• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Entreprenad

Radiostyrda grävmaskiner, lastbilar, hjullastare och lyftkranar

En radiostyrd grävmaskin som leksak är superkul att leka med för barnen. Likaså en radiostyrd lastbil, hjullastare och lyftkran, är tre populära radiostyrda leksaker. Köp dessa RC leksaker redan idag på Leksakscity.se, snabb leverans och full support. Vi har valt att erbjuda radiost...

Radiostyrda grävmaskiner, lastbilar, hjullastare och lyftkranar

En radiostyrd grävmaskin som leksak är superkul att leka med för barnen. Likaså en radiostyrd lastbil, hjullastare och lyftkran, är tre populära radiostyrda leksaker. Köp dessa RC leksaker redan idag på Leksakscity.se, snabb leverans och full support. Vi har valt att erbjuda radiostyrda arbetsfordon från framförallt märket Jamara, de tillverkar hur fina leksaker som helst. Hög kvalitet och med många roliga funktioner. Arbetsfordonen har ljudfunktioner och dess skopor, flak, kranar med mera kan regleras helt steglöst i alla dess vinklar, precis som i verkligheten. Hur skoj som helst att leka med året runt.

Radiostyrd grävmaskin Volvo och Liebherr

Om man vill ha en fin grävmaskin med fullt reglerbar grävarm, med motorljud och LED Lampor, ja då ska man köpa en grävmaskin Liebherr R936 från Jamara. En grävmaskin som både barn och vuxna tycker är rolig att köra, barnen leker och vuxna kan köra bara för att koppla av ( "leka" :-) ). Med en skopa av stål och rörliga gummiband så blir körupplevelsen helt fulländad. Sedan erbjuder även Leksakscity en värsting grävmaskin från Siku, en Liebherr R980 som är tillverkad mestadels av stål. Med fullt justerbar grävarm och skopa blir även denna grävmaskin superskojig att köra. Vill man ha en lite enklare grävmaskin, då köper man en Radiostyrd NewRay Volvo grävmaskin EC460B. Dess grävarm går antingen upp eller ned, man kan alltså inte vinkla skopan, men det är en bra första grävmaskin för den lilla grävmaskinisten.

Radiostyrd leksakslastbil

En radiostyrd lastbil är hur skoj som helst att köra, lasta grus, jord, stenar med mera med en av våra grävmaskiner. Kör sedan och töm lasset på önskad plats :-) Vi erbjuder RC lastbilar från bland annat Jamara och Siku, de har tillverkat dem i fabrikat som Mercedes, MAN och Scania. De har ljudfunktioner i form av motorljud, tuta med mera. De har även LED lampor, man måste ju se i mörkret med då man kör. Leksakslastbilar som är extra roliga är så klart soplastbilen och brandkårslastbilarna, där man kan leka att man kör sopor och släcker bränder. En rolig funktion är att Mercedes brandlastbilen kan fyllas med vatten, som sedan kommer ut i en slang med pistol handtag, så leken blir ännu mer realistisk. Cementlastbilarna är väldigt roliga att köra också, här kan man fylla behållaren med sand, jord, småstenar och leka att man kör ut cement. Till sist har vi även kranlastbilar, där man kan lyfta olika saker med en kran och placera det på en lastbil eller saker inom ett bygge.

Radiostyrd lyftkran

En RC lyftkran Liebherr från Jamara är verkligen ett måste till sin maskinpark. Här kan man lyfta och flytta medföljande pall där man lastar på olika saker. Kranen kan snurra 360 grader och lyftbommen kan köras fram och tillbaka. Den är också hela 1 meter hög! Sedan har vi även en mindre lyftkran från Silverlit, där man även får med lite varningskoner och låtsasstenar.

Radiostyrd hjullastare och vägvält som leksak

En av barnens favoriter är så klart en hjullastare från Jamara av fabrikatet Liebherr. Här kan man leka utomhus och lasta lite olika saker som tex. grus, jord, sand med mera. Leker man med den inomhus så kan man ju lasta legoklossar, byggklossar eller något annat skoj. En superfin hjullastare med motorljudsfunktion och LED lampor. Vill man ha en lite enklare leksakshjullastare, då kan man köpa en Volvo från NewRay, en rolig leksak för utomhus eller inomhuslek. Vill man platta till marken, ja då använder man sig av en radiostyrd vägvält. Den har en rulle längst fram som kan vibrera och på så sätt plattas marken till.


Leksakscity har ett komplett program för den lilla maskinföraren :-)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

125 kr - 3400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 44 av 44 artiklar
Visar 1 - 44 av 44 artiklar