• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker i trä för barn från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept, Joueco m.fl.

Letar du efter fina och hållbara aktivitetsleksaker? Då har du hittat rätt. På Leksakscity kan du köpa flertalet olika inspirerande och stimulerande leksaker som aktiverar barnens sinnen och övar upp deras finmotorik och koordination. För bebisar och små barn är det viktigt att tidigt börja plocka, greja och tänka till genom att utföra rörlser med deras händer och fingrar. Det övar upp förmågan att tänka logiskt och det tränar också de små fingrarnas styrka. Nedan beskriver vi ett urval av vårt stora utbud av aktivitetsleksaker i trä som är roliga och utvecklande leksaker till barnen. Som exempel har märket Tooky Toy fantastiska aktivitetsleksaker där barnen kan aktivera sig antingen genom att röra på sig med tex. en lära gå vagn eller sitta ner och greja med en kulbana, träklossar med mera.

Lära gå vagn är en aktivitetsleksak och vissa gåvagnar har en xylofon som man kan spela på, den har även roliga kugghjul, kulramar och andra roliga saker man kan leka med. Denna gåvagn från Tooky Toy är så klart lite extra populär. Lära gå vagn är ett väldigt bra lekredskap som barnen akn använda för att stödja sig, när de ska lära sig gå eller precis tagit sina första steg. Det är även bra och praktiska vagnar när barnen ska lasta och köra omkring med skojiga leksaker mm.

Plocklåda, som också kallas för sorteringslåda, den är ju en klassiker som alltid går hem hos barnen. Här får man lägga olika symboler och figurer i rätt håll för att få ner dem i plocklådan, barnen kan underhålla sig själva i timmar med detta :-). Plocklådor finns i alla möjliga former och färger, hoppas du hittar någon som passar er och i ert lekrum. 

Stapelleksak i trä är ju så klart också jätteskoj att leka med, här kan barnen stapla och bygga olika former av torn mm. Stapelleksakerna finns i flertaler modeller och former som ringar, träklossar och kuber av papp. Vissa stapelbara kuber har olika symboler, figurer och djur som motiv. Kul för barnen och samtidigt kan vuxna lära barnen vad dessa heter.

Aktivitetslådor och aktivitetskuber i trä har massa skojiga funktioner, där barnen kan öva upp sin fingerfärdighet och motorik. Vissa aktivitetskuber finns en stor kulbana med rörliga kulor och figurer man kan flytta på stålstängerna. Man kan även dra och flytta olika träsymbolerna på sidan och öppna och stänga små söta träluckor på sidan.

Dragleksaker i form av en giraff, elefant, krokodil, pingvin och leksakståg med mera, är alltid kul för barnen att dra efter sig. De har hjul och rullar lätt och har en väldigt fin design. Små barn som inte kan gå än kan leka med dessa dragdjuren och dragtågen då de sitter ner. Större barn springer glatt omkring med sin lilla djurkompis efter sig.

Kulbanor i alla dess färger och former kan du också köp på Leksakscity. I vårt sortiment finns det massa roliga kulbanor i trä och metall där barnen kan flytta kulor och andra träföremål på en stålstång, det är en väldigt bra aktivitetsleksak för barnen. Barnen lär sig att hålla kontrollen och styra med sina händer. Det övar upp färdigheten i deras små händer och fingrar. 

Kulramar är helt perfekta leksaker som används när barnen ska lära sig att räkna. De är så klart även roliga att bara leka med, dra kulorna fram och tillbaka :). Vi har kulramar i olika färger och hoppas du hittar någon som passar just dig och barnens lekrum.

Aktivitetsleksaker i trä från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept och Joueco är superbra och lärorika leksaker som passar perfekt till födelsedagspresent, julklapp med mera. Vi erbjuder ett stort utbud av dessa underhållande träleksaker och vi hoppas du hittar det du söker hos oss. Som vanligt ger vi dig snabb leverans och öppet köp.

Jabadabado aktivitetsleksaker i trä som dragleksaker, bultbrädor och stabelbara kuber

Aktivitetsleksaker som stapelleksaker, kulbanor, kulramar, dragleksaker, lära gå vagn och plocklådor av trä från Jabadabado är så fina och mysiga. De passar såklart utmärkt för barnens lek men även som inredningsdetalj i barnrummet. Att leka med aktivitetsleksaker är så roligt och stimulerande för barnen. De kan använda alla sina sinnen och utforska med hjälp av dem. Aktivitetsleksakerna från Jabadabado är tillverkade av trä för att vara riktigt hållbara och tåliga. Här finns superroliga leksaker exempelvis instrumenten maracas, trumma och munspel. Barnen kan skapa ljud och utforska dessa fina instrument. De lite äldre barnen kan låtsas att de spelar i ett band eller exempelvis slå på trumman i takt till annan musik. Vi erbjuder också klassiska leksaker för de yngre barnen så som sortringslåda med klossar i flera geometriska färger, bultbräda som barnen kan banka på med en trähammare, fina dragdjur samt aktivitetsboll som barnen kan se, känna och lyssna på när de skakar den.

Träleksakerna finns i underbara pastellfärger och naturfärger. De är superfina att låta stå framme som prydnad i barnrummet. En annan mysig leksak från Jabadabado är tipitält. Tält som kan stå inomhus i barnens rum eller i något annat av hemmets rum. Lägg in några kuddar och en filt så kan barnen både mysa och leka i detta härliga tält. Trånga utrymmen fungerar ofta lugnande för små barn och får barnen att slappna av.

Aktivitetsleksak som lektält, plocktorn, kulbanor och plocklådor i trä från Kids Concept

Härliga, roliga och kvalitativa aktivitetsleksaker i trä från varumärket Kids Concept. Klassiska aktivitetsleksaker för de yngre barnen, de superpopulära tipi-tälten och lekhusen och mycket mer. Leksakerna har en fin design med härliga färger och former. Träleksakerna från Kids Concept är verkligen så fina och är mellan lekstunderna är även vackra att ha som inredningsdetalj i barnrummet. Även de populära tipitälten passar utmärk som inredningsdetalj och de är så mysiga för barnen att leka i, där kan de leka med sina kompisar eller med sina gosedjur, dockor och nallar. Tipi-tält finns i flera färger och storlekar, för olika tillfällen. Kids Concept är ett varumärke som alltid har kvalitet och barnens säkerhet i fokus när de utformar sina roliga träleksaker. Vi erbjuder ett sortiment med klassiska aktivitetsleksaker för barn så som stapelleksak, kulbana, kulram, plocklåda, plocktorn och leksakståg. Det här är leksaker som alltid är gångbara och perfekta att ge bort som present till de små på födelsedag eller dopdag med mera. På Leksakscity hittar du i stort alla leksaker som aktiverar barnen från Kids Concepts stora sortiment.

Tooky Toy, sorteringslåda, plocklåda, stapelleksak och dragleksaker

Inom märket Tooky Toy hittar du mer färgrika aktivitetsleksaker för en lekfull och livlig lek. För att barnen ska få öva på motoriken och koordinationen finns det även plocklådor och sorteringslådor där barnen ska passa in rätt träform i rätt hål, det kan de sitta med i stort sett hur länge som helst och plocka fram och tillbaka. Den klassiska bultbrädan hittar du med i detta sortimentet och dessutom till ett riktigt pangpris. Oj, just det ja, sedan har vi även dragleksaker från Tooky Toy som barnen kan dra efter sig. Alltid kul att springa runt och se något hänga med efteråt. Vi har dragleksaker i form av en krokodil, pingviner med mera. En stapelleksak är ju alltid kul med, att stapla träringar i rätt ordning så det blir fina former och figurer. Leksakscity erbjuder även den klassiska skallran i trä med en kula i som låter då man ruskar på den. Tooky Toy träleksaker har något för alla åldrar och dessa leksaker i trä kommer gå i arv i generationer tack vare dess kvalitet och dess användbarhet. 

Vi har ett brett sortiment av träleksaker från Tooky Toy och här finna alla de härliga aktivitetsleksakerna. Med dessa kan barnen använda alla sina sinnen för att utforska genom att se på, skaka, känna, trycka, snurra, lyssna, dra, sortera och mycket mer. Yngre barn utforskar världen med sina sinnen och dessa leksaker stimulerar verkligen detta. Barnen kan öva på att känna igen flera geometriska former, para ihop former med varandra - vilka hör ihop och så vidare. Med hjälp av en klassisk stapelleksak kan barnen sortera trädelarna utefter storlek.

Här finns också dragdjur, skallra, gunghäst, kulbana med mera. Är du ute efter en allt-i-ett leksak är Tooky Toy Aktivitetslåda i trä med skogs- och naturtema en superrolig träleksak. På denna leksakslåda och aktivitetskub kan barnen verkligen aktiveras. Här finns kulbana, sorteringslåda, kugghjul att snurra på, bultleksak med hammare med mera.

Köp ett roligt och fint lektält, tipitält eller Paviljong tält till barnens lekrum. Här hittar du leksakstält från bland annat Kids Concept och Jabadabado.

Ett Tipitält i tyg passar lika bra som en härlig myshörna för sagostunder eller som koja till barnen och deras dockor, nallar och gosedjur. Leksakstält skapar en rolig plats för barnen att leka i samtidigt är dessa lektält väldigt fina som inredningsdetalj till barnrummet. Lektält i tyg med träpinnar som håller upp tältduken, finns från omtyckta Kids Concept och Jabadabado. Dessa underbara Tipitält och lektält i tyg finns mjuka härliga färger som rosa och i vitt, grått mm. Kids Concept har även en vit fin Paviljong som ett tält och ett underbart lekhus i vitt tyg. Dessa modeller är lite större lekhörnor än de vanliga lektälten. Här får man som vuxen lättare plats om man vill vara med och leka med barnen. Eller så kan barnens vänner och eller syskon tillsammans leka och mysa i dessa större tält och lekhus. Tälten är enkla att montera och relativt enkla att flytta om man känner för att byta plats där de ska stå, barnen kanske vill leka i vardagsrummet en dag eller i hallen :). Öppningarna på tälten öppnas och stängs antingen med kardborreband eller med ett tygband. Barntält är verkligen en fin inredningsdetalj, som också ger en fin lekytan till barnens lekar. Vissa tält är lite större, så även en vuxen person får plats i tälten. Då kan man läsa en rolig saga för barnen och ha en mysig lässtund tillsammans. Handla ditt leksakstält i tyg på Leksakscity och vi hoppas du hittar det tältet du söker hos oss. Varmt välkommen med din beställning, vi skickar alltid snabbt och du får alltid rätt pris hos oss. Så du kan känna att du handlar tryggt och säkert på Leksakscity.se.

Aktivitetsleksaker i trä för barn från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept, Joueco m.fl.

Letar du efter fina och hållbara aktivitetsleksaker? Då har du hittat rätt. På Leksakscity kan du köpa flertalet olika inspirerande och stimulerande leksaker som aktiverar barnens sinnen och övar upp deras finmotorik och koordination. För bebisar och små barn är det viktigt att tidigt börja plocka, greja och tänka till genom att utföra rörlser med deras händer och fingrar. Det övar upp förmågan att tänka logiskt och det tränar också de små fingrarnas styrka. Nedan beskriver vi ett urval av vårt stora utbud av aktivitetsleksaker i trä som är roliga och utvecklande leksaker till barnen. Som exempel har märket Tooky Toy fantastiska aktivitetsleksaker där barnen kan aktivera sig antingen genom att röra på sig med tex. en lära gå vagn eller sitta ner och greja med en kulbana, träklossar med mera.

Lära gå vagn är en aktivitetsleksak och vissa gåvagnar har en xylofon som man kan spela på, den har även roliga kugghjul, kulramar och andra roliga saker man kan leka med. Denna gåvagn från Tooky Toy är så klart lite extra populär. Lära gå vagn är ett väldigt bra lekredskap som barnen akn använda för att stödja sig, när de ska lära sig gå eller precis tagit sina första steg. Det är även bra och praktiska vagnar när barnen ska lasta och köra omkring med skojiga leksaker mm.

Plocklåda, som också kallas för sorteringslåda, den är ju en klassiker som alltid går hem hos barnen. Här får man lägga olika symboler och figurer i rätt håll för att få ner dem i plocklådan, barnen kan underhålla sig själva i timmar med detta :-). Plocklådor finns i alla möjliga former och färger, hoppas du hittar någon som passar er och i ert lekrum. 

Stapelleksak i trä är ju så klart också jätteskoj att leka med, här kan barnen stapla och bygga olika former av torn mm. Stapelleksakerna finns i flertaler modeller och former som ringar, träklossar och kuber av papp. Vissa stapelbara kuber har olika symboler, figurer och djur som motiv. Kul för barnen och samtidigt kan vuxna lära barnen vad dessa heter.

Aktivitetslådor och aktivitetskuber i trä har massa skojiga funktioner, där barnen kan öva upp sin fingerfärdighet och motorik. Vissa aktivitetskuber finns en stor kulbana med rörliga kulor och figurer man kan flytta på stålstängerna. Man kan även dra och flytta olika träsymbolerna på sidan och öppna och stänga små söta träluckor på sidan.

Dragleksaker i form av en giraff, elefant, krokodil, pingvin och leksakståg med mera, är alltid kul för barnen att dra efter sig. De har hjul och rullar lätt och har en väldigt fin design. Små barn som inte kan gå än kan leka med dessa dragdjuren och dragtågen då de sitter ner. Större barn springer glatt omkring med sin lilla djurkompis efter sig.

Kulbanor i alla dess färger och former kan du också köp på Leksakscity. I vårt sortiment finns det massa roliga kulbanor i trä och metall där barnen kan flytta kulor och andra träföremål på en stålstång, det är en väldigt bra aktivitetsleksak för barnen. Barnen lär sig att hålla kontrollen och styra med sina händer. Det övar upp färdigheten i deras små händer och fingrar. 

Kulramar är helt perfekta leksaker som används när barnen ska lära sig att räkna. De är så klart även roliga att bara leka med, dra kulorna fram och tillbaka :). Vi har kulramar i olika färger och hoppas du hittar någon som passar just dig och barnens lekrum.

Aktivitetsleksaker i trä från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept och Joueco är superbra och lärorika leksaker som passar perfekt till födelsedagspresent, julklapp med mera. Vi erbjuder ett stort utbud av dessa underhållande träleksaker och vi hoppas du hittar det du söker hos oss. Som vanligt ger vi dig snabb leverans och öppet köp.

Jabadabado aktivitetsleksaker i trä som dragleksaker, bultbrädor och stabelbara kuber

Aktivitetsleksaker som stapelleksaker, kulbanor, kulramar, dragleksaker, lära gå vagn och plocklådor av trä från Jabadabado är så fina och mysiga. De passar såklart utmärkt för barnens lek men även som inredningsdetalj i barnrummet. Att leka med aktivitetsleksaker är så roligt och stimulerande för barnen. De kan använda alla sina sinnen och utforska med hjälp av dem. Aktivitetsleksakerna från Jabadabado är tillverkade av trä för att vara riktigt hållbara och tåliga. Här finns superroliga leksaker exempelvis instrumenten maracas, trumma och munspel. Barnen kan skapa ljud och utforska dessa fina instrument. De lite äldre barnen kan låtsas att de spelar i ett band eller exempelvis slå på trumman i takt till annan musik. Vi erbjuder också klassiska leksaker för de yngre barnen så som sortringslåda med klossar i flera geometriska färger, bultbräda som barnen kan banka på med en trähammare, fina dragdjur samt aktivitetsboll som barnen kan se, känna och lyssna på när de skakar den.

Träleksakerna finns i underbara pastellfärger och naturfärger. De är superfina att låta stå framme som prydnad i barnrummet. En annan mysig leksak från Jabadabado är tipitält. Tält som kan stå inomhus i barnens rum eller i något annat av hemmets rum. Lägg in några kuddar och en filt så kan barnen både mysa och leka i detta härliga tält. Trånga utrymmen fungerar ofta lugnande för små barn och får barnen att slappna av.

Aktivitetsleksak som lektält, plocktorn, kulbanor och plocklådor i trä från Kids Concept

Härliga, roliga och kvalitativa aktivitetsleksaker i trä från varumärket Kids Concept. Klassiska aktivitetsleksaker för de yngre barnen, de superpopulära tipi-tälten och lekhusen och mycket mer. Leksakerna har en fin design med härliga färger och former. Träleksakerna från Kids Concept är verkligen så fina och är mellan lekstunderna är även vackra att ha som inredningsdetalj i barnrummet. Även de populära tipitälten passar utmärk som inredningsdetalj och de är så mysiga för barnen att leka i, där kan de leka med sina kompisar eller med sina gosedjur, dockor och nallar. Tipi-tält finns i flera färger och storlekar, för olika tillfällen. Kids Concept är ett varumärke som alltid har kvalitet och barnens säkerhet i fokus när de utformar sina roliga träleksaker. Vi erbjuder ett sortiment med klassiska aktivitetsleksaker för barn så som stapelleksak, kulbana, kulram, plocklåda, plocktorn och leksakståg. Det här är leksaker som alltid är gångbara och perfekta att ge bort som present till de små på födelsedag eller dopdag med mera. På Leksakscity hittar du i stort alla leksaker som aktiverar barnen från Kids Concepts stora sortiment.

Tooky Toy, sorteringslåda, plocklåda, stapelleksak och dragleksaker

Inom märket Tooky Toy hittar du mer färgrika aktivitetsleksaker för en lekfull och livlig lek. För att barnen ska få öva på motoriken och koordinationen finns det även plocklådor och sorteringslådor där barnen ska passa in rätt träform i rätt hål, det kan de sitta med i stort sett hur länge som helst och plocka fram och tillbaka. Den klassiska bultbrädan hittar du med i detta sortimentet och dessutom till ett riktigt pangpris. Oj, just det ja, sedan har vi även dragleksaker från Tooky Toy som barnen kan dra efter sig. Alltid kul att springa runt och se något hänga med efteråt. Vi har dragleksaker i form av en krokodil, pingviner med mera. En stapelleksak är ju alltid kul med, att stapla träringar i rätt ordning så det blir fina former och figurer. Leksakscity erbjuder även den klassiska skallran i trä med en kula i som låter då man ruskar på den. Tooky Toy träleksaker har något för alla åldrar och dessa leksaker i trä kommer gå i arv i generationer tack vare dess kvalitet och dess användbarhet. 

Vi har ett brett sortiment av träleksaker från Tooky Toy och här finna alla de härliga aktivitetsleksakerna. Med dessa kan barnen använda alla sina sinnen för att utforska genom att se på, skaka, känna, trycka, snurra, lyssna, dra, sortera och mycket mer. Yngre barn utforskar världen med sina sinnen och dessa leksaker stimulerar verkligen detta. Barnen kan öva på att känna igen flera geometriska former, para ihop former med varandra - vilka hör ihop och så vidare. Med hjälp av en klassisk stapelleksak kan barnen sortera trädelarna utefter storlek.

Här finns också dragdjur, skallra, gunghäst, kulbana med mera. Är du ute efter en allt-i-ett leksak är Tooky Toy Aktivitetslåda i trä med skogs- och naturtema en superrolig träleksak. På denna leksakslåda och aktivitetskub kan barnen verkligen aktiveras. Här finns kulbana, sorteringslåda, kugghjul att snurra på, bultleksak med hammare med mera.

Köp ett roligt och fint lektält, tipitält eller Paviljong tält till barnens lekrum. Här hittar du leksakstält från bland annat Kids Concept och Jabadabado.

Ett Tipitält i tyg passar lika bra som en härlig myshörna för sagostunder eller som koja till barnen och deras dockor, nallar och gosedjur. Leksakstält skapar en rolig plats för barnen att leka i samtidigt är dessa lektält väldigt fina som inredningsdetalj till barnrummet. Lektält i tyg med träpinnar som håller upp tältduken, finns från omtyckta Kids Concept och Jabadabado. Dessa underbara Tipitält och lektält i tyg finns mjuka härliga färger som rosa och i vitt, grått mm. Kids Concept har även en vit fin Paviljong som ett tält och ett underbart lekhus i vitt tyg. Dessa modeller är lite större lekhörnor än de vanliga lektälten. Här får man som vuxen lättare plats om man vill vara med och leka med barnen. Eller så kan barnens vänner och eller syskon tillsammans leka och mysa i dessa större tält och lekhus. Tälten är enkla att montera och relativt enkla att flytta om man känner för att byta plats där de ska stå, barnen kanske vill leka i vardagsrummet en dag eller i hallen :). Öppningarna på tälten öppnas och stängs antingen med kardborreband eller med ett tygband. Barntält är verkligen en fin inredningsdetalj, som också ger en fin lekytan till barnens lekar. Vissa tält är lite större, så även en vuxen person får plats i tälten. Då kan man läsa en rolig saga för barnen och ha en mysig lässtund tillsammans. Handla ditt leksakstält i tyg på Leksakscity och vi hoppas du hittar det tältet du söker hos oss. Varmt välkommen med din beställning, vi skickar alltid snabbt och du får alltid rätt pris hos oss. Så du kan känna att du handlar tryggt och säkert på Leksakscity.se.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 600 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 35 av 35 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 35 av 35 artiklar