• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lastbilar

Leksakslastbilar från Bruder, Emek, Siku och Kids Globe - superroliga entreprenadleksaker för barn

En leksakslastbil är kul att leka med i lekrummet eller utomhus. Leksakslastbilar från flertalet varumärken som Bruder, Emek, Siku och Kids Globe hittar du på Leksakscity.se. Med en leksakslastbil kan barnen köra grus, jord, sten, små träbitar, byg...

Leksakslastbilar från Bruder, Emek, Siku och Kids Globe - superroliga entreprenadleksaker för barn

En leksakslastbil är kul att leka med i lekrummet eller utomhus. Leksakslastbilar från flertalet varumärken som Bruder, Emek, Siku och Kids Globe hittar du på Leksakscity.se. Med en leksakslastbil kan barnen köra grus, jord, sten, små träbitar, byggnadsmaterial eller något annat roligt. Lastbilarna finns i flera storlekar och med olika design. Flera av dem har superroliga funktioner och detaljer.

Bruder lastbilar

Lastbilar från Bruder är tillverkade av stöttålig plast och har vackra detaljer samt roliga funktioner. Bruder tillverkar väldigt underhållande leksaker efter de verkliga fordonen. Allt så det ska bli så realistiskt som möjligt. Ofta har lastbilarna öppningsbara dörrar, tippbart släp och andra fräcka funktioner. En del lastbilar har flak, en del har lyftkranar och en del har skogskranar för att lasta timmerstockar.

Emek lastbil - jättefina modeller av verkliga lastbilar från Scania och Volvo

Emek leksakslastbilar är ju så klart en klass för sig. Emek är välkända för att producera superfina Scania lastbilar och Volvo lastbilar. Deras leksakslastbilar finns både med skåp, släp och i timmerutförande. Timmerlastbilarna är en av de mest populära leksakerna, Det är ju så skoj att lasta timmerstockar och köra iväg till sågverket. Lastbilar med skåp är även de extremt populära leksakslastbilar. De har öppningsbara baklämmar, här kan barnen lasta och köra massa saker. Transportlastbilarna med trailer har en lastbil på trailern som barnen kan transportera till nästa uppdrag.

Siku leksakslastbilar är tillverkade i stål

Siku leksakslastbil - tillverkade i stål med vissa stöttåliga plastdetaljer. Med dessa lastbilar kan barnen transportera leksakstraktorer, grävmaskiner och andra fordon. Siku erbjuder även hästtransporter, lastbilar med skåp och lastbilar med tippsläp. Även timmerlastbilar med timmer finns i deras sortiment. Leksakslastbilar är helt enkelt ett måste i lekrummet :-) Roligt att ge som födelsedagspresent eller som julklapp till barnen. Sikus lastbilar finns i flera olika skalor så att du kan välja den som passar bäst för just er.

Leksakslastbilar från Kids Globe

Superhäftiga leksakslastbilar från Kids Globe som kan transportera fordon. Här finns en lastbil som transporterar leksaksbilar och en annan som har trailer för att kunna transportera lastbilar samt andra entreprenadfordon. Roliga leksakslastbilar från det omtyckta varumärket Kids Globe finns på Leksakscity.se.


Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:60, längd ca 24 - 26 cm. (Kids Globe)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 950 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 203 artiklar
Visar 1 - 48 av 203 artiklar