• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Flygplan

Radiostyrda flygplan från Jamara och Amewi

På Leksakscity finner du det häftiga radiostyrda flygplanet Piper J3-Cub 2CH Gyro 2,4 Ghz från Jamara. Piper är så roligt att köra då det jar en bra flygförmåga. Planet styrs med medföljande fjärrkontroll där föraren kan reglera gasen helt steglöst. Leksaksflygplanet har en kraftfull motor och gyro-fun...

Radiostyrda flygplan från Jamara och Amewi

På Leksakscity finner du det häftiga radiostyrda flygplanet Piper J3-Cub 2CH Gyro 2,4 Ghz från Jamara. Piper är så roligt att köra då det jar en bra flygförmåga. Planet styrs med medföljande fjärrkontroll där föraren kan reglera gasen helt steglöst. Leksaksflygplanet har en kraftfull motor och gyro-funktion som innebär att planet håller riktningen när man släpper spakarna. Amewi har även de väldigt fina radiostyrda flygplan i olika prisklasser. Flygplan för både nybörjare och de med mer erfarenhet. Ett av de populäraste flygplanen från Amewi är AM38 RtF. Detta flygplan är riktigt roligt att köra. Det kan startas både från marken som ett riktigt flygplan och genom att kasta det med armen ut i luften. Räckvidden mellan planet och handkontrollen är hela 200 meter. Med detta leksaksflygplan kan man flyga högt och med lite övning kan man göra enklare konster i luften, superkul! Ett annat populärt flygplan från Amewi är Skyrunner V3 Gyro RtR som även det har roliga funktioner. Flygplanet X-Twin EVO från Silverlit är designat som ett jetplan, så häftigt! Silverlitplanet är enkelt att manövrera och bra för nybörjare. I vårt sortiment finns också extra batterier till flera av flygplanen. Det är väldigt bra att ha tillgång till extra batterier för att förlänga flygtiden. När det ena batteriet används kan det andra sitta på laddning och sedan kan man byta, eller så tar man med sig två laddade batterier ut när det är dags att flyga.

Att köra med ett radiostyrt flygplan är alltid lika kul, att känna känslan av att glida runt i luften är verkligen superroligt. Dessa leksaksflygplan har bra prestanda och ger en härlig körupplevelse. De lite billigare planen är lättare att köra och de flygplan som kostar lite mer, där är det bra om man kört ett radiostyrt flygplan förut för att öva. Men första gången är alltid första gången man kör, så oavsett vilket flygplan man väljer, så är det bara att öva och öva. Till sist har man övat upp sina köregenskaper och kan bemästra all flygplanen oavsett modell och prisklass. Dessa radiostyrda flygplan är perfekt för de lite äldre barnen och även för vuxna. Ha en trevlig flygtur och njut av dessa härliga flygplan.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 3300 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar