• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barnpyssel

Ett brett utbud av pyssel av alla de slag. Med myssel kan barnen skapa olika kreationer, mönster, figurer med mera. Barnen kan skapa fritt utan krav att det måste bli något speciellt. Att bara känna leran i händerna och kavla eller trycka på leran är avstressande och avkopplande. Leka och skapa med lera så som leklera, Patmache, Plastilina med r...

Ett brett utbud av pyssel av alla de slag. Med myssel kan barnen skapa olika kreationer, mönster, figurer med mera. Barnen kan skapa fritt utan krav att det måste bli något speciellt. Att bara känna leran i händerna och kavla eller trycka på leran är avstressande och avkopplande. Leka och skapa med lera så som leklera, Patmache, Plastilina med redskap och tillbehör. Här finns också pennor så som färgpennor, kritor, tuschpennor, målarfärger med mera. En annan favorit hos barn som tycker om att skapa sina egna saker och som gillar DIY, gör det själv, är pärlor av alla de slag. Pärla mönster, smycken med mera med dessa underbara pärlor. Här finns också spel för barn i olika åldrar. Spela tillsammans med barnen och ni får garanterat en rolig stund tillsammans. Klassiska spel i ny tappning, kan det bli bättre? Ha en rolig pysselstund och spelstund :-)

Leklera med tillbehör

Leklera i massor av fina färger och leran finns att beställa i olika volym så att du får så mycket lera som du önskar. Här finns också en mängd olika redskap och tillbehör till lekleran så som modelleringsverktyg, kavel, mönstervalsar och med mera. Självklart har vi också massor av stansformar med många roliga former och mönster så som exempelvis djur, siffror, bokstäver, geometriska former. Vi erbjuder också set där det ingår både lera och tillbehör.

Patmache

Den mycket omtyckta modelleran Patmache från Jovi är praktisk att använda. Barnen kan skapa med leran exempelvis genom att täcka in en form med lera och sedan låta skapelsen torka i rumstemperatur. Slipp använda ugnen med höga temperaturer och risken för att barnen bränner sig elimineras. Patmache är superkul att skapa med.

Pennor och kritor

Att måla och rita är ju så roligt och det är något som barn redan i tidig ålder tycker är intressant. Att se de fina färgerna växa fram på pappret och på så sätt skapa sina ena teckningar är ju så kul. Här finns massor av färgpennor, kritor, målarfärger och tillbehör från My Little Pony. Här finns också tuschpennor för barnen som intresserar sig för dinosaurier och Jurassic World. Ett helt gäng med tuschpennor och dessutom häftiga stämplar med dinosaurier.

Plastilina

Plastilina är en mycket praktisk och användbar leklera då den inte torkar ut. Konsisensen är smidig och leran förlorar inte sin form eller smular sönder. Plastilina är lätt att forma och skapa fina former och figurer. Leran är tillverkad av vegetabliska oljor och är därmed giftfri. Att leran går att använda om och om igen gör det både ekonomiskt och ekologiskt hållbart att använda Plastilina. Leran finns i supermånga fina färger. Vi erbjuder också en mängd verktyg till leran, stansformar och tillbehör. Här finns kavel, stansformar med bokstäver, djur, geometriska figurer med mera.

Pärlor

Set med många olika pärlor i fina färger och former. En del pärlor har bilder, bokstäver och text. Här finns även tråd att pärla på så att barnen kan skapa egna smycken så som halsband, armband, ringar, örhängen med mera. Att pärla stimulerar barnens finmotorik och barnen kan också öva på färger, former och att göra egna mönster. Det är ju också superkul att skapa något som barnen sedan stolt kan bära.

Spel

Här finns roliga spel både för de yngsta barnen och för de lite äldre barnen. Klassiska spel så som Fia med knuff, memory, fiskespel, fyra i rad, lotto med mera går aldrig ur tiden. Det är så mysigt att spela sällskapsspel tillsammans, det blir riktig kvalitetstid med barnen. Spelen är både roliga och lärande för barnen och de kan öva på färger, siffror, turtagning, att följa spelregler, att känna igen olika djur, bokstävermatematik, bilda ord med bokstäver och mycket mer.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 198 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 198 artiklar