• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksrobotar

Robotleksaker radiostyrda och IR-Styrda robotar är ju hur skoj som helst för barnen att leka med

Visst är det häftigt med robotar? Nu kan barnen få sin alldeles egna robot att leka med. Här finns bland annat Silverlit Maza Breaker som kan röra sig åt alla håll med hjälp av hjul. Den har åtta funktioner, exempelvis kan du rita spår med Path Trac...

Robotleksaker radiostyrda och IR-Styrda robotar är ju hur skoj som helst för barnen att leka med

Visst är det häftigt med robotar? Nu kan barnen få sin alldeles egna robot att leka med. Här finns bland annat Silverlit Maza Breaker som kan röra sig åt alla håll med hjälp av hjul. Den har åtta funktioner, exempelvis kan du rita spår med Path Tracker och roboten kan då åka inom dessa spår. Det medföljer även en labyrint som roboten kan ta sig igenom. En annan rolig robot är Xtrem Raiders Guardian Bot som är IR styrd. Roboten har många funktioner och bland det häftigaste är att du kan styra den med handen med hjälp av sensorer. Roboten kan tala, är programmerbar i 50 steg och har ögon som lyser. Denna robot passar perfekt vid rymdlekar och annat kul.

En storfavorit bland barnen är Robot Silverlit O.P. One IR-Styrd. En riktigt cool robot som kör runt på två hjul och har dessutom händer som kan gripa tag i saker och plocka upp dem. Programmera roboten så kan den göra flera saker i följd. En annan robot med händer är WowWee Robosapien X IR-Styrd. Det här är rejäl robot som kan utföra hela 84 olika rörelser! Utöver dessa exempel har vi även många fler roliga robotar så att du kan välja just din favorit. Ha så kul med programmeringen och att lära känna din robot :-)

Robotar och robotleksaker är riktigt roliga leksaker till barn, robotarna kan utföra mängder med olika rörelser och har flertalet ljudfunktioner och ljusfunktioner. Köp din leksaksrobot på Leksakscity, så får du en robot av hög kvalitet och en leksak barnen blir nöjda med. Det finns radiostyrda robotar som styrs med en frekvens på 2,4 Ghz, IR-styrda robotar som styrs med infrarött ljus och sedan finns det robotar som man kan styra med sin smartphone via Bluetooth.

Robotleksak som styrs via Bluetooth

Det finns även robotar som man kan styra via sin mobiltelefon, smartphone och då styrs robotorna via Bluetooth. Detta gör att det blir ännu roligare att leka med roboten, för man kan använda sin mobiltelefon och styra och sköta massa funktioner via den. Vissa av leksaksrobotarna som styrs via Bluetooth, har också en handkontroll som kan användas för att styra roboten. Då styrs den med infrarött ljus, vilket ger bra kontroll på roboten och man kan baka in massa spännande funktioner med IR- Infrarött ljus, Infra Red Light.

Interaktiva leksaksrobotar

Här finns interaktiva leksaksrobotar som kan interagera med barnen. De kan exempelvis reagera på barnens rörelser och då utöva ett trick, en rörelse eller ett ljud. Det finns även robotar som barnen kan programmera så att de får massvis med coola funktioner. Här finner du både leksaksrobotar med klassiskt robot-utseende samt interaktiva robotdjur så som robotkatt och robothund.

Robotleksak som styrs via IR, Infra rött ljus

Sedan har vi även IR-Styrda robotar som styrs via infra rött ljus, vilket ger väldigt bra kontroll på robotarna. Med IR kan man även få ut många fler funktioner på handkontrollen än via radiostyrda funktioner. Så det är en stor fördel med ir styrda leksaker, det kostar lite mer att ta fram ir styrda robotar, så de leksakerna kostar ofta lite mer. Leksakscity har robotar i alla dess färger och former, en del har ben och en del går på hjul. Vi har robotar från märken som Jamara, Silverlit, Gear4Play och andra kända märken. Köp en radiostyrd robot hos oss, så blir du garanterat nöjd.

Robotleksak radiostyrd robot

De radiostyrda robotorna styrs ofta via 2,4 Ghz, vilket gör att flera personer kan köra var sin robot samtidigt, ju fler man är som leker desto roligare. Det som är riktigt roligt är att robotorna kan förvandlas från en bil till en stående robot och tvärtom. Så man får två leksaker i ett, en radiostyrd bil och en radiostyrd robot. Vi har radiostyrda robotar från flertalet märken som tex. Jamara mm. Leksaksrobotarna har ljudfunktioner och ljusfunktioner, som gör leken ännu mer levande.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 800 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 30 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 30 artiklar