• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksfordon

Leksaksfordon till barn som Bruder Traktor, radiostyrda bilar, leksaksbilar, leksakslastbilar och leksakstraktorer

Vi erbjuder ett stort utbud av leksaksfordon till barnen lek. Hos Leksakscity hittar du Bruder traktor, Bruder Lastbil, leksaksbilar, radiostyrda bilar, radiostyrda lastbilar, radiostyrda grävmaskiner och leksakstraktorer. Vi erbjuder leksaker från Carrera Go, Bruder, Siku, Kids Globe, Nikko, Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy och andra märken. Andra uppskattade leksaksfordon är djurtransport fordon, där man kan leka att man transporterar hästar, kor, grisar och andra djur. Sedan har vi så klart massor med leksaksskördetröskor från Bruder, Siku och andra märken. Radiostyrda båtar är ju så klart en riktigt stor favorit också. Vi har helt enkelt det mesta inom leksaksfordon till barn. Grävmaskiner där man kan gräva i sand, jord med mera är rolig att leka med i kombination med leksakslastbilar och hjullastare. Att leka med truckar och köra pallar med olika saker på är ju också kul förstås. Vägarbetsfordon som Bruder dumper, bulldozer och traktorgrävare är perfekt leksaker för sandlådan. Vill man leka skogsmaskinsförare så är en skotare från Bruder eller Emek ett givet val, då kan man köra och lasta upp timmerstockar. Inom leksaksbilar finns mängder med roliga bilar som tex. polisbilar, ambulanser, jeepar, räddningsfordon med mera. Vi har även radiostyrda drönare, helikoptrar och leksaksrobotar.

Entreprenadfordon och arbetsfordon som grävmaskiner, hjullastare, lyftkranar, leksakslastbilar, leksakstruckar, cementlastbilar

Att leka med grävmaskiner, hjullastare, lastbilar, truckar, vägvältar, kranar och andra typer av entreprenadfordon, är något de flesta barnen verkligen tycker om. Det är något speciellt med att köra omkring med sin grävmaskin och lasta grus i en lastbil sandlådan. Mekaniska och tekniska leksaker gör också att barnen lär sig om teknik och vad olika typer av fordon används till. Vi har leksaksgrävmaskiner från Bruder, Siku, NewRay och andra kända märken. Hjullastare är ju så klart ett måste till sin leksakssamling, så man kan köra och lasta sand, jord, grus med mera. Leker man inomhus så kan man ju lasta legobitar eller byggklossar. Med lyftkranar kan man lyfta och flytta på saker, perfekt för den lilla arbetsplatsen, då man leker att man bygger vägar, broar och byggnader. Okej, dags att sätta igång med dagens jobb, gräva, lasta och köra grus med lastbilen. Köra truck är ju med skoj, lasta pallar med gods på, som ska in på ett lastbilsflak. Leksakstruckar från Bruder, Siku är exempel på märken du hittar hos oss. Under kategorin vägarbetsfordon hittar du flertalet med leksaksfordon som man kan leka med både utomhus och inomhus. De mest populära vägarbetsfordonen är Bruder Volvo Dumper, hjullastare i olika fabrikat, bulldozer för att schakta bort byggnadsmaterial och vägvältar är ju bra att ha med för att platta till marken vid leksaksbygget.

Lantbruksleksaker som leksakstraktorer, leksaksskogsmaskiner och leksaksskördetröskor

Oj oj, här har ni mängder med fina leksaker för den lilla bonden. Leksakstraktorer har alltid varit i alla tider och kommer fortsätta vara en leksak som barnen kommer leka med. Att köra traktor, en djurtransportbil eller en skogsmaskin, är något barnen alltid tycker är kul. Med en djurtransportbil så förflyttar man lantbruksdjuren mellan åkrarna eller man kanske ska på en ridtävling med sin häst. Leksakstraktorer har vi från många märken som tex. Bruder, Siku, Kids Globe, TEAMA mm. Inom skogsmaskiner finns skotare, skördare och timmervagnar från Bruder, EMEK, Siku med flera. Med en skördetröska kan barnen leka att de tar in spannmål på åkrarna som ska bli foder till djuren eller kanske mat till människor. Barnen lär sig också väldigt mycket om vilka fordon som används på ett lantbruk. Med föräldrarnas hjälp som kan förklara de olika traktorernas redskap, kan även barnen lära sig att det behövs olika redskap för att producera olika typer av spannmål, gräs, hö. Att sedan mjölken barnen dricker kommer från lantbruket är också så klart bra att lära ut. Med alla Leksakscitys fina lantbruksleksaker kan barnen skapa sin egna lilla bondevärld.

Leksaksbilar från Bruder, Siku, Schleich, Barbie, Kids Globe till barnens lekar

Att leka med leksaksbilar, finns det något roligare! Att köra omkring i sig härliga bil och upptäcka världen. Leksakscity erbjuder massor med dina leksaksbilar av flertalet märken som tex. Bruder, Schleich, Siku, Barbie, Kids Globe, TEAMA och många fler märken. Bilarna är stöttåliga och är ofta tillverkade i stål eller slagtålig plast, allt för att klara av barnens lekar. Några av de mest populära bilarna är Kids Globe pickup med hästtransport. Även campingbilen från Barbie, är så klart en väldigt uppskattad leksak bland barnen. Bruders alla leksaksbilar är även de extremt populära för att de har så många roliga funktioner och verklighetstrogna detaljer. Inom Siku är polisbilar, ambulanser och olika transportbilar några väldigt populära leksaksbilar. Vill man leka att man ska ut och campa, ja då är ju en husbil och campingbil från Kids Globe en superfin leksaksbil. Ska man leka i terräng som i en sandlåda, grusväg, skogsväg då passar en leksaksjeep bäst. Om det brinner någonstans eller om man vill leka polis och ta fast tjuvar, då är en polisbil från Bruder och Siku bästa valet. Leksaksbrandbilar finns också från Bruder, Emek mm.

Radiostyrda bilar, båtar, grävmaskiner, traktorer och leksaksrobotar

Leksakscity erbjuder mängder med roliga radiostyrda leksaker, köp din radiostyrda leksak hos oss så blir både du och barnen nöjda. Vi har tåliga och tuffa radiostyrda leksaker från olika märken. En radiostyrd bil är ju alltid så klart lika kul att leka med, både inomhus och utomhus. Utomhus är alltid skojigast, då barnen kan gasa på rejält. Det finns radiostyrda bilar i många olika storlekar och skalor. Leksaksbilarna finns också som sportbilar, terrängbilar och större monstertrucks. Vi erbjuder bland annat dessa varumärken Jamara, Nikko, Gear4Play, Play Fun, Euro Play, Rastar, Dickie Toys etc.

Radiostyrda bilar för barn

Vi har jättemånga radiostyrda bilar i sortimentet från många kända märken, för att nämna några, Nikko, Jamara, Rastar, Dickie Toys, XQ RC och många fler. Inom Nikko är den absolut mest omtyckta leksaksbilen Nikko Velocitrax. Tittar man på märket Jamara så är den grymma monstertrucken Whelon, de radiostyrda bilarna Cubic Dessert och Rupter Buggy tre stycken tuffa leksaksbilar som folk köper mycket. Vill man ha en sportbil som Ferrari, Lamborghini eller Porsche så har Leksakscity dessa bilar i olika skalor som tex. skala 1:24 och skala 1:14. Alla dessa leksakssportbilar är lika populära, vilken leksaksbil man väljer handlar mest om vilket fabrikat och färg man mest tycker om.

Radiostyrda leksaksbåtar som är anpassade till barn

Sedan har vi de radiostyrda båtarna till barn, att köra sig egna båt och glida runt på sjön eller havet, är verkligen något barnen tycker är roligt. Vi erbjuder välkända märken av RC båtar från Feilun, Gear4Play, Jamara, Silverlit, Nikko, Play Fun och andra märken. Vissa båtar går lite långsammare som segelbåtar och liknande leksaksbåtar, men det finns även racing båtar med bra mycket högre hastighet. Några av de mest uppskattade radiostyrda båtarna hittar du bland varumärkena Feilun och Jamara. Dessa båtar har väldigt många bra funktioner och en hög prestanda. Det medföljer ofta även uppladdningsbara batterier, vilket gör att man kan köra om och om igen utan att behöva köpa nya batterier. Feilun leksaksbåtar kallas ofta för FT00 och en siffra och de går i 30 km/h och ända upp till 50 km/h. Jamara har en superfin radiostyrd segelbåt, där man lugnt och fint kan glida omkring på vattnet. De har även stor Yacht RC leksaksbåt, glid runt på havet med stil :). Båten Obsession har en handkontroll där man digitalt kan se olika parametrar. Venezia Venedig leksaksbåten är också en härlig båt som inte går så fort, så den är perfekt för nybörjare och mindre barn. Silverlit har en U-Båt, som man kan filma och ta kort under vattnet, hur fräckt som helst. Övriga leksaksbåtar från Nikko, Carrera, Play Fun har även de en fin design och bra prestanda.

Radiostyrda arbetsfordon som grävmaskiner, leksakslastbilar, lyftkranar och hjullastare

RC entreprenadfordon och arbetsfordon är ju en annan typ av radiostyrd leksak som är riktigt populärt. Att gräva med en radiostyrd grävmaskin är så klart hur kul som helst! Gräv och lasta grus i sandlådan eller lek hemma i lekrummet, lika kul båda två. Inomhus kan man gräva och lasta legoklossar, träklossar med mera. Den absolut populäraste radiostyrda grävmaskinen är Jamara Liebherr R936 och den radiostyrda Volvo grävmaskinen. Jamara tillverkar även lastbilar, lyftkranar, hjullastare och rullvältar. Alla Jamaras leksaker är av stöttålig plast som tål barnens lekar. De har många roliga funktioner, som ljudfunktioner och ljusfunktioner. Det finns flertalet olika leksakslastbilar, som tex. lastbilar med flak som kan tippas och lastbilar med flak där man kan lasta saker. Hjullastarna är ju perfekta att ha tillsammans med lastbilarna, så man kan lasta upp jord, grus, med mera.

Radiostyrda leksaksdjur som hundar, interaktiva robothundar och leksaksdinosaurier

En radiostyrd hund från Jamara, Teksta, Play Fun etc. är ju supermysigt, här kan barnen ha en egen liten hund som kan gå och skälla. En del radiostyrda leksaksdjur är så kallade interaktiva leksaker, som har olika ljud- och ljusfunktioner. De styrs ofta via IR Infrarött ljus, vilket ger bra kontroll och man kan ha många olika funktioner på få antal knappar på handkontrollen. En radiostyrd dinosaurie är ju hur coolt som helst, vråååååål här kommer en T-Rex så se upp. Vi har även radiostyrda svanar, delfiner, ankor och andra roliga djur om man vill köra sin RC leksak på vatten.

Radiostyrda drönare från Jamara, Gear4Play mm.

Med en radiostyrd drönare kan man flyga omkring och upptäcka omgivningen. Leksakscity har både små och stora drönare i olika prisklasser. Det finns drönare som man kan följa genom att de har en kamera och då kan man se miljön i sin mobiltelefon. Med en del drönare medföljer också VR Glasögon, så himla coolt. Drönare är en populär leksak som man kan leka med i många timmar framöver

Radiostyrd helikopter som leksak

Att köra en radiostyrd helikopter är ju hur roligt som helst! Lyft upp från marken och utforska din omgivning från luften. Vi har båda billiga helikoptrar och lite dyrare helikoptrar för professionellt bruk. Vi har även en del radiostyrda flygplan, hur fräckt är inte det :)

Radiostyrda leksakstraktorer

En RC leksakstraktor är ju en perfekt leksak då man ska leka bonde. Barnen kan leka lantbrukare och köra omkring på gräsmattan hemma och "vända i höet" eller koppla på en tippkärra och köra lite grus, jord, sand eller något annat roligt. Leksakscity erbjuder radiostyrda leksakstraktorer från Jamara, Britains, Siku och Euro Play och andra välkända märken. Den grymmaste och mest sålda traktorn är Jamaras Fendt 1050 Vario, en stor traktor av hög kvalitet med ljudfunktioner och LED lampor. Till Fendt RC traktorn kan man även koppla på en hövändare eller en släpkärra med tippbart släp.

Radiostyrda monstertrucks

En monstertruck är kul att köra för att de kan ta sig fram i tuff terräng och är ofta väldigt stryktåliga. Vi har RC Monstertrucks för olika åldrar och med olika prestanda. De flesta har uppladdningsbara batterier, LiPo, NiMh batterier eller Litium Jon batterier. De med LiPo batterier går snabbast och har bästa prestandan. Vill man ha en lite billigare monstertruck så är en med Litium Jon batterier ett bra val. Med hög markfrigång, kraftiga däck så är man redo att upptäcka vildmarken.

Radiostyrda leksaksrobotar från Jamara, Silverlit etc.

Leksaksrobotar är ju superfräcka RC leksaker, robotar som kan gå, röra på sina armar, ben och huvud. De har också ofta massa roliga ljudfunktioner och ljusfunktioner. En leksaksrobot styrs vanligtvis via RC Radio Controll, IR Infrarött ljus eller via Bluetooth. En radiostyrd robot med 2,4 Ghz är extra populär för man får bra kontroll och man kan använda flera robotar samtidigt om man är flera personer som leker på samma gång. De robotar som styrs med IR Infrarött ljus, eller infraröd strålning som man ibland säger, de har oftast mer funktioner än de radiostyrda modellerna. Med IR kan man nämligen få många funktioner på handkontrollen och i roboten på en mindre yta. Sedan har vi de robotar som styrs med Bluetooth via smartphone. Att styra en robot med mobiltelefonen är ju också väldigt roligt och man laddar ofta ner en app för att få tillgång till funktionerna. 

Carrera Go bilbanor

Bilbanor är alltid skoj att leka med, kör och raca med dina vänner och familj. Med en bilbana från Carrera Go blir leken ännu roligare, tuffa bilbanor som man själv kan bygga ihop, antingen efter en ritning eller bygg som du vill. Populära bilbanor är Carrera Go Cars 3, Mario Kart och så klart alla ordinarier Carrera Go bilbanor med olika teman som supersportbilar, Formel 1, Rallybilar mm. Vi har även mängder med tillbehörskit till bilbanorna, som extra rakor, kurvor, broar, Looping set osv. Köp en bilbana hos oss och komplettera med valfria tillbehör, så får du en riktigt rolig och grym bilbana.

Terrängfordon som leksak, tex. snöskoter, fyrhjuling och pistmaskin

Med en fyrhjuling kan man ta sig fram i kraftig terräng, vi har leksaksfyrhjulingar från Bruder, Siku, NewRay etc. De finns i olika utföranden som polistema, stadstema och terrängtema med mera. En snöskoter är ju bra att ha till hands då det är snö ute, eller då man leker att det är snö inomhus :). En snöskoter från NeyRay, en Yamaha är en superfin leksakssnöskoter i metall och stöttålig plast. Sedan har vi så klart snöskotrar från Bruder, Siku och andra populära märken. En pistmaskin används för att schakta bort snö på vägar och för att fixa till skidbacken. Dessa leksakspistmaskiner är lika roligt att leka med utomhus på vintern osm inomhus året runt.

Träfordon från Jabadabado, Joeco, Kids Concept, Tooky Toy

Leksaker i trä är ju alltid lika roligt att leka med, tåliga leksaksbilar som håller i längden. De finns i flertalet färger allt från neutrala stilrena färger till väldigt färgglada leksaksbilar. Träfordon som grävmaskiner, lastbilar, parkeringsgarage för leksaksbilar och de klassiska bilbanorna. Det finns även lyftkranar, brandbilar polisbilar och olika transportlastbilar. Hos oss hittar du leksaksfordon i trä för olika ändamål.

Köp dina leksaksfordon till barn hos oss. Vi erbjuder dig ett stort, brett och djupt sortiment av roliga och spännande leksaker inom fordon för barn. Vi skickar snabbt och du har även förmånliga fraktvillkor och leveransvillkor. Ha det så kul med era leksaksfordon! :) 

Leksaksfordon till barn som Bruder Traktor, radiostyrda bilar, leksaksbilar, leksakslastbilar och leksakstraktorer

Vi erbjuder ett stort utbud av leksaksfordon till barnen lek. Hos Leksakscity hittar du Bruder traktor, Bruder Lastbil, leksaksbilar, radiostyrda bilar, radiostyrda lastbilar, radiostyrda grävmaskiner och leksakstraktorer. Vi erbjuder leksaker från Carrera Go, Bruder, Siku, Kids Globe, Nikko, Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy och andra märken. Andra uppskattade leksaksfordon är djurtransport fordon, där man kan leka att man transporterar hästar, kor, grisar och andra djur. Sedan har vi så klart massor med leksaksskördetröskor från Bruder, Siku och andra märken. Radiostyrda båtar är ju så klart en riktigt stor favorit också. Vi har helt enkelt det mesta inom leksaksfordon till barn. Grävmaskiner där man kan gräva i sand, jord med mera är rolig att leka med i kombination med leksakslastbilar och hjullastare. Att leka med truckar och köra pallar med olika saker på är ju också kul förstås. Vägarbetsfordon som Bruder dumper, bulldozer och traktorgrävare är perfekt leksaker för sandlådan. Vill man leka skogsmaskinsförare så är en skotare från Bruder eller Emek ett givet val, då kan man köra och lasta upp timmerstockar. Inom leksaksbilar finns mängder med roliga bilar som tex. polisbilar, ambulanser, jeepar, räddningsfordon med mera. Vi har även radiostyrda drönare, helikoptrar och leksaksrobotar.

Entreprenadfordon och arbetsfordon som grävmaskiner, hjullastare, lyftkranar, leksakslastbilar, leksakstruckar, cementlastbilar

Att leka med grävmaskiner, hjullastare, lastbilar, truckar, vägvältar, kranar och andra typer av entreprenadfordon, är något de flesta barnen verkligen tycker om. Det är något speciellt med att köra omkring med sin grävmaskin och lasta grus i en lastbil sandlådan. Mekaniska och tekniska leksaker gör också att barnen lär sig om teknik och vad olika typer av fordon används till. Vi har leksaksgrävmaskiner från Bruder, Siku, NewRay och andra kända märken. Hjullastare är ju så klart ett måste till sin leksakssamling, så man kan köra och lasta sand, jord, grus med mera. Leker man inomhus så kan man ju lasta legobitar eller byggklossar. Med lyftkranar kan man lyfta och flytta på saker, perfekt för den lilla arbetsplatsen, då man leker att man bygger vägar, broar och byggnader. Okej, dags att sätta igång med dagens jobb, gräva, lasta och köra grus med lastbilen. Köra truck är ju med skoj, lasta pallar med gods på, som ska in på ett lastbilsflak. Leksakstruckar från Bruder, Siku är exempel på märken du hittar hos oss. Under kategorin vägarbetsfordon hittar du flertalet med leksaksfordon som man kan leka med både utomhus och inomhus. De mest populära vägarbetsfordonen är Bruder Volvo Dumper, hjullastare i olika fabrikat, bulldozer för att schakta bort byggnadsmaterial och vägvältar är ju bra att ha med för att platta till marken vid leksaksbygget.

Lantbruksleksaker som leksakstraktorer, leksaksskogsmaskiner och leksaksskördetröskor

Oj oj, här har ni mängder med fina leksaker för den lilla bonden. Leksakstraktorer har alltid varit i alla tider och kommer fortsätta vara en leksak som barnen kommer leka med. Att köra traktor, en djurtransportbil eller en skogsmaskin, är något barnen alltid tycker är kul. Med en djurtransportbil så förflyttar man lantbruksdjuren mellan åkrarna eller man kanske ska på en ridtävling med sin häst. Leksakstraktorer har vi från många märken som tex. Bruder, Siku, Kids Globe, TEAMA mm. Inom skogsmaskiner finns skotare, skördare och timmervagnar från Bruder, EMEK, Siku med flera. Med en skördetröska kan barnen leka att de tar in spannmål på åkrarna som ska bli foder till djuren eller kanske mat till människor. Barnen lär sig också väldigt mycket om vilka fordon som används på ett lantbruk. Med föräldrarnas hjälp som kan förklara de olika traktorernas redskap, kan även barnen lära sig att det behövs olika redskap för att producera olika typer av spannmål, gräs, hö. Att sedan mjölken barnen dricker kommer från lantbruket är också så klart bra att lära ut. Med alla Leksakscitys fina lantbruksleksaker kan barnen skapa sin egna lilla bondevärld.

Leksaksbilar från Bruder, Siku, Schleich, Barbie, Kids Globe till barnens lekar

Att leka med leksaksbilar, finns det något roligare! Att köra omkring i sig härliga bil och upptäcka världen. Leksakscity erbjuder massor med dina leksaksbilar av flertalet märken som tex. Bruder, Schleich, Siku, Barbie, Kids Globe, TEAMA och många fler märken. Bilarna är stöttåliga och är ofta tillverkade i stål eller slagtålig plast, allt för att klara av barnens lekar. Några av de mest populära bilarna är Kids Globe pickup med hästtransport. Även campingbilen från Barbie, är så klart en väldigt uppskattad leksak bland barnen. Bruders alla leksaksbilar är även de extremt populära för att de har så många roliga funktioner och verklighetstrogna detaljer. Inom Siku är polisbilar, ambulanser och olika transportbilar några väldigt populära leksaksbilar. Vill man leka att man ska ut och campa, ja då är ju en husbil och campingbil från Kids Globe en superfin leksaksbil. Ska man leka i terräng som i en sandlåda, grusväg, skogsväg då passar en leksaksjeep bäst. Om det brinner någonstans eller om man vill leka polis och ta fast tjuvar, då är en polisbil från Bruder och Siku bästa valet. Leksaksbrandbilar finns också från Bruder, Emek mm.

Radiostyrda bilar, båtar, grävmaskiner, traktorer och leksaksrobotar

Leksakscity erbjuder mängder med roliga radiostyrda leksaker, köp din radiostyrda leksak hos oss så blir både du och barnen nöjda. Vi har tåliga och tuffa radiostyrda leksaker från olika märken. En radiostyrd bil är ju alltid så klart lika kul att leka med, både inomhus och utomhus. Utomhus är alltid skojigast, då barnen kan gasa på rejält. Det finns radiostyrda bilar i många olika storlekar och skalor. Leksaksbilarna finns också som sportbilar, terrängbilar och större monstertrucks. Vi erbjuder bland annat dessa varumärken Jamara, Nikko, Gear4Play, Play Fun, Euro Play, Rastar, Dickie Toys etc.

Radiostyrda bilar för barn

Vi har jättemånga radiostyrda bilar i sortimentet från många kända märken, för att nämna några, Nikko, Jamara, Rastar, Dickie Toys, XQ RC och många fler. Inom Nikko är den absolut mest omtyckta leksaksbilen Nikko Velocitrax. Tittar man på märket Jamara så är den grymma monstertrucken Whelon, de radiostyrda bilarna Cubic Dessert och Rupter Buggy tre stycken tuffa leksaksbilar som folk köper mycket. Vill man ha en sportbil som Ferrari, Lamborghini eller Porsche så har Leksakscity dessa bilar i olika skalor som tex. skala 1:24 och skala 1:14. Alla dessa leksakssportbilar är lika populära, vilken leksaksbil man väljer handlar mest om vilket fabrikat och färg man mest tycker om.

Radiostyrda leksaksbåtar som är anpassade till barn

Sedan har vi de radiostyrda båtarna till barn, att köra sig egna båt och glida runt på sjön eller havet, är verkligen något barnen tycker är roligt. Vi erbjuder välkända märken av RC båtar från Feilun, Gear4Play, Jamara, Silverlit, Nikko, Play Fun och andra märken. Vissa båtar går lite långsammare som segelbåtar och liknande leksaksbåtar, men det finns även racing båtar med bra mycket högre hastighet. Några av de mest uppskattade radiostyrda båtarna hittar du bland varumärkena Feilun och Jamara. Dessa båtar har väldigt många bra funktioner och en hög prestanda. Det medföljer ofta även uppladdningsbara batterier, vilket gör att man kan köra om och om igen utan att behöva köpa nya batterier. Feilun leksaksbåtar kallas ofta för FT00 och en siffra och de går i 30 km/h och ända upp till 50 km/h. Jamara har en superfin radiostyrd segelbåt, där man lugnt och fint kan glida omkring på vattnet. De har även stor Yacht RC leksaksbåt, glid runt på havet med stil :). Båten Obsession har en handkontroll där man digitalt kan se olika parametrar. Venezia Venedig leksaksbåten är också en härlig båt som inte går så fort, så den är perfekt för nybörjare och mindre barn. Silverlit har en U-Båt, som man kan filma och ta kort under vattnet, hur fräckt som helst. Övriga leksaksbåtar från Nikko, Carrera, Play Fun har även de en fin design och bra prestanda.

Radiostyrda arbetsfordon som grävmaskiner, leksakslastbilar, lyftkranar och hjullastare

RC entreprenadfordon och arbetsfordon är ju en annan typ av radiostyrd leksak som är riktigt populärt. Att gräva med en radiostyrd grävmaskin är så klart hur kul som helst! Gräv och lasta grus i sandlådan eller lek hemma i lekrummet, lika kul båda två. Inomhus kan man gräva och lasta legoklossar, träklossar med mera. Den absolut populäraste radiostyrda grävmaskinen är Jamara Liebherr R936 och den radiostyrda Volvo grävmaskinen. Jamara tillverkar även lastbilar, lyftkranar, hjullastare och rullvältar. Alla Jamaras leksaker är av stöttålig plast som tål barnens lekar. De har många roliga funktioner, som ljudfunktioner och ljusfunktioner. Det finns flertalet olika leksakslastbilar, som tex. lastbilar med flak som kan tippas och lastbilar med flak där man kan lasta saker. Hjullastarna är ju perfekta att ha tillsammans med lastbilarna, så man kan lasta upp jord, grus, med mera.

Radiostyrda leksaksdjur som hundar, interaktiva robothundar och leksaksdinosaurier

En radiostyrd hund från Jamara, Teksta, Play Fun etc. är ju supermysigt, här kan barnen ha en egen liten hund som kan gå och skälla. En del radiostyrda leksaksdjur är så kallade interaktiva leksaker, som har olika ljud- och ljusfunktioner. De styrs ofta via IR Infrarött ljus, vilket ger bra kontroll och man kan ha många olika funktioner på få antal knappar på handkontrollen. En radiostyrd dinosaurie är ju hur coolt som helst, vråååååål här kommer en T-Rex så se upp. Vi har även radiostyrda svanar, delfiner, ankor och andra roliga djur om man vill köra sin RC leksak på vatten.

Radiostyrda drönare från Jamara, Gear4Play mm.

Med en radiostyrd drönare kan man flyga omkring och upptäcka omgivningen. Leksakscity har både små och stora drönare i olika prisklasser. Det finns drönare som man kan följa genom att de har en kamera och då kan man se miljön i sin mobiltelefon. Med en del drönare medföljer också VR Glasögon, så himla coolt. Drönare är en populär leksak som man kan leka med i många timmar framöver

Radiostyrd helikopter som leksak

Att köra en radiostyrd helikopter är ju hur roligt som helst! Lyft upp från marken och utforska din omgivning från luften. Vi har båda billiga helikoptrar och lite dyrare helikoptrar för professionellt bruk. Vi har även en del radiostyrda flygplan, hur fräckt är inte det :)

Radiostyrda leksakstraktorer

En RC leksakstraktor är ju en perfekt leksak då man ska leka bonde. Barnen kan leka lantbrukare och köra omkring på gräsmattan hemma och "vända i höet" eller koppla på en tippkärra och köra lite grus, jord, sand eller något annat roligt. Leksakscity erbjuder radiostyrda leksakstraktorer från Jamara, Britains, Siku och Euro Play och andra välkända märken. Den grymmaste och mest sålda traktorn är Jamaras Fendt 1050 Vario, en stor traktor av hög kvalitet med ljudfunktioner och LED lampor. Till Fendt RC traktorn kan man även koppla på en hövändare eller en släpkärra med tippbart släp.

Radiostyrda monstertrucks

En monstertruck är kul att köra för att de kan ta sig fram i tuff terräng och är ofta väldigt stryktåliga. Vi har RC Monstertrucks för olika åldrar och med olika prestanda. De flesta har uppladdningsbara batterier, LiPo, NiMh batterier eller Litium Jon batterier. De med LiPo batterier går snabbast och har bästa prestandan. Vill man ha en lite billigare monstertruck så är en med Litium Jon batterier ett bra val. Med hög markfrigång, kraftiga däck så är man redo att upptäcka vildmarken.

Radiostyrda leksaksrobotar från Jamara, Silverlit etc.

Leksaksrobotar är ju superfräcka RC leksaker, robotar som kan gå, röra på sina armar, ben och huvud. De har också ofta massa roliga ljudfunktioner och ljusfunktioner. En leksaksrobot styrs vanligtvis via RC Radio Controll, IR Infrarött ljus eller via Bluetooth. En radiostyrd robot med 2,4 Ghz är extra populär för man får bra kontroll och man kan använda flera robotar samtidigt om man är flera personer som leker på samma gång. De robotar som styrs med IR Infrarött ljus, eller infraröd strålning som man ibland säger, de har oftast mer funktioner än de radiostyrda modellerna. Med IR kan man nämligen få många funktioner på handkontrollen och i roboten på en mindre yta. Sedan har vi de robotar som styrs med Bluetooth via smartphone. Att styra en robot med mobiltelefonen är ju också väldigt roligt och man laddar ofta ner en app för att få tillgång till funktionerna. 

Carrera Go bilbanor

Bilbanor är alltid skoj att leka med, kör och raca med dina vänner och familj. Med en bilbana från Carrera Go blir leken ännu roligare, tuffa bilbanor som man själv kan bygga ihop, antingen efter en ritning eller bygg som du vill. Populära bilbanor är Carrera Go Cars 3, Mario Kart och så klart alla ordinarier Carrera Go bilbanor med olika teman som supersportbilar, Formel 1, Rallybilar mm. Vi har även mängder med tillbehörskit till bilbanorna, som extra rakor, kurvor, broar, Looping set osv. Köp en bilbana hos oss och komplettera med valfria tillbehör, så får du en riktigt rolig och grym bilbana.

Terrängfordon som leksak, tex. snöskoter, fyrhjuling och pistmaskin

Med en fyrhjuling kan man ta sig fram i kraftig terräng, vi har leksaksfyrhjulingar från Bruder, Siku, NewRay etc. De finns i olika utföranden som polistema, stadstema och terrängtema med mera. En snöskoter är ju bra att ha till hands då det är snö ute, eller då man leker att det är snö inomhus :). En snöskoter från NeyRay, en Yamaha är en superfin leksakssnöskoter i metall och stöttålig plast. Sedan har vi så klart snöskotrar från Bruder, Siku och andra populära märken. En pistmaskin används för att schakta bort snö på vägar och för att fixa till skidbacken. Dessa leksakspistmaskiner är lika roligt att leka med utomhus på vintern osm inomhus året runt.

Träfordon från Jabadabado, Joeco, Kids Concept, Tooky Toy

Leksaker i trä är ju alltid lika roligt att leka med, tåliga leksaksbilar som håller i längden. De finns i flertalet färger allt från neutrala stilrena färger till väldigt färgglada leksaksbilar. Träfordon som grävmaskiner, lastbilar, parkeringsgarage för leksaksbilar och de klassiska bilbanorna. Det finns även lyftkranar, brandbilar polisbilar och olika transportlastbilar. Hos oss hittar du leksaksfordon i trä för olika ändamål.

Köp dina leksaksfordon till barn hos oss. Vi erbjuder dig ett stort, brett och djupt sortiment av roliga och spännande leksaker inom fordon för barn. Vi skickar snabbt och du har även förmånliga fraktvillkor och leveransvillkor. Ha det så kul med era leksaksfordon! :) 

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 2800 kr

Rek. ålder

1 år - 14 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 1068 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 1068 artiklar