• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Lastbilar

Leksakslastbilar från Bruder, Emek och Siku är ju så himla roligt att leka med för barnen

En leksakslastbil är ju kul att leka med i lekrummet eller utomhus. Leksakslastbil från flertalet varumärken som Bruder, Emek och Siku hittar du på Leksakscity.se. Med en leksakslastbil kan man köra gurs, jord, sten, små träbitar, byggnadsmaterial eller någ...

Leksakslastbilar från Bruder, Emek och Siku är ju så himla roligt att leka med för barnen

En leksakslastbil är ju kul att leka med i lekrummet eller utomhus. Leksakslastbil från flertalet varumärken som Bruder, Emek och Siku hittar du på Leksakscity.se. Med en leksakslastbil kan man köra gurs, jord, sten, små träbitar, byggnadsmaterial eller något annat roligt. Lastbilar från Bruder är tillverkade av stöttålig plast och har vackra detaljer och roliga funktioner. Bruder tillverkar väldigt underhållande leksaker efter de verkliga fordonen. Allt så det ska bli så realistiskt som möjligt. Ofta har lastbilarna öppningsbara dörrar, tippbart släp och andra fräcka funktioner. en del lastbilar har flak, en del lyftkranar och en del skogskranar för att lasta timmerstockar. 

Emek lastbil är jättefina modeller av verkliga lastbilar från Scania och Volvo

Emek leksakslastbilar är ju så klart en klass för sig. Emek är välkända för att producera superfina Scania lastbilar och Volvo lastbilar. Deras leksakslastbilar finns både med skåp, släp och i timmerutförande. Timmerlastbilarna är en av de mest populära leksakerna, det är ju så skoj att lasta timmerstockar och köra iväg till sågverket. Lastbilar med skåp är ju så klart även de extremt populära leksakslastbilar. De har öppningsbara baklämmar och här kan man lasta och köra massa saker. Transportlastbilarna med trailer har en lastbil på trailern som man kan transportera till nästa uppdrag.


Siku leksakslastbil är tillverkade i stål

Siku leksakslastbil, den är tillverkad i stål med vissa stöttåliga plastdetaljer. Med dessa lastbilar kan man transportera leksakstraktorer, grävmaskiner och andra fordon. Siku erbjuder även hästtransport lastbilar, lastbilar med skåp och lastbilar med tippsläp. Även timmerlastbilar med timmer finns i deras sortiment.


Leksakslastbilar är helt enkelt ett måste i lekrummet :-) Roligt att ge som födelsedagspresent, som julklapp till barnen.


Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 900 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 175 artiklar
Visar 1 - 48 av 175 artiklar