från Tooky Toy, Jabadabado, Joueco, Kids Concept mm.

Parkeringsgarage i trä kallas även för bilgarage och är till för leksaksbilar, det är väldigt roliga och lite större leksaker. De består ofta av flera olika parkeringsplan och har flertalet tillbehör som leksaksbilar, skyltar, träd, figurer med mera. Leksaksbilarna måste ju också ha någonstans att parkera då barnen inte leker med dem :) Tooky Toy har mer färgglada parkeringshus och Joueco, Jabadabado och Kids Concept erbjuder bilhus i neutrala färger. Allt för att det ska finnas något för varje tycke och smak. Köp ditt parkeringsgarage på Leksakscity.se för snabb och omgående leverans :)

Bilbanor i trä är fantastiska leksaker med leksaksbilar från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept mm.

Med en bilbana av trä så kan barnen släppa en bil högst upp, som sedan åker ner på rälsen ner mot golvet. Barnen kan även leka med bilarna på golvet och leka att de racear mot varandra osv. Det är så roligt att se vilken bil som kommer längst. Barnen kan prova om det gör någon skillnad om de använder en lätt eller tung leksaksbil, och om de bara släpper bilen eller trycker ned den med fart. Det blir en spännande lek där barnen kan utforska fysikens lagar. Jabadabado och Kids Concept har bilbanor i blått, grått och rosa. Tooky Toy satsar med på färgglada bilbanor, hur fina som helst. Köp den klassiska bilbanan i trä på Leksakscity.se, vi ger dig snabba leveranser och god support!

Jabadabado träleksaker, leksaksfordon som parkeringshus med träbilar och leksakståg av gediget trä

Jabadabado är verkligen ett omtyckt varumärke då de tillverkar supermysiga och hållbara leksaker. Här finns massor av träleksaker från Jabadabado. Det finns massor av leksaker inom leksaksfordon och tillbehör till dessa. Här finns både träfordon så som bilar, tåg, flygplan och lastbilar, samt fordonstillbehör så som bilbanor, tågbana, parkeringsgarage för leksaksbilar med mera. Allt i en superfin design med härliga färger.

Vi erbjuder ett brett sortiment från Jabadabado som är ett gediget varumärke som aldrig tummar på kvaliteten. Träleksaker är hållbara, rejäla och håller för barnens lek. Här finns fina bilbanor där bilarna kan åka upp och ned för de fyra våningarna. Släpp bilen på toppen och se hur långt den kan åka. Det finns också ett superhäftigt parkeringsgarage. Garaget har hela tre våningar och dessutom en helikopterplatta på taket. Med detta set med tillhörande fordon kan barnen verkligen leka massor av lekar och det kan bli riktigt spännande. Kanske måste någon fort ta sig någonstans i helikoptern? Kanske behöver polisen låna den för att åka på utryckning? I leken kan allt hända.

Här finns också en superfin leksakslastbil med bondgårdsdjur. Lastbilen har ett flak med skydd vid sidorna så att de fina djuren kan åka med på flaket. Kanske behöver de åka till en annan åker för att få nytt gott bete att smaska på. Släpet är avtagbart så lastbilen kan även köras utan detta. Superfin och mysig leksak i trä från Jabadabado.

Jouéco fordonsleksaker av trä

Från Jouéco har vi finfina träleksaker så som leksaksfordon och olika tillbehör. Här finns ett populärt parkeringsgarage med leksaksbilar och andra tillbehör. Det superroliga parkeringshuset är ganska stort och rymmer mycket kul för barnen som träbilar, skyltar mm. Det medföljer en vägbana som bilarna kan åka på för att sedan köra in i parkeringshuset som har tre våningar. Parkeringshuset har både ramper där bilarna kan köra upp och ned och det finns även en bilhiss. Ta hissen till översta våningen så kommer du till helikopterplattan. Kanske blir det biljakt och föraren måste snabbt ta sig från platsen, då är ju en helikopter perfekt. Med detta parkeringshus kan barnen leka många olika lekar, detta blir spännande och roligt. Barnen kan även leka att de kör runt, parkerar, går en sväng på stan och handlar med mera och sedan åker hem igen.

Jouecos häftiga containerfartyg med byggklossar är en skojig leksaksbåt i trä, där barnen kan stapla byggklossar som ser ut som containrar. Här kan barnen leka kapten och köra en stor båt med containrar fyllda med varor från hela världen. Havet är stort, vad skall fraktas idag tro :) och framförallt vart är fartyget på väg?

Det finns också ett jättemysigt leksakståg i trä med söta djur som kan åka med i tågvagnarna. Dessa träleksaker är superroliga att leka med och de brukar snabbt bli några av barnens favoriter. Dessa träleksaker har glada fina färger och är perfekta att placera i barnens rum, i lekrummet eller var som helst där hemma så att barnen kan leka roliga lekar med träfordon och träleksakerna.

Kids Concept träfordon och byggnader i trä

Kids Concept sortiment av träleksaker är verkligen något extra. De alla har en så fin design och de matchar ihop med varandra, vilket gör att barnen kan samla på dessa fina träleksaker och träfordon från Kids Concept. Här finns massor av saker inom leksaksfordon så som träbilar, tåg, trälastbilar, parkeringsgarage, leksakshus, bilgarage med mera. Några omtyckta träfordon från Kids Concept är leksakslastbilar, leksaksbilar, leksakståg med djur eller träklossar. Här finns även tillbehör till leksaksfordon som en bensinstation, bilbanor, garage, parkeringshus med mera. En rolig leksak med allt i ett är Kids Concept Servicecenter Aiden. Där kan barnen både serva, laga, meka, tvätta och tanka sin leksaksbil.

Kids Concept har så fina färger och design på sina leksaker. De är verkligen fina att se på. En av de superfina leksakerna är Djungeltåg Edvin. Det är ett härligt lok med två vagnar och det medföljer ett gäng med skogsdjur så som älg, räv igelkott med flera. Nu kan de söta djuren åka tåg till en annan del av skogen :-) Kanske vill de åka till de fina husen Mini Lekhus Edvin. Det är fem små hus i olika storlekar, som var och ett passar perfekt till skogsdjuren. Älgen får det största huset och musen får det mista. Täleksakerna från Kids Concept är roliga att kombinera med varandra.

Tooky Toy leksaksfordon och tillbehör i trä till barnens lekrum

Av träleksakerna från Tooky Toy blir man verkligen glad. De livar upp vilket rum som helst. Dessa fordonsleksaker i trä har härliga färger som verkligen tilltalar barnen. De är superroliga att leka med och på köpet får barnen mycket övning inom bygg och konstruktion samt även problemlösning. Det finns nämligen byggklossar som barnen kan stapla, massor av maskiner som barnen själva kan montera ihop samt mycket annat skoj inom träleksaker och fordonsleksaker som är tillverkade av trä.

En av våra mest populära träleksaker inom fordon är parkeringshus som har mängder med roliga tillbehör som flertalet bilar, figurer, lite fina träd med mera. Här kan barnen åka upp och ner och parkera, för att sedan gå ut och äta en bit mat, gå på tivoli eller kanske leka att man ska shoppa lite i staden. Leksaks-set där barnen kan bygga flera olika fordon av ett och samma paket, de är även de extremt populära. Dels får barnen öva på att skruva ihop saker, lära sig att tänka ut olika lösningar och dels när träleksakerna är hopskruvade så kan de leka på massa olika sätt med dem. En bilbana i trä, där bilarna släpps på ovansidan och de sedan åker ner i en kana, det är ju så klart en riktig klassiker till lekrummet. Att leka grävmaskinist, lastbilschaufför, brandman med mera är också det superskojigt. Med Tooky Toys träleksaksfordon blir det aldrig långtråkigt och barnen kan leka och köra omkring i timmar. Tooky Toy är kända för sin fina design av sina leksaker, deras slitstyrka och de roliga funktionerna som leksakerna har. Underbara träleksaker helt enkelt som barnen kan ha i lekrummet, eller varför inte i sandlådan på sommaren. Köp träleksaker som håller, köp Tooky Toy!

Woodi World Toy parkeringsgarage för leksaksbilar och leksaksfordon i trä

Från varumärket Woodi World Toy erbjuder vi superfina träleksaker i form av parkeringsgarage för leksaksbilar, träfordon och tillbehör till leksaksfordon. Här finns superfina parkeringsgarage där barnen kan parkera sina leksaksbilar. Välj din favorit bland de olika bilgaragen som finns i olika utföranden och färger. Barnen kan leka i timmar med leksaksbilar och det blir ju ännu roligare om de har någonstans att parkera och köra runt med sina träbilar och andra leksaksbilar. Dessa leksaksgarage består av flera våningar där bilarna kan köra runt och parkera. En extra häftig detalj är såklart helikopterplattan på taket. Nu kan en leksakshelikopter landa på taket och lyfta från taket när det blir bråttom att komma iväg.

Woodi World Toy tillverkar alltid träleksaker i toppklass och de är verkligen gedigna och hållbara. Att leka med träleksaker som håller över tid gör leken extra rolig eftersom dessa leksaker har en gedigen känsla av kvalitet. Dessutom är det ju toppenbra för miljön att inte behöva använda en massa plast :-)

BRIO fjärrstyrd leksaksbil som är tillverkad i trä

BRIO är verkligen kända för deras höga kvalitet och deras fjärrstyrda leksaksbil är verkligen ett bevis på deras kvalitet. En härlig bil att både titta på och att leka med för barnen. Med väl genomtänkta detaljer och en prestanda som är anpassad frö små barn, så kommer denna bilen bli en hit! Här kan barnen brumma omkring i sin tuffa racerbil och vill man köra med några kompisar går det också bra. Leksaksbilen styrs med 2,4 Ghz vilket gör att upp till 10 bilar kan köras på samma gång. Så bjud in några kompisar som också har en BRIO Racingbil och kör roliga tävlingar.

När du köper ditt leksaksfordon i trä på Leksakscity.se kan du alltid känna dig trygg. Det finns massor av roliga och fina träfordon att välja mellan och alla håller hög kvalitet och har högt underhållningsvärde. Du får också dessa träleksaker till de rätta priserna och vi skickar snabbt din beställning. Välkommen till en värld av fräcka träleksaksfordon!

Träfordon, arbetsfordon, leksakslastbilar, parkeringsgarage, träbilar som leksak till barn från Jabadabado, Kids Concept och Tooky Toy

Det roliga med träfordon är att de är så himla fina, dessutom är de tåliga och kan gå i arv mellan syskon, släkt och vänner. Jabadabado och Kids Concept har leksaksträfordon i pastellfärger och neutrala färger, fina för barnen att leka med och fint att ha i hyllan. Dessa varumärken har bland annat leksakslastbilar med djur, byggklossar med mera. Vi erbjuder även en mängd leksaksfordon i trä och tillbehör till träfordon från varumärket Tooky Toy som är mycket omtyckt. Vi har leksaksfordon så som arbetsfordon, flygplan, träbilar, trätåg och såklart de roliga bilbanorna för leksaksbilar. Det finns också massor av roliga tillbehör för dessa leksaksfordon så att leken blir ännu roligare.

Arbetsfordon och entreprenadfordon som lastbil, grävmaskin mfl

Vill barnen ha arbetsfordon som grävmaskiner, rullvält, lyftkran och liknande fordons har Tooky Tog en mängd av dessa. Deras leksaksarbetsforodon är ofta i en gul fin färg med svarta detaljer för att de ska likna verkliga arbetsfordon. Tåliga leksaker som är lika kul att leka med inomhus som utomhus i sandlådan. Här finns grävmaskin, lyftkran, hjullastare, lastbil, vägvält med mera. Med dessa kan barnen leka att de ska göra en grund för att sedan bygga ett nytt hus eller att de ska renovera en landsväg med ny asfalt med mera. Dessa fina arbetsfordon kan användas till mycket. Såklart kan barnen också använda det till att bara köra omkring och kanske lasta lite saker med dessa träfordon.

Leksaksflygplan från Jabadabado

Superfina leksaksflygplan från det populära varumärket Jabadabado. De är så roliga för barnen att leka med då många barn fascineras av flygplan och hur de fungerar. De kan leka att leksaksfigurerna ska ut och flyga högt över molnen till ett annat land. Dessa fina flygplan passar också utmärkt som prydnad mellan lektillfällena då det har en såå fin design och färger.

Leksakslastbilar från populära Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept

Leksakslastbilar är så kul att leka med då barnen både kan köra runt med dem och även lasta massa saker på lastbilens flak. På så sätt kan de flytta grejer till olika ställen med mera. Med flera av dessa leksakslastbilar i trä ingår det last så som klossar, bilar och till och med söta små djur. Kvalitativa leksaker som är tillverkade i trä för att hålla länge och väl.

Parkeringsgarage för barnens leksaksbilar

Såklart behöver barnen någonstans att parkera sina leksaksbilar, då är ett parkeringsgarage och bilgarage i trä en perfekt leksak. Ofta består dessa av flera våningar och de kommer med roliga leksakstillbehör som skyltar, vägar, bilar och andra roliga saker. Barnen kan köra runt i parkeringshuset, parkera på olika våningar med mera. Detta är en klassisk leksak som är så rolig att leka med tillsammans med sina leksaksbilar och andra leksaksfordon.

Träbilar är hållbara leksaksbilar för barn

Träbilar är så klart en klassiker och Leksakscity erbjuder dessa som polisbilar, ambulanser, brandbilar med mera. De är gjorda av trä och är verkligen tåliga leksaker. Med dessa kan barnen köra mycket och hitta på olika roliga äventyr med bilarna. Det finns också många fina tillbehör till leksaksbilarna, bilarna behöver ju skötsel och garage.

Träbilbanor för leksaksbilar

Bilbanor i trä är så klart en riktigt klassiker, där barnen släpper bilen högst upp och sedan åker den ner i banor ner till golvet. Dessa har vi flertalet modeller av i olika färger, hur skoj som helst för barnen att se hur fort bilen åker nedför bilbanan. Sedan kan de se hur långt den kommer. De kan testa att använda olika bilar för att se vilken som kommer längst. Detta är en del av de fysikaliska lagarna som barn gärna utforskar i leken.

Trätåg för barnen att leka med

Leksakståg som är tillverkade av trä är leksaksfordon som är gedigna och hållbara för barnens lek. Barnen kan dra omkring tågen och leka att olika figurer ska ut och åka tåg till spännande platser som barnen tycker om att åka till. Kanske ska de till ett tivoli, marknad, till simhallen eller hälsa på en släkting. Leksakstågen kommer ofta med träklossar, djur eller något annat roligt. Tut tut, nu åker vi :-).

Arbetsfordon i trä som leksak till barn, grävmaskiner, lyftkranar, lastbilar från Tooky Toy

Leksaksfordon, arbetsfordon och vägarbetsfordon i trä är ju såååååå kul att leka med för barnen, dessutom 100% giftfria så klart. Med dessa leksaksgrävmaskiner, leksakslyftkranar, vägvältar kan barnen leka att de har en hel maskinpark med vägarbetsfordon. Hur skoj som helst till leken i sandlådan eller så kanske de leker inomhus och bygger en väg, hus, bro med mera av legobitar eller träklossar. Då är dessa arbetsfordon härliga tillbehör för att flytta och köra byggmaterialet :). Grävmaskinen och lyftkranen är så klart en av favoriterna, för en grävmaskin kan barnen gräva med och med lyftkranen kan de flytta på massa skojiga saker. Det finns även olika paket, där barnen kan bygga flera fordon med olika trädelar, skruvar och muttrar. En leksakslastbil i trä är förstås bra att ha i kombination med grävmaskinen, så barnen har någonstans att lasta av jord, grus, sten eller legobitarna.

Leksakslastbilar i trä och trälastbil från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept mm.

Här hittar du superfina leksakslastbilar i trä från kända varumärken. Lastbilarna finns i olika färger som pastell, blått, rött, gult mm. Här kan barnen leka lastbilschaufför och köra olika saker. Med vissa lastbilar medföljer träklossar, träbilar och andra skojiga tillbehör som barnen kan lasta och köra på flaket. En lastbil som är extra poppis är Tooky Toy lastbilen med en magnetkran och träklossar med magneter. Med den kan barnen lyfta av och på dessa klossar och leka att de kör ut gods till ett bygge eller lager. Leksakslastbilarna med djur är så klart superpopulära. En leksakslastbil för sig själv är kul, medföljer det då även roliga leksaksbondgårdsjur, ja då blir det så klart pricken över i:et :). Lastbilar med byggklossar och träklossar från Kids Concept är med skoj, här får barnen två leksaker i ett, en lastbil och en plocklåda där de ska försöka passa in de olika byggklossarna. Vill barnen köra legobitar, träklossar eller kanske sand i sandlådan, ja då är leksakslastbilen från Tooky Toy perfekt.

Träbilar och leksaksbilar i trä från Tooky Toy och andra märken

Här kan barnen leka med träbilar i olika teman som polisbilar, brandbilar, ambulans med mera. Fina och tåliga leksaksbilar i trä är alltid lika populärt bland barnen. Det roliga med Tooky Toys bilar är att barnen kan ta isär bilarna och sätta ihop dem igen. De består nämligen av flera delar. Kids Concept har ett servicecenter med tankstation och ett bilgarage där barnen kan parkera sina leksaksbilar. Både leksaksbilarna och tillbehören är tillverkade av trä så de känns gedigna att leka med och är verkligen hållbara.

Trätåg och leksakståg i trä från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept mm.

Tut tut, här kommer de fina leksakstågen som är tillverkade av trä. Vi erbjuder leksakståg från Tooky Toy, Jabadabado och Kids Concept. Att leka med leksakståg är ju såååå kul och dessa tåg har dessutom byggklossar och leksaksdjur som tillbehör. Leksakstågen har så fin design och är i roliga och färgglada färger, men också i lugnare färger som rosa, blått och pastellfärger. På så sätt kan du välja det tåg som passar bäst för just er. Det är verkligen jättefina leksakståg, tåliga leksaker som kan gå i arv mellan syskonen. Vissa tåg har ett snöre så barnen kan dra dem efter sig :)

Träleksaker i form av leksaksfordon för barn från kända märken

Träleksaker har i alla tider uppskattats av både barn och vuxna. Särskilt leksaksfordon som leksaksbilar, leksakslastbilar, lyftkranar, grävmaskiner, hjullastare, leksakståg och många fler typer av leksaksfordon som är tillverkade i trä. Orsaken till att de är så populära är att de är slitstarka och tål verkligen barnens lekar, som ibland kan vara rätt hård. Att leka med träleksaker ger också en speciell känsla eftersom materialet är gediget, äkta och känns verkligen robust. Många barn tycker att det är superkul att leka med leksaksbilar, olika entreprenadfordon och andra leksaker med hjul. Att de kan köra och rulla iväg, att något rör på sig, gör det alltid extra roligt. Här finns även en mängd med tillbehör och byggnader till barnens leksaksfordon. Det finns exempelvis bensinmack, parkeringsgarage, bilbanor, biltvätt, garage och mycket mer. Med dessa tillbehör blir billeken och fordonsleken roligare och kan bli mer varierad. På Leksakscity finner du ett stort sortiment av billiga träleksaker, som träfordon, träleksaksbilar, grävmaskiner i trä, parkeringshus i trä och leksaksbilar i trä. Alla träleksakerna är CE-Märkta och godkända och håller en genomgående hög kvalitet.

Parkeringsgarage och bilgarage i trä som leksak till barn från Tooky Toy, Jabadabado, Joueco, Kids Concept mm.

Parkeringsgarage i trä kallas även för bilgarage och är till för leksaksbilar, det är väldigt roliga och lite större leksaker. De består ofta av flera olika parkeringsplan och har flertalet tillbehör som leksaksbilar, skyltar, träd, figurer med mera. Leksaksbilarna måste ju också ha någonstans att parkera då barnen inte leker med dem :) Tooky Toy har mer färgglada parkeringshus och Joueco, Jabadabado och Kids Concept erbjuder bilhus i neutrala färger. Allt för att det ska finnas något för varje tycke och smak. Köp ditt parkeringsgarage på Leksakscity.se för snabb och omgående leverans :)

Bilbanor i trä är fantastiska leksaker med leksaksbilar från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept mm.

Med en bilbana av trä så kan barnen släppa en bil högst upp, som sedan åker ner på rälsen ner mot golvet. Barnen kan även leka med bilarna på golvet och leka att de racear mot varandra osv. Det är så roligt att se vilken bil som kommer längst. Barnen kan prova om det gör någon skillnad om de använder en lätt eller tung leksaksbil, och om de bara släpper bilen eller trycker ned den med fart. Det blir en spännande lek där barnen kan utforska fysikens lagar. Jabadabado och Kids Concept har bilbanor i blått, grått och rosa. Tooky Toy satsar med på färgglada bilbanor, hur fina som helst. Köp den klassiska bilbanan i trä på Leksakscity.se, vi ger dig snabba leveranser och god support!

Jabadabado träleksaker, leksaksfordon som parkeringshus med träbilar och leksakståg av gediget trä

Jabadabado är verkligen ett omtyckt varumärke då de tillverkar supermysiga och hållbara leksaker. Här finns massor av träleksaker från Jabadabado. Det finns massor av leksaker inom leksaksfordon och tillbehör till dessa. Här finns både träfordon så som bilar, tåg, flygplan och lastbilar, samt fordonstillbehör så som bilbanor, tågbana, parkeringsgarage för leksaksbilar med mera. Allt i en superfin design med härliga färger.

Vi erbjuder ett brett sortiment från Jabadabado som är ett gediget varumärke som aldrig tummar på kvaliteten. Träleksaker är hållbara, rejäla och håller för barnens lek. Här finns fina bilbanor där bilarna kan åka upp och ned för de fyra våningarna. Släpp bilen på toppen och se hur långt den kan åka. Det finns också ett superhäftigt parkeringsgarage. Garaget har hela tre våningar och dessutom en helikopterplatta på taket. Med detta set med tillhörande fordon kan barnen verkligen leka massor av lekar och det kan bli riktigt spännande. Kanske måste någon fort ta sig någonstans i helikoptern? Kanske behöver polisen låna den för att åka på utryckning? I leken kan allt hända.

Här finns också en superfin leksakslastbil med bondgårdsdjur. Lastbilen har ett flak med skydd vid sidorna så att de fina djuren kan åka med på flaket. Kanske behöver de åka till en annan åker för att få nytt gott bete att smaska på. Släpet är avtagbart så lastbilen kan även köras utan detta. Superfin och mysig leksak i trä från Jabadabado.

Jouéco fordonsleksaker av trä

Från Jouéco har vi finfina träleksaker så som leksaksfordon och olika tillbehör. Här finns ett populärt parkeringsgarage med leksaksbilar och andra tillbehör. Det superroliga parkeringshuset är ganska stort och rymmer mycket kul för barnen som träbilar, skyltar mm. Det medföljer en vägbana som bilarna kan åka på för att sedan köra in i parkeringshuset som har tre våningar. Parkeringshuset har både ramper där bilarna kan köra upp och ned och det finns även en bilhiss. Ta hissen till översta våningen så kommer du till helikopterplattan. Kanske blir det biljakt och föraren måste snabbt ta sig från platsen, då är ju en helikopter perfekt. Med detta parkeringshus kan barnen leka många olika lekar, detta blir spännande och roligt. Barnen kan även leka att de kör runt, parkerar, går en sväng på stan och handlar med mera och sedan åker hem igen.

Jouecos häftiga containerfartyg med byggklossar är en skojig leksaksbåt i trä, där barnen kan stapla byggklossar som ser ut som containrar. Här kan barnen leka kapten och köra en stor båt med containrar fyllda med varor från hela världen. Havet är stort, vad skall fraktas idag tro :) och framförallt vart är fartyget på väg?

Det finns också ett jättemysigt leksakståg i trä med söta djur som kan åka med i tågvagnarna. Dessa träleksaker är superroliga att leka med och de brukar snabbt bli några av barnens favoriter. Dessa träleksaker har glada fina färger och är perfekta att placera i barnens rum, i lekrummet eller var som helst där hemma så att barnen kan leka roliga lekar med träfordon och träleksakerna.

Kids Concept träfordon och byggnader i trä

Kids Concept sortiment av träleksaker är verkligen något extra. De alla har en så fin design och de matchar ihop med varandra, vilket gör att barnen kan samla på dessa fina träleksaker och träfordon från Kids Concept. Här finns massor av saker inom leksaksfordon så som träbilar, tåg, trälastbilar, parkeringsgarage, leksakshus, bilgarage med mera. Några omtyckta träfordon från Kids Concept är leksakslastbilar, leksaksbilar, leksakståg med djur eller träklossar. Här finns även tillbehör till leksaksfordon som en bensinstation, bilbanor, garage, parkeringshus med mera. En rolig leksak med allt i ett är Kids Concept Servicecenter Aiden. Där kan barnen både serva, laga, meka, tvätta och tanka sin leksaksbil.

Kids Concept har så fina färger och design på sina leksaker. De är verkligen fina att se på. En av de superfina leksakerna är Djungeltåg Edvin. Det är ett härligt lok med två vagnar och det medföljer ett gäng med skogsdjur så som älg, räv igelkott med flera. Nu kan de söta djuren åka tåg till en annan del av skogen :-) Kanske vill de åka till de fina husen Mini Lekhus Edvin. Det är fem små hus i olika storlekar, som var och ett passar perfekt till skogsdjuren. Älgen får det största huset och musen får det mista. Täleksakerna från Kids Concept är roliga att kombinera med varandra.

Tooky Toy leksaksfordon och tillbehör i trä till barnens lekrum

Av träleksakerna från Tooky Toy blir man verkligen glad. De livar upp vilket rum som helst. Dessa fordonsleksaker i trä har härliga färger som verkligen tilltalar barnen. De är superroliga att leka med och på köpet får barnen mycket övning inom bygg och konstruktion samt även problemlösning. Det finns nämligen byggklossar som barnen kan stapla, massor av maskiner som barnen själva kan montera ihop samt mycket annat skoj inom träleksaker och fordonsleksaker som är tillverkade av trä.

En av våra mest populära träleksaker inom fordon är parkeringshus som har mängder med roliga tillbehör som flertalet bilar, figurer, lite fina träd med mera. Här kan barnen åka upp och ner och parkera, för att sedan gå ut och äta en bit mat, gå på tivoli eller kanske leka att man ska shoppa lite i staden. Leksaks-set där barnen kan bygga flera olika fordon av ett och samma paket, de är även de extremt populära. Dels får barnen öva på att skruva ihop saker, lära sig att tänka ut olika lösningar och dels när träleksakerna är hopskruvade så kan de leka på massa olika sätt med dem. En bilbana i trä, där bilarna släpps på ovansidan och de sedan åker ner i en kana, det är ju så klart en riktig klassiker till lekrummet. Att leka grävmaskinist, lastbilschaufför, brandman med mera är också det superskojigt. Med Tooky Toys träleksaksfordon blir det aldrig långtråkigt och barnen kan leka och köra omkring i timmar. Tooky Toy är kända för sin fina design av sina leksaker, deras slitstyrka och de roliga funktionerna som leksakerna har. Underbara träleksaker helt enkelt som barnen kan ha i lekrummet, eller varför inte i sandlådan på sommaren. Köp träleksaker som håller, köp Tooky Toy!

Woodi World Toy parkeringsgarage för leksaksbilar och leksaksfordon i trä

Från varumärket Woodi World Toy erbjuder vi superfina träleksaker i form av parkeringsgarage för leksaksbilar, träfordon och tillbehör till leksaksfordon. Här finns superfina parkeringsgarage där barnen kan parkera sina leksaksbilar. Välj din favorit bland de olika bilgaragen som finns i olika utföranden och färger. Barnen kan leka i timmar med leksaksbilar och det blir ju ännu roligare om de har någonstans att parkera och köra runt med sina träbilar och andra leksaksbilar. Dessa leksaksgarage består av flera våningar där bilarna kan köra runt och parkera. En extra häftig detalj är såklart helikopterplattan på taket. Nu kan en leksakshelikopter landa på taket och lyfta från taket när det blir bråttom att komma iväg.

Woodi World Toy tillverkar alltid träleksaker i toppklass och de är verkligen gedigna och hållbara. Att leka med träleksaker som håller över tid gör leken extra rolig eftersom dessa leksaker har en gedigen känsla av kvalitet. Dessutom är det ju toppenbra för miljön att inte behöva använda en massa plast :-)

BRIO fjärrstyrd leksaksbil som är tillverkad i trä

BRIO är verkligen kända för deras höga kvalitet och deras fjärrstyrda leksaksbil är verkligen ett bevis på deras kvalitet. En härlig bil att både titta på och att leka med för barnen. Med väl genomtänkta detaljer och en prestanda som är anpassad frö små barn, så kommer denna bilen bli en hit! Här kan barnen brumma omkring i sin tuffa racerbil och vill man köra med några kompisar går det också bra. Leksaksbilen styrs med 2,4 Ghz vilket gör att upp till 10 bilar kan köras på samma gång. Så bjud in några kompisar som också har en BRIO Racingbil och kör roliga tävlingar.

När du köper ditt leksaksfordon i trä på Leksakscity.se kan du alltid känna dig trygg. Det finns massor av roliga och fina träfordon att välja mellan och alla håller hög kvalitet och har högt underhållningsvärde. Du får också dessa träleksaker till de rätta priserna och vi skickar snabbt din beställning. Välkommen till en värld av fräcka träleksaksfordon!

Träfordon, arbetsfordon, leksakslastbilar, parkeringsgarage, träbilar som leksak till barn från Jabadabado, Kids Concept och Tooky Toy

Det roliga med träfordon är att de är så himla fina, dessutom är de tåliga och kan gå i arv mellan syskon, släkt och vänner. Jabadabado och Kids Concept har leksaksträfordon i pastellfärger och neutrala färger, fina för barnen att leka med och fint att ha i hyllan. Dessa varumärken har bland annat leksakslastbilar med djur, byggklossar med mera. Vi erbjuder även en mängd leksaksfordon i trä och tillbehör till träfordon från varumärket Tooky Toy som är mycket omtyckt. Vi har leksaksfordon så som arbetsfordon, flygplan, träbilar, trätåg och såklart de roliga bilbanorna för leksaksbilar. Det finns också massor av roliga tillbehör för dessa leksaksfordon så att leken blir ännu roligare.

Arbetsfordon och entreprenadfordon som lastbil, grävmaskin mfl

Vill barnen ha arbetsfordon som grävmaskiner, rullvält, lyftkran och liknande fordons har Tooky Tog en mängd av dessa. Deras leksaksarbetsforodon är ofta i en gul fin färg med svarta detaljer för att de ska likna verkliga arbetsfordon. Tåliga leksaker som är lika kul att leka med inomhus som utomhus i sandlådan. Här finns grävmaskin, lyftkran, hjullastare, lastbil, vägvält med mera. Med dessa kan barnen leka att de ska göra en grund för att sedan bygga ett nytt hus eller att de ska renovera en landsväg med ny asfalt med mera. Dessa fina arbetsfordon kan användas till mycket. Såklart kan barnen också använda det till att bara köra omkring och kanske lasta lite saker med dessa träfordon.

Leksaksflygplan från Jabadabado

Superfina leksaksflygplan från det populära varumärket Jabadabado. De är så roliga för barnen att leka med då många barn fascineras av flygplan och hur de fungerar. De kan leka att leksaksfigurerna ska ut och flyga högt över molnen till ett annat land. Dessa fina flygplan passar också utmärkt som prydnad mellan lektillfällena då det har en såå fin design och färger.

Leksakslastbilar från populära Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept

Leksakslastbilar är så kul att leka med då barnen både kan köra runt med dem och även lasta massa saker på lastbilens flak. På så sätt kan de flytta grejer till olika ställen med mera. Med flera av dessa leksakslastbilar i trä ingår det last så som klossar, bilar och till och med söta små djur. Kvalitativa leksaker som är tillverkade i trä för att hålla länge och väl.

Parkeringsgarage för barnens leksaksbilar

Såklart behöver barnen någonstans att parkera sina leksaksbilar, då är ett parkeringsgarage och bilgarage i trä en perfekt leksak. Ofta består dessa av flera våningar och de kommer med roliga leksakstillbehör som skyltar, vägar, bilar och andra roliga saker. Barnen kan köra runt i parkeringshuset, parkera på olika våningar med mera. Detta är en klassisk leksak som är så rolig att leka med tillsammans med sina leksaksbilar och andra leksaksfordon.

Träbilar är hållbara leksaksbilar för barn

Träbilar är så klart en klassiker och Leksakscity erbjuder dessa som polisbilar, ambulanser, brandbilar med mera. De är gjorda av trä och är verkligen tåliga leksaker. Med dessa kan barnen köra mycket och hitta på olika roliga äventyr med bilarna. Det finns också många fina tillbehör till leksaksbilarna, bilarna behöver ju skötsel och garage.

Träbilbanor för leksaksbilar

Bilbanor i trä är så klart en riktigt klassiker, där barnen släpper bilen högst upp och sedan åker den ner i banor ner till golvet. Dessa har vi flertalet modeller av i olika färger, hur skoj som helst för barnen att se hur fort bilen åker nedför bilbanan. Sedan kan de se hur långt den kommer. De kan testa att använda olika bilar för att se vilken som kommer längst. Detta är en del av de fysikaliska lagarna som barn gärna utforskar i leken.

Trätåg för barnen att leka med

Leksakståg som är tillverkade av trä är leksaksfordon som är gedigna och hållbara för barnens lek. Barnen kan dra omkring tågen och leka att olika figurer ska ut och åka tåg till spännande platser som barnen tycker om att åka till. Kanske ska de till ett tivoli, marknad, till simhallen eller hälsa på en släkting. Leksakstågen kommer ofta med träklossar, djur eller något annat roligt. Tut tut, nu åker vi :-).

Arbetsfordon i trä som leksak till barn, grävmaskiner, lyftkranar, lastbilar från Tooky Toy

Leksaksfordon, arbetsfordon och vägarbetsfordon i trä är ju såååååå kul att leka med för barnen, dessutom 100% giftfria så klart. Med dessa leksaksgrävmaskiner, leksakslyftkranar, vägvältar kan barnen leka att de har en hel maskinpark med vägarbetsfordon. Hur skoj som helst till leken i sandlådan eller så kanske de leker inomhus och bygger en väg, hus, bro med mera av legobitar eller träklossar. Då är dessa arbetsfordon härliga tillbehör för att flytta och köra byggmaterialet :). Grävmaskinen och lyftkranen är så klart en av favoriterna, för en grävmaskin kan barnen gräva med och med lyftkranen kan de flytta på massa skojiga saker. Det finns även olika paket, där barnen kan bygga flera fordon med olika trädelar, skruvar och muttrar. En leksakslastbil i trä är förstås bra att ha i kombination med grävmaskinen, så barnen har någonstans att lasta av jord, grus, sten eller legobitarna.

Leksakslastbilar i trä och trälastbil från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept mm.

Här hittar du superfina leksakslastbilar i trä från kända varumärken. Lastbilarna finns i olika färger som pastell, blått, rött, gult mm. Här kan barnen leka lastbilschaufför och köra olika saker. Med vissa lastbilar medföljer träklossar, träbilar och andra skojiga tillbehör som barnen kan lasta och köra på flaket. En lastbil som är extra poppis är Tooky Toy lastbilen med en magnetkran och träklossar med magneter. Med den kan barnen lyfta av och på dessa klossar och leka att de kör ut gods till ett bygge eller lager. Leksakslastbilarna med djur är så klart superpopulära. En leksakslastbil för sig själv är kul, medföljer det då även roliga leksaksbondgårdsjur, ja då blir det så klart pricken över i:et :). Lastbilar med byggklossar och träklossar från Kids Concept är med skoj, här får barnen två leksaker i ett, en lastbil och en plocklåda där de ska försöka passa in de olika byggklossarna. Vill barnen köra legobitar, träklossar eller kanske sand i sandlådan, ja då är leksakslastbilen från Tooky Toy perfekt.

Träbilar och leksaksbilar i trä från Tooky Toy och andra märken

Här kan barnen leka med träbilar i olika teman som polisbilar, brandbilar, ambulans med mera. Fina och tåliga leksaksbilar i trä är alltid lika populärt bland barnen. Det roliga med Tooky Toys bilar är att barnen kan ta isär bilarna och sätta ihop dem igen. De består nämligen av flera delar. Kids Concept har ett servicecenter med tankstation och ett bilgarage där barnen kan parkera sina leksaksbilar. Både leksaksbilarna och tillbehören är tillverkade av trä så de känns gedigna att leka med och är verkligen hållbara.

Trätåg och leksakståg i trä från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept mm.

Tut tut, här kommer de fina leksakstågen som är tillverkade av trä. Vi erbjuder leksakståg från Tooky Toy, Jabadabado och Kids Concept. Att leka med leksakståg är ju såååå kul och dessa tåg har dessutom byggklossar och leksaksdjur som tillbehör. Leksakstågen har så fin design och är i roliga och färgglada färger, men också i lugnare färger som rosa, blått och pastellfärger. På så sätt kan du välja det tåg som passar bäst för just er. Det är verkligen jättefina leksakståg, tåliga leksaker som kan gå i arv mellan syskonen. Vissa tåg har ett snöre så barnen kan dra dem efter sig :)

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

150 kr - 600 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar