• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Häststall

Häststall som leksak för barnen från flera populära varumärken

Dessa häststall är anpassade till leksakshästar från SchleichKids Globe och andra varumärken med samma skala.

Schleich passar till häststall i skala 1:24 (mindre Schleich hästar passar även till skala 1:32).
Kids Globe passar till häststall i skala 1:24 (mindre hästar från Kids Glob...

Häststall som leksak för barnen från flera populära varumärken

Dessa häststall är anpassade till leksakshästar från SchleichKids Globe och andra varumärken med samma skala.

Schleich passar till häststall i skala 1:24 (mindre Schleich hästar passar även till skala 1:32).
Kids Globe passar till häststall i skala 1:24 (mindre hästar från Kids Globe passar även till skala 1:32).
Bruder passar till hästleksaker i skala 1:16.

Vill du ha fler tillbehör till ditt häststall så erbjuder vi ett mycket brett sortiment av hästutrustning, traktorer för att transportera foder och mycket mer. Om barnen har en leksaksbondgård sedan tidigare så kan stallet placeras bredvid så blir gården större och leken får en bredd som blir superkul.

Häststallen finns i många olika utföranden och storlekar så att barnen kan välja sin favorit. Vi erbjuder stall från välkända varumärken som tillverkar leksaker av god kvalitet. Vi erbjuder också en mängd leksakshästar samt massor av tillbehör till hästgården, stallet och hästarna.

Kvalitativa häststall från Kids Globe

Häststall i skala 1:24 och 1:32 från Kids Globe. Dessa stall rymmer hästboxar, foderförvaring med mera. Stallen är superroligt att leka med. Fyll stallen med barnens favorithästar och tillbehör som behövs för hästskötsel. Här finns både större mindre häststall så de passar alla smaker.

Micki Häststall med paddock

Mickis superfina hästgård med stall, paddock och hästhinder. Micki är ett omtyckt varumärke med superfina leksaker av god kvalitet.

Schleich leksakshäststall, hästgård, ridcenter, hästbox, hage, veterinärstation och mycket mera inom hästleksaker

Schleich är ett kvalitativt varumärke med känsla för detaljer. Här finns supermycket inom häst, hästsport och hästskötsel. Det finns stora hästgårdar och även superlånga fina set med hästutrustning och tillbehör som kommer väl till pass när barnen leka med sina fina hästar.

Leksakshäststall och skogsgård från Siku

Barnen kan leka skogsbonde med dessa fina skogsset från Siku som exempelvis innehåller träd, traktor med lastare, timmerstockar, lekunderlag med mera. Här finns också bondgård med häststall, hästhage och annat skoj från Siku.

Leksakshästar från Schleich, Kids Globe och Bruder

Massor av leksakshästar i olika storlekar från varumärkena Schleich, Kids Globe och Bruder. Här finns hästar av olika raser med olika vackra färgteckningar. Här finns även tillbehör till hästar. Hästarna kan med fördel kombineras med häststall, leksaksstall, leksaksbondgård och hästtillbehör.

The Field hästhage och leksaksfält för barnens hästlek

Från The Field erbjuder vi lekmatta, djurhage och fält med konstgräs. Barnen kan leka att det är dags för leksakshästarna att få gå ut på grönbete. Vissa har öppna fält, medan andra är indelade i flera hagar med grind emellan. Perfekt komplement till barnens leksaksstall, leksaksbondgård och leksakshästar. Här kan barnen såklart också leka att de ska skörda säd och även gräs så att leksakshästarna kan få gott hö till vintern.

Leksaksfoder och hö för barnens leksaksdjur

Spannmål, hö, halm och annat foder för barnens leksaksdjur. Barnen kan leka att bonden ska utfodra sina djur som kor, hästar, grisar och andra bondgårdsdjur. Detaljrika tillbehör för barnens hästlekar och jordbrukslekar.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 1300 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 199 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 199 artiklar