• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Uteleksaker

Utomhusleksaker som eltraktorer, elfyrjulingar och elmotorcyklar till för barn finns här på Leksakscity.se

En eltraktor, elfyrhjuling, elmotorcykel och en elbil till barn är roliga fordon för barnens utelek. Vi har ett brett sortiment av uteleksaker för barnens fartfyllda lekar. Med uteleksaker får barnen mycket roligt att göra utomhus. Det blir en fartfylld lek där barnen får röra sig med hela kroppen och de får även utlopp av sin fantasi. Vi har många olika typer av uteleksaker så det finns garanterat något som passar alla. Något som är jättekul att göra ute är att köra med olika slags fordon. Det passar toppen att köra omkring ute eftersom det ofta finns mer utrymme och lekar som tar plats. Det finns både fordon som drivs av batterier som laddas upp med el, sparkfordon där barnen tar sig fram med hjälp av benen, samt trampfordon där fordonet förs framåt med hjälp av trampor. De alla är så roliga att köra och passar för olika ändamål och åldrar. Hitta uteleksak för barnen här på leksakscity.se. Välj och vraka bland vårt breda och djupa sortiment.

Elfordon som eltraktor, elfyrhjuling, elmotorcykel och elbil

Elfordon har blivit en mycket populär typ av leksaker under de senaste åren, vilket inte alls är konstigt eftersom det är såå kul och häftigt för barnen att få köra sitt alldeles egna leksaksfordon. Barnen kan styra sitt fordon på egen hand med hjälp av enkel manövrering. Många av dessa elfordon kan även styras med fjärrkontroll om så önskas. Barnen kan köra utomhus på gräsmattor, på grus, på stigar med mera. Välj det fordon som passar bäst för den plats där barnen vill köra mest. Vill barnen köra på släta underlag så som asfalt, betong eller liknande så finns det ett superbrett utbud av sportbilar. Sportbilarna finns i en mängd olika varumärken så som Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Fiat, Lamborghini, Land Rover, Mercedes och många fler. Tack vare denna bredd finns det supermycket att välja på och alla kan finna sin personliga favorit. Bilarna har däck som ger god väghållning och de lämpar sig bra för körning på släta underlag. Barnen kan köra race och exempelvis bygga egna banor som de kan köra på. Om man är ute efter en bil som kan köras i terräng så finns det Jeep, SUV, och andra terrängbilar som klarar körning i lite hårdare terräng eftersom de har större däck med djupa däckmönster samt dessa bilar är högre så att det inte ska fastna pinnar med mera under bilen när barnen kör på skogsstigar med mera. Elbilarna finns med massor av fräck utrustning och funktioner. De har olika kraftfulla batterier. Med ett kraftfullare batteri kan barnen köra fortare. Batteriet är självklart uppladdningsbart så att barnen kan köra om och om och om igen. Det är superkul för barnen att ha en egen sportbil, eller kanske en likadan bil som föräldrarna har. Hur som helst så kommer de garanterat att ha superkul och även lära sig massor genom att göra dessa bilar. De lär sig att manövrera bilen på olika sätt och de kan även lära sig en del trafikregler genom att de behöver se sig omkring när de kör så att det är fri sikt med mera. Detta är också ett ypperligt tillfälle för föräldrarna att introducera några av de vanligaste trafikskyltarna. Det är mycket bra om barnen redan i tidig ålder vet hur skylten för övergångsställe med mera ser ut.

Utöver elbilar så har vi även en mängd andra elfordon, däribland elmotorcyklar. Dessa finns både som trehjulingar och med två hjul. Varför inte starta med en trehjuling för att sedan gå över till en tvåhjuling när barnen övat lite. Med en tvåhjuling kan barnen öva sin balans och det medföljer även stödhjul som kan användas i början. Det är superkul att köra omkring med en motorcykel, cross eller vespa som går på el. Självklart är hastigheten anpassad för den rekommenderade åldern, vilket gör att barnen tar sig fram tryggt och säkert.

En jättehäftig typ av fordon är elfyrhjulingar. Dessa fyrhjulingar som går på el kan ta sig fram i lite tuffare terräng. Perfekt för alla barn som tycker om att vara ute i naturen, i skogen, i trädgården med mera. Perfekt övning att börja med att köra en elfyrhjuling för barn för att sedan gå över till en större fyrhjuling när barnen blir större. Fyrhjulingarna är robusta, kraftfulla, och mycket hållbara. De tål barnens utomhuslekar och ger en riktig körglädje. Dessa ATV för barn finns i många fräcka modeller.

För barnen som tycker om traktorer finns det självklart eltraktorer i vårt sortiment. En eltraktor kan användas till mycket. Gräv, lasta, kör omkring på saker och flytta olika material från ett ställe till ett annat. Det finns roliga tillbehör så som släp, frontlastare och skopa. Eltraktor är en av våra mest populära elfordon.

Fotbollsmål i flera storlekar för barn i olika åldrar och för hela familjen

Att spela fotboll tillsammans med hela familjen eller med vännerna är ju superkul. Här finns fotbollsmål i flera olika storlekar så de passar för barn i olika åldrar. Med ett mål kan man öva på att skjuta och göra mål och med två mål blir det jättekul att spela en fotbollsmatch hemma i trädgården. Fotbollsmål är roligt att ha i trädgården så att barnen kan spela när de är utomhus och leker.

Fotbollsmål som finns i flera storlekar, perfekt för barnen att spela i trädgården

I vårt sortiment har vi fotbollsmål som är anpassade för barn då de är lite mindre. Fotbollsmålen finns i flera storlekar tex 275 x 150 x 91 cm, 183 x 151 x 100 cm, 165 x 135 x 76 cm, 300 x 205 x 100 cm. Vi erbjuder dels fotbollsmål med kraftig metallram och vi har även mål med ram av väderbeständig PVC-plast. Fotbollsmålen är perfekta att ha där hemma i trädgården när barnen eller hela familjen ska spela fotboll tillsammans. Välj storlek på målen utifrån barnens ålder och hur stor plats ni har tillgång till i trädgården.

Grävskopa och grävare för rolig lek i sandlådan

En annan rolig sak att göra utomhus är att leka i en sandlåda. Där behövs såklart hink, spade och andra roliga lekredskap, men också dessa superroliga grävare med skopa. Barnen kan gräva i sandel och flytta sand från ställe till ställe. De kan även kombineras med en eltraktor eller tramptraktor med släp. Då kan barnen lasta sand på släpet med grävskopan och sedan köra iväg det med eltraktorn. Perfekt leksak för att öva motoriken genom att styra grävskopan med styrspakarna.

Gungställningar med gungor för barn Svensktillverkade av Hörby Bruk

Riktigt kvalitativa gungställningar med gungor för barnen att gunga på. Perfekt att placera hemma i trädgården så att barnen kan gunga när de är utomhus och leker. Många av gungorna har även roliga klätterväggar, klätterrep och annat skoj. Gungställningarna kommer att hålla över lång tid då de är gjorda av kvalitativa material som tål barnens lek och även väder och vind. De är även säkerhetstestade för att vara säkra för barnen att gunga på. Vi har även den populära Jungle gym cubby från Play Fun som är en gungställning med tillhörande torn och rutschkana, rolig allt-i-ett-leksak för utomhusleken.

Sparkfordon som gåbilar och sparkcyklar

Sparkcykel, balanscykel, springcykel, gåcykel, ja kärt barn har många namn. Hur som helst erbjuder vi riktigt fina springcyklar och andra sparkfordon så som sparkbilar. Med dessa kan barnen ta sig fram genom att sparka med benen och fötterna. Barnen får då utlopp för sin energi, de för röra på hela kroppen och ta sig fram i den takt de själva önskar. Det är ett enkelt sätt att ta sig fram och är en riktigt bra start för de yngre barnen. Välj mellan olika kvalitativa cyklar i form av motorcykel, scooter med mera. Barnen kan öva upp sin balans och ta stöd med fötterna. Ett bra sätt för att sedan lära sig cykla.

Sparkfordon för barn

Här finns superroliga sparkfordon så som gåbilar och sparkcyklar för barn. Vi har springcyklar i form av motorcykel och scooter i flera härliga färger. Med dessa kan barnen öva upp sin balans och de är perfekta att öva på innan barnen lär sig att cykla på en riktig cykel med trampor. Cyklarna är tillverkade av tåligt björkträ och de har detaljer av gummi och läder. Riktigt kvalitativa material som tål barnens lek. Balanscyklarna har en noga utformad säkerhetsmässig design.

Studsmattor och hoppborgar med studsmatta för barnens utomhuslek

Att hoppa studsmatta är ju superkul och speciellt med dessa kvalitativa studsmattor som även har säkerhetsnät runt om. I sortimentet finner ni även superroliga hoppborgar som smidigt blåses upp och sedan är det bara för barnen att börja leka och hoppa på hoppborgens studsmatta. Riktigt roliga aktivitetsleksaker som verkligen aktiverar barnen när de är utomhus.

Trampfordon som tramptraktor och andra fordon

Trampfordon är en klassisk leksak där barnen tar sig fram i fordonet med hjälp av trampor. Trampfordonen finns i form av olika häftiga tramptraktorer och andra roliga fordon. Kvalitativa leksaker som håller i längden och som användas av flera barn. De är rejäla med däck som kan ta sig fram bra och är tillverkade av hållbara material. Det finns även massor av tillbehör som gör körningen ännu roligare.

Aktivitetsleksaker för utomhusaktiviteter. Hoppborg, pulka, lekplats, rutschkana, sandlåda, skottkärra, leksaksträdgårdsmaskiner etc

Här finns allt ni kan tänka er inom utomhusleksaker. Detta är leksaker som aktiverar barnen och även resten av familjen. Det är så roligt att leka tillsammans ute i trädgården. Hoppborgar, pulkor, lekplats, rutschkana, riddjur, sandlåda skottkärra trädgårdsmaskiner för barn, ja här finns det mycket roliga grejer. Här finner ni leksaker för utomhusbruk för alla årstider. På vintern är det kanonkul med pulkaåkning. På sommarhalvåret är det roligt att greja i trädgården med en fin skottkärra eller trädgårdsmaskiner för barn. Även rutschkanor, hoppborgar är ju jättekul att leka med. Under sommarens varma dagar kommer vattenleksaker väl till pass och då kan man åka vattenrutschkana och bada i en barnpool. I vårt sortiment finns även smidiga båtar av olika slag, om man vill ge sig ut på sjön för att fiska eller kanske paddla i ån.

Mekaniska riddjur exempelvis hästar och andra fina djur

Vi har massvis med roliga riddjur så som enhörningar hästar, lejon, kamel, elefant, ren, alpacka, panda med flera. Barnen kan leka att de rider på riddjuren och att de tar hand om djuren. Barnen kan leka att de matar djuren, borstar djuren och tar hand om dem så att de blir nöjda och glada. Riddjuren är mekaniska och kan röra sig. Superkul för alla barn som tycker om djur och leksaker som är verklighetstrogna och nästan som levande. Djuren har sadel och handtag för bästa komfort och säkerhet.

Utomhusleksaker som eltraktorer, elfyrjulingar och elmotorcyklar till för barn finns här på Leksakscity.se

En eltraktor, elfyrhjuling, elmotorcykel och en elbil till barn är roliga fordon för barnens utelek. Vi har ett brett sortiment av uteleksaker för barnens fartfyllda lekar. Med uteleksaker får barnen mycket roligt att göra utomhus. Det blir en fartfylld lek där barnen får röra sig med hela kroppen och de får även utlopp av sin fantasi. Vi har många olika typer av uteleksaker så det finns garanterat något som passar alla. Något som är jättekul att göra ute är att köra med olika slags fordon. Det passar toppen att köra omkring ute eftersom det ofta finns mer utrymme och lekar som tar plats. Det finns både fordon som drivs av batterier som laddas upp med el, sparkfordon där barnen tar sig fram med hjälp av benen, samt trampfordon där fordonet förs framåt med hjälp av trampor. De alla är så roliga att köra och passar för olika ändamål och åldrar. Hitta uteleksak för barnen här på leksakscity.se. Välj och vraka bland vårt breda och djupa sortiment.

Elfordon som eltraktor, elfyrhjuling, elmotorcykel och elbil

Elfordon har blivit en mycket populär typ av leksaker under de senaste åren, vilket inte alls är konstigt eftersom det är såå kul och häftigt för barnen att få köra sitt alldeles egna leksaksfordon. Barnen kan styra sitt fordon på egen hand med hjälp av enkel manövrering. Många av dessa elfordon kan även styras med fjärrkontroll om så önskas. Barnen kan köra utomhus på gräsmattor, på grus, på stigar med mera. Välj det fordon som passar bäst för den plats där barnen vill köra mest. Vill barnen köra på släta underlag så som asfalt, betong eller liknande så finns det ett superbrett utbud av sportbilar. Sportbilarna finns i en mängd olika varumärken så som Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Fiat, Lamborghini, Land Rover, Mercedes och många fler. Tack vare denna bredd finns det supermycket att välja på och alla kan finna sin personliga favorit. Bilarna har däck som ger god väghållning och de lämpar sig bra för körning på släta underlag. Barnen kan köra race och exempelvis bygga egna banor som de kan köra på. Om man är ute efter en bil som kan köras i terräng så finns det Jeep, SUV, och andra terrängbilar som klarar körning i lite hårdare terräng eftersom de har större däck med djupa däckmönster samt dessa bilar är högre så att det inte ska fastna pinnar med mera under bilen när barnen kör på skogsstigar med mera. Elbilarna finns med massor av fräck utrustning och funktioner. De har olika kraftfulla batterier. Med ett kraftfullare batteri kan barnen köra fortare. Batteriet är självklart uppladdningsbart så att barnen kan köra om och om och om igen. Det är superkul för barnen att ha en egen sportbil, eller kanske en likadan bil som föräldrarna har. Hur som helst så kommer de garanterat att ha superkul och även lära sig massor genom att göra dessa bilar. De lär sig att manövrera bilen på olika sätt och de kan även lära sig en del trafikregler genom att de behöver se sig omkring när de kör så att det är fri sikt med mera. Detta är också ett ypperligt tillfälle för föräldrarna att introducera några av de vanligaste trafikskyltarna. Det är mycket bra om barnen redan i tidig ålder vet hur skylten för övergångsställe med mera ser ut.

Utöver elbilar så har vi även en mängd andra elfordon, däribland elmotorcyklar. Dessa finns både som trehjulingar och med två hjul. Varför inte starta med en trehjuling för att sedan gå över till en tvåhjuling när barnen övat lite. Med en tvåhjuling kan barnen öva sin balans och det medföljer även stödhjul som kan användas i början. Det är superkul att köra omkring med en motorcykel, cross eller vespa som går på el. Självklart är hastigheten anpassad för den rekommenderade åldern, vilket gör att barnen tar sig fram tryggt och säkert.

En jättehäftig typ av fordon är elfyrhjulingar. Dessa fyrhjulingar som går på el kan ta sig fram i lite tuffare terräng. Perfekt för alla barn som tycker om att vara ute i naturen, i skogen, i trädgården med mera. Perfekt övning att börja med att köra en elfyrhjuling för barn för att sedan gå över till en större fyrhjuling när barnen blir större. Fyrhjulingarna är robusta, kraftfulla, och mycket hållbara. De tål barnens utomhuslekar och ger en riktig körglädje. Dessa ATV för barn finns i många fräcka modeller.

För barnen som tycker om traktorer finns det självklart eltraktorer i vårt sortiment. En eltraktor kan användas till mycket. Gräv, lasta, kör omkring på saker och flytta olika material från ett ställe till ett annat. Det finns roliga tillbehör så som släp, frontlastare och skopa. Eltraktor är en av våra mest populära elfordon.

Fotbollsmål i flera storlekar för barn i olika åldrar och för hela familjen

Att spela fotboll tillsammans med hela familjen eller med vännerna är ju superkul. Här finns fotbollsmål i flera olika storlekar så de passar för barn i olika åldrar. Med ett mål kan man öva på att skjuta och göra mål och med två mål blir det jättekul att spela en fotbollsmatch hemma i trädgården. Fotbollsmål är roligt att ha i trädgården så att barnen kan spela när de är utomhus och leker.

Fotbollsmål som finns i flera storlekar, perfekt för barnen att spela i trädgården

I vårt sortiment har vi fotbollsmål som är anpassade för barn då de är lite mindre. Fotbollsmålen finns i flera storlekar tex 275 x 150 x 91 cm, 183 x 151 x 100 cm, 165 x 135 x 76 cm, 300 x 205 x 100 cm. Vi erbjuder dels fotbollsmål med kraftig metallram och vi har även mål med ram av väderbeständig PVC-plast. Fotbollsmålen är perfekta att ha där hemma i trädgården när barnen eller hela familjen ska spela fotboll tillsammans. Välj storlek på målen utifrån barnens ålder och hur stor plats ni har tillgång till i trädgården.

Grävskopa och grävare för rolig lek i sandlådan

En annan rolig sak att göra utomhus är att leka i en sandlåda. Där behövs såklart hink, spade och andra roliga lekredskap, men också dessa superroliga grävare med skopa. Barnen kan gräva i sandel och flytta sand från ställe till ställe. De kan även kombineras med en eltraktor eller tramptraktor med släp. Då kan barnen lasta sand på släpet med grävskopan och sedan köra iväg det med eltraktorn. Perfekt leksak för att öva motoriken genom att styra grävskopan med styrspakarna.

Gungställningar med gungor för barn Svensktillverkade av Hörby Bruk

Riktigt kvalitativa gungställningar med gungor för barnen att gunga på. Perfekt att placera hemma i trädgården så att barnen kan gunga när de är utomhus och leker. Många av gungorna har även roliga klätterväggar, klätterrep och annat skoj. Gungställningarna kommer att hålla över lång tid då de är gjorda av kvalitativa material som tål barnens lek och även väder och vind. De är även säkerhetstestade för att vara säkra för barnen att gunga på. Vi har även den populära Jungle gym cubby från Play Fun som är en gungställning med tillhörande torn och rutschkana, rolig allt-i-ett-leksak för utomhusleken.

Sparkfordon som gåbilar och sparkcyklar

Sparkcykel, balanscykel, springcykel, gåcykel, ja kärt barn har många namn. Hur som helst erbjuder vi riktigt fina springcyklar och andra sparkfordon så som sparkbilar. Med dessa kan barnen ta sig fram genom att sparka med benen och fötterna. Barnen får då utlopp för sin energi, de för röra på hela kroppen och ta sig fram i den takt de själva önskar. Det är ett enkelt sätt att ta sig fram och är en riktigt bra start för de yngre barnen. Välj mellan olika kvalitativa cyklar i form av motorcykel, scooter med mera. Barnen kan öva upp sin balans och ta stöd med fötterna. Ett bra sätt för att sedan lära sig cykla.

Sparkfordon för barn

Här finns superroliga sparkfordon så som gåbilar och sparkcyklar för barn. Vi har springcyklar i form av motorcykel och scooter i flera härliga färger. Med dessa kan barnen öva upp sin balans och de är perfekta att öva på innan barnen lär sig att cykla på en riktig cykel med trampor. Cyklarna är tillverkade av tåligt björkträ och de har detaljer av gummi och läder. Riktigt kvalitativa material som tål barnens lek. Balanscyklarna har en noga utformad säkerhetsmässig design.

Studsmattor och hoppborgar med studsmatta för barnens utomhuslek

Att hoppa studsmatta är ju superkul och speciellt med dessa kvalitativa studsmattor som även har säkerhetsnät runt om. I sortimentet finner ni även superroliga hoppborgar som smidigt blåses upp och sedan är det bara för barnen att börja leka och hoppa på hoppborgens studsmatta. Riktigt roliga aktivitetsleksaker som verkligen aktiverar barnen när de är utomhus.

Trampfordon som tramptraktor och andra fordon

Trampfordon är en klassisk leksak där barnen tar sig fram i fordonet med hjälp av trampor. Trampfordonen finns i form av olika häftiga tramptraktorer och andra roliga fordon. Kvalitativa leksaker som håller i längden och som användas av flera barn. De är rejäla med däck som kan ta sig fram bra och är tillverkade av hållbara material. Det finns även massor av tillbehör som gör körningen ännu roligare.

Aktivitetsleksaker för utomhusaktiviteter. Hoppborg, pulka, lekplats, rutschkana, sandlåda, skottkärra, leksaksträdgårdsmaskiner etc

Här finns allt ni kan tänka er inom utomhusleksaker. Detta är leksaker som aktiverar barnen och även resten av familjen. Det är så roligt att leka tillsammans ute i trädgården. Hoppborgar, pulkor, lekplats, rutschkana, riddjur, sandlåda skottkärra trädgårdsmaskiner för barn, ja här finns det mycket roliga grejer. Här finner ni leksaker för utomhusbruk för alla årstider. På vintern är det kanonkul med pulkaåkning. På sommarhalvåret är det roligt att greja i trädgården med en fin skottkärra eller trädgårdsmaskiner för barn. Även rutschkanor, hoppborgar är ju jättekul att leka med. Under sommarens varma dagar kommer vattenleksaker väl till pass och då kan man åka vattenrutschkana och bada i en barnpool. I vårt sortiment finns även smidiga båtar av olika slag, om man vill ge sig ut på sjön för att fiska eller kanske paddla i ån.

Mekaniska riddjur exempelvis hästar och andra fina djur

Vi har massvis med roliga riddjur så som enhörningar hästar, lejon, kamel, elefant, ren, alpacka, panda med flera. Barnen kan leka att de rider på riddjuren och att de tar hand om djuren. Barnen kan leka att de matar djuren, borstar djuren och tar hand om dem så att de blir nöjda och glada. Riddjuren är mekaniska och kan röra sig. Superkul för alla barn som tycker om djur och leksaker som är verklighetstrogna och nästan som levande. Djuren har sadel och handtag för bästa komfort och säkerhet.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 1300 kr

Rek. ålder

2 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 383 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 383 artiklar