• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakssmink

Lekset med leksakssmink för barn

Nu kan barnen använda detta leksakssmink när de ska klä ut sig eller vill vara lite extra fina. Perfekt när de ska på maskerad, på fest eller bara leka hemma. Här finns många fina set med massor av leksakssmink och alla tillbehör som kan behövas så som spegel, applikator, sminkborste, pensel med mera. Det finns ...

Lekset med leksakssmink för barn

Nu kan barnen använda detta leksakssmink när de ska klä ut sig eller vill vara lite extra fina. Perfekt när de ska på maskerad, på fest eller bara leka hemma. Här finns många fina set med massor av leksakssmink och alla tillbehör som kan behövas så som spegel, applikator, sminkborste, pensel med mera. Det finns exempelvis sminkpaletter som är smidiga att bära med sig. Dessa har massor av fina ögonskuggor och rouge så att barnen kan välja sina favoritfärger.

Det medföljer också applikator som används för att applicera sminket. Det finns även ett sminkbord från Tooky Toy. Detta sminkbord är tillverkat av trä och är mycket kvalitativt. Det medföljer supermycket roliga sminktillbehör och hårtillbehör så att barnen kan styla sig själva eller varandra. Barnen kan leka salong och mycket annat roligt. Det finns även ett set med nagelstyling så att barnen kan göra naglarna extra fina med häftiga färger och mönster med mera.

En annan rolig leksak är ansiktsfärger som används för ansiktsmålning. Vi erbjuder både kritor och färger som används i ansiktet. Perfekt när barnen vill klä ut sig till exempelvis halloween eller påsk. Att måla med ansiktsfärger är kreativt och barnen kan klä ut sig till precis vad som helst, superkul.

Leksakssmink för barnen och barnens docklek

Här finns roligt leksakssmink som barnen kan använda för att göra sig lite extra fina eller kanske är det dags att klä ut sig. Fin rouge, ögonskugga och annat roligt smink. Det finns flera smidiga sminkpaletter med olika smink i vackra färger samt accliceringsborstar med mera. Barnen kan även använda detta leksakssmink för att sminka sina sminkdockor och stylingdockor. Sminkbord och leksakssminkväska kan också användas till stylingleken. Dessa innehåller träsmink och alltså inte riktigt smink som barnen kan använda på sig själva. Med detta leksmink och hårtillbehör kan barnen leka att de är make up artister, frisör med mera.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 3000 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 25 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 25 artiklar