• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Traktorer Radiostyrda

Radiostyrda traktorer från Jamara, Britains och Siku mfl, som leksak till barnen

Radiostyrda traktorer är väldigt populära RC leksaker. Att leka bonde och köra traktor är alltid lika spännande och kul. I vårt sortiment av radiostyrda leksakstraktorer finns traktorer från varumärken så som Britains, Euro Play, Jamara, Siku, New Ray, Silverlit ...

Radiostyrda traktorer från Jamara, Britains och Siku mfl, som leksak till barnen

Radiostyrda traktorer är väldigt populära RC leksaker. Att leka bonde och köra traktor är alltid lika spännande och kul. I vårt sortiment av radiostyrda leksakstraktorer finns traktorer från varumärken så som Britains, Euro Play, Jamara, Siku, New Ray, Silverlit mfl. Vi har valt ut radiostyrda traktorer från varumärken som är kända för sin höga kvalitet, roliga funktioner och användarvänlighet. Det ska vara roligt att köra traktorn och den ska såklart hålla i längden. Köp din radiostyrda traktor på Leksakscity.se så blir både barnen och du nöjd :) Extra kul är det med en leksakstraktor som har frontlastare och skopa, så att barnen kan gräva och lasta saker. Det finns även roliga redskap till vissa traktorer så som släp, tippkärra, hövändare med mera. Med dessa tillbehör efter traktorn blir leken ännu mer varierad och barnen kan leka olika lekar så som att de lastar grus på ett släp eller vänder hö på åkern med mera. Välj bland dessa toppenvarumärken nedan. Vi har många leksakstraktorer som är tillverkade i samarbete med kända traktortillverkare, för att likna originaltraktorerna så mycket som möjligt, så som John Deere, Class, New Holland, Fendt med flera.

Britains radiostyrda leksakstraktorer för barn

Britains har en John Deere och en New Holland RC traktor, som är kända fabrikat i lantbruksvärlden. Riktigt häftiga och kvalitativa traktorer som liknar originalen från dessa kända traktormärken. Barnen kan köra både inne och ute med desa roliga radiostyrda fordon som styrs med fjärrkontroll. Riktigt häftiga och rejäla traktorer som är toppenroliga att köra.

Radiostyrt från Euro Play, Claas leksakstraktor, vagn och skördetröska

Från Euro Play erbjuder vi omtyckta Claas traktor, skördetröska och släp. Kombinera dem gärna tillsammans så blir det ännu roligare. Då blir det fler funktioner och lekmöjligheter. Med en skördetröska kan barnen leka att de ska tröska på åkern och skörda spannmål så som säd med mera. Superskoj att köra med.

Radiostyrda traktorer och traktorredskap från Jamara

Den absolut mest köpta traktorn är Fendt 1050 Vario från Jamara. Till den leksakstraktorn kan man även köpa till en hövändare eller ett tippsläp. Kul att köra på gräsmattan eller i lekrummet och leka att bonden vänder gräs på åkern som ska bli till hö för djuren. Att köra med ett tippsläp är ju med roligt, för på flaket kan barnen lasta stenar, grus, jord eller varför inte lite legobitar, byggklossar, pärlor med mera om barnen leker inomhus. 

Siku radiostyrda leksakstraktorer och traktorutrustning

Sikus radiostyrda leksakstraktorer kommer i flera fabrikat som John Deere och Fendt. Till dessa leksakstraktorer finns även massor av roliga traktorredskap så som kultivator, plog, hövändare med mera så att barnen kan leka bonde som kör på åkern. Barnen kan leka att bonden ska göra vårbruket och sedan skörda grödorna för att kunna ge djuren foder med mera. Siku tillverkar sina leksaker i framförallt stål och de håller väldigt hög kvalitet. Traktorer i metall blir riktigt hållbara och håller för barnens lek.

Bygg din egen radiostyrda leksakstraktor med Tronico byggmodell

Från Tronico finns de otroligt roliga byggmodellerna av metall. Barnen kan bygga ihop sin egen leksakstraktor av delarna som medföljer. Traktordelarna är av metall för bästa hållbarhet. Att bygga och konstruera är mycket lärorikt för barnen. De får öva på att följa en beskrivning och leta fram vilka delar som behövs var. När traktorn är färdigbyggd har barnen sin egen radiostyrda traktor som de kan köra och leka med. Det finns flera traktormärken att välja mellan som New Holland och Fendt.

Fler radiostyrda och IR-styrda leksakstraktorer

Vi har radiostyrda traktorer från flera varumärken så som traktorgrävare från New Ray. Även IR-styrd traktor från Silverlit. Supercoola fordon som barnen kan göra omkring med. Häftig design med roliga funktioner och tillbehör.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 2500 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 26 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 26 artiklar