• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Byggklossar

Handla byggklossar, byggstavar, kaplastavar och träklossar av trä till barn på Leksakscity.se

Byggleksaker som kaplastavar och byggstavar i trä är alltid lika roligt att leka med, barnen kan bygga och leka på massa roliga sätt. De kan bygga torn, hus eller ett helt slott där leksaksfigurer kan bo. Endast fantasin sätter gränser för vad barnen kan bygga med alla dessa byggklossar. Med träklossar blir leken rolig och stimulerande, barnen kan testa sig fram med klossarna i olika storlekar och färger. Genom att experimentera och ställa klossarna i olika ordning, placera klossarna på olika håll och så vidare kan barnen få erfarenhet av hur en konstruktion blir som starkast. De kan uppleva att tornet blir stadigt om de placerar stora byggklossar nederst och mindre ovanpå. Det blir stadigast om byggklossarna placeras med sin största sida nedåt, det blir mindre stadigt om kortsidan placeras nedåt och när klossarna står på höjden. Att sätta byggklossarna omlott är en bra strategi för att få ett stadigt hus. Allt detta och mycket mer kan barnen utforska när de leker konstruktionslekar och bygglekar med dessa fina träleksaker. Här finns både byggklossar, byggstavar, träklossar och även andra byggleksaker så som klosslastbil med mera. Hos hoss kan du köpa träklossar från kända varumärken, som tex. Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy, Joueco, Micki, där design och kvalitet är i fokus.

Byggklossar och träklossar i trä från Jabadabado

Jabadabado erbjuder massvis med byggklossar med olika geometriska former och färger så som kvadrat rektangel, triangel, cirkel med mera. Deras byggklossar är både roliga att leka med för barnen och lärorikt, där barnen kan läras sig vad de olika färgerna heter. Klossarna finns i flera storlekar så att barnen kan bygga torn, leksakshus, slot, sortera klossarna eller bygga andra roliga saker. Byggleksaker är alltid en bra träleksak som övar upp barnen kreativitet och deras fantasi får flöda fritt då de skapar olika byggnader, figurer mm. Alla träleksaker från Jabadabado är så roliga och härliga med sina fina färger, ofta i pastell. Vissa av deras byggklossar har också symboler som stjärnot, prickar, ränder osv. Det gör att klossarna blir mer livfulla och barnen kan kombinera klossarna på en mängd olika sätt. Hos Leksakscity hittar du alla byggklossar från Jabadabados sortiment.

Kids Concept träklossar och byggleksaker

Superfina byggleksaker och byggklossar från Kids Concept kan du köpa här på Leksakscity. Byggklossar, lekklossar, byggstavar, stapelleksaker, ja de har många namn :) Med dessa träklossar kan barnen öva på alfabetet, lära sig siffror och symboler. Ett paket från Kids Concept heter Träklossar Stad Aiden, som består av träklossar som liknar målade hus med tak av olika slag. Med dessa klossar medföljer också en trälåda där man kan lägga pussel av klossarna. Byggstavar finns också i från deras sortiment, där barnen kan öva på sin finmotorik i deras händer och fingrar genom att försiktigt bygga upp tex. ett torn i olika former. Att bygga med byggleksaker och träklossar utvecklar motoriken och barnens kreativitet, samtidigt som det är utmanande och roligt för barnen. Barnen kan experimentera fram vilken konstruktion som blir stadigast. Kids Concept har också sifferklossar som även har symboler på sidorna som cirklar, fyrkanter, cirklar, stjärnor mm. Kids Concept står verkligen för kvalitet och deras träklossar är utvecklade för att barnen både ska känna att det är roligt att leka med dem och samtidgt lära sig olika saker.

Byggklossar och byggstavar av trä från Tooky Toy

Tooky Toy är ett mycket populärt varumärke som har ett brett sortiment av träleksaker. Vi erbjuder en mängd leksaker från Tooky Toy eftersom vi föll för den goda kvaliteten, de roliga leksakerna och deras fina utförande. Tooky Toys byggklossar är helt enkelt en favorit hos många barn. Här finns bland annat byggklossar i flera former och med dessa kan barnen bygga och skapa roliga kreationer.

Tooky Toy erbjuder många olika leksakspaket med byggleksaker, träklossar, byggstavar med mera. Det finns både färgglada och naturfärgare träklossar. De är lika populära båda två och det är bara fantasin som sätter gränserna om vad man kan bygga. Bygg tex. en pyramid, en liten stad, torn, bilgarage, slott, tunnlar, hus eller något annat skojigt. Byggstavar är en rikitg klassiker i barnens lekrum och även kul för vuxna som vill bygga och koppla av lite från vardagen. Vissa paket har även ett pussel som lekplatta, så barnen kan pussla ihop bottenplattan innan de börjar bygga och leka med byggklossarna. Pusslen, bottenplattan har motiv som passar in i respektive tema. På så sätt blir allt en enhet och det är roligt att bygga på lekplattan eftersom klossarna kan placeras där barnen tycker att de passar in, så som att bilarna kan placeras på vägen i setet med stadstema. Det blir ju så klart extra kul! Dessa teman är tex. slott och prinsessa, riddarborg, stad med hus och bilar eller djungeltema med härliga djungeldjur med mera.

Byggklossar i trä från Tooky Toy är alltid en uppskattad leksak för alla barn som man kan leka med året runt. 
Träbyggklossar finns i flera färger och former, vilket gör leken mer livfull och samtidigt kan barnen lära sig namnen på alla dessa färger. Med alla dessa former och utseenden som kan kombineras på massa sätt, blir lekmöjlighterna i stort sett oändliga och barnen kan bygga med olika typer av byggnadssätt.

Byggstavar i trä från Tooky Toy

Byggstavarna som är obehandlade är lite extra populära, paketet innehåller hela 250 delar. Vilket gör att man kan bygga större konstruktioner, högre och bredare skapelser. Barnen kan bygg ett hus, eller varför inte ett torn eller en bro. Hur kul som helst för barnen och även vuxna kan ju vara med och leka. En favorit när det kommer till träleksaker och byggleksaker är de omtyckta byggstavarna. De är enkla, men oj vad mycket roligt som kan byggas med dessa stavar. En klassiker är ju att bygga höga torn och barnen brukar vilja skapa ett torn som är högre än barnet själv är. Till sist får de stå på en pall för att nå upp och lägga dit de sista stavarna. Tornen kan byggas med valfritt mönster, här är det endast fantasin som sätter gränsen. Klossarna kan placeras på olika håll och tornet kan snurras med mera. Detta gör att byggstavar är en träleksak som kan hänga med länge. När barnen är yngre kan de bygga enklare torn med liggande byggstavar. När de blir äldre och har övat mer kan testa på att bygga torn med coola mönster med mera. Självklart är det inte bara torn som kan byggas. Barnen kan bygga byggnader så som hus eller varför inte ett helt slott. De kan även bygga en borg, fordon, träd, blommor eller något annat roligt. De klassiska byggstavarna brukar vara naturligt träfärgade. Det roliga med Tooky Toy är att de även erbjuder färgglada byggstavar i regnbågens alla färger. På så sätt kan barnen exempelvis välja att bygga ett helgrönt hus, ett lila hus med rött tak, eller ett randigt torn och mycket mer.

Jouéco klossar i trä för barnens lek

På Leksakscity kan du köpa byggleksaker och byggklossar från varumärket Jouéco. Fina och roliga träklossar för barnen att stapla, bygga med och leka med. Jouéco tillverkar massor av fina träleksaker för barn, som både är roligt för barnen att leka med och de kan också lära sig alfabetet och siffror. Leksakscity erbjuder många av dessa underbara träleksaker och här finner du just byggklossar i olika former och färger. Från Juéco finns också alfabetsklossar, på klossarna finns alfabetets bokstäver både som versaler och gemener. Det finns också siffror, symboler och tecken så som +, - och =. Med dessa träklossar kan barnen på ett lekfullt sätt öva på bokstäver, alfabetet, bilda ord med klossarna samt även räkna matte. En rolig och lärorik lek väntar med dessa fina byggklossar i trä. Med vissa byggklossar medföljer också små fina djur i trä som elefant, panda, apa, tiger mm. Vilket gör det ännu roligare för barnen att leka med klossarna och de kan även lära sig namnen på dessa djur. Köp byggklossar från Joueco så får du fina klossar som både du och barnet, barnen blir nöjda med.

Micki byggstavar i pastell och bokstavsklossar

Du hittar även det klassiska och fina märket Micki i vårt sortiment. Mickis byggstavar i pastell är så klart en av favoriterna. Här kan man tex. bygga en gubbe, figur precis som bilden visar. Men självklart kan barnen bygga massa andra skojiga saker, med barnens fantasi kan det bli nästan vad som helst. Det finns också obehandlade byggstavar om man hellre vill ha det. Vill barnen pyssla och måla, så kan man ju tillsammans med barnen även måla dessa trästavar i önskad färg, så blir leken ännu roligare då man satt sin egna prägel på byggstavarna. Så blir Micki har också träklossar i naturfärg med fina mönster på vissa av sidorna. Här kan man stapla dem på varandra och bygga trätorn, små hus med mera. Deras bokstavsklossar är så klart väldigt populära de också. Med bokstavsklossar kan barnen på ett enkelt och roligt sätt lära sig alfabetet och vad varje bokstav heter. Till en början kanske det kan vara svårt att komma ihåg vilken ordning bokstäverna ska vara, men övning ger färdighet och det är bara att öva på. Bokstavsklossarna har lugna fina färger och är också en fin detalj i lekrummet då de inte används. Det finns också stapelbara träklossar som är kombinerade, de har siffor, bokstäver och olika typer av symboler. Med dessa träklossar kan också barnen på ett pedagogiskt sätt lära sig att räkna, för att klossarna har också tecken som minus, plus och lika med osv. Handla Mickis träklossar hos oss så får du bra priser och alltid snabb leverans.

Stort paket med träklossar finns från Woodi World Toy

Är ni ute efter ett riktigt stort paket med massa färgglada träklossar, ja då passar klossar från Woodi World Toy perfekt. I det paketet ingår nämligen hela 200 träklossar i en mängd olika färger och former. Det finns klosar med djur, figurer, symboler, siffror och bokstäver. Så här kan barnen bygga skojiga skapelser i alla dess former och storlekar. Det är också bra klossar då barnen kan öva på namnen på alla dessa motiv som finns på träklossarna. En extra rolig funktion är att tuben som klossarna kommer i har ett lock med hål i. Hålen har olika former, likadana former som klossarna. Barnen kan då även har förvaringstuben som en plocklåda och sitta och passa in varje kloss i respektive hål. Det medföljer också en praktisk tygkassa där man kan förvara klossarna på ett enkelt sätt.

I vår e-butik erbjuder ett stort utbud av träklossar och byggstavar från kända märken och vi hoppas ni de hittar klossar ni söker hos oss. Handla träklossar på Leksakscity så får du klossar av hög kvalitet och dessutom till bra priser. Vi ger dig självklart även öppet köp om du skulle ångra dit köp. Vill du ha hjälp med din beställning? Eller om du har andra frågor, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Handla byggklossar, byggstavar, kaplastavar och träklossar av trä till barn på Leksakscity.se

Byggleksaker som kaplastavar och byggstavar i trä är alltid lika roligt att leka med, barnen kan bygga och leka på massa roliga sätt. De kan bygga torn, hus eller ett helt slott där leksaksfigurer kan bo. Endast fantasin sätter gränser för vad barnen kan bygga med alla dessa byggklossar. Med träklossar blir leken rolig och stimulerande, barnen kan testa sig fram med klossarna i olika storlekar och färger. Genom att experimentera och ställa klossarna i olika ordning, placera klossarna på olika håll och så vidare kan barnen få erfarenhet av hur en konstruktion blir som starkast. De kan uppleva att tornet blir stadigt om de placerar stora byggklossar nederst och mindre ovanpå. Det blir stadigast om byggklossarna placeras med sin största sida nedåt, det blir mindre stadigt om kortsidan placeras nedåt och när klossarna står på höjden. Att sätta byggklossarna omlott är en bra strategi för att få ett stadigt hus. Allt detta och mycket mer kan barnen utforska när de leker konstruktionslekar och bygglekar med dessa fina träleksaker. Här finns både byggklossar, byggstavar, träklossar och även andra byggleksaker så som klosslastbil med mera. Hos hoss kan du köpa träklossar från kända varumärken, som tex. Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy, Joueco, Micki, där design och kvalitet är i fokus.

Byggklossar och träklossar i trä från Jabadabado

Jabadabado erbjuder massvis med byggklossar med olika geometriska former och färger så som kvadrat rektangel, triangel, cirkel med mera. Deras byggklossar är både roliga att leka med för barnen och lärorikt, där barnen kan läras sig vad de olika färgerna heter. Klossarna finns i flera storlekar så att barnen kan bygga torn, leksakshus, slot, sortera klossarna eller bygga andra roliga saker. Byggleksaker är alltid en bra träleksak som övar upp barnen kreativitet och deras fantasi får flöda fritt då de skapar olika byggnader, figurer mm. Alla träleksaker från Jabadabado är så roliga och härliga med sina fina färger, ofta i pastell. Vissa av deras byggklossar har också symboler som stjärnot, prickar, ränder osv. Det gör att klossarna blir mer livfulla och barnen kan kombinera klossarna på en mängd olika sätt. Hos Leksakscity hittar du alla byggklossar från Jabadabados sortiment.

Kids Concept träklossar och byggleksaker

Superfina byggleksaker och byggklossar från Kids Concept kan du köpa här på Leksakscity. Byggklossar, lekklossar, byggstavar, stapelleksaker, ja de har många namn :) Med dessa träklossar kan barnen öva på alfabetet, lära sig siffror och symboler. Ett paket från Kids Concept heter Träklossar Stad Aiden, som består av träklossar som liknar målade hus med tak av olika slag. Med dessa klossar medföljer också en trälåda där man kan lägga pussel av klossarna. Byggstavar finns också i från deras sortiment, där barnen kan öva på sin finmotorik i deras händer och fingrar genom att försiktigt bygga upp tex. ett torn i olika former. Att bygga med byggleksaker och träklossar utvecklar motoriken och barnens kreativitet, samtidigt som det är utmanande och roligt för barnen. Barnen kan experimentera fram vilken konstruktion som blir stadigast. Kids Concept har också sifferklossar som även har symboler på sidorna som cirklar, fyrkanter, cirklar, stjärnor mm. Kids Concept står verkligen för kvalitet och deras träklossar är utvecklade för att barnen både ska känna att det är roligt att leka med dem och samtidgt lära sig olika saker.

Byggklossar och byggstavar av trä från Tooky Toy

Tooky Toy är ett mycket populärt varumärke som har ett brett sortiment av träleksaker. Vi erbjuder en mängd leksaker från Tooky Toy eftersom vi föll för den goda kvaliteten, de roliga leksakerna och deras fina utförande. Tooky Toys byggklossar är helt enkelt en favorit hos många barn. Här finns bland annat byggklossar i flera former och med dessa kan barnen bygga och skapa roliga kreationer.

Tooky Toy erbjuder många olika leksakspaket med byggleksaker, träklossar, byggstavar med mera. Det finns både färgglada och naturfärgare träklossar. De är lika populära båda två och det är bara fantasin som sätter gränserna om vad man kan bygga. Bygg tex. en pyramid, en liten stad, torn, bilgarage, slott, tunnlar, hus eller något annat skojigt. Byggstavar är en rikitg klassiker i barnens lekrum och även kul för vuxna som vill bygga och koppla av lite från vardagen. Vissa paket har även ett pussel som lekplatta, så barnen kan pussla ihop bottenplattan innan de börjar bygga och leka med byggklossarna. Pusslen, bottenplattan har motiv som passar in i respektive tema. På så sätt blir allt en enhet och det är roligt att bygga på lekplattan eftersom klossarna kan placeras där barnen tycker att de passar in, så som att bilarna kan placeras på vägen i setet med stadstema. Det blir ju så klart extra kul! Dessa teman är tex. slott och prinsessa, riddarborg, stad med hus och bilar eller djungeltema med härliga djungeldjur med mera.

Byggklossar i trä från Tooky Toy är alltid en uppskattad leksak för alla barn som man kan leka med året runt. 
Träbyggklossar finns i flera färger och former, vilket gör leken mer livfull och samtidigt kan barnen lära sig namnen på alla dessa färger. Med alla dessa former och utseenden som kan kombineras på massa sätt, blir lekmöjlighterna i stort sett oändliga och barnen kan bygga med olika typer av byggnadssätt.

Byggstavar i trä från Tooky Toy

Byggstavarna som är obehandlade är lite extra populära, paketet innehåller hela 250 delar. Vilket gör att man kan bygga större konstruktioner, högre och bredare skapelser. Barnen kan bygg ett hus, eller varför inte ett torn eller en bro. Hur kul som helst för barnen och även vuxna kan ju vara med och leka. En favorit när det kommer till träleksaker och byggleksaker är de omtyckta byggstavarna. De är enkla, men oj vad mycket roligt som kan byggas med dessa stavar. En klassiker är ju att bygga höga torn och barnen brukar vilja skapa ett torn som är högre än barnet själv är. Till sist får de stå på en pall för att nå upp och lägga dit de sista stavarna. Tornen kan byggas med valfritt mönster, här är det endast fantasin som sätter gränsen. Klossarna kan placeras på olika håll och tornet kan snurras med mera. Detta gör att byggstavar är en träleksak som kan hänga med länge. När barnen är yngre kan de bygga enklare torn med liggande byggstavar. När de blir äldre och har övat mer kan testa på att bygga torn med coola mönster med mera. Självklart är det inte bara torn som kan byggas. Barnen kan bygga byggnader så som hus eller varför inte ett helt slott. De kan även bygga en borg, fordon, träd, blommor eller något annat roligt. De klassiska byggstavarna brukar vara naturligt träfärgade. Det roliga med Tooky Toy är att de även erbjuder färgglada byggstavar i regnbågens alla färger. På så sätt kan barnen exempelvis välja att bygga ett helgrönt hus, ett lila hus med rött tak, eller ett randigt torn och mycket mer.

Jouéco klossar i trä för barnens lek

På Leksakscity kan du köpa byggleksaker och byggklossar från varumärket Jouéco. Fina och roliga träklossar för barnen att stapla, bygga med och leka med. Jouéco tillverkar massor av fina träleksaker för barn, som både är roligt för barnen att leka med och de kan också lära sig alfabetet och siffror. Leksakscity erbjuder många av dessa underbara träleksaker och här finner du just byggklossar i olika former och färger. Från Juéco finns också alfabetsklossar, på klossarna finns alfabetets bokstäver både som versaler och gemener. Det finns också siffror, symboler och tecken så som +, - och =. Med dessa träklossar kan barnen på ett lekfullt sätt öva på bokstäver, alfabetet, bilda ord med klossarna samt även räkna matte. En rolig och lärorik lek väntar med dessa fina byggklossar i trä. Med vissa byggklossar medföljer också små fina djur i trä som elefant, panda, apa, tiger mm. Vilket gör det ännu roligare för barnen att leka med klossarna och de kan även lära sig namnen på dessa djur. Köp byggklossar från Joueco så får du fina klossar som både du och barnet, barnen blir nöjda med.

Micki byggstavar i pastell och bokstavsklossar

Du hittar även det klassiska och fina märket Micki i vårt sortiment. Mickis byggstavar i pastell är så klart en av favoriterna. Här kan man tex. bygga en gubbe, figur precis som bilden visar. Men självklart kan barnen bygga massa andra skojiga saker, med barnens fantasi kan det bli nästan vad som helst. Det finns också obehandlade byggstavar om man hellre vill ha det. Vill barnen pyssla och måla, så kan man ju tillsammans med barnen även måla dessa trästavar i önskad färg, så blir leken ännu roligare då man satt sin egna prägel på byggstavarna. Så blir Micki har också träklossar i naturfärg med fina mönster på vissa av sidorna. Här kan man stapla dem på varandra och bygga trätorn, små hus med mera. Deras bokstavsklossar är så klart väldigt populära de också. Med bokstavsklossar kan barnen på ett enkelt och roligt sätt lära sig alfabetet och vad varje bokstav heter. Till en början kanske det kan vara svårt att komma ihåg vilken ordning bokstäverna ska vara, men övning ger färdighet och det är bara att öva på. Bokstavsklossarna har lugna fina färger och är också en fin detalj i lekrummet då de inte används. Det finns också stapelbara träklossar som är kombinerade, de har siffor, bokstäver och olika typer av symboler. Med dessa träklossar kan också barnen på ett pedagogiskt sätt lära sig att räkna, för att klossarna har också tecken som minus, plus och lika med osv. Handla Mickis träklossar hos oss så får du bra priser och alltid snabb leverans.

Stort paket med träklossar finns från Woodi World Toy

Är ni ute efter ett riktigt stort paket med massa färgglada träklossar, ja då passar klossar från Woodi World Toy perfekt. I det paketet ingår nämligen hela 200 träklossar i en mängd olika färger och former. Det finns klosar med djur, figurer, symboler, siffror och bokstäver. Så här kan barnen bygga skojiga skapelser i alla dess former och storlekar. Det är också bra klossar då barnen kan öva på namnen på alla dessa motiv som finns på träklossarna. En extra rolig funktion är att tuben som klossarna kommer i har ett lock med hål i. Hålen har olika former, likadana former som klossarna. Barnen kan då även har förvaringstuben som en plocklåda och sitta och passa in varje kloss i respektive hål. Det medföljer också en praktisk tygkassa där man kan förvara klossarna på ett enkelt sätt.

I vår e-butik erbjuder ett stort utbud av träklossar och byggstavar från kända märken och vi hoppas ni de hittar klossar ni söker hos oss. Handla träklossar på Leksakscity så får du klossar av hög kvalitet och dessutom till bra priser. Vi ger dig självklart även öppet köp om du skulle ångra dit köp. Vill du ha hjälp med din beställning? Eller om du har andra frågor, så är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

175 kr - 300 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar