• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Entreprenad

Leksaker inom entreprenadfordon från Bruder, Siku, Kids Globe mm.

Leksakscity erbjuder massor med fantastiska leksaksfordon från kända mräekn som Bruder, Siku, Kids Globe med mera. Roliga entreprenadleksaker till barn som tex. grävmaskiner, kranar, lastbilar, truckar, hjullastare och vägarbetsfordon. En leksaksgrävmaskin, leksakslastbil och en leksakstruck är så klart några av favoriterna. Med en leksakslyftkran kan barnen lyfta och flytta roliga saker som stenar, små kvistar eller flytta lite leksaker i lekrummet. Leksakslastbilar från Bruder, Emek eller Siku är superfina leksaker till olika åldrar. De har väldigt fina realistiska detaljer och många roliga funktioner. Att köra truck, flytta pallar och leka lagerarbetare är ju superskoj det med. Dessa leksaksfordon kan barnen leka med både inomhus och utomhus. Sandlådan är ju ett givet ställe där barnen kan gräva och köra lite grus, hur kul som helst! Bruder och EMEK leksaksfordon är tillverkade i stöttålig plast och är tillverkade efter de riktiga leksaksfordonen. Sikus arbetsmaskiner, leksaksfordon och leksakstruckar är tillverkade av metall med vissa stöttåliga plastdetaljer. Kids Globe tillverkar även de leksaksarbetsfordon i metall, väldigt fina och prisvärda leksaksfordon.

Byggsatser leksaksfordon, traktor, truck, grävmaskin, bulldozer mfl

Något som är riktigt kul är att bygga en modellsats med dessa fina leksaksfordon. Här finns traktorer, arbetsfordon och entreprenadfordon som exempelvis grävmaskin som barnen kan bygga ihop. Barnen får öva sin motorik när de skruvar ihop byggdelarna, de får öva på att följa en beskrivning och mycket annat lärorikt. Superroligt även att göra tillsammans hela familjen. Sedan kan det fina fordonet stå på en hylla som prydnad eller varför inte leka med fordonen, så kul.

Grävmaskiner som leksak, märken som Bruder, Siku, Kids Globe

Vi erbjuder ett brett sortiment av leksaksgrävmaskiner från välkända varumärken så som Bruder, Emek, NewRay, Siku samt Dickie Toys. Grävmaskinerna finns i många utföranden, storlekar och skalor så att du kan välja den perfekta för just dig. Vissa grävmaskiner har hjul och vissa tar sig fram med larver. Hjul passar finfint på hårda underlag så som på asfalt och betongplattor medan larver tar sig fram bäst på mjukare och ojämna underlag. Maskinerna kompletterar varandra helt enkelt. Grävmaskinerna har en skopa så att barnen kan gräva. Om de leker inomhus kan de låtsas att de gräver eller kanske lägga sina leksaker i grävmaskinsskopan. Om grävmaskinen står utomhus kan den användas i en sandlåda eller liknande så blir det nästan som på riktigt. En del grävmaskiner har en kabelkran istället för skopa. De är jätteroliga att köra med då den kan lyfta saker. Några populära märken är Liebherr, CAT med flera. Robusta och tåliga leksaker som tål barnens, ibland lite tuffa lekar. Till Bruders leksaksgrävmaskiner passar även så klart Bruders figurer och gubbar, som gör leken ännu mer levande.

Hjullastare leksakslastare från kända märken som Bruder, Siku och andra leksaksmärken

Hjullastare kallas även för kompaktgrävare eller grävlastare. Leksaksfordonen har ett brett användningsområde och är smidiga att köra med för barnen. Inom hjullastare finns de omtyckta märkena Bruder, Siku med flera.  Leksakshjullastare finns i flera storlekar, både större maskiner ochs må maskiner. Vill man ha en större hjullasatre ska man köpa en Bruder hjullastare i skala 1:16. Är man ute efter en mindre lastare i metall, så är det Siku som gäller. De kan såklart lekas med separat och de passar även superbra att ha som en del av ett set med olika entreprenadmaskiner. De kan även komma väl till pass på barnens leksaksbondgård. Med hjullastaren kan barnen då leka att de kör redskap, dynga, sten och så klart kan de köra leksaksfoder så som höbalar och ensilagebalar som också finns i vårt sortiment. Hjullastaren kan användas ute om så önskas och då kan barnen gräva i sand, köra småsten och mycket mer. Det är ju bara så kul med alla dessa hjullastare.

Leksakslastbilar från Emek, Bruder, Siku och Kids Globe

Lastbilar är verkligen något som vi har ett både brett och djupt sortiment inom. Vi har lastbilar från varumärkena Bruder, Emek, Siku och Kids Globe mm. De finns i många olika utföranden och storlekar. Vi erbjuder leksakslastbilar från Emek som har både Volvo och Scania leksakslastbilar. Det finns många typer av lastbilar så som lastbil med flak av olika slag och med släp så barnen kan köra extra mycket saker. Semitrailer kallas en del leksakslastbilar, och en del lastbilar har vanliga tippbara flak. Vi har även timmerlastbilar som kör massor av stockar som också ingår. Leksakslastbilar från EMEK med skogskran är de abolut populäraste timmerlastbilarna. De finns i märken som Volvo och Scania. En särskilt omtyckt timmerbil är den snygga svarta Volovlastbilen, en elegant design med fina detaljer. Det finns även en mängd olika transportlastbilar som kör varor och gods av olika slag. Det finns helt enkelt såå många roliga lastbilar att välja mellan. Det de har gemensamt är att de alla har en mycket hög kvalitet, fina funktioner och detaljer som gör dem riktigt gedigna. Leksakslastbilar från Bruder är i skala 1:16, vilket gör att de är 16 gånger mindre än de verkliga lastbilarna. Vill man ha en lastbil som är 25 gånger mindre än de riktiga lastbilarna, då köper man en lastbil från EMEK. EMEK är verkligen proffs på att designa och tillverka leksakslastbilar, alla deras lastbilar tas fram tillsammans med respektive lastbilsmärke, som Volvo och Scania. Det gör att dessa lastbilsmodeller får ett verklighetstroget utseend och är väldigt detaljrika. Till Bruders lastbilar kan man även köpa till figurer att ha som förare, blir ju ännu roligare för barnen att leka med sin Bruder lastbil då. Även från märket Kids Globe erbjuder vi fina leksakslastbilar. De är tillverkade av metall och med vissa stöttåliga plastdetaljer. Med några av lastbilarna medföljer det även fina leksaksbilar i olika färger. Sedan har vi även en fin svart draglastbil med fräcka dekaler och ett stort flak, där man kan lasta roliga saker.

Lyftkranar från Siku är en favorit även kranlastbilar med kran från Bruder

En sak som såklart behövs på bygget är en lyftkran från Siku. Dessa kan lyfta i verkligheten stora, tunga saker på byggarbetsplatsen. Betongblock, byggmaterial och mycket mera kan den lyfta och flytta på. En del av kranarna kan styras med en fjärrkontroll och då blir det förstås extra roligt och spännande att leka och manövrera kranen. Det finns även lastbilar med lyftkran på, så kallade kranbilar. En typ av kranbil är brandbil som också det finns i vårt sortiment. Bruder har dessa leksakslastbilar med kran, väldigt fina och lite större leksakslastbilar. Kranen kan ofta vridas runt och ibland finns det med en krok, vajer som man kan höja och sänka. Vill man ha en lyftkran i metall, ja då ska man köpa en leksakslyftkran från Siku. De tillverkar kranar i metall och med vissa plastdetaljer. Det är väldigt hållbara kranar som tål rätt tuffa tag och är lika roliga att leka med inomhus som utomhus. Köp din leksakslyftkran på Leksakscity, så kommer både du och barnet bli nöjda.

Leksakstruckar av märket Bruder, Siku och välkända Kids Globe

Truckar är så smidiga att köra med och de kan flytta, lasta och stapla massor av saker. Det finns lastpallar som barnen kan lasta saker på och sedan köra dessa med trucken. En jätterolig sak är att trucken kan såklart kombineras med en transportlastbil eller budlastbil. På så sätt blir det enklare för chauffören att lasta av och på gods samt att organisera inne i sin lastbil. Leken blir då mer bred och barnen kan leka de olika skeendena inom logistik, lager, transport, utkörning och leverans. Bruder har en tryck i skala 1:16, samma skala som deras övriga leksaksfordon. Det är en stabil och tålig truck i plast, ett perfekt tillbehör till barnens Bruder-Samling. Till trucken passar så klart även alla Bruder figurer och gubbar, någon måste ju köra trucken. Leksakstruckar från Siku är i mindre skalor som tex. 1:50. Siku tillverkar alla deras fina leksaksforodn i metall, vilket gör att de verkligen håller i längden. Vilken truck ska du välja tro? Alla är så himla fina, vi vet, köp en av varje så får du alla :)

Vägarbetsfordon och arbetsfordon från omtyckta Bruder, Siku med flera

Vägarbetsfordon som även kallas för arbetsfordon används när det är dags att göra om en väg, bygga en ny väg, lägga asfalt med mera. Vi erbjuder i stort sett alla modeller från både Bruder och Siku, för vill ha ett komplett sortiment där man ska få välja sin favorit. Här finns både dumper, bulldozer, hjullastare och traktorgrävare etc. Det finns också väghyvel, vält med markvibrator och andra fina leksaksvägarbetsfordon. Beställ dem var för sig eller kombinera flera vägarbetsfordon för en mer komplett lek. Många barn fascineras av stora, tunga fordon och tycker att dem är spännande att iaktta. Vad är då roligare än att ha ett eget vägarbetsfordon :-) Vi erbjuder leksaksfordon från både Bruder, Siku och NewRay som alla är omtyckta och kända varumärken som alltid tillverkar leksaker av kvalitet. Bruders leksaksarbetsfordon är framtagna i stöttålig plast och är ofta lite större leksaker, perfekt för lek utomhus i sandlådan, men även kul att leka med inomhus. Vill man ha ett mindre arbetsforodn, ja då kan man välja mellan Siku eller New Ray, där det finns fordon i skala 1:50 och 1:32 mm. Alla våra leksaksarbetsfordon är testade och godkända leksaker, som alla våra andra leksaker. Vilken du ska välja beror mest på vilket märke du tycker bäst om. Bruder, Siku är så klart två stora klassiska leksaksmärken som alltid går hem. New Ray är ett lite nyare märke och de gör också superfina leksaksfordon.

Vad betyder skala? Det beskriver vi nedan

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 16 gånger mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku, New Ray)

Leksaker inom entreprenadfordon från Bruder, Siku, Kids Globe mm.

Leksakscity erbjuder massor med fantastiska leksaksfordon från kända mräekn som Bruder, Siku, Kids Globe med mera. Roliga entreprenadleksaker till barn som tex. grävmaskiner, kranar, lastbilar, truckar, hjullastare och vägarbetsfordon. En leksaksgrävmaskin, leksakslastbil och en leksakstruck är så klart några av favoriterna. Med en leksakslyftkran kan barnen lyfta och flytta roliga saker som stenar, små kvistar eller flytta lite leksaker i lekrummet. Leksakslastbilar från Bruder, Emek eller Siku är superfina leksaker till olika åldrar. De har väldigt fina realistiska detaljer och många roliga funktioner. Att köra truck, flytta pallar och leka lagerarbetare är ju superskoj det med. Dessa leksaksfordon kan barnen leka med både inomhus och utomhus. Sandlådan är ju ett givet ställe där barnen kan gräva och köra lite grus, hur kul som helst! Bruder och EMEK leksaksfordon är tillverkade i stöttålig plast och är tillverkade efter de riktiga leksaksfordonen. Sikus arbetsmaskiner, leksaksfordon och leksakstruckar är tillverkade av metall med vissa stöttåliga plastdetaljer. Kids Globe tillverkar även de leksaksarbetsfordon i metall, väldigt fina och prisvärda leksaksfordon.

Byggsatser leksaksfordon, traktor, truck, grävmaskin, bulldozer mfl

Något som är riktigt kul är att bygga en modellsats med dessa fina leksaksfordon. Här finns traktorer, arbetsfordon och entreprenadfordon som exempelvis grävmaskin som barnen kan bygga ihop. Barnen får öva sin motorik när de skruvar ihop byggdelarna, de får öva på att följa en beskrivning och mycket annat lärorikt. Superroligt även att göra tillsammans hela familjen. Sedan kan det fina fordonet stå på en hylla som prydnad eller varför inte leka med fordonen, så kul.

Grävmaskiner som leksak, märken som Bruder, Siku, Kids Globe

Vi erbjuder ett brett sortiment av leksaksgrävmaskiner från välkända varumärken så som Bruder, Emek, NewRay, Siku samt Dickie Toys. Grävmaskinerna finns i många utföranden, storlekar och skalor så att du kan välja den perfekta för just dig. Vissa grävmaskiner har hjul och vissa tar sig fram med larver. Hjul passar finfint på hårda underlag så som på asfalt och betongplattor medan larver tar sig fram bäst på mjukare och ojämna underlag. Maskinerna kompletterar varandra helt enkelt. Grävmaskinerna har en skopa så att barnen kan gräva. Om de leker inomhus kan de låtsas att de gräver eller kanske lägga sina leksaker i grävmaskinsskopan. Om grävmaskinen står utomhus kan den användas i en sandlåda eller liknande så blir det nästan som på riktigt. En del grävmaskiner har en kabelkran istället för skopa. De är jätteroliga att köra med då den kan lyfta saker. Några populära märken är Liebherr, CAT med flera. Robusta och tåliga leksaker som tål barnens, ibland lite tuffa lekar. Till Bruders leksaksgrävmaskiner passar även så klart Bruders figurer och gubbar, som gör leken ännu mer levande.

Hjullastare leksakslastare från kända märken som Bruder, Siku och andra leksaksmärken

Hjullastare kallas även för kompaktgrävare eller grävlastare. Leksaksfordonen har ett brett användningsområde och är smidiga att köra med för barnen. Inom hjullastare finns de omtyckta märkena Bruder, Siku med flera.  Leksakshjullastare finns i flera storlekar, både större maskiner ochs må maskiner. Vill man ha en större hjullasatre ska man köpa en Bruder hjullastare i skala 1:16. Är man ute efter en mindre lastare i metall, så är det Siku som gäller. De kan såklart lekas med separat och de passar även superbra att ha som en del av ett set med olika entreprenadmaskiner. De kan även komma väl till pass på barnens leksaksbondgård. Med hjullastaren kan barnen då leka att de kör redskap, dynga, sten och så klart kan de köra leksaksfoder så som höbalar och ensilagebalar som också finns i vårt sortiment. Hjullastaren kan användas ute om så önskas och då kan barnen gräva i sand, köra småsten och mycket mer. Det är ju bara så kul med alla dessa hjullastare.

Leksakslastbilar från Emek, Bruder, Siku och Kids Globe

Lastbilar är verkligen något som vi har ett både brett och djupt sortiment inom. Vi har lastbilar från varumärkena Bruder, Emek, Siku och Kids Globe mm. De finns i många olika utföranden och storlekar. Vi erbjuder leksakslastbilar från Emek som har både Volvo och Scania leksakslastbilar. Det finns många typer av lastbilar så som lastbil med flak av olika slag och med släp så barnen kan köra extra mycket saker. Semitrailer kallas en del leksakslastbilar, och en del lastbilar har vanliga tippbara flak. Vi har även timmerlastbilar som kör massor av stockar som också ingår. Leksakslastbilar från EMEK med skogskran är de abolut populäraste timmerlastbilarna. De finns i märken som Volvo och Scania. En särskilt omtyckt timmerbil är den snygga svarta Volovlastbilen, en elegant design med fina detaljer. Det finns även en mängd olika transportlastbilar som kör varor och gods av olika slag. Det finns helt enkelt såå många roliga lastbilar att välja mellan. Det de har gemensamt är att de alla har en mycket hög kvalitet, fina funktioner och detaljer som gör dem riktigt gedigna. Leksakslastbilar från Bruder är i skala 1:16, vilket gör att de är 16 gånger mindre än de verkliga lastbilarna. Vill man ha en lastbil som är 25 gånger mindre än de riktiga lastbilarna, då köper man en lastbil från EMEK. EMEK är verkligen proffs på att designa och tillverka leksakslastbilar, alla deras lastbilar tas fram tillsammans med respektive lastbilsmärke, som Volvo och Scania. Det gör att dessa lastbilsmodeller får ett verklighetstroget utseend och är väldigt detaljrika. Till Bruders lastbilar kan man även köpa till figurer att ha som förare, blir ju ännu roligare för barnen att leka med sin Bruder lastbil då. Även från märket Kids Globe erbjuder vi fina leksakslastbilar. De är tillverkade av metall och med vissa stöttåliga plastdetaljer. Med några av lastbilarna medföljer det även fina leksaksbilar i olika färger. Sedan har vi även en fin svart draglastbil med fräcka dekaler och ett stort flak, där man kan lasta roliga saker.

Lyftkranar från Siku är en favorit även kranlastbilar med kran från Bruder

En sak som såklart behövs på bygget är en lyftkran från Siku. Dessa kan lyfta i verkligheten stora, tunga saker på byggarbetsplatsen. Betongblock, byggmaterial och mycket mera kan den lyfta och flytta på. En del av kranarna kan styras med en fjärrkontroll och då blir det förstås extra roligt och spännande att leka och manövrera kranen. Det finns även lastbilar med lyftkran på, så kallade kranbilar. En typ av kranbil är brandbil som också det finns i vårt sortiment. Bruder har dessa leksakslastbilar med kran, väldigt fina och lite större leksakslastbilar. Kranen kan ofta vridas runt och ibland finns det med en krok, vajer som man kan höja och sänka. Vill man ha en lyftkran i metall, ja då ska man köpa en leksakslyftkran från Siku. De tillverkar kranar i metall och med vissa plastdetaljer. Det är väldigt hållbara kranar som tål rätt tuffa tag och är lika roliga att leka med inomhus som utomhus. Köp din leksakslyftkran på Leksakscity, så kommer både du och barnet bli nöjda.

Leksakstruckar av märket Bruder, Siku och välkända Kids Globe

Truckar är så smidiga att köra med och de kan flytta, lasta och stapla massor av saker. Det finns lastpallar som barnen kan lasta saker på och sedan köra dessa med trucken. En jätterolig sak är att trucken kan såklart kombineras med en transportlastbil eller budlastbil. På så sätt blir det enklare för chauffören att lasta av och på gods samt att organisera inne i sin lastbil. Leken blir då mer bred och barnen kan leka de olika skeendena inom logistik, lager, transport, utkörning och leverans. Bruder har en tryck i skala 1:16, samma skala som deras övriga leksaksfordon. Det är en stabil och tålig truck i plast, ett perfekt tillbehör till barnens Bruder-Samling. Till trucken passar så klart även alla Bruder figurer och gubbar, någon måste ju köra trucken. Leksakstruckar från Siku är i mindre skalor som tex. 1:50. Siku tillverkar alla deras fina leksaksforodn i metall, vilket gör att de verkligen håller i längden. Vilken truck ska du välja tro? Alla är så himla fina, vi vet, köp en av varje så får du alla :)

Vägarbetsfordon och arbetsfordon från omtyckta Bruder, Siku med flera

Vägarbetsfordon som även kallas för arbetsfordon används när det är dags att göra om en väg, bygga en ny väg, lägga asfalt med mera. Vi erbjuder i stort sett alla modeller från både Bruder och Siku, för vill ha ett komplett sortiment där man ska få välja sin favorit. Här finns både dumper, bulldozer, hjullastare och traktorgrävare etc. Det finns också väghyvel, vält med markvibrator och andra fina leksaksvägarbetsfordon. Beställ dem var för sig eller kombinera flera vägarbetsfordon för en mer komplett lek. Många barn fascineras av stora, tunga fordon och tycker att dem är spännande att iaktta. Vad är då roligare än att ha ett eget vägarbetsfordon :-) Vi erbjuder leksaksfordon från både Bruder, Siku och NewRay som alla är omtyckta och kända varumärken som alltid tillverkar leksaker av kvalitet. Bruders leksaksarbetsfordon är framtagna i stöttålig plast och är ofta lite större leksaker, perfekt för lek utomhus i sandlådan, men även kul att leka med inomhus. Vill man ha ett mindre arbetsforodn, ja då kan man välja mellan Siku eller New Ray, där det finns fordon i skala 1:50 och 1:32 mm. Alla våra leksaksarbetsfordon är testade och godkända leksaker, som alla våra andra leksaker. Vilken du ska välja beror mest på vilket märke du tycker bäst om. Bruder, Siku är så klart två stora klassiska leksaksmärken som alltid går hem. New Ray är ett lite nyare märke och de gör också superfina leksaksfordon.

Vad betyder skala? Det beskriver vi nedan

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 16 gånger mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku, New Ray)

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

25 kr - 1150 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 346 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 346 artiklar