• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksfordon

Leksaksfordon, radiostyrda bilar, leksaksbilar, leksakslastbilar och leksakstraktorer

Vi erbjuder ett stort utbud av leksaksbilar, radiostyrda bilar, radiostyrda lastbilar, radiostyrda grävmaskiner och leksakstraktorer från Bruder, Siku, Kids Globe med mera. Andra uppskattade leksaksfordon är djurtransport fordon, där man kan leka att man transp...

Leksaksfordon, radiostyrda bilar, leksaksbilar, leksakslastbilar och leksakstraktorer

Vi erbjuder ett stort utbud av leksaksbilar, radiostyrda bilar, radiostyrda lastbilar, radiostyrda grävmaskiner och leksakstraktorer från Bruder, Siku, Kids Globe med mera. Andra uppskattade leksaksfordon är djurtransport fordon, där man kan leka att man transporterar hästar, kor, grisar och andra djur. Sedan har vi så klart massor med leksaksskördetröskor från Bruder, Siku och andra märken. Radiostyrda båtar är ju så klart en riktigt stor favorit också. Vi har helt enkelt det mesta inom leksaksfordon till barn. 

Radiostyrda bilar, båtar, grävmaskiner, traktorer och robotar

Leksakscity erbjuder mängder med roliga radiostyrda leksaker. En radiostyrd bil är ju alltid så klart lika kul att leka med, både inomhus och utomhus. Utomhus är alltid skojigast, då barnen kan gasa på rejält. Sedan har vi de radiostyrda båtarna, att köra sig egna båt och glida runt på sjön eller havet, är verkligen något barnen tycker är roligt. Vissa båtar går lite långsammare som segbåtar, men det finns även racing båtar med bra mycket högre hastighet. Entreprenadfordon är ju en annan typ av radiostyrd leksak som är riktigt populärt. Att gräva med en radiostyrd grävmaskin är så klart hur kul som helst! Gräv och lasta grus i sandlådan eller lek hemma i lekrummet, lika kul båda två. Vi erbjuder radiostyrda leksaker från bland annat dessa varumärken, Nikko, Rastar, Jamara, Siku, Britains mm.

Entreprenadfordon som lastbilar, grävmaskiner, truckar och hjullastare

Att leka med lastbilar, grävmaskiner, truckar, vägvältar, kranar och andra typer av entreprenadfordon, är något de flesta barnen verkligen tycker om. Det är något speciellt med att köra omkring med sin grävmaskin och lasta grus i en lastbil sandlådan. Mekaniska och tekniska leksaker gör också att barnen lär sig om teknik och vad olika typer av fordon används till. Okej, dags att sätta igång med dagens jobb, gräva, lasta och köra grus med lastbilen. 

Lantbruksleksaker som traktorer och skogsmaskiner

Oj oj, här har ni mängder med fina leksaker för den lilla bonden. Leksakstraktorer har alltid varit i alla tider och kommer fortsätta vara en leksak som barnen kommer leka med. Att köra traktor, en djurtransportbil eller en skogsmaskin, är något barnen alltid tycker är kul. Barnen lär sig också väldigt mycket om vilka fordon som används på ett lantbruk. Med föräldrarnas hjälp som kan förklara de olika traktorernas redskap, kan även barnen lära sig att det behövs olika redskap för att producera olika typer av spannmål, gräs, hö. Att sedan mjölken barnen dricker kommer från lantbruket är också så klart bra att lära ut. Med alla Leksakscitys fina lantbruksleksaker kan barnen skapa sin egna lilla bondevärld.

Leksaksbilar till barnens lekar

Att leka med leksaksbilar, finns det något roligare! Att köra omkring i sig härliga bil och upptäcka världen. Leksakscity erbjuder massor med dina leksaksbilar av flertalet märken som tex. Bruder, Schleich, Siku, Barbie, Kids Globe, TEAMA och många fler märken. Bilarna är stöttåliga och är ofta tillverkade i stål eller slagtålig plast, allt för att klara av barnens lekar. Några av de mest populära bilarna är Kids Globe pickup med hästtransport. Även campingbilen från Barbie, är så klart en väldigt uppskattad leksak bland barnen. Bruders alla leksaksbilar är även de extremt populära för att de har så många roliga funktioner och verklighetstrogna detaljer.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

0 kr - 3600 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 8 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 756 artiklar
Visar 1 - 48 av 756 artiklar