• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Radiostyrda fordon till barn

Radiostyrda fordon för äldre barn mellan 8 år och 12 år

Radiostyrda leksaker och radiostyrda fordon är ju klassiska leksaker för barn i olika åldrar. När barnen är mellan åtta coh tolv år kan de använda lite mer avancerade radiostyrda leksaker. De har bättre förståelse för alla knappar på handkontrollen och de lär sig snabbt att kontrollera en ...

Radiostyrda fordon för äldre barn mellan 8 år och 12 år

Radiostyrda leksaker och radiostyrda fordon är ju klassiska leksaker för barn i olika åldrar. När barnen är mellan åtta coh tolv år kan de använda lite mer avancerade radiostyrda leksaker. De har bättre förståelse för alla knappar på handkontrollen och de lär sig snabbt att kontrollera en radiostyrd grävmaskin eller en snabbare radiostyrd bil. En radiostyrd grävmaskin från Amewi är väl alla barns dröm :) Den är tillverkad helt i metall och har en kraftig konstruktion och starka drivmotorer till larverna och till grävarmen. Här kan man gräva rakt ned i marken och sedan lasta upp sanden, gruset eller jorden i fina högar eller varför inte direkt på en radiostyrd lastbil från Amewi. 

Vill barnen ha en radiostyrd monstertruck så är Whelon Monstertruck från Jamara ett klockrent val. Här får man en snabb monstertruck i ett tufft utseende. Dessutom så har den mjuka gummidäck med bra däckmönster för att ta sig fram i de flesta terränger. Radiostyrda flygplan är också en rolig radiostyrd leksak, de har en roterande propeller så det är bra om en vuxen är med då de kör dessa flygplan. Barnen kan med lite övning köra helt själva, de lär sig snabbt i denna ålder.

Lite snabbare radiostyrda båtar är också en fin present till barn från åtta år och uppåt. En mycket fin båt med hög prestanda är båten som heter Climater från Jamara, den går i ungefär 25 km/h och är extremt rolig att köra. Här kan man ge sig ut på en lång färd ute på havet eller sjön. Kör man i saltvatten är det viktigta tt tänka på att man ska rengöra båten efteråt, detta för att förhindra att det rostar på båtens metalldelar. Vill man ha en ännu snababre båt som går i ca 45 km/h då ska man köpa Wavex från Amewi, en riktigt tuff båt med vattenkyld motor för bästa prestandan.

Köp dina radiostyrda leksaker här på Leksakscity. Vi lämnar alltid full garanti och vår kundtjänst hjälper dig om du har några frågor. Se alla våra radiostyrda leksaker här.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 2900 kr

Rek. ålder

3 år - 14 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 110 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 110 artiklar