• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Elfordon

Elfyrhjuling och elmotorcykel till barn och eltraktor, el fyrhjuling, elmotorcykel och elbil för barn

Elfyrhjuling, elmotorcykel, eltraktor till barn elbil till barns utomhuslek. På Leksakscity.se kan du köpa roliga elfordon som barnen själva kan köra på våren och sommaren. Vi erbjuder ett brett sortiment av elfordon för barn. Här finns både eltraktorer, elmotorcyklar, elfyrhjulingar och elbilar. Dessa fordon drivs av starka uppladdningsbara batterier. Barnen kan styra, köra och manövrera sitt elfordon. Superroligt och lärorikt för barnen. Med dessa elfordon kan barnen få en varierad och rolig utomhuslek. Barnen kan köra på en gräsplätt, en grusplan, en skogsstig, på garageuppfarten med mera. Superkul!

Elfyrhjuling Runty till barn från Jamara

Köp en billig och rolig elfyrhjuling till barnen. runty elfyrhjuling är anpassad till mindre barn och är en elfyrhjuling i mindre storlek.

El fyrhjuling Jamara Protector och Kawasaki Injusa till barnen

Köp en el fyrhjuling Jamara Protector med stark motor, LED-Lampor och med två växlar från märket Jamara. Vill man ha en fyrhjuling av märket Kawasaki så finns det en fyrhjuling från Injusa. En typ av fordon som är superkul att köra är såklart elfyrhjulingar. De finns i många modeller och utföranden. En fyrhjuling kan ta sig fram i terräng eftersom de har däck med grovt däckmönster och de är rejäla att köra. Nu kan barnen köra på grusgångar, uppför små backar, på skogsstigar med mera. Det är så roligt för barnen att själva kunna styra och ta sig fram i sitt egna fordon. Välj mellan elfyrhjulingar i olika prisklasser, olika design och med olika coola funktioner.

Eltraktor Jamara Power Drag och Peg Perago John Deere - Just nu har vi inga eltraktorer i sortimentet

En eltraktor är ett elfordon för barnen som gillar traktorer. Vi erbjuder ett brett sortiment av eltraktorer för barn. Det är en speciell känsla att köra omkring i en häftig eltraktor och dra en släpkärra med grus efter sig. Vi har också traktorer med en frontlastare och skopa så barnen kan lasta sand och grus. Dessa är perfekta att använda utomhus på sommarhalvåret då barnen kan köra omkring, lasta saker som de hittar utomhus så som sand, stenar, grus, gräs med mera. Detta kan de sedan köra iväg med och flytta på. Det blir en rolig lek som verkligen är kreativ och varierad. Endast fantasin sätter gränser. Barnen kan leka att de ska åka och utfodra sina djur. De kan leka att de lastar hö med frontlastaren så att korna kan äta och bli mätta och glada. Barnen får styra, köra och hantera sin egna eltraktor på olika sätt, vilket är superbra övning för barnen.

Eltraktor John Deere Peg Perago och Jamara till barn är en häftig eldriven traktor

Eltraktor John Deere från Peg Perago och Jamara är roliga eltraktorer till barn. Se vårt stora utbud av eltraktorer till bra priser. Att få köra sin alldeles egna eltraktor är ju såå roligt för barnen. Dessa traktorer är kvalitativa, har en robust konstruktion och ger en rolig körupplevelse. Vi erbjuder traktorer från Peg Perago, Jamara och Injusa som är välkända varumärken.

Våra mest sålda och de allra mest populära eltraktorerna är John Deere Ground Force, John Deere Ground Loader från Peg Perago och Power Drag SPR 9800 från Jamara. De drivs av ett kraftfullt batteri på 12 volt, vilket gör att de är extra rejäla och starka under körningen. Dessa traktorer finns i färgerna i blandade färger som grön, gul, svart och röd. Vi har alla eltraktorer på eget lager för snabb leverans. Dessutom lämnar vi alltid full garanti och 365 dagars öppet köp. Vi har även tillgång till alla reservdelar om det skulle behövas. Så du kan känna att det är tryggt och säkert att köpa din eltraktor hos oss.

Eltraktor John Deere Ground Force Peg Perago 12 volt

En eltraktor av märket John Deere från Peg Perago är verkligen en superfin eltraktor till barnen. Eltraktorn har en FM-Radio, så barnen kan lyssna på musik då de kör. Traktorn har även två växlar framåt, en för lägre fart och en för högre fart. Första växeln ger en topphastighet på 3,5 km/h och andra växeln 7 km/h. Det går självklart också att backa med traktorn. Sitsen och armstöden kan också regleras, beroende på hur stort barnet är. Barnet gasar enkelt med höger fot och traktorn bromsar då man släpper på gasen.

Med eltraktorn medföljer också en släpkärrra, kul för barnen att lasta olika saker med. Traktorn drivs på ett starkt och effektivt 12 volts batteri, batteriet finns även att köpa som tillbehör. Ett batteri kan vara på laddning, medans det andra används i traktorn. På det viset kan man förlänga körtiden och bara byta batteri då det som används tar slut. Det medföljer också en batteriladdare för att enkelt ladda batterier. Det sitter två starka motorer som driver på båda bakhjulen, vilket ger bra drag och kraft till traktorn. Köp en John Deere Ground Force redan idag på Leksakscity.se för snabb leverans.

Eltraktor John Deere Ground Loader Peg Perago 12 volt

En eldriven traktor med frontlastare och skopa som heter John Deere Ground Loader, är en jättehäftig eltraktor till barn. Här kan barnen leka att de lastar stenar, grus, jord, kvistar eller något annat roligt. Skopan kan enkelt regleras upp och ner och tömmas med en spak. Denna traktor har även en FM-radio, justerbart säte, regelerbart armstöd och kraftiga däck för körning på de flesta underlag. Det finns två växlar, en lägre växel och en högre växel. Den lägre växeln är perfekt för lite mindre barn och den högre växeln för större barn. Det finns en spärr som tas bort, för att kunna använda den högre växeln. I läg hastighet går den i 3,5 km/h och i den högre hastigheten 7 km/h.

Man gasar enkelt med högerfoten och släpper man gasen så bromsar traktorn. Eltraktorn ger också ifrån sig olika motorljud, som gör leken ännu mer levande och realistisk. Man så klart även köra bakåt med traktorn, bra om man vill backa intill något osv. Med två starka motorer som driver båda bakhjulen så får traktorn bra dragkraft och tar sig fram riktigt bra. En helt perfekt leksak för barn som gillar traktorer. Köp till ett extra batteri, så blir körtiden ännu längre. Beställ enkelt redan idag, så skickar vi samma dag eller dagen efter din beställning.

Eltraktor Jamara Power Drag SPR 9800 12 volt

Eltraktorerna Power Drag SPR 9800 har framljus och en knapp som ger ifrån sig olika ljudfunktioner som motorljud mm. för en extra realistisk körning. Traktorerna rekommenderas för barn från tre år och uppåt. Traktorn passar till barn med en maxvikt på 35 kg. Denna traktor har två växlar framåt och en bakåt. Växlar gör barnen enkelt med en spak. Beställ en släpvagn som tillbehör så blir körningen extra rolig. Då kan barnen lasta grus, stenar med mera på släpet, köra omkring och flytta på detta, superkul! Det medföljer även ett uppladdningsbart batteri på 12 volt och en batteriladdare. Batteri finns även att köpa till som tillbehör, om man vill ha två batterier. Medans ett batteri används kan det andra batterier vara på laddning.

Sätet går att justera, beroende på hur långt barnet är. Traktorn drivs med två stycken kraftfulla drivmotorer, en till varje bakhjul. Detta ger traktorn bra drivkraft och den tar sig fram riktigt bra på de flesta underlag. Eltraktorn har också två växlar framåt, en lågväxel och en högväxel. Den lägsta växeln är bra att börja med för de mindre barne. När de sedan tränat upp sig så kan man enkelt ta bort en spärr, som gör att den högre växeln kan användas. Barnen kan också backa med traktorn, genom att föra en spak bakåt. Det sitter även två lampor framtill som ger lite ljus dår man kör. En superrolig eltraktor helt enkelt, som garanterat kommer uppskattas av barnen.

Eltraktor Jamara Strong Bull 6 volt

Eltraktorn som heter Jamara Stong Bull är en jättefin eldriven traktor till barn som tycker om traktorer. Den har en härlig röd färg, kraftiga hjul med gummibeklädnad för bra grepp på plana ytor. Här kan barnen leka bonde och köra omkring hemma runt huset. Det ingår också ett uppladdningsbart batteri och batteriladdare. Med en toppfart på 5 km/h blir det en fartfylld upplevelse och traktorn passar till barn från 3 år och uppåt. Eltraktorn har ingen växel, så det är enkelt att köra den. Bara att gasa och styra. Bromsa gör man enkelt genom att släppa på gasen. Det sitter också en tuta på ratten, tut tut nu kommer jag :). Detta är en perfekt första eldriven traktor för de lite mindre barnen. Det finns även ett fint släp till traktorn, om barnen vill lasta olika saker. Du har alltid full garanti och returrätt som vanligt om du ångrar ditt köp.

Övriga eltraktorer

Vi har även ett flertal traktorer med 6 och 12 volts batteri. Eltraktor Farmtrack Injusa har både släp och skopa. Barnen kan köra, lasta, flytta på saker med mera med denna roliga traktor. Från Jamara har vi eltraktor med frontlastare och skopa som gör det hela extra realistiskt. Med en eltraktor kan barnen köra sitt egna fordon och att manövrera fordonet själv gör att barnen blir riktigt stolta. Det är ju så kul att få köra omkring med en egen traktor. Barnen kan leka bonde om de vill och leka att de utför bondens alla uppgifter på gården. Barnen kan köra i trädgården, på en gräsplätt, en grusplan med mera. Leken kommer säkerligen pågå i timmar :-) Sortimentet ändras lite då och då, så håll alltid utkik efter nyheter.


Vi hoppas du köper din eltraktor hos oss. Vi ger dig alltid full support under och efter ditt köp. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor, så hjälper vi dig på bästa sätt. Vad väntar du på :) Klicka hem er fina eltraktor redan idag!

Elmotorcykel Kawasaki, BMW och Aprilia från Injusa och Jamara  - Just nu har vi inga elmotorcyklar i sortimentet

Elmotorcyklar är riktigt roliga för barne att köra med på våren och sommaren. En av barnens favoriter är så klart också elmotorcyklar! Vem vill inte ha en egen leksaksmotorcykel då man är från 3 år :-) och uppåt. Här finns både trehjulingar och tvåhjulingar med stödhjul som kan monteras bort. På så sätt finns det motorcyklar för barn i olika åldrar. Det är toppen att börja med en trehjuling för att sedan köra en tvåhjuling. Med dessa elfordon kommer barnen säkerligen att känna sig så coola när de glider fram. Det är riktigt häftiga fordon som är roliga att köra. Barnen kan även öva upp sin balans med dessa fordon. Här finns både vespa, cross, motorcykel med mera. Nu kan barnen leka att de ska ut på vägarna och glida med stil. Perfekt att köra med hemma på tomten med mera. Några av favoriterna är Cross Elmotorcykeln Kawasaki och sportmotorcykeln Kawasaki Ninja. BMW motorcykel i form av en Polismotorcykel eller sportmotorcykel, är också två väldigt omtyckta motorcyklar. Sedan finns det eldrivna vespor i olika färger, väldigt fina och roliga att köra med.

Elbil Ferrari, Polisbil Lamborghini och andra bilmärken för barn - Just nu har vi inga elbilar i sortimentet

Elbilar är fantastiska  En leksaksbil som är elstyrd och som barnen själva kör är riktigt populära. Barnen kan själva ta sig fram och köra hemma på villatomten, grusvägen, gräsmattan eller garageuppfarten. Barnen lär sig att kontrollera olika reglage och det gör att barnen får bra träning av sin motorik. Vissa leksaksfordon drivs på 6 volt, en del elbilar har 12 volts batteri och en del eldrivna leksaksbilar har hela 24 volt som batteri. Ett mindre batteri ger mindre kraft i motorn och det gör att elbilen går långsammare. En leksakselbil med en motor på 24 volt gör att leksaksbilen kan köras snabbare. Vi erbjuder elfordon av märkena Ferrari, Audi, Lamborghinin och andra kända bilmärken. Vi har supermånga olika bilar av olika bilmärken så att barnen kan hitta sin favorit. De har roliga funktioner och är verklighetstrogna.

Batterier till elfordon

Självklart finns det extrabatterier att köpa som tillbehör. Perfekt om du vill ha två batteri där hemma. På så sätt kan ett av dem laddas medan barnen kör sitt elfordon. Sedan när batteriet är slut är det bara att byta till den nyuppladdade batteriet. Superbra för att förlänga körtiden så att barnen kan leka extra länge med sitt elfordon så som elbil, elfyrhjuling, eltraktor eller elmotorcykel. Här finns både 6 Volts batteri och 12 Volts batteri från varumärkena Injusa och Jamara.

Kvalitetssäkrade hjälmar för barn från Nordic Hoj - Just nu har vi inga hjälmar från Nordic Hoj i sortimentet

Säkerheten är såklart superviktigt så glöm inte köpa en hjälm till barnet. Dessa barnhjälmar används med fördel både vid cykling på vanlig trampcykel, balanscykel, sparkcykel och även när barnen kör elfordon för barn som elbil, elfyrhjuling, elmotorcykel och eltraktor. Hjälmarna är säkerhetstestade och godkända. Storleken på hjälmen är justerbar så att den kan passa barnet under en längre period. Hjälmarna passar barn som är mellan cirka 2-7 år.

Hjälmar från svenska Nordic Hoj när barnen cyklar eller kör elfordon

Det är alltid viktigt att bära hjälm när man cyklar eller åker elfordon som elbil, eltraktor, elfyrhjuling, elmotorcykel eller liknande. Här finns finfina barnhjälmar med olika mönster som Babblarna, eldflammor eller Bamse. Hjälmarna passar för barn mellan cirka två till sju år med huvudomkrets mellan 50-56 cm. Cykelhjälmarna från Nordic Hoj är såklart testade och godkända. Det finns en ratt där man kan justera storleken på hjälmen så att den sitter bra. Nordic Hoj är ett svenskt företag som är kända för sina kvalitativa hjälmar. Innan hade vi hjälmar från Noric Hoj, men vi har valt att satsa på andra produkter istället.

Elmotorcykel till barn BMW, Polismotorcykel och Kawasaki

Wow, kolla in dessa fräcka elmotorcyklar för barn! En elmotorcykel och barn motorcykel el BMW, Polismotorcykel eller Kawasaki kan du köpa på Leksakscity.se. Elmotorcyklar av hög kvalitet och med roliga funktioner. De trivs på el och har batteri på 6 volt eller 12 volt. Motorcyklarna med batteri på 12 volt är extra starka och rejäla att köra med. Här finns elmotorcyklar från Injusa, Jamara, Azeno med flera. Vi erbjuder även superfina eldrivna vespor för barn. Eldriven vespa från Jamara på 12 volt finns i rosa, vitt, blått, rött och andra färger. De har en superfin retroinspirerad design och är verkligen roliga att köra med. Flera av motorcyklarna har även stödhjul. Då kan barnen börja med att köra med stödhjul och sedan när de kommit in i körningen så kan stödhjulen tas bort. Vi har även trehjulingar som kan vara en bra start för de yngre barnen.

En superhäftig elmotorcykel är Polis Motorcykel BMW R1200 RT Jamara med 12 volts motor. Vem vill inte köra omkring i sin alldeles egna polismotorcykel?! :-) Den är rekommenderad för barn från 3 år. Den har motorljud och musikfunktion som kan sättas på och av. Denna motorcykel har lampor med varningsljus som kan blinka, siren och sidoväska. Med denna motorcykel kan barnen leka att de ska jaga tjuvar. Superfräckt polisfordon för barnen! Elmotorcykel som heter Kawasaki Ninja ZX10 Injusa med 12 volts motor är en riktig klassiker bland motorcyklar. Det är en supersportmotorcykel i en grön, svart och tuff design. Den har LED-Lampor, MP3-Spelare, batteriindikator, stödhjul och andra praktiska och roliga finesser. Med en toppfart på 6 km/h i timmen blir det en fartfylld lek för barnen, där de kan åka runt på sin fina elmotorcykel.

Köp en elmotorcykel redan idag på Leksakscity.se. Du får 365 dagars öppet köp och självklart garanti om något problem skulle uppstå med din motorcykel. Du är också alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar. Välkommen!

Elmotorcykel Motocross Kawasaki för barn

Elmotorcykeln finns med både 6 volts motor och med 12 volts motor. En riktigt häftig elmotorcykel från märket Injusa, med snygga dekaler och i den gröna klassiska färgen. Motorcyklarna liknar verkligen originalen av crossar från Kawasaki. 6 volt modellen har en topphastighet på 6 km/h och man gasar med höger hand på högerhandtag. Med stödhjulen kan även de mindre barnen börja köra med motocrossen. Motocrossen med 12 volts batteri har en starkare motor med lite mer kraft. Den är även något längre och har också stödhjul. Det är alltid bra att börja med stödhjulen innan man tränat upp sina körkunskaper.

Elmotorcykel Kawasaki Ninja Injusa sportmotorcykel till barn

En elmotorcykel av märket Kawasaki Ninja är en superläcker sportmotorcykel till barnens sommarlek. Här kan man glida runt och njuta av sin grymma motorcykel. Motorcykeln har också ett motorljud, LED-Lampor och man kan koppla in en MP3-Spelare. Med MP3-Spelaren inkopplad kan man lyssna på sin favoritmusik när man kör runt :). Elmotorcyklen har en automatisk broms, bara att släppa gasen så bromsas motorcykeln. Med stödhjulen kan även de mindre barnen köra motorcykeln och de är enkla att ta bort när de tränat upp sina färdigheter. Detta är helt enkelt en helt fantastiskt fin barnmotorcykel till utomhuslekan på våren och sommaren. Toppfart på 6 km/h, helt lagom fart för barnen.

Eldriven motorcykel Aprilia Injusa

Aprilia sportmotorcykel är en vit och svart motorcykel till barn. Man kan koppla in en mp3-spelare om man vill lyssna på musik. Den har också stödhjul för de som är nybörjare. Fräcka ledlampor fram och bak. Med en topphastighet på 6 km/h så får barnen en rolig upplevelse. Det är en perfekt fart för att det inte ska kännas för fort. Det är också den farten som är godkänd för denna typ av leksak. Man gasar enkelt med höger hand och bromsar genom att släppa på gasen.

Elmotorcykel Polismotorcykel från Jamara och Azeno

Oj oj, kolla in de fräcka polismotorcyklarna vi har i vårt sortiment. De har mängder med fräcka funktioner som ljudfunktioner med sirenljud, lampor som lyser och blinkar. En polismotorcykel heter BMW R1200 RT och är från Jamara. Det är en väldigt prisvärd barnmotorcykel, där man får mycket för pengarna. Den har musikfunktioner om amn vill lyssna på musik. Den har också stödhjul så även mindre barn, där balansen inte är uppövad, kan köra motorcykeln. Den har tre hastigheter, bra att kunna välja om man vill köra sakta, medelfort eller snabbare. Man gasar med en fotpedal med höger fot. Det upplevs ibland enklare att gasa med foten än med handen, så det är en bra funktion. Det sitter även väskor på sidorna, där barnen kan förvara något roligt. Polismotorcykeln från Azeno har liknande funktioner och är också en superfin motorcykel.

Elmotorcykel BMW Jamara

En BMW elmotorcykel från Jamara är hur fräcka som helst. De finns i två olika modeller BMW S1000RR och BMW S1000XR. Motorcyklarna drivs med 6 volts batteri och med 12 volts batteri. De finns i färgerna röd, vit och blå, så bara att välja den färgen du önskar. Som med andra elmotorcyklar så medföljer det uppladdningsbara batterier och batteriladdare. Dessa motorcyklar har två stycken hastigheter framåt, lågfart eller högre fart. På S1000RR så bromsar man genom att släppa på gashandtaget och på S1000XR så bromsar man med en fotpedal. Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer det bli en underbar upplevelse för barnen. Vem hade inte velat ha en egen motorcykel då man var barn :)

Eldriven vespa för barn

El-Vespa är en otroligt fint leksaksfordon till barnen. Dessa fina vespor finns i flertalet färger och drivs på ett starkt 12 volts batteri. De har två växlar, första växeln går de i 2 km/h och med den högre växeln har den en topphastighet på 5 km/h. De har fina funktioner som Led-lampor, USB-port för att spela musik, konstlädersäte och så ingår det även stödhjul. Med stödhjul kan man sakta men säkert öva upp sina körkunskaper. Det låter också ett motorljud då man startar, hur skoj som helst!

Elbil för barn

Vi erbjuder ett brett sortiment av elbilar för barn. Elbilarna är batteridrivna och drivs av kraftfulla batterier. Många av dem kan även styras med fjärrkontroll om så önskas. Bilarna är tillverkade av kvalitativa Jamara, Rastar, Injusa, Azeno och andra välkända varumärken inom elbilar för barn. Bilarna har verklighetstrogna funktioner och många av dem har lyse, ljudfunktioner med motorljud, flera hastighetslägen med mera. Bilarna finns dessutom i många välkända bilmärken så som Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Fiat, Lamborghini, Land Rover, Mercedes och många andra märken. Bilarna liknar verkligen originalbilarna från dessa bilmärken, vilket gör körupplevelsen så härlig och rolig. Barnen kommer verkligen känna sig stolta när de glider fram i sin alldeles egna elbil. Välj en bil från barnens favoritbilmärke, med deras favoritfärg och en bil som passar för just era önskemål. Här finns nämligen både sportbilar, Jeepar, terrängbilar, toppmoderna bilar, bilar med nostalgisk retrodesign med mera. Allt för att du ska finna just din favorit. Klicka in på respektive bilmärke för att läsa mer om alla häftiga bilar med roliga funktioner.

Elfyrhjuling, ATV och eldriven fyrhjuling till barn

Köp en el fyrhjuling och eldriven fyrhjuling till barn från märken som Kawasaki, Injusa och Jamara. Häftiga elfyrhjulingar med hög prestanda till bra priser. Här på Leksakscity finns massvis med elfyrhjulingar att välja bland som barnen kan köra omkring med. Några av våra populäraste märken är fyrhjulingar från varumärken så som Jamara, Injusa, Azeno och Kitten mm.. Dessa varumärken är välkända och tillverkar fyrhjulingar av toppkvalitet. En fyrhjuling kallas också ibland för ATV och dessa drivs av elbatterier och har starka motorer. En del av elfyrhjulingarna har 6 volt batteri medan andra har 12 volt. Det är bara att ladda batteriet och sedan tuta och köra. Fyrhjulingarna finns i flera prisklasser och de alla är så roliga att köra. Några av fyrhjulingarna har växlar medan andra bara är att gasa och bromsa. Välj den som passar ditt barns ålder.

En väldigt fin fyrhjuling och Mini ATV är Jamara Protector som finns i flera färger. Den kan köras från tre år och uppåt, förare på maxvikt 45 kg. Det är en riktigt rejäl och häftig fyrhjuling med bra komfort och körglädje. En annan populär fyrhjuling är Injusa ATV Kawasaki 12 volt som är rekommenderad för barn från två år och kan användas upp till att barnet väger 30 kg. Injusa elfyrhjuling barn Flames Quad 6 volt är rekommenderad från 3 år och uppåt och har fräcka dekaler som ser ut som eldflammor. Vi har även en bensindriven ATV och det är Kitten 50cc. Den är rekommenderad från 8 år och är automatväxlad, vilket är smidigt för barnen.

Med en elfyrhjuling kan barnen köra i terräng så som på skogsstigar, på en äng, på en grusbana med mera. Dessa fyrhjulingar ger en härlig körupplevelse. Kanske har familjen även en stor fyrhjuling, då kan föräldrarna åka på den och barnen ta sin egen. Ut på äventyr och ta med lite fika så blir det en extra mysig tur. Att barnen får köra sitt eget fordon gör att de får känna sig stora och ansvarsfulla. Barnen brukar växa av att få köra runt i sitt alldeles egna fordon. Att redan i tidig ålder lära sig att manövrera ett fordon är ju helt klart toppen inför framtiden då de ska börja köra andra större fordon.

Köp en El fyrhjuling Protector Jamara på Leksakscity

En el fyrhjuling från Jamara är verkligen jättehäftig och superskoj för barnen att köra. När man trycker på startknappen så låter det ett motorljud, som liknar en fyrhjuling som startar, hur fräckt som helst! Fyrhjulingen finns i olika färger, så bara att välja den färg som känns snyggast. Dessa fyrhjulingar har en hög markfrigång, stora däck, LED-Lampor, två växlar framåt och en växel bakåt. De har ett tufft utseende med skydd för lamporna framtill och med en liten lastyta i fronten där man kan binda fast saker som man vill transportera. Med två kraftfulla motorer som driver på varje bakhjul så kan man köra på de flesta underlag. Den första växeln ger en hastighet på ca 3 km/h och den andra växeln en körtid på ca 6 km/h. Det känns faktiskt ganska så fort då man kör i 6 6 km/h, det kanske inte låter så mycket, men det räcker mer än väl till för barnen. Det finns också en FM-Radio så barnen kan lyssna på musik då de kör eller kanske står still och vilar lite. Om man vill kan man också ansluta ett USB-Minne med musik, så man kan lyssna på sina favoritlåtar. Den har även en instrumentpanel som är upplyst, vilket gör att det ser riktigt fräckt ut. Elfyrhjulingen har också stötdämpare baktill för en bättre komfort. Detta är helt enkelt en superfräck barnfyrhjuling som man bara måste ha!

El fyrhjuling ATV barn Ride On EP 12 volt Jamara

Elfyrhjulingen Ride On EP drivs, en supertuff fyrhjuling till barn. Den har ett starkt 12 volts batteri och två motorer som driver var sitt bakhjul. Med en toppfart på 6 km/h, 2 växlar framåt, 1 bakväxel och Led-lampor så får man en rolig fyrhjuling där barnen kommer ha roligt en lång tid framöver. Det finns även en tuta, bra att ha då man kommer susande förbi. Den har också olika ljudfunktioner som förstärker den roliga upplevelsen. Man kan köra i måttlig terräng och på plana underlag som asfalt, gräsmattan med mera. Med gummibeklädda däck får man också bra grepp på asfalten. Fyrhjulingen passar bra till barn från 3 år och uppåt.

Eldriven fyrhjuling Pico 6 volt Jamara

Denna eldrivna fyrhjuling är en perfekt fyrhjulingen till de lite mindre barnen. Den går lite saktare än tex. Jamara Protector och har en toppfart på 4 km/h. Till denna fyrhjuling ingår det också ett uppladdningsbart batteri, så enkelt att köra och sedan bara att ladda batteriet. Batteriet är integrerat inuti fyrhjulingen, så man kopplar bara in laddaren i en asnlutning på fyrhjulingen vid laddning. Den drivs med ett effektivt 6 volts batteri av hög kvalitet. Gasar gör man enkelt med höger fot och bromsar genom att släppa gasen. Det är en helt perfekt fyrhjuling att börja med, som en första eldriven fyrhjuling. När barnet sedan lärt sig hantera denna, så kan man uppgradera sig till en större variant som tex. Jamara Protector.

Elfyrhjuling ATV Kawasaki 12 volt Injusa

En superpopulär fyrhjuling är Injusa elfyrhjuling ATV Kawasaki 12 volt som är rekommenderad för barn från två år och kan användas upp till att barnet väger 30 kg. Fyrhjulingen har den klassiska gröna färgen som Kawasaki har på sina verkliga fyrhjulingar och motorcyklar. Den har en topphastighet på 5 km/h och hjulen är gummibeklädda. Med en gummirand i mitten på däcken så får den bra fäste även på plana underlag som asfalt mm. Man gasar enkelt genom att trycka ner en gaspedal med högerfoten. En elektrisk motorbroms finns och den bromsar då man släper gasen. Med det kraftfulla 12 volts batterier får man en lång körtid och ett roligt äventyr väntar.

Köp en elfyrhjuling till barn på Leksakscity.se. Du får alltid bra support vid frågor och funderingar. Vi lämnar också alltid full garanti om något skulle hända med din elfyrhjuling. Vi har även tillgång till reservdelar om det skulle behövas. Självklart har du även öppet köp. Varmt välkommen med beställning.

Elfyrhjuling och elmotorcykel till barn och eltraktor, el fyrhjuling, elmotorcykel och elbil för barn

Elfyrhjuling, elmotorcykel, eltraktor till barn elbil till barns utomhuslek. På Leksakscity.se kan du köpa roliga elfordon som barnen själva kan köra på våren och sommaren. Vi erbjuder ett brett sortiment av elfordon för barn. Här finns både eltraktorer, elmotorcyklar, elfyrhjulingar och elbilar. Dessa fordon drivs av starka uppladdningsbara batterier. Barnen kan styra, köra och manövrera sitt elfordon. Superroligt och lärorikt för barnen. Med dessa elfordon kan barnen få en varierad och rolig utomhuslek. Barnen kan köra på en gräsplätt, en grusplan, en skogsstig, på garageuppfarten med mera. Superkul!

Elfyrhjuling Runty till barn från Jamara

Köp en billig och rolig elfyrhjuling till barnen. runty elfyrhjuling är anpassad till mindre barn och är en elfyrhjuling i mindre storlek.

El fyrhjuling Jamara Protector och Kawasaki Injusa till barnen

Köp en el fyrhjuling Jamara Protector med stark motor, LED-Lampor och med två växlar från märket Jamara. Vill man ha en fyrhjuling av märket Kawasaki så finns det en fyrhjuling från Injusa. En typ av fordon som är superkul att köra är såklart elfyrhjulingar. De finns i många modeller och utföranden. En fyrhjuling kan ta sig fram i terräng eftersom de har däck med grovt däckmönster och de är rejäla att köra. Nu kan barnen köra på grusgångar, uppför små backar, på skogsstigar med mera. Det är så roligt för barnen att själva kunna styra och ta sig fram i sitt egna fordon. Välj mellan elfyrhjulingar i olika prisklasser, olika design och med olika coola funktioner.

Eltraktor Jamara Power Drag och Peg Perago John Deere - Just nu har vi inga eltraktorer i sortimentet

En eltraktor är ett elfordon för barnen som gillar traktorer. Vi erbjuder ett brett sortiment av eltraktorer för barn. Det är en speciell känsla att köra omkring i en häftig eltraktor och dra en släpkärra med grus efter sig. Vi har också traktorer med en frontlastare och skopa så barnen kan lasta sand och grus. Dessa är perfekta att använda utomhus på sommarhalvåret då barnen kan köra omkring, lasta saker som de hittar utomhus så som sand, stenar, grus, gräs med mera. Detta kan de sedan köra iväg med och flytta på. Det blir en rolig lek som verkligen är kreativ och varierad. Endast fantasin sätter gränser. Barnen kan leka att de ska åka och utfodra sina djur. De kan leka att de lastar hö med frontlastaren så att korna kan äta och bli mätta och glada. Barnen får styra, köra och hantera sin egna eltraktor på olika sätt, vilket är superbra övning för barnen.

Eltraktor John Deere Peg Perago och Jamara till barn är en häftig eldriven traktor

Eltraktor John Deere från Peg Perago och Jamara är roliga eltraktorer till barn. Se vårt stora utbud av eltraktorer till bra priser. Att få köra sin alldeles egna eltraktor är ju såå roligt för barnen. Dessa traktorer är kvalitativa, har en robust konstruktion och ger en rolig körupplevelse. Vi erbjuder traktorer från Peg Perago, Jamara och Injusa som är välkända varumärken.

Våra mest sålda och de allra mest populära eltraktorerna är John Deere Ground Force, John Deere Ground Loader från Peg Perago och Power Drag SPR 9800 från Jamara. De drivs av ett kraftfullt batteri på 12 volt, vilket gör att de är extra rejäla och starka under körningen. Dessa traktorer finns i färgerna i blandade färger som grön, gul, svart och röd. Vi har alla eltraktorer på eget lager för snabb leverans. Dessutom lämnar vi alltid full garanti och 365 dagars öppet köp. Vi har även tillgång till alla reservdelar om det skulle behövas. Så du kan känna att det är tryggt och säkert att köpa din eltraktor hos oss.

Eltraktor John Deere Ground Force Peg Perago 12 volt

En eltraktor av märket John Deere från Peg Perago är verkligen en superfin eltraktor till barnen. Eltraktorn har en FM-Radio, så barnen kan lyssna på musik då de kör. Traktorn har även två växlar framåt, en för lägre fart och en för högre fart. Första växeln ger en topphastighet på 3,5 km/h och andra växeln 7 km/h. Det går självklart också att backa med traktorn. Sitsen och armstöden kan också regleras, beroende på hur stort barnet är. Barnet gasar enkelt med höger fot och traktorn bromsar då man släpper på gasen.

Med eltraktorn medföljer också en släpkärrra, kul för barnen att lasta olika saker med. Traktorn drivs på ett starkt och effektivt 12 volts batteri, batteriet finns även att köpa som tillbehör. Ett batteri kan vara på laddning, medans det andra används i traktorn. På det viset kan man förlänga körtiden och bara byta batteri då det som används tar slut. Det medföljer också en batteriladdare för att enkelt ladda batterier. Det sitter två starka motorer som driver på båda bakhjulen, vilket ger bra drag och kraft till traktorn. Köp en John Deere Ground Force redan idag på Leksakscity.se för snabb leverans.

Eltraktor John Deere Ground Loader Peg Perago 12 volt

En eldriven traktor med frontlastare och skopa som heter John Deere Ground Loader, är en jättehäftig eltraktor till barn. Här kan barnen leka att de lastar stenar, grus, jord, kvistar eller något annat roligt. Skopan kan enkelt regleras upp och ner och tömmas med en spak. Denna traktor har även en FM-radio, justerbart säte, regelerbart armstöd och kraftiga däck för körning på de flesta underlag. Det finns två växlar, en lägre växel och en högre växel. Den lägre växeln är perfekt för lite mindre barn och den högre växeln för större barn. Det finns en spärr som tas bort, för att kunna använda den högre växeln. I läg hastighet går den i 3,5 km/h och i den högre hastigheten 7 km/h.

Man gasar enkelt med högerfoten och släpper man gasen så bromsar traktorn. Eltraktorn ger också ifrån sig olika motorljud, som gör leken ännu mer levande och realistisk. Man så klart även köra bakåt med traktorn, bra om man vill backa intill något osv. Med två starka motorer som driver båda bakhjulen så får traktorn bra dragkraft och tar sig fram riktigt bra. En helt perfekt leksak för barn som gillar traktorer. Köp till ett extra batteri, så blir körtiden ännu längre. Beställ enkelt redan idag, så skickar vi samma dag eller dagen efter din beställning.

Eltraktor Jamara Power Drag SPR 9800 12 volt

Eltraktorerna Power Drag SPR 9800 har framljus och en knapp som ger ifrån sig olika ljudfunktioner som motorljud mm. för en extra realistisk körning. Traktorerna rekommenderas för barn från tre år och uppåt. Traktorn passar till barn med en maxvikt på 35 kg. Denna traktor har två växlar framåt och en bakåt. Växlar gör barnen enkelt med en spak. Beställ en släpvagn som tillbehör så blir körningen extra rolig. Då kan barnen lasta grus, stenar med mera på släpet, köra omkring och flytta på detta, superkul! Det medföljer även ett uppladdningsbart batteri på 12 volt och en batteriladdare. Batteri finns även att köpa till som tillbehör, om man vill ha två batterier. Medans ett batteri används kan det andra batterier vara på laddning.

Sätet går att justera, beroende på hur långt barnet är. Traktorn drivs med två stycken kraftfulla drivmotorer, en till varje bakhjul. Detta ger traktorn bra drivkraft och den tar sig fram riktigt bra på de flesta underlag. Eltraktorn har också två växlar framåt, en lågväxel och en högväxel. Den lägsta växeln är bra att börja med för de mindre barne. När de sedan tränat upp sig så kan man enkelt ta bort en spärr, som gör att den högre växeln kan användas. Barnen kan också backa med traktorn, genom att föra en spak bakåt. Det sitter även två lampor framtill som ger lite ljus dår man kör. En superrolig eltraktor helt enkelt, som garanterat kommer uppskattas av barnen.

Eltraktor Jamara Strong Bull 6 volt

Eltraktorn som heter Jamara Stong Bull är en jättefin eldriven traktor till barn som tycker om traktorer. Den har en härlig röd färg, kraftiga hjul med gummibeklädnad för bra grepp på plana ytor. Här kan barnen leka bonde och köra omkring hemma runt huset. Det ingår också ett uppladdningsbart batteri och batteriladdare. Med en toppfart på 5 km/h blir det en fartfylld upplevelse och traktorn passar till barn från 3 år och uppåt. Eltraktorn har ingen växel, så det är enkelt att köra den. Bara att gasa och styra. Bromsa gör man enkelt genom att släppa på gasen. Det sitter också en tuta på ratten, tut tut nu kommer jag :). Detta är en perfekt första eldriven traktor för de lite mindre barnen. Det finns även ett fint släp till traktorn, om barnen vill lasta olika saker. Du har alltid full garanti och returrätt som vanligt om du ångrar ditt köp.

Övriga eltraktorer

Vi har även ett flertal traktorer med 6 och 12 volts batteri. Eltraktor Farmtrack Injusa har både släp och skopa. Barnen kan köra, lasta, flytta på saker med mera med denna roliga traktor. Från Jamara har vi eltraktor med frontlastare och skopa som gör det hela extra realistiskt. Med en eltraktor kan barnen köra sitt egna fordon och att manövrera fordonet själv gör att barnen blir riktigt stolta. Det är ju så kul att få köra omkring med en egen traktor. Barnen kan leka bonde om de vill och leka att de utför bondens alla uppgifter på gården. Barnen kan köra i trädgården, på en gräsplätt, en grusplan med mera. Leken kommer säkerligen pågå i timmar :-) Sortimentet ändras lite då och då, så håll alltid utkik efter nyheter.


Vi hoppas du köper din eltraktor hos oss. Vi ger dig alltid full support under och efter ditt köp. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor, så hjälper vi dig på bästa sätt. Vad väntar du på :) Klicka hem er fina eltraktor redan idag!

Elmotorcykel Kawasaki, BMW och Aprilia från Injusa och Jamara  - Just nu har vi inga elmotorcyklar i sortimentet

Elmotorcyklar är riktigt roliga för barne att köra med på våren och sommaren. En av barnens favoriter är så klart också elmotorcyklar! Vem vill inte ha en egen leksaksmotorcykel då man är från 3 år :-) och uppåt. Här finns både trehjulingar och tvåhjulingar med stödhjul som kan monteras bort. På så sätt finns det motorcyklar för barn i olika åldrar. Det är toppen att börja med en trehjuling för att sedan köra en tvåhjuling. Med dessa elfordon kommer barnen säkerligen att känna sig så coola när de glider fram. Det är riktigt häftiga fordon som är roliga att köra. Barnen kan även öva upp sin balans med dessa fordon. Här finns både vespa, cross, motorcykel med mera. Nu kan barnen leka att de ska ut på vägarna och glida med stil. Perfekt att köra med hemma på tomten med mera. Några av favoriterna är Cross Elmotorcykeln Kawasaki och sportmotorcykeln Kawasaki Ninja. BMW motorcykel i form av en Polismotorcykel eller sportmotorcykel, är också två väldigt omtyckta motorcyklar. Sedan finns det eldrivna vespor i olika färger, väldigt fina och roliga att köra med.

Elbil Ferrari, Polisbil Lamborghini och andra bilmärken för barn - Just nu har vi inga elbilar i sortimentet

Elbilar är fantastiska  En leksaksbil som är elstyrd och som barnen själva kör är riktigt populära. Barnen kan själva ta sig fram och köra hemma på villatomten, grusvägen, gräsmattan eller garageuppfarten. Barnen lär sig att kontrollera olika reglage och det gör att barnen får bra träning av sin motorik. Vissa leksaksfordon drivs på 6 volt, en del elbilar har 12 volts batteri och en del eldrivna leksaksbilar har hela 24 volt som batteri. Ett mindre batteri ger mindre kraft i motorn och det gör att elbilen går långsammare. En leksakselbil med en motor på 24 volt gör att leksaksbilen kan köras snabbare. Vi erbjuder elfordon av märkena Ferrari, Audi, Lamborghinin och andra kända bilmärken. Vi har supermånga olika bilar av olika bilmärken så att barnen kan hitta sin favorit. De har roliga funktioner och är verklighetstrogna.

Batterier till elfordon

Självklart finns det extrabatterier att köpa som tillbehör. Perfekt om du vill ha två batteri där hemma. På så sätt kan ett av dem laddas medan barnen kör sitt elfordon. Sedan när batteriet är slut är det bara att byta till den nyuppladdade batteriet. Superbra för att förlänga körtiden så att barnen kan leka extra länge med sitt elfordon så som elbil, elfyrhjuling, eltraktor eller elmotorcykel. Här finns både 6 Volts batteri och 12 Volts batteri från varumärkena Injusa och Jamara.

Kvalitetssäkrade hjälmar för barn från Nordic Hoj - Just nu har vi inga hjälmar från Nordic Hoj i sortimentet

Säkerheten är såklart superviktigt så glöm inte köpa en hjälm till barnet. Dessa barnhjälmar används med fördel både vid cykling på vanlig trampcykel, balanscykel, sparkcykel och även när barnen kör elfordon för barn som elbil, elfyrhjuling, elmotorcykel och eltraktor. Hjälmarna är säkerhetstestade och godkända. Storleken på hjälmen är justerbar så att den kan passa barnet under en längre period. Hjälmarna passar barn som är mellan cirka 2-7 år.

Hjälmar från svenska Nordic Hoj när barnen cyklar eller kör elfordon

Det är alltid viktigt att bära hjälm när man cyklar eller åker elfordon som elbil, eltraktor, elfyrhjuling, elmotorcykel eller liknande. Här finns finfina barnhjälmar med olika mönster som Babblarna, eldflammor eller Bamse. Hjälmarna passar för barn mellan cirka två till sju år med huvudomkrets mellan 50-56 cm. Cykelhjälmarna från Nordic Hoj är såklart testade och godkända. Det finns en ratt där man kan justera storleken på hjälmen så att den sitter bra. Nordic Hoj är ett svenskt företag som är kända för sina kvalitativa hjälmar. Innan hade vi hjälmar från Noric Hoj, men vi har valt att satsa på andra produkter istället.

Elmotorcykel till barn BMW, Polismotorcykel och Kawasaki

Wow, kolla in dessa fräcka elmotorcyklar för barn! En elmotorcykel och barn motorcykel el BMW, Polismotorcykel eller Kawasaki kan du köpa på Leksakscity.se. Elmotorcyklar av hög kvalitet och med roliga funktioner. De trivs på el och har batteri på 6 volt eller 12 volt. Motorcyklarna med batteri på 12 volt är extra starka och rejäla att köra med. Här finns elmotorcyklar från Injusa, Jamara, Azeno med flera. Vi erbjuder även superfina eldrivna vespor för barn. Eldriven vespa från Jamara på 12 volt finns i rosa, vitt, blått, rött och andra färger. De har en superfin retroinspirerad design och är verkligen roliga att köra med. Flera av motorcyklarna har även stödhjul. Då kan barnen börja med att köra med stödhjul och sedan när de kommit in i körningen så kan stödhjulen tas bort. Vi har även trehjulingar som kan vara en bra start för de yngre barnen.

En superhäftig elmotorcykel är Polis Motorcykel BMW R1200 RT Jamara med 12 volts motor. Vem vill inte köra omkring i sin alldeles egna polismotorcykel?! :-) Den är rekommenderad för barn från 3 år. Den har motorljud och musikfunktion som kan sättas på och av. Denna motorcykel har lampor med varningsljus som kan blinka, siren och sidoväska. Med denna motorcykel kan barnen leka att de ska jaga tjuvar. Superfräckt polisfordon för barnen! Elmotorcykel som heter Kawasaki Ninja ZX10 Injusa med 12 volts motor är en riktig klassiker bland motorcyklar. Det är en supersportmotorcykel i en grön, svart och tuff design. Den har LED-Lampor, MP3-Spelare, batteriindikator, stödhjul och andra praktiska och roliga finesser. Med en toppfart på 6 km/h i timmen blir det en fartfylld lek för barnen, där de kan åka runt på sin fina elmotorcykel.

Köp en elmotorcykel redan idag på Leksakscity.se. Du får 365 dagars öppet köp och självklart garanti om något problem skulle uppstå med din motorcykel. Du är också alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar. Välkommen!

Elmotorcykel Motocross Kawasaki för barn

Elmotorcykeln finns med både 6 volts motor och med 12 volts motor. En riktigt häftig elmotorcykel från märket Injusa, med snygga dekaler och i den gröna klassiska färgen. Motorcyklarna liknar verkligen originalen av crossar från Kawasaki. 6 volt modellen har en topphastighet på 6 km/h och man gasar med höger hand på högerhandtag. Med stödhjulen kan även de mindre barnen börja köra med motocrossen. Motocrossen med 12 volts batteri har en starkare motor med lite mer kraft. Den är även något längre och har också stödhjul. Det är alltid bra att börja med stödhjulen innan man tränat upp sina körkunskaper.

Elmotorcykel Kawasaki Ninja Injusa sportmotorcykel till barn

En elmotorcykel av märket Kawasaki Ninja är en superläcker sportmotorcykel till barnens sommarlek. Här kan man glida runt och njuta av sin grymma motorcykel. Motorcykeln har också ett motorljud, LED-Lampor och man kan koppla in en MP3-Spelare. Med MP3-Spelaren inkopplad kan man lyssna på sin favoritmusik när man kör runt :). Elmotorcyklen har en automatisk broms, bara att släppa gasen så bromsas motorcykeln. Med stödhjulen kan även de mindre barnen köra motorcykeln och de är enkla att ta bort när de tränat upp sina färdigheter. Detta är helt enkelt en helt fantastiskt fin barnmotorcykel till utomhuslekan på våren och sommaren. Toppfart på 6 km/h, helt lagom fart för barnen.

Eldriven motorcykel Aprilia Injusa

Aprilia sportmotorcykel är en vit och svart motorcykel till barn. Man kan koppla in en mp3-spelare om man vill lyssna på musik. Den har också stödhjul för de som är nybörjare. Fräcka ledlampor fram och bak. Med en topphastighet på 6 km/h så får barnen en rolig upplevelse. Det är en perfekt fart för att det inte ska kännas för fort. Det är också den farten som är godkänd för denna typ av leksak. Man gasar enkelt med höger hand och bromsar genom att släppa på gasen.

Elmotorcykel Polismotorcykel från Jamara och Azeno

Oj oj, kolla in de fräcka polismotorcyklarna vi har i vårt sortiment. De har mängder med fräcka funktioner som ljudfunktioner med sirenljud, lampor som lyser och blinkar. En polismotorcykel heter BMW R1200 RT och är från Jamara. Det är en väldigt prisvärd barnmotorcykel, där man får mycket för pengarna. Den har musikfunktioner om amn vill lyssna på musik. Den har också stödhjul så även mindre barn, där balansen inte är uppövad, kan köra motorcykeln. Den har tre hastigheter, bra att kunna välja om man vill köra sakta, medelfort eller snabbare. Man gasar med en fotpedal med höger fot. Det upplevs ibland enklare att gasa med foten än med handen, så det är en bra funktion. Det sitter även väskor på sidorna, där barnen kan förvara något roligt. Polismotorcykeln från Azeno har liknande funktioner och är också en superfin motorcykel.

Elmotorcykel BMW Jamara

En BMW elmotorcykel från Jamara är hur fräcka som helst. De finns i två olika modeller BMW S1000RR och BMW S1000XR. Motorcyklarna drivs med 6 volts batteri och med 12 volts batteri. De finns i färgerna röd, vit och blå, så bara att välja den färgen du önskar. Som med andra elmotorcyklar så medföljer det uppladdningsbara batterier och batteriladdare. Dessa motorcyklar har två stycken hastigheter framåt, lågfart eller högre fart. På S1000RR så bromsar man genom att släppa på gashandtaget och på S1000XR så bromsar man med en fotpedal. Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer det bli en underbar upplevelse för barnen. Vem hade inte velat ha en egen motorcykel då man var barn :)

Eldriven vespa för barn

El-Vespa är en otroligt fint leksaksfordon till barnen. Dessa fina vespor finns i flertalet färger och drivs på ett starkt 12 volts batteri. De har två växlar, första växeln går de i 2 km/h och med den högre växeln har den en topphastighet på 5 km/h. De har fina funktioner som Led-lampor, USB-port för att spela musik, konstlädersäte och så ingår det även stödhjul. Med stödhjul kan man sakta men säkert öva upp sina körkunskaper. Det låter också ett motorljud då man startar, hur skoj som helst!

Elbil för barn

Vi erbjuder ett brett sortiment av elbilar för barn. Elbilarna är batteridrivna och drivs av kraftfulla batterier. Många av dem kan även styras med fjärrkontroll om så önskas. Bilarna är tillverkade av kvalitativa Jamara, Rastar, Injusa, Azeno och andra välkända varumärken inom elbilar för barn. Bilarna har verklighetstrogna funktioner och många av dem har lyse, ljudfunktioner med motorljud, flera hastighetslägen med mera. Bilarna finns dessutom i många välkända bilmärken så som Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Fiat, Lamborghini, Land Rover, Mercedes och många andra märken. Bilarna liknar verkligen originalbilarna från dessa bilmärken, vilket gör körupplevelsen så härlig och rolig. Barnen kommer verkligen känna sig stolta när de glider fram i sin alldeles egna elbil. Välj en bil från barnens favoritbilmärke, med deras favoritfärg och en bil som passar för just era önskemål. Här finns nämligen både sportbilar, Jeepar, terrängbilar, toppmoderna bilar, bilar med nostalgisk retrodesign med mera. Allt för att du ska finna just din favorit. Klicka in på respektive bilmärke för att läsa mer om alla häftiga bilar med roliga funktioner.

Elfyrhjuling, ATV och eldriven fyrhjuling till barn

Köp en el fyrhjuling och eldriven fyrhjuling till barn från märken som Kawasaki, Injusa och Jamara. Häftiga elfyrhjulingar med hög prestanda till bra priser. Här på Leksakscity finns massvis med elfyrhjulingar att välja bland som barnen kan köra omkring med. Några av våra populäraste märken är fyrhjulingar från varumärken så som Jamara, Injusa, Azeno och Kitten mm.. Dessa varumärken är välkända och tillverkar fyrhjulingar av toppkvalitet. En fyrhjuling kallas också ibland för ATV och dessa drivs av elbatterier och har starka motorer. En del av elfyrhjulingarna har 6 volt batteri medan andra har 12 volt. Det är bara att ladda batteriet och sedan tuta och köra. Fyrhjulingarna finns i flera prisklasser och de alla är så roliga att köra. Några av fyrhjulingarna har växlar medan andra bara är att gasa och bromsa. Välj den som passar ditt barns ålder.

En väldigt fin fyrhjuling och Mini ATV är Jamara Protector som finns i flera färger. Den kan köras från tre år och uppåt, förare på maxvikt 45 kg. Det är en riktigt rejäl och häftig fyrhjuling med bra komfort och körglädje. En annan populär fyrhjuling är Injusa ATV Kawasaki 12 volt som är rekommenderad för barn från två år och kan användas upp till att barnet väger 30 kg. Injusa elfyrhjuling barn Flames Quad 6 volt är rekommenderad från 3 år och uppåt och har fräcka dekaler som ser ut som eldflammor. Vi har även en bensindriven ATV och det är Kitten 50cc. Den är rekommenderad från 8 år och är automatväxlad, vilket är smidigt för barnen.

Med en elfyrhjuling kan barnen köra i terräng så som på skogsstigar, på en äng, på en grusbana med mera. Dessa fyrhjulingar ger en härlig körupplevelse. Kanske har familjen även en stor fyrhjuling, då kan föräldrarna åka på den och barnen ta sin egen. Ut på äventyr och ta med lite fika så blir det en extra mysig tur. Att barnen får köra sitt eget fordon gör att de får känna sig stora och ansvarsfulla. Barnen brukar växa av att få köra runt i sitt alldeles egna fordon. Att redan i tidig ålder lära sig att manövrera ett fordon är ju helt klart toppen inför framtiden då de ska börja köra andra större fordon.

Köp en El fyrhjuling Protector Jamara på Leksakscity

En el fyrhjuling från Jamara är verkligen jättehäftig och superskoj för barnen att köra. När man trycker på startknappen så låter det ett motorljud, som liknar en fyrhjuling som startar, hur fräckt som helst! Fyrhjulingen finns i olika färger, så bara att välja den färg som känns snyggast. Dessa fyrhjulingar har en hög markfrigång, stora däck, LED-Lampor, två växlar framåt och en växel bakåt. De har ett tufft utseende med skydd för lamporna framtill och med en liten lastyta i fronten där man kan binda fast saker som man vill transportera. Med två kraftfulla motorer som driver på varje bakhjul så kan man köra på de flesta underlag. Den första växeln ger en hastighet på ca 3 km/h och den andra växeln en körtid på ca 6 km/h. Det känns faktiskt ganska så fort då man kör i 6 6 km/h, det kanske inte låter så mycket, men det räcker mer än väl till för barnen. Det finns också en FM-Radio så barnen kan lyssna på musik då de kör eller kanske står still och vilar lite. Om man vill kan man också ansluta ett USB-Minne med musik, så man kan lyssna på sina favoritlåtar. Den har även en instrumentpanel som är upplyst, vilket gör att det ser riktigt fräckt ut. Elfyrhjulingen har också stötdämpare baktill för en bättre komfort. Detta är helt enkelt en superfräck barnfyrhjuling som man bara måste ha!

El fyrhjuling ATV barn Ride On EP 12 volt Jamara

Elfyrhjulingen Ride On EP drivs, en supertuff fyrhjuling till barn. Den har ett starkt 12 volts batteri och två motorer som driver var sitt bakhjul. Med en toppfart på 6 km/h, 2 växlar framåt, 1 bakväxel och Led-lampor så får man en rolig fyrhjuling där barnen kommer ha roligt en lång tid framöver. Det finns även en tuta, bra att ha då man kommer susande förbi. Den har också olika ljudfunktioner som förstärker den roliga upplevelsen. Man kan köra i måttlig terräng och på plana underlag som asfalt, gräsmattan med mera. Med gummibeklädda däck får man också bra grepp på asfalten. Fyrhjulingen passar bra till barn från 3 år och uppåt.

Eldriven fyrhjuling Pico 6 volt Jamara

Denna eldrivna fyrhjuling är en perfekt fyrhjulingen till de lite mindre barnen. Den går lite saktare än tex. Jamara Protector och har en toppfart på 4 km/h. Till denna fyrhjuling ingår det också ett uppladdningsbart batteri, så enkelt att köra och sedan bara att ladda batteriet. Batteriet är integrerat inuti fyrhjulingen, så man kopplar bara in laddaren i en asnlutning på fyrhjulingen vid laddning. Den drivs med ett effektivt 6 volts batteri av hög kvalitet. Gasar gör man enkelt med höger fot och bromsar genom att släppa gasen. Det är en helt perfekt fyrhjuling att börja med, som en första eldriven fyrhjuling. När barnet sedan lärt sig hantera denna, så kan man uppgradera sig till en större variant som tex. Jamara Protector.

Elfyrhjuling ATV Kawasaki 12 volt Injusa

En superpopulär fyrhjuling är Injusa elfyrhjuling ATV Kawasaki 12 volt som är rekommenderad för barn från två år och kan användas upp till att barnet väger 30 kg. Fyrhjulingen har den klassiska gröna färgen som Kawasaki har på sina verkliga fyrhjulingar och motorcyklar. Den har en topphastighet på 5 km/h och hjulen är gummibeklädda. Med en gummirand i mitten på däcken så får den bra fäste även på plana underlag som asfalt mm. Man gasar enkelt genom att trycka ner en gaspedal med högerfoten. En elektrisk motorbroms finns och den bromsar då man släper gasen. Med det kraftfulla 12 volts batterier får man en lång körtid och ett roligt äventyr väntar.

Köp en elfyrhjuling till barn på Leksakscity.se. Du får alltid bra support vid frågor och funderingar. Vi lämnar också alltid full garanti om något skulle hända med din elfyrhjuling. Vi har även tillgång till reservdelar om det skulle behövas. Självklart har du även öppet köp. Varmt välkommen med beställning.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

125 kr - 500 kr

Rek. ålder

3 år - 5 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 15 av 15 artiklar