Hej!

Här kan du läsa om oss och om hur LeksaksCity.se startades.
Alla leksaker vi erbjuder är godkända, CE-Märkta och följer även regler för EN71.
Vi erbjuder  leksaker för snabb leverans och ger dig den bästa tänkbara servicen.
Vi finns i Anderstorp som ligger i Småland och vi skickar leksaker hem till dig eller till ett utlämningsställe som du själv väljer.

Varmt välkommen till vår leksaksbutik på nätet!LeksaksCity.se - Leksaker på nätet

LeksaksCity.se lanserades i november 2017 och hade från start som mål att bli Nordens bästa och roligaste leksaksbutik på nätet.

Vi tre som startat Leksakscity heter Anders, Håkan och Jesper. Vårt lager och kontor ligger i Anderstorp i Småland och vi skickar dagligen leksaker över hela Sverige.

Grundidén kom från Anders under 2017 då han skulle köpa leksaker på internet till sin treåriga dotter. Anders kände att de e-butiker som fanns inte var helt optimerade vad gällde användarvänlighet och det sortiment de erbjöd. Tanken slog honom att själv starta en e-butik inom leksaker och helt enkelt göra det på ett roligare och bättre sätt.

Bland annat hade många leksaksaffärer många gånger "samma", likadana produkter, produkter från många kända varumärken, men inte så många från andra varumärken, den enda skillnaden var priset. Det kändes rätt tråkigt...

"Anders
- Då kände jag, här kan jag göra något annorlunda, varför erbjuder alla likadana leksaker? Det är ju inte så roligt... Jag började titta efter andra typer av leksaker i andra länder och fann att det finns mycket leksaker som än idag inte fanns i Sverige. Potentialen att erbjuda unika leksaker fanns och då fick jag iden till att starta en leksaksbutik på nätet. Sen var det klart - jag kör tänkte jag!

Vad skulle leksaksbutiken heta? Det var svårt att komma på ett namn. En natt vaknade Anders mitt i natten, Leksakscity !!! ska det heta! Dagen efter gick han upp och googlade namnet och det visade sig att det hade funnits ett postorderföretag på 70, 80 och 90-talet som hette Leksakscity. De fanns inte kvar längre. Namnet var så bra, så Anders tänkte att han skulle kunna återuppliva namnet och så blev det.

Men, det skulle ta ett tag innan arbetet påbörjades med Leksakscity.se och i augusti 2017 började arbetet på heltid med e-butiken. Sedan har det varit full fart framåt från dag ett och vi växer dag för dag, tack vare alla våra underbara kunder! Vårt motto är att alla ska trivas på Leksakscity, både våra medarbetare och våra kunder. Orsaken till att vi varje morgon hoppar upp ur sängen är alla våra fantastiska kunder som verkligen har visat att de uppskattar Leksakscity. Det känns verkligen kul och det gör att vi fortsätter att bygga Leksakscity tillsammans med våra medarbetare och kunder.

Ha en fin dag och ta hand om er!


LeksaksCity.se erbjuder:

  • En fantastisk support där vi alltid försöker vara behjälpliga via telefon och mejl.
  • Eget lager som ger supersnabba leveranser
  • Unika produkter
  • Bra priser tackvare direktimport från fabriker från hela världen
  • Djupt sortiment
  • Stort sortiment
  • Öppet köp 60 dagar
  • Bra fraktvillkor
  • Kända varumärkenVårt stora lager och kontor

Leksakscity

Här ser ni vårt mysiga fikarumVår tomteverkstad går på högvarv året runt :-)Ett av våra kontor, många skärmar är alltid bra :-)


En bild från en del av vårt stora lagerVår fina firmabil

   
Gänget på LeksaksCity

Vår hjälpsamma kundtjänst
kundtjanst leksakscity sverige ab
Kundtjänst
Tel. 0371 - 22 22 00
hej[at]leksakscity.se

Hej! I vår kundtjänst är det flera personer som hjälper dig med produktfrågor, returer och andra funderingar. Vi hjälper dig så fort vi kan via mejl och telefon. Varmt välkommen till Leksakscity.se :).


Jesper
anders bengtsson leksakscity sverige ab
Inköp
jesper[at]leksakscity.se

Jesper har kontakt leverantörer och sköter produktlansering. Han är uppvuxen i Västra Götaland och han gillar att fiska. På fritiden bygger han på sin sommarstuga.


Lager

lagret leksakscity
Lager

Hej! Vi är flera goa personer som har hand om inleveranser och utleveranser. Vi har alltid som mål att skicka ut din beställning så fort det bara går.


Anders

Inköp & Marknadsföring

Hej, Jag fixar med inköp och marknadsföringen. På fritiden är det träning som gäller och meka med bilar. Jag är uppvuxen på landet och gillar att göra saker utomhus.