• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksrobotar

Robotleksaker radiostyrda och IR-Styrda robotar är ju hur skoj som helst för barnen att leka med

Robotar och robotleksaker är riktigt roliga leksaker till barn, robotarna kan utföra mängder med olika rörelser och har flertalet ljudfunktioner och ljusfunktioner. Köp din leksaksrobot på Leksakscity, så får du en robot av hög kvalitet och en leksak...

Robotleksaker radiostyrda och IR-Styrda robotar är ju hur skoj som helst för barnen att leka med

Robotar och robotleksaker är riktigt roliga leksaker till barn, robotarna kan utföra mängder med olika rörelser och har flertalet ljudfunktioner och ljusfunktioner. Köp din leksaksrobot på Leksakscity, så får du en robot av hög kvalitet och en leksak barnen blir nöjda med. Det finns på radiostyrda robotar som styrs med en frekvens på 2,4 Ghz, IR-styrda robotar som styrs med infrarött ljus och sedan finns det robotar som man kan styra med sin smartphone via Bluetooth.

Robotleksak som styrs via Bluetooth

Det finns även robotar som man kan styra via sin mobiltelefon, smartphone och då styrs robotorna via Bluetooth. Detta gör att det blir ännu roligare att leka med roboten, för man kan använda sin mobiltelefon och styra och sköta massa funktioner via den. Vissa av leksaksrobotarna som styrs via Bluetooth, har också en handkontroll som kan användas för att styra roboten. Då styrs den med infrarött ljus, vilket ger bra kontroll på roboten och man kan baka in massa spännande funktioner med IR- Infrarött ljus, Infra Red Light.

Robotleksak radiostyrd robot

De radiostyrda robotorna styrs ofta via 2,4 Ghz, vilket gör att flera personer kan köra var sin robot samtidigt, ju fler man är som leker desto roligare. Det som är riktigt roligt är att robotorna kan förvandlas från en bil till en stående robot och tvärtom. Så man får två leksaker i ett, en radiostyrd bil och en radiostyrd robot. Vi har radiostyrda robotar från flertalet märken som tex. Jamara mm. Leksaksrobotarna har ljudfunktioner och ljusfunktioner, som gör leken ännu mer levande.

Robotleksak som styrs via IR, Infra rött ljus

Sedan har vi även IR-Styrda robotar som styrs via infra rött ljus, vilket ger väldigt bra kontroll på robotarna. Med IR kan man även få ut många fler funktioner på handkontrollen än via radiostyrda funktioner. Så det är en stor fördel med ir styrda leksaker, det kostar lite mer att ta fram ir styrda robotar, så de leksakerna kostar ofta lite mer. Leksakscity har robotar i alla dess färger och former, en del har ben och en del går på hjul. Vi har robotar från märken som Jamara, Silverlit, Gear4Play och andra kända märken. Köp en radiostyrd robot hos oss, så blir du garanterat nöjd.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

225 kr - 1400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 30 av 30 artiklar
Visar 1 - 30 av 30 artiklar