• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Bilbanor

Carrera GO bilbanor och tillbehör till bilbanor för barnen och hela familjen

En bilbana från Carrera är helt fantastiska bilbanor som är rikigt roligt att leka med för barnen. Barnen kan köra, racea mot varandra och föräldrarna kan vara och köra också så klart. En bilbana är verkligen en leksak för hela familjen, där alla kan vara med och tävla mot varandra. Carrera är ett välkänt märke inom bilbanor och de är ett av de största och mest populära märket på marknaden. Carrera GO och Carrera Digital är två serier från deras bilbanor och de är av hög kvalitet och ger ett högt underhållningsvärde fär både barn och vuxna. Bilbanorna finns i massa olika teman som Disney Filmenerna Cars, Paw Patrol, Racing bilbanor med Formel 1 bilar, Polisjakt med polisbilar och sportbilar som jagas, DTM Racing Banor, Ferrari Tema, Musse Pigg och så klart erbjuder vi även bilbanor med Mario tema. Carrera First serien med de omåttligt populära Cars bilarna är en av de större favoriterna. Likaså bilbanor med Mario är superpopulära. Båda dessa teman kommer ifrån filmer, serietidningar och tv-spel och det är extremt fina bilbanor med tillbehör som barnen verkligen vill ha sitt lekrum. Barnen kan bygga bilbanan enligt beskrivningen eller så kan de bygga lite som de vill. Låt kreativiteten flöda och se vilka roliga bilbanor som kan byggas. Bygg enkelt ihop din bilbana, sätt i sladden och kör! Hur kul som helst för barnen!

Tillbehör som kurvor, broar, extra bilbanebilar mm.

Det finns också massa roliga bilbanetillbehör som kurvor, broar, fildelningskit, vägbanehopp med mera som man kan köpa till sin bilbana. Hos Leksakscity hittar du ett stort utbud av tillbehör till Carrera bilbanor. Några av de mest populära tillbehören är de paket som innehåller flera olika delar. Där får man mängder med bilbane delar som kurvor, raksträckor, fildelningsvägbanor och mycket mer. Sedan är även släpskor och extra styrpinnar, Guide Pins bra att ha hemma som reserv. Släpskor behövs bytas ibland efter man kört väldigt länge med sina bilbanebilar. Det är så klart ännu roligare att bygga ihop sin bilbana lite som man vill. Extra bilar är också bra att ha om man skulle råka krocka och köra av bilbanan lite för fort och en bil går sönder. Man kan så klart även köpa till bilarna bara för att det är roligt att ha fler bilar att välja mellan i sitt bilstall. 

Carrera First Disney Pixar bilbana med Cars 3 bilar

Bilbanor med Disney Cars 3 tema är en av storsäljarna, för just Cars 3 blev en sådan dunderhit då filmen och efterföljande filmer släpptes på marknaden. Här kan man välja mellan att köra bilen Blixten McQueen, Jackson Storm eller Cruz Ramires, vem kommer vinna dagens lopp? Bilbanorna från Cars 3 är anpassade till både mindre och större barn. Vissa bilbanor är lite kortare och drivs på batteri, de passar utmärkt till mindre barn. De Cars 3 bilbanorna som är lite längre och drivs med en transformator passar till lite äldre barn. Köp din Disney Cars 3 bilbana redan idag på Leksakscity så får du en snabb leverans och full garanti. 

Paw Patrol Bilbana från Carrera First köper du till ett bra pris på Leksakscity

Dessa bilbanor är ju bara så himla fina, med de omtyckta figurerna hunden Marshall och polishunden Chase. Bilbanorna lämpar sig för nybörjare, för de mindre barnen som får sin första bilbana. De drivs med batterier och är superrolig att köra med. Här kan barnen tävla med varandra och köra roliga race hela dagen lång. Vem jagar vem? Vem kommer vinna? Vem vågar gasa snabbast genom kurvorna? Här väntar fantastiska köräventyr och må den bästa föraren vinna.

Klassiska Carrera GO bilbanor som leksak till barn är populärt för hela familjen - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

Bilbanor har i alla tider varit en favoritleksak till barnen. Det är så fräckt att se bilen susa fram på banan i hög fart, men se upp, gasa inte för mycket i kurvorna :-) Här hittar du alla våra fina bilbanor från Carrera First, Carrera GO och Carrera Digital! Superroligt att leka med för barnen och faktiskt hela familjen, där alla syskon och föräldrar kan vara med och tävla mot varandra. Man kan tillsammans bygga ihop bilbanorna och utöka med fler kurvor, rakor, broar och andra roliga bilbanetillbehör. Bygg, skapa och sedan är det bara att köra och tävla mot varandra. Bilbanorna finna i olika längder, från 240-350 cm som är lagom att börja med som nybörjare, sedan 490-540 cm för de lite mer rutinerade eller för de något äldre barnen som vill prova på att köra bilbana, sedan har vi de längsta bilbanorna som är mellan 620-1040 cm. De längsta bilbanorna innehåller fler hinder att ta sig igenom så dessa är lite mer utmanande och så himla roliga att köra då banan är längre blir körningen mer varierad och det finns många ställen längs vägen med spännande trafikhinder.

Vi har bilbanor från det klassiska Disney Cars, alltså filmen bilar på svenska som är så populär bland barnen. Här finns även klassikern Mario Kart och Paw Patrol med flera. Mario bilbanor finns både med kortare körsträcka och med längre körsträcka, de kortare för yngre barn och de längre för lite äldre barn.

Vill man ha en längre bilbana med lite snabbare bilbanebilar så finns det bilbanor upp till 10 meter, hur skoj som helst! Det finns även flera teman som de fina DTM bilbanorna där man får köra sportiga och snabba bilar i full fart. Rallytema finns också med bilar som Citroen, hur coola bilar som helst med snygga dekaler på karossen. Att köra Formel 1 bilar är även de extremt roliga och här är bilbanorna ofta en körlängd på över 6 meter vilket gör att körupplevelsen blir helt fantastisk. Vi har valt att erbjuda ett stort och brett sortiment av Carrera Bilbanor för vi vet att det är en leksak som barnen verkligen vill ha och därför ska ni kunna hitta just den bilbanan ni söker hos oss. Vi hoppas du hittar en bilbana som du tycker om och sedan är det bara att lägga den i kundvagnen så skickar vi den så fort vi bara kan.

Bilbana Carrera First Cars 3, Paw Patrol, Mario Kart, Mickey Mouse är bilbanor som är mellan 240 cm och 350 cm  - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

Här kan du köpa roliga bilbanor som är anpassade för de mindre barnen. Bilbanor som drivs på batteri och de har ofta lite lättare körbanor än de större varianterna av bilbanor. Därför lämpar de sig för de barnen som får sin första bilbana. Carrera First är en serie av bilbanor från Carrera där Cars 3, Paw Patrol, Mario och Mickey Mouse ingår. Med dessa bilbanor medfäljer bilar och figurer som förare från kända karaktärer, dessa karaktärer finns inom filmvärlden, som leksaker och inom serietidningar. Paw Patrol med de roliga hundfigurerna som tävlar mot varandra är en av favoriterna. Sedan är så klart även Mario Kart en annan stor favorit. Bilbanorna är helt perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller bra som en rolig överraskning till barnen :). Barnen kan tävla med sina syskon och vänner, det kommer garanterat bli en rolig och fartfylld lek! Köp din bilbana redan idag hos oss. Vi ger dig alltid full garanti, bra pris och öppet köp!

Bilbana Carrera Go och bilbana DTM har en körsträcka mellan 490 cm och 540 cm  - Just nu har vi inga långa bilbanor i sortimentet  - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

En bilbana från Carrera är alltid en uppskattad leksak för barnen. Här kan barnen verkligen köra fort och tävla med sina kompisar, syskon och föräldrarna. Eller så kanske mormor, morfar, farfar eller farmor vill ställa upp på en tävling :). Bilabanor med teman som Mario och Cars 3 är lite extra roliga där välkända karaktärer tävlar i loppet. Vill man ha en bilbana med med mer klassiska racingbilar så är bilbanan Evolution DTM den perfekta bilbanan, med den bilbanan medföljer en tuff Mercedes AMG och en supercool AUdi RS, både med snygga dekaler på bilarna. Bilbanorna drivs med en transformator som ger en extra bra och jämn strömförsörjning till bilbanorna. Oavsett vilken bilbana du väljer så får du en bilbana av hög kvalitet som ger en fartfylld lek i många roliga timmar framöver.

Bilbanor med lång körsträcka från Carrera köper du till bästa pris på Leksakscity - Just nu har vi inga långa bilbanor i sortimentet  - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

Här listar vi våra bilbanor som har en lång körsträcka, ju längre man kan köra innan man åkt varvet runt, desto roligare :). Dessa bilbanor har en körlängd från 620 centimeter och ända upp till ca 10 meter! Bilbanor med Formel 1 bilar är rikitgt fräcka bilabnor med bilar och legender som förare, bland annat Lewis Hamilton, Max Verstappen och andra kända förare. Formel 1 bilarna har låg markfrigång, vilket ger ett så lågt luftmotstånd som möjligt för att uppnå maximal prestanda och hastighet. Med dessa bilabaanor kan man köra sina bilbanebilar rikitgt fort, genom kurvor, loopar och på långa raksträckor. Här kan hela familjen tillsammans tävla med eller mot varandra och se vem som kör banans längd snabbast.

Carrera Go Disney Pixar Cars bilbanan som heter Lets Race är så klart en av favoriterna bland dessa bilbanor. Race Course Set Max är en bilbana med en loop, en upphöjd kurva mm. I den upphöjda kurvan får man se upp, här gäller det att inte köra för fort för då flyger bilen ut från banan. För de som gillar märket Ferrari finns den omtyckta Ferrari Trophy bilbanan, med två stycken superläckra Ferraribilar. När du köper din bilbana hos oss får du alltid det rätta priset, garanti och vi har alltid snabba leveranser året runt!

Carrera GO bilbanor och tillbehör till bilbanor för barnen och hela familjen

En bilbana från Carrera är helt fantastiska bilbanor som är rikigt roligt att leka med för barnen. Barnen kan köra, racea mot varandra och föräldrarna kan vara och köra också så klart. En bilbana är verkligen en leksak för hela familjen, där alla kan vara med och tävla mot varandra. Carrera är ett välkänt märke inom bilbanor och de är ett av de största och mest populära märket på marknaden. Carrera GO och Carrera Digital är två serier från deras bilbanor och de är av hög kvalitet och ger ett högt underhållningsvärde fär både barn och vuxna. Bilbanorna finns i massa olika teman som Disney Filmenerna Cars, Paw Patrol, Racing bilbanor med Formel 1 bilar, Polisjakt med polisbilar och sportbilar som jagas, DTM Racing Banor, Ferrari Tema, Musse Pigg och så klart erbjuder vi även bilbanor med Mario tema. Carrera First serien med de omåttligt populära Cars bilarna är en av de större favoriterna. Likaså bilbanor med Mario är superpopulära. Båda dessa teman kommer ifrån filmer, serietidningar och tv-spel och det är extremt fina bilbanor med tillbehör som barnen verkligen vill ha sitt lekrum. Barnen kan bygga bilbanan enligt beskrivningen eller så kan de bygga lite som de vill. Låt kreativiteten flöda och se vilka roliga bilbanor som kan byggas. Bygg enkelt ihop din bilbana, sätt i sladden och kör! Hur kul som helst för barnen!

Tillbehör som kurvor, broar, extra bilbanebilar mm.

Det finns också massa roliga bilbanetillbehör som kurvor, broar, fildelningskit, vägbanehopp med mera som man kan köpa till sin bilbana. Hos Leksakscity hittar du ett stort utbud av tillbehör till Carrera bilbanor. Några av de mest populära tillbehören är de paket som innehåller flera olika delar. Där får man mängder med bilbane delar som kurvor, raksträckor, fildelningsvägbanor och mycket mer. Sedan är även släpskor och extra styrpinnar, Guide Pins bra att ha hemma som reserv. Släpskor behövs bytas ibland efter man kört väldigt länge med sina bilbanebilar. Det är så klart ännu roligare att bygga ihop sin bilbana lite som man vill. Extra bilar är också bra att ha om man skulle råka krocka och köra av bilbanan lite för fort och en bil går sönder. Man kan så klart även köpa till bilarna bara för att det är roligt att ha fler bilar att välja mellan i sitt bilstall. 

Carrera First Disney Pixar bilbana med Cars 3 bilar

Bilbanor med Disney Cars 3 tema är en av storsäljarna, för just Cars 3 blev en sådan dunderhit då filmen och efterföljande filmer släpptes på marknaden. Här kan man välja mellan att köra bilen Blixten McQueen, Jackson Storm eller Cruz Ramires, vem kommer vinna dagens lopp? Bilbanorna från Cars 3 är anpassade till både mindre och större barn. Vissa bilbanor är lite kortare och drivs på batteri, de passar utmärkt till mindre barn. De Cars 3 bilbanorna som är lite längre och drivs med en transformator passar till lite äldre barn. Köp din Disney Cars 3 bilbana redan idag på Leksakscity så får du en snabb leverans och full garanti. 

Paw Patrol Bilbana från Carrera First köper du till ett bra pris på Leksakscity

Dessa bilbanor är ju bara så himla fina, med de omtyckta figurerna hunden Marshall och polishunden Chase. Bilbanorna lämpar sig för nybörjare, för de mindre barnen som får sin första bilbana. De drivs med batterier och är superrolig att köra med. Här kan barnen tävla med varandra och köra roliga race hela dagen lång. Vem jagar vem? Vem kommer vinna? Vem vågar gasa snabbast genom kurvorna? Här väntar fantastiska köräventyr och må den bästa föraren vinna.

Klassiska Carrera GO bilbanor som leksak till barn är populärt för hela familjen - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

Bilbanor har i alla tider varit en favoritleksak till barnen. Det är så fräckt att se bilen susa fram på banan i hög fart, men se upp, gasa inte för mycket i kurvorna :-) Här hittar du alla våra fina bilbanor från Carrera First, Carrera GO och Carrera Digital! Superroligt att leka med för barnen och faktiskt hela familjen, där alla syskon och föräldrar kan vara med och tävla mot varandra. Man kan tillsammans bygga ihop bilbanorna och utöka med fler kurvor, rakor, broar och andra roliga bilbanetillbehör. Bygg, skapa och sedan är det bara att köra och tävla mot varandra. Bilbanorna finna i olika längder, från 240-350 cm som är lagom att börja med som nybörjare, sedan 490-540 cm för de lite mer rutinerade eller för de något äldre barnen som vill prova på att köra bilbana, sedan har vi de längsta bilbanorna som är mellan 620-1040 cm. De längsta bilbanorna innehåller fler hinder att ta sig igenom så dessa är lite mer utmanande och så himla roliga att köra då banan är längre blir körningen mer varierad och det finns många ställen längs vägen med spännande trafikhinder.

Vi har bilbanor från det klassiska Disney Cars, alltså filmen bilar på svenska som är så populär bland barnen. Här finns även klassikern Mario Kart och Paw Patrol med flera. Mario bilbanor finns både med kortare körsträcka och med längre körsträcka, de kortare för yngre barn och de längre för lite äldre barn.

Vill man ha en längre bilbana med lite snabbare bilbanebilar så finns det bilbanor upp till 10 meter, hur skoj som helst! Det finns även flera teman som de fina DTM bilbanorna där man får köra sportiga och snabba bilar i full fart. Rallytema finns också med bilar som Citroen, hur coola bilar som helst med snygga dekaler på karossen. Att köra Formel 1 bilar är även de extremt roliga och här är bilbanorna ofta en körlängd på över 6 meter vilket gör att körupplevelsen blir helt fantastisk. Vi har valt att erbjuda ett stort och brett sortiment av Carrera Bilbanor för vi vet att det är en leksak som barnen verkligen vill ha och därför ska ni kunna hitta just den bilbanan ni söker hos oss. Vi hoppas du hittar en bilbana som du tycker om och sedan är det bara att lägga den i kundvagnen så skickar vi den så fort vi bara kan.

Bilbana Carrera First Cars 3, Paw Patrol, Mario Kart, Mickey Mouse är bilbanor som är mellan 240 cm och 350 cm  - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

Här kan du köpa roliga bilbanor som är anpassade för de mindre barnen. Bilbanor som drivs på batteri och de har ofta lite lättare körbanor än de större varianterna av bilbanor. Därför lämpar de sig för de barnen som får sin första bilbana. Carrera First är en serie av bilbanor från Carrera där Cars 3, Paw Patrol, Mario och Mickey Mouse ingår. Med dessa bilbanor medfäljer bilar och figurer som förare från kända karaktärer, dessa karaktärer finns inom filmvärlden, som leksaker och inom serietidningar. Paw Patrol med de roliga hundfigurerna som tävlar mot varandra är en av favoriterna. Sedan är så klart även Mario Kart en annan stor favorit. Bilbanorna är helt perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller bra som en rolig överraskning till barnen :). Barnen kan tävla med sina syskon och vänner, det kommer garanterat bli en rolig och fartfylld lek! Köp din bilbana redan idag hos oss. Vi ger dig alltid full garanti, bra pris och öppet köp!

Bilbana Carrera Go och bilbana DTM har en körsträcka mellan 490 cm och 540 cm  - Just nu har vi inga långa bilbanor i sortimentet  - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

En bilbana från Carrera är alltid en uppskattad leksak för barnen. Här kan barnen verkligen köra fort och tävla med sina kompisar, syskon och föräldrarna. Eller så kanske mormor, morfar, farfar eller farmor vill ställa upp på en tävling :). Bilabanor med teman som Mario och Cars 3 är lite extra roliga där välkända karaktärer tävlar i loppet. Vill man ha en bilbana med med mer klassiska racingbilar så är bilbanan Evolution DTM den perfekta bilbanan, med den bilbanan medföljer en tuff Mercedes AMG och en supercool AUdi RS, både med snygga dekaler på bilarna. Bilbanorna drivs med en transformator som ger en extra bra och jämn strömförsörjning till bilbanorna. Oavsett vilken bilbana du väljer så får du en bilbana av hög kvalitet som ger en fartfylld lek i många roliga timmar framöver.

Bilbanor med lång körsträcka från Carrera köper du till bästa pris på Leksakscity - Just nu har vi inga långa bilbanor i sortimentet  - Just nu har vi inga bilbanor i sortimentet

Här listar vi våra bilbanor som har en lång körsträcka, ju längre man kan köra innan man åkt varvet runt, desto roligare :). Dessa bilbanor har en körlängd från 620 centimeter och ända upp till ca 10 meter! Bilbanor med Formel 1 bilar är rikitgt fräcka bilabnor med bilar och legender som förare, bland annat Lewis Hamilton, Max Verstappen och andra kända förare. Formel 1 bilarna har låg markfrigång, vilket ger ett så lågt luftmotstånd som möjligt för att uppnå maximal prestanda och hastighet. Med dessa bilabaanor kan man köra sina bilbanebilar rikitgt fort, genom kurvor, loopar och på långa raksträckor. Här kan hela familjen tillsammans tävla med eller mot varandra och se vem som kör banans längd snabbast.

Carrera Go Disney Pixar Cars bilbanan som heter Lets Race är så klart en av favoriterna bland dessa bilbanor. Race Course Set Max är en bilbana med en loop, en upphöjd kurva mm. I den upphöjda kurvan får man se upp, här gäller det att inte köra för fort för då flyger bilen ut från banan. För de som gillar märket Ferrari finns den omtyckta Ferrari Trophy bilbanan, med två stycken superläckra Ferraribilar. När du köper din bilbana hos oss får du alltid det rätta priset, garanti och vi har alltid snabba leveranser året runt!

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 300 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 34 av 34 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 34 av 34 artiklar