Kundtjänst - Kontakta oss

Skicka ett meddelande till oss. Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Om du har en allmän fråga.

Undrar du var din beställning är?

Vill du skicka tillbaka din beställning?

 • Lovisa Karlsson Kundtjänst 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Hejsan! Det är oftast jag som svarar då du ringer till oss. Jag finns här för dig och hjälper dig med dina frågor och funderingar. Lovisa är en riktig klippa i kundtjänsten och det bästa hon vet är att få prata med alla våra kunder. På fritiden gillar hon att gå ut och gå med sin hund.
 • Håkan Hultgren Ekonomi 0371-22 22 00 hakan[at]leksakscity.se
  Tjeena! Jag gillar siffor :-) Håkan sköter bokföringen, gillar att hålla koll på ekonomin. Han har också hand om avtal med våra leverantörer och samarbetspartners. Efter jobbet går jag ofta ut och går med min fru. Sedan brukar jag hålla på med aktier och andra investeringar.
 • Ella Kundtjänst 0371-22 22 00 hej[at]leksakscity.se
  Hejsan, Jag verkligen gillar mitt jobb i kundtjänst och att hjälpa våra kunder. Kul att att kunna hjälpa till vid frågor och funderingar. Jag jobbar också med produktlansering och lite andra roliga saker. På fritiden spelar jag fotboll och är med polare.
 • Jesper Richardsson Samarbeten & Produkter 0371-22 22 00 samarbete[at]leksakscity.se
  Hallå! Jag sköter alla samarbeten med influencers, hur roligt som helst! Mitt jobb är också att leta efter nya leksaker över hela världen. Sedan när jag hittat några coola leksaker, köps de hem och lanseras. Snickra på mitt sommarställe och att fiska är några av mina fritidsintresen.
 • Rebecka Bengtsson Produktlansering 0371-22 22 00
  Hej på dig :-) Rebecka är supersnabb på att skriva produkttexter och att lansera nya härliga leksaker. Att ta produktbilder och fixa med bilder är ju extra roligt. På fritiden pysslar hon om i sitt hus och så gillar hon att läsa böcker. Hon är uppvuxen på landet och gillar att vara ute i naturen.
 • Sara Rickardsson Produktlansering 0371-22 22 00
  Tjeena! Jag ser till så nya produkter kommer upp i e-butiken. Jag fixar med massa saker runt produktlansering, texter, bilder och filmer osv. Ett superroligt jobb som jag trivs jättebra med! Efter jobbet läser jag mycket böcker, kollar på bra serier och filmer.
 • Anders Bengtsson Marknadsföring 0371-22 22 00 ab[at]leksakscity.se
  Hej! Jag heter Anders och jag gör lite av varje på Leksakscity. Har hand om strategier, grejar med marknadsföringen, träffar nya och gamla leverantörer. På fritiden kör jag cross, gymmar, joggar och bastar gärna minst en gång i veckan. Att vara med mina barn är så klart det roligaste :-)
 • Erland Bengtsson Lager 0371-22 22 00
  Tja! Det är jag som ser till så att det är ordning och reda här på Leksakscity. Jag kör sopor, städar och packar på lagret. Emballaget och sopor sorteras väl på tippen. Sedan återanvänder vi så mycket emballage vi bara kan. Efter jobbet så driver jag en liten gård med några nötkreatur.
 • Torbjörn Vernersson Lager 0371-22 22 00
  Hej! Jag är en av de som packar din beställning. Att packa beställningar hela dagarna, det är det roligaste som finns. Jag sköter även massa annat skoj på lagret. Jag är också alltid först på jobbet, att gå upp vid 5 är inga problem :-) Efter jobbet så lyssnar jag mycket på musik och fiskar en del.
 • L-M Lager 0371-22 22 00
  Tjena! Jag jobbar med lite av varje på lagret. Jag hand om returer och inleveranser. Även en del pappersarbete och andra saker på lagret blir det om dagarna. Efter jobbet pysslar jag en del hemma i huset.
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@leksakscity.se
 • Du här? - - -
  Vi söker alltid fler medarbetare inom kundtjänst, lager. Ansök till jobb@leksakscity.se