• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaker för utveckling

Leksaker som får små barn att utvecklas

De mindre barnen kan redan vid 1-2 års ålder lära sig att använda flera olika utvecklande leksaker som träklossar, stapelklossar, kulbanor, plocklådor med mera. Med dessa leksaker lär sig barnen att så smått tänka hur dessa fungerar och de tränar upp sin fingerfärdighet. Även fingerstyrkan och greppstyrka...

Leksaker som får små barn att utvecklas

De mindre barnen kan redan vid 1-2 års ålder lära sig att använda flera olika utvecklande leksaker som träklossar, stapelklossar, kulbanor, plocklådor med mera. Med dessa leksaker lär sig barnen att så smått tänka hur dessa fungerar och de tränar upp sin fingerfärdighet. Även fingerstyrkan och greppstyrkan i händerna övas upp. Dessutom är det ofta färgglada och roliga leksaker som får barnen att skratta och le. Leksaksakerna har ofta motiv av djur, figurer och är i vackra och tilltalande färger.

Gåvagnar hjälper barnen att gå på ett roligt sätt och med bultbrädor lär de sig greppa tag om hamamren och slå och bonka lite, vilket alltid är roligt så klart. Pussel till mindre barn har ofta större pusselbitar och ibland med en knopp, för att de ska bli lättare att greppa och placera. Här lär sig barnen dels färg och form och även namn på figurer och djur. Träklossar finns också där barnen själva eller med hjälp av en vuxen person kan bygga skojiga torn som barnen sedan kan riva ned :)

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 700 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 37 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 37 artiklar