• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Bilbana tillbehör

Tillbehör till bilbanor Carrera GO och Carrera Digital

Leksakscity erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till Carrera GO bilbanor. I sortimentet finner ni tex. släpskor, guide pins, bilbanekurvor, rakor, broar, staket  och mycket annat roligt. Tillbehör till bilbanor för att komplettera och bygga ut sin Carrera GO och Carrera Digital bilban...

Tillbehör till bilbanor Carrera GO och Carrera Digital

Leksakscity erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till Carrera GO bilbanor. I sortimentet finner ni tex. släpskor, guide pins, bilbanekurvor, rakor, broar, staket  och mycket annat roligt. Tillbehör till bilbanor för att komplettera och bygga ut sin Carrera GO och Carrera Digital bilbana, alltid kul att bygga en egen fräck bilbana. Med dessa bilbanedelar kan barnen bygga ut sin bilbana med fler raksträckor, kurvor, filbyte, korsningar, broar, fräcka loopar och utrusta bilbanan med staket. Med dessa tillbehör kan barnen också byta ut delar som gått kanske gått sönder med tiden så att bilbanan blir komplett och körklar igen.

Här finns också flertalet med fräcka bilar till Carrea bilbanor, bilar från Cars 3, Formel 1 bilar och racingbilar. Det är alltid roligt att ha lite olika bilar att välja mellan då man ska köra, beroende på vilken prestanda och färg man önskar just för tillfället. En extra bils om reservbil är så klart bra att ha hemma om tex. en bil skulle sluta fungera på en helg då man kör. Inte så lätt alltid att få tag i en ny bil på helgen och då är en reservbil perfekt att ha hemma. Släpskor slits med tiden och efter många timmars körning kan det vara bara tt byta ut dem under bilen så kontakten mellan bilen coh vägbanan blir optimal igen. Köp dina tillbehör till bilbanan hos Leksakscity, vi skickar alltid snabbt och har Carrera på lager året runt. 

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 450 kr

Varumärke

Visar 1 - 28 av 28 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 28 av 28 artiklar