• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Entreprenad

Radiostyrda leksaksmaskiner inom entreprenad. Grävmaskiner, lastbilar, hjullastare, lyftkranar mm

En radiostyrd grävmaskin som leksak är superkul att leka med för barnen. Likaså en radiostyrd lastbil, hjullastare och lyftkran, är tre populära radiostyrda leksaker. Köp dessa RC leksaker redan idag på Leksakscity.se, snabb leverans och full suppor...

Radiostyrda leksaksmaskiner inom entreprenad. Grävmaskiner, lastbilar, hjullastare, lyftkranar mm

En radiostyrd grävmaskin som leksak är superkul att leka med för barnen. Likaså en radiostyrd lastbil, hjullastare och lyftkran, är tre populära radiostyrda leksaker. Köp dessa RC leksaker redan idag på Leksakscity.se, snabb leverans och full support. Vi har valt att erbjuda radiostyrda arbetsfordon från framförallt märket Jamara, de tillverkar hur fina leksaker som helst. Hög kvalitet och med många roliga funktioner. Arbetsfordonen har ljudfunktioner och dess skopor, flak, kranar med mera kan regleras helt steglöst i alla dess vinklar, precis som i verkligheten. Hur skoj som helst att leka med året runt. Med dessa leksaksmaskiner inom entreprenad kan barnen leka både inomhus och utomhus. Det är superkul att leka med dessa IR maskiner i sandlådan så att barnen kan gräva och lasta sanden. Dessa radiostyrda leksaksmaskiner är även såå roliga att kombinera med varandra. På så sätt kan barnen leka att de lastar grus med en grävmaskin och lägger det på lastbilsflaket. Sedan kan barnen köra iväg lastbilen så att de kan tömma gruset någon annan stans.

Radiostyrd grävmaskin Volvo och Liebherr

Om man vill ha en fin grävmaskin med fullt reglerbar grävarm, med motorljud och LED Lampor, ja då ska man köpa grävmaskinen Liebherr R936 från Jamara. En grävmaskin som både barn och vuxna tycker är rolig att köra, barnen leker och vuxna kan köra bara för att koppla av ( "leka" :-) ). Med en skopa av stål och rörliga gummiband blir körupplevelsen helt fulländad. Sedan erbjuder även Leksakscity en värsting grävmaskin från Siku, en Liebherr R980 som är tillverkad mestadels av stål. Med fullt justerbar grävarm och skopa blir även denna grävmaskin superskojig att köra. Önskas en lite enklare grävmaskin så är Radiostyrd NewRay Volvo grävmaskin EC460B perfekt. Dess grävarm går antingen upp eller ned, man kan alltså inte vinkla skopan, men det är en bra första grävmaskin för den lilla grävmaskinisten. Vi erbjuder ett flertal leksaksgrävmaskiner från både Volvo, Liebherr och andra kvalitativa märken.

Radiostyrd leksakslastbil

En radiostyrd lastbil är hur skoj som helst att köra, lasta grus, jord, stenar med mera med en av våra grävmaskiner. Kör sedan och töm lasset på önskad plats :-) Vi erbjuder RC lastbilar från bland annat Jamara och Siku, de har tillverkat dem i fabrikat som Mercedes, MAN och Scania. De har ljudfunktioner i form av motorljud, tuta med mera. De har även LED lampor så att barnen kan leka att det är mörkt och de behöver lampor för att kunna se när de kör. Leksakslastbilar som är extra roliga är så klart soplastbilen och brandkårslastbilarna. Med dessa kan barnen leka att de kör sopor och släcker bränder med mera. En rolig funktion är att Mercedes brandlastbilen kan fyllas med vatten, som sedan kommer ut i en slang med pistolhandtag, så leken blir ännu mer realistisk. Barnen kan spruta med denna på låtsasbranden. Cementlastbilarna är väldigt roliga att köra också. Barnen kan fylla behållaren med sand, jord, småstenar och leka att de kör ut cement. Till sist har vi även kranlastbilar. Barnen kan lyfta olika saker med en kran och placera det på en lastbil eller saker inom ett bygge.

Radiostyrd lyftkran och andra arbetsfordon från Liebherr

En RC lyftkran Liebherr från Jamara är verkligen ett måste till sin maskinpark. Med lyftkranen kan barnen lyfta och flytta medföljande pall där de lastar på olika saker. Kranen kan snurra 360 grader och lyftbommen kan köras fram och tillbaka. Den är också hela 1 meter hög! Sedan har vi även en mindre lyftkran från Silverlit, där det även medföljer varningskoner och låtsasstenar. Från Liebherr erbjuder vi också andra entreprenadmaskiner så som grävmaskiner, lastbil, hjullastare med mera.

Radiostyrda vägarbetsfordon - hjullastare, vägvält mfl

Här finns massvis med radiostyrda evägarbetsfordon så som hjullastare, vägvält, traktor, lyftkran, dumper med mera. En av barnens favoriter är så klart en hjullastare från Jamara av fabrikatet Liebherr. Med denna häftiga hjullastare kan barnen leka utomhus och lasta lite olika saker som tex. grus, jord, sand med mera. Om barnen leker med den inomhus så kan de lasta legoklossar, byggklossar eller något annat skoj. En superfin hjullastare med motorljudsfunktion och LED lampor. Önskas en lite enklare leksakshjullastare så finns en Volvo från NewRay, en rolig leksak för utomhus- eller inomhuslek. Det finns också en radiostyrd vägvält så att barnen kan platta till marken. Perfekt när barnen ska leka att de anlägger en ny väg med mera. Denna maskin har en rulle längst fram som kan vibrera och på så sätt plattas marken till.


Leksakscity har ett komplett program för den lilla maskinföraren :-)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

125 kr - 3500 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 38 av 38 artiklar
Visar 1 - 38 av 38 artiklar