• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Plastilina

Plastilina leklera och tillbehör till barn

Här har vi mängder med rolig leklera i regnbågens alla färger och nyanser för barnen att leka och skapa med. Det finns både enskilda förpackning med leklera och större förpackningar med olika mycket lera i blandade färger. Utöver Plastilina leklera har vi även massor av roliga verktyg, redskap och tillb...

Plastilina leklera och tillbehör till barn

Här har vi mängder med rolig leklera i regnbågens alla färger och nyanser för barnen att leka och skapa med. Det finns både enskilda förpackning med leklera och större förpackningar med olika mycket lera i blandade färger. Utöver Plastilina leklera har vi även massor av roliga verktyg, redskap och tillbehör som gör det ännu roligare för barnen att leka med leran. Tack vare våra olika kavlar, modelleringsverktyg och stansformar kan de verkligen utforska och utveckla sin kreativa sida och låta fantasin flöda. Vad för något roligt kommer barnen skapa?

Plastilina är tillverkad av vegetabiliska oljor och är giftfri. Med Plastilina leklera slipper du göra eller köpa ny lera vid varje tillfälle. Leran kan användas gång på gång utan att förlora sin elasticitet. Mycket smidigt och praktiskt.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

0 kr - 375 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 63 artiklar
Visar 1 - 48 av 63 artiklar