• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lek utomhus

Uteleksaker och uteredskap till utomhus lek för barn som vill leka utomhus

Elbilar till barn är verkligen en superbra sak då barnen ska leka utomhus. En elbil är hur roligt som helst, där barnen helt själva kan ratta sin egna elbil, eltraktor, elfyrhjuling eller eltraktor. Vi erbjuder ett stort sortiment med elbilar och andra elfordon till barn...

Uteleksaker och uteredskap till utomhus lek för barn som vill leka utomhus

Elbilar till barn är verkligen en superbra sak då barnen ska leka utomhus. En elbil är hur roligt som helst, där barnen helt själva kan ratta sin egna elbil, eltraktor, elfyrhjuling eller eltraktor. Vi erbjuder ett stort sortiment med elbilar och andra elfordon till barn från kända märken. Studsmattor är hur populärt som helst och gör att barnen verkligen får röra på sig. De kan hoppa runt, jaga varandra och springa i cirklar och göra massa roliga konster. Tramptraktorer från Rolly Toys och Jamara är andra utomhusleksaker som lämpar sig till vårens och sommarens roliga utelek.

det finns även flygande och svävande leksaker från Gear4Play som är extremt roligt. Där kan barnen kasta flygande bollar och tefatt mellan varandra eller själva leken med dem.

Köp dina uteleksaker hos oss, hoppas du hittar det du letar efter. Se alla uteleksaker här.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 12200 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 254 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 254 artiklar