• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Lastbilar

Leksakslastbilar från Bruder, Emek, Siku och Kids Globe - superroliga lastbilar som leksaker för barn

En leksakslastbil är kul att leka med i lekrummet eller utomhus. Leksakslastbilar från flertalet varumärken som Bruder, Emek, Siku och Kids Globe hittar du på Leksakscity.se. Med en leksakslastbil kan barnen köra grus, jord, sten, små träbitar, byggnadsmaterial eller något annat roligt. Lastbilarna finns i flera storlekar och med olika design. Flera av dem har superroliga funktioner och fina detaljer både invändigt och utvändigt. Vill man ha en lite större leksakslastbil så kan man köpa en lastbil från Bruder eller EMEK. Bruder är i skala 1:16 och Emek i skala 1:20. Är man ute efter lastbilar i metall och mindre lastbilar, då är Siku och Kids Globe helt perfekt. Leksakslastbilar är roliga leksaker som passar bra med leksaksgrävmaskiner, hjullastare och andra arbetsfordon. Ju fler olika arbetsfordon man har desto roligare så klart, så man kan lasta lastbilarnas flak med en grävmaskin eller hjullastare och sedan köra iväg och tömma lasset med lastbilen. I Leksakscitys sortiment hittar du det mesta inom leksakslastbilar av märken som Volvo, Scania, Mercedes och många fler märken. Till Bruders lastbilar finns det även tillbehör som släp och plog. En plog är ju bra att ha så man kan ploga snö eller schakta bort grus, jord med mera på byggarbetsplaster. Vi ger dig även bra priser, snabba leveranser och öppet köp. Köp din leksakslastbil för barnens lek redan idag!

Billiga bruder leksakslastbilar av märken som mercedes, Scania, MAN mm.

Leksakscity erbjuder i stort sett alla leksakslastbilar som finns från Bruder. Dessa lastbilar är tillverkade av stöttålig plast och har vackra detaljer, samt roliga funktioner som tippbara flak, kranar och dörrar som kan öppnas och stängas. Bruder tillverkar väldigt underhållande leksaker efter de verkliga fordonen. Tillsammans med respektive märke är lastbilarna licenstillverkade och har därmed ett verklighetstroget utseende. Allt så det ska bli så realistiskt som möjligt och roligare att för barnen att leka med lastbilarna. Ofta har lastbilarna öppningsbara dörrar, tippbart släp och andra fräcka funktioner. En del lastbilar har flak, en del har lyftkranar och en del har skogskranar för att lasta timmerstockar. Om vi ska nömna några Bruderlastbilar som är lite extra fina så är det Bruder lastbilen Mercedes med kran, gripskopa och pallar, den heter 03651. Med den leksakslastbilen kan man lasta och lyfta olika material med en kran som även är teleskopisk. Bruders Scania R-Series Liebheer kranlastbil, är en ganska stor lastbil med en lyftkran som kan fällas ut och vridas runt. Dessa roliga lastbilar passar fint till den lilla byggarbetsplatsen. Vill man leka sophämtare och köra sopor så ahr vi flera olika soplastbilar. Med dessa lastbilar får man även med sopkärl som kan lyftas in i sopbehållaren och tömmas. Det blir ännu roligare för barnens lek om man köper till Bruders figurer med sopkvast, för då ahr man ju en förare och en sopgubbe man också kan leka med. Inom Bruders sortiment finns också bärgarlastbilar, där barnen kan leka att man bärgar bilar och andra fordon. Kanske har en leksaksbil kört av vägen och måste bärgas, då är en bärglastbil en perfekt att ha till hands. Vill man leka att man ska köra cement, så finns det fina cementlastbilar i olika färger. Cementbehållarna kan fyllas med sand eller annat material, sedan kan man snurra på cementtrumman så åker material ut baktill. Lastbilar som passar bra om man leker att man bygger vägar, eller kanske en husgrund med mera. När man barnen ska leka transportör och köra varor, då har Bruder två mysiga mindre transportlastbilar, en DHL-Lastbil och en UPS-Lastbil. Med dessa transportlastbilar så ingår det även enb liten truck och pallar. Bra tillbehör så man kan börja lasta lastbilarna direkt med varor. Timmerbilar från Bruder är självklart väldigt omtyckta också, att lasta timmerstockar med en stor lastbil och köra timmer till sågverken mm. är ju alltid lika roligt. Samla på lastbilar från Bruder och köp dem till bra priser på Leksakscity.se

Emek leksakslastbil, jättefina lastbilsmodeller av verkliga lastbilar från Scania och Volvo

Emek leksakslastbilar är ju så klart en klass för sig. Emek är välkända för att producera superfina Scania lastbilar och Volvo lastbilar. Dessa lastbilar är förstås roliga för barnen att leka med, men de är även väldigt eftertraktade av vuxna. Vuxna köper dem som samlarmodeller och vissa har det som intresse att bygga om lastbilarna. Sätta egna dekaler på dem, måla om dem och bygga på olika typer av tillbehör. Deras leksakslastbilar finns både med skåp, släp och i timmerutförande. Timmerlastbilarna är en av de mest populära leksakerna, det är ju så skoj att lasta timmerstockar och köra iväg till sågverket. Lastbilar med skåp är även de extremt populära leksakslastbilar. De har öppningsbara baklämmar, här kan barnen lasta och köra massa roliga saker. Transportlastbilarna med trailer har en lastbil på trailern som barnen kan transportera till nästa uppdrag. Leksakslastbilar från EMEK är i skala 1:20 och de är licenstillverkade tillsammans med respektive lastbilsmärke. Detta gör att lastbilarna blir verklighetstroga och har fina detaljer. En sak som är lite xtra roligt med just EMEKs lastbilar är att det även finns flertalet tillbehör. Det finns extra strålkastare till både Volvo lastbilarna och Scania lastbilarna. Det finns även timmerkranar och skogskranhyttar som tillbehör. Vill man byta backspeglar till annan modell så finns även det. Kylaggregat finns också, som man kan klistra, montera på lastbilarnas flak och så kan barnen leka att man kör varor som behöver kylas. Med dessa tillbehör kan man bygga om sina lastbilar, så man får en unik leksakslastbil, hur skoj som helst!

Siku leksakslastbilar är tillverkade i metall och är väldigt hållbara

Siku leksakslastbilar är tillverkade i metall och med vissa stöttåliga plastdetaljer. Med dessa lastbilar kan barnen transportera leksakstraktorer, grävmaskiner och andra fordon. Siku erbjuder även hästtransporter, lastbilar med skåp och lastbilar med tippsläp. Även timmerlastbilar med timmer finns i deras sortiment. Leksakslastbilar är helt enkelt ett måste i lekrummet :-) Siku är ett populärt märke bland både barn och vuxna och många samlar på dessa leksakslastbilar och bygger upp en hel lastbilstrupp med fina lastbilar. Siku har olika teman på deras lastbilar, vägarbetslastbilar, lastbilar för transport av djur, och timmerlastbilar som används för att köra timmer. Sikus lastbilar finns i flera olika skalor så att du kan välja den som passar bäst för just er. Den minsta skalan är 1:87, vilket är 87 gånger mindre än de verkliga lastbilarna. Dessa lite mindre lastbilar är också väldigt fina och har små mysiga detaljer, trots att de är ganska små. Vill man ha en större lastbil, så ska man välja en lastbil i skala 1:50 eller 1:32. De är ofta runt 15-25 centimeter långa och jätteroliga att leka med. Ska man leka att man bygger en väg eller kanske bygger en grund till ett hus, då passar cementlastbilar och kranlastbilar bra. Ska man leka att man ska köra grus, jord eller något annat skojigt, så finns det flera olika tipplastbilar att välja mellan. Inom Sikus sortiment finns det helt enkelt leksakslastbilar för olika uppdrag och Leksakscity har de flesta lastbilarna från Siku i vårt sortiment. Lastbilar från Siku är roligt att ge som födelsedagspresent eller som julklapp till barnen.

Leksakslastbilar från Kids Globe

Superhäftiga leksakslastbilar från Kids Globe som kan transportera fordon eller köra material. Här finns flera fina lastbilar som transporterar leksaksbilar och en annan som har trailer för att kunna transportera lastbilar, grävmaskiner samt andra entreprenadfordon. Lastbilarna är tillverkade i metall med vissa stöttåliga plastdetaljer. En del av lastbilarna är i skala 1:60 och är ca 25 cm långa. Dessa lastbilar är väldigt prisvärda och man får mycket för pengarna. Roliga leksakslastbilar från det omtyckta varumärket Kids Globe finns på Leksakscity.se.

Du kan även köpa tillbehör till leksakslastbilar här på Leksakscity

Till Bruders lastbilar finns det tex. en fin plog man kan köpa till sin Bruderlastbil. Ett roligt tillbehör så barnen kan leka att de plogar snö eller kanske leker man att man schaktar bort grus, jord med mera på ett vägbygge. Till EMEKs lastbilar finns det massa skojiga tillbehör som timmerstockar, lampor, kranar, kylaggregat och mycket mer. Med dessa tillbehör kan man bygga om sin EMEK-Lastbil och få sitt egna utseende på lastbilen. Det finns också extra släp man kan köpa till sin lastbil från EMEK.

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:60, längd ca 24 - 26 cm. (Kids Globe)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Leksakslastbilar från Bruder, Emek, Siku och Kids Globe - superroliga lastbilar som leksaker för barn

En leksakslastbil är kul att leka med i lekrummet eller utomhus. Leksakslastbilar från flertalet varumärken som Bruder, Emek, Siku och Kids Globe hittar du på Leksakscity.se. Med en leksakslastbil kan barnen köra grus, jord, sten, små träbitar, byggnadsmaterial eller något annat roligt. Lastbilarna finns i flera storlekar och med olika design. Flera av dem har superroliga funktioner och fina detaljer både invändigt och utvändigt. Vill man ha en lite större leksakslastbil så kan man köpa en lastbil från Bruder eller EMEK. Bruder är i skala 1:16 och Emek i skala 1:20. Är man ute efter lastbilar i metall och mindre lastbilar, då är Siku och Kids Globe helt perfekt. Leksakslastbilar är roliga leksaker som passar bra med leksaksgrävmaskiner, hjullastare och andra arbetsfordon. Ju fler olika arbetsfordon man har desto roligare så klart, så man kan lasta lastbilarnas flak med en grävmaskin eller hjullastare och sedan köra iväg och tömma lasset med lastbilen. I Leksakscitys sortiment hittar du det mesta inom leksakslastbilar av märken som Volvo, Scania, Mercedes och många fler märken. Till Bruders lastbilar finns det även tillbehör som släp och plog. En plog är ju bra att ha så man kan ploga snö eller schakta bort grus, jord med mera på byggarbetsplaster. Vi ger dig även bra priser, snabba leveranser och öppet köp. Köp din leksakslastbil för barnens lek redan idag!

Billiga bruder leksakslastbilar av märken som mercedes, Scania, MAN mm.

Leksakscity erbjuder i stort sett alla leksakslastbilar som finns från Bruder. Dessa lastbilar är tillverkade av stöttålig plast och har vackra detaljer, samt roliga funktioner som tippbara flak, kranar och dörrar som kan öppnas och stängas. Bruder tillverkar väldigt underhållande leksaker efter de verkliga fordonen. Tillsammans med respektive märke är lastbilarna licenstillverkade och har därmed ett verklighetstroget utseende. Allt så det ska bli så realistiskt som möjligt och roligare att för barnen att leka med lastbilarna. Ofta har lastbilarna öppningsbara dörrar, tippbart släp och andra fräcka funktioner. En del lastbilar har flak, en del har lyftkranar och en del har skogskranar för att lasta timmerstockar. Om vi ska nömna några Bruderlastbilar som är lite extra fina så är det Bruder lastbilen Mercedes med kran, gripskopa och pallar, den heter 03651. Med den leksakslastbilen kan man lasta och lyfta olika material med en kran som även är teleskopisk. Bruders Scania R-Series Liebheer kranlastbil, är en ganska stor lastbil med en lyftkran som kan fällas ut och vridas runt. Dessa roliga lastbilar passar fint till den lilla byggarbetsplatsen. Vill man leka sophämtare och köra sopor så ahr vi flera olika soplastbilar. Med dessa lastbilar får man även med sopkärl som kan lyftas in i sopbehållaren och tömmas. Det blir ännu roligare för barnens lek om man köper till Bruders figurer med sopkvast, för då ahr man ju en förare och en sopgubbe man också kan leka med. Inom Bruders sortiment finns också bärgarlastbilar, där barnen kan leka att man bärgar bilar och andra fordon. Kanske har en leksaksbil kört av vägen och måste bärgas, då är en bärglastbil en perfekt att ha till hands. Vill man leka att man ska köra cement, så finns det fina cementlastbilar i olika färger. Cementbehållarna kan fyllas med sand eller annat material, sedan kan man snurra på cementtrumman så åker material ut baktill. Lastbilar som passar bra om man leker att man bygger vägar, eller kanske en husgrund med mera. När man barnen ska leka transportör och köra varor, då har Bruder två mysiga mindre transportlastbilar, en DHL-Lastbil och en UPS-Lastbil. Med dessa transportlastbilar så ingår det även enb liten truck och pallar. Bra tillbehör så man kan börja lasta lastbilarna direkt med varor. Timmerbilar från Bruder är självklart väldigt omtyckta också, att lasta timmerstockar med en stor lastbil och köra timmer till sågverken mm. är ju alltid lika roligt. Samla på lastbilar från Bruder och köp dem till bra priser på Leksakscity.se

Emek leksakslastbil, jättefina lastbilsmodeller av verkliga lastbilar från Scania och Volvo

Emek leksakslastbilar är ju så klart en klass för sig. Emek är välkända för att producera superfina Scania lastbilar och Volvo lastbilar. Dessa lastbilar är förstås roliga för barnen att leka med, men de är även väldigt eftertraktade av vuxna. Vuxna köper dem som samlarmodeller och vissa har det som intresse att bygga om lastbilarna. Sätta egna dekaler på dem, måla om dem och bygga på olika typer av tillbehör. Deras leksakslastbilar finns både med skåp, släp och i timmerutförande. Timmerlastbilarna är en av de mest populära leksakerna, det är ju så skoj att lasta timmerstockar och köra iväg till sågverket. Lastbilar med skåp är även de extremt populära leksakslastbilar. De har öppningsbara baklämmar, här kan barnen lasta och köra massa roliga saker. Transportlastbilarna med trailer har en lastbil på trailern som barnen kan transportera till nästa uppdrag. Leksakslastbilar från EMEK är i skala 1:20 och de är licenstillverkade tillsammans med respektive lastbilsmärke. Detta gör att lastbilarna blir verklighetstroga och har fina detaljer. En sak som är lite xtra roligt med just EMEKs lastbilar är att det även finns flertalet tillbehör. Det finns extra strålkastare till både Volvo lastbilarna och Scania lastbilarna. Det finns även timmerkranar och skogskranhyttar som tillbehör. Vill man byta backspeglar till annan modell så finns även det. Kylaggregat finns också, som man kan klistra, montera på lastbilarnas flak och så kan barnen leka att man kör varor som behöver kylas. Med dessa tillbehör kan man bygga om sina lastbilar, så man får en unik leksakslastbil, hur skoj som helst!

Siku leksakslastbilar är tillverkade i metall och är väldigt hållbara

Siku leksakslastbilar är tillverkade i metall och med vissa stöttåliga plastdetaljer. Med dessa lastbilar kan barnen transportera leksakstraktorer, grävmaskiner och andra fordon. Siku erbjuder även hästtransporter, lastbilar med skåp och lastbilar med tippsläp. Även timmerlastbilar med timmer finns i deras sortiment. Leksakslastbilar är helt enkelt ett måste i lekrummet :-) Siku är ett populärt märke bland både barn och vuxna och många samlar på dessa leksakslastbilar och bygger upp en hel lastbilstrupp med fina lastbilar. Siku har olika teman på deras lastbilar, vägarbetslastbilar, lastbilar för transport av djur, och timmerlastbilar som används för att köra timmer. Sikus lastbilar finns i flera olika skalor så att du kan välja den som passar bäst för just er. Den minsta skalan är 1:87, vilket är 87 gånger mindre än de verkliga lastbilarna. Dessa lite mindre lastbilar är också väldigt fina och har små mysiga detaljer, trots att de är ganska små. Vill man ha en större lastbil, så ska man välja en lastbil i skala 1:50 eller 1:32. De är ofta runt 15-25 centimeter långa och jätteroliga att leka med. Ska man leka att man bygger en väg eller kanske bygger en grund till ett hus, då passar cementlastbilar och kranlastbilar bra. Ska man leka att man ska köra grus, jord eller något annat skojigt, så finns det flera olika tipplastbilar att välja mellan. Inom Sikus sortiment finns det helt enkelt leksakslastbilar för olika uppdrag och Leksakscity har de flesta lastbilarna från Siku i vårt sortiment. Lastbilar från Siku är roligt att ge som födelsedagspresent eller som julklapp till barnen.

Leksakslastbilar från Kids Globe

Superhäftiga leksakslastbilar från Kids Globe som kan transportera fordon eller köra material. Här finns flera fina lastbilar som transporterar leksaksbilar och en annan som har trailer för att kunna transportera lastbilar, grävmaskiner samt andra entreprenadfordon. Lastbilarna är tillverkade i metall med vissa stöttåliga plastdetaljer. En del av lastbilarna är i skala 1:60 och är ca 25 cm långa. Dessa lastbilar är väldigt prisvärda och man får mycket för pengarna. Roliga leksakslastbilar från det omtyckta varumärket Kids Globe finns på Leksakscity.se.

Du kan även köpa tillbehör till leksakslastbilar här på Leksakscity

Till Bruders lastbilar finns det tex. en fin plog man kan köpa till sin Bruderlastbil. Ett roligt tillbehör så barnen kan leka att de plogar snö eller kanske leker man att man schaktar bort grus, jord med mera på ett vägbygge. Till EMEKs lastbilar finns det massa skojiga tillbehör som timmerstockar, lampor, kranar, kylaggregat och mycket mer. Med dessa tillbehör kan man bygga om sin EMEK-Lastbil och få sitt egna utseende på lastbilen. Det finns också extra släp man kan köpa till sin lastbil från EMEK.

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:60, längd ca 24 - 26 cm. (Kids Globe)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 1150 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 208 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 208 artiklar