• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Sommarleksaker

Sommarleksaker, badleksaker och vattenleksaker till barn

Leksaker till barnens sommarlek köper du alltid billigt och snabbt på Leksakscity.se. Simringar, badringar, hoppdjur, vattenleksaker, vattenpistoler, badbollar, sportleksaker och mycket mer. Köp billiga och fina sommarleksaker hos oss, vi har de mest populära leksakerna för sommaren.

Badring, simring och flytleksak i form av en cirkel och baddjur

Uppblåsbara simringar, badringar, badkuddar, badleksaker finns i härliga färger och former. Den klassiska badringen finns i en vanlig rundform, men även som djur. djuren är tex. anka, flamingo, enhörning, haj, krokodil och andra roliga baddjur. En flytorm, flytpinne är ett skumgummi rör, som gör att man kan hålla sig flytande på ett enkelt sätt. En bra sak om man både som barn eller vuxen bara vill flyta runt och koppla av lite eller som ett hjälpmedel då barnen övar på att simma. Vi har även badriingar från kända Paw patrol och andra märken som Bestway och Intex.

Vattenleksaker som vattensprutare och vattenpistoler

Vattenleksaker som vattenspridare, vattensprinkler där barnen kan springa och hoppa igenom sprutande vatten. Barnen tycker så klart det är superskoj att springa snabbt genom dessa vattensprinkler och försöka att inte att bli blöta. Men det gör ju inget om man blir blöt, det är ju alltid kul svalka sig i värmen. Vattenspridarna finns i olika djur former som en sköldpadda, val, bläckfisk och andra söta djur.

Vattenpistoler och vattengevär för en aktiv lek tillsammans med sina kompisar. Att springa runt och skjuta vatten på varandra är ju superskoj, ladda vattenpistolen och se vem som blir träffad först eller mest. Vattengevär från kända Nerf och andra märken hittar du i vårt sortiment.

Vattensprutare är som ett rör, där man drar en del bakåt och suger på det viset upp vatten i röret. Sedan trycker man man delen framåt och vattensprutaren sprutar ut vattnet. Här är det enkelt att om och om igen ladda sin vattensprutare och leka roliga vattenlekar.

Vattenballonger är ju alltid lika roligt, att fylla dem med vatten och sedan kasta på varandra eller försöka pricka ett mål. Vi erbjuder en enklare av typ av vattenballonger som gör att man slipper att knyta dem, de återsluts automatiskt efter man fyllt dem med vatten. Det finns även tillbehör till vattenballongerna som en vattenpåfyllare och en plastboll där man lägger en vattenballong. Plastbollen har sedan en timer, man kastar den mellan sig och när timern går ut spricker vattenballongen, vem kommer bli blöt :) ?.

Vattenleksak som en snurrande bläckfisk, lysande haj och roliga fiskar från Zuro Alive kan du också köpa här. Perfekta vattenleksaker då barnen badar i sjön, havet eller varför inte i badkaret eller om man har en pool hemma.

Det finns också olika typer av badbollar och vattenbollar. Klassiska badbolalr som man enkelt fyller med luft och sedan slår, kastar fram och tillbaka mellan varandra.

Vill man simma och upptäcka världen under ytan, så har vi även snorkelset. Snorkelset kan med fördel användas med tex. en flytlkeksak som Sunny Surf badmadrass, då kan barnen ligga på den och titta ned mot botten i havet, sjön.

Badpooler och barnpool finns också. Härligt att ta ett bad hemma i trädgården en varm sommar dag. Barnpooler finns i flera olika utföranden och den vanliga med uppblåsbara ringar är den mest omtyckta och vanligaste.

Hoppdjur och hoppbollar att studsa runt på

Hoppdjur är ju alltid lika roligt för barnen. Här kan de hoppa omkring med sitt favoritdjur. Hopphäst, hoppko är två vanliga hoppdjur. Men det finns även en häftig drake att hoppa med och häftiga enhörningar. Det finns även en Fendt Traktor som hoppleksak, perfekt för de lantbruksintresserade barnen.

Hoppstylta, Foam Pogo är så klart också en riktigt rolig sommarleksak. Här kan man hoppa fritt eller kanske måla upp en bana med gatukritor och hoppa banan runt.

Hopprep är ju alltid lika roligt för barnen. Här får de verkligen röra på sig och få upp pulsen. Hopprep finns i nylonrep och med blinkande lampor och ljus, som gör det extra häftigt i mörkret.

Hoppbollar, stora mjuka fräcka bollar där barnen sitter på hoppbollen och studsar sig framåt på roliga äventyr :). Hoppbollar är lika kul att leka med ute på våren coh sommaren eller inomhus året runt.

Sandleksaker, sandhink och sandlekset till stranden

Att leka med hinkset, strandset, sandhinkar och sandhjul på stranden är ju superskoj. Här kan barnen klabba med vatten och sand och skapa roliga saker. Kanske kan de bygga ett sandslott med vallgrav som fylls med vatten. Eller så kanske de skapar olika djur i sanden. Att leka med sandformer av glassar, kakor och andra former är ju också riktigt roligt.

Hos Leksakscity hittar du många olika sandleksaker till leken på stranden eller i sandlådan. Leksaksspadar finns också, så barnen kan gräva hål i sanden som sedan fylls med vatten. En dag på stranden är en av sommarens höjdpunkter och med dessa sandleksaker blir leken ännu roligare.

Såpbubbel leksak, såpbubbelmaskin och klassiska såpbubblor på Leksakscity

Att leka med såpbubblor är ju alltid lika roligt. Här kan barnen skapa bubblorna själva genom att blåsa genom en såpbubbel pinne eller se bubblor komma från en såpbubbelmaskin. Sedan kan barnen jaga bubblorna och se vem som sräcker flest bubblor. Eller så kan man blåsa bubblor och se vem som får en bubbla att stiga högst mot skyn.

Det finns även såpbubbelpistoler som skjuter, sprutar ut häftiga såpbubblor. Med ett såpbubbelsvärd och såpbubbelpinne kan barnen få fram riktigt stora bubblor genom att dra såpbubbelsvärdet i luften fram och tillbaka. Såpbubblor finns även i märken som Paw Patrol och Baby Shark, härliga bubbelflaskor med härliga tryck. Vi har även såpbubbel refill så barnen kan leka länge med sina bubbelleksaker.

Leksaksbollar, sparkbollar och kastbollar till barnens utelek 

Att kasta boll är så klart en favorit. Se vem som kan kasta längst, eller se vem som prickar målet flest gånger. Med bollar kan barnen leka på många olika sätt. Vissa bollar är av mjukt skumgummi, en del är uppblåsbara och mjuka plastbollar. Det finns även häftiga studsbollar som kan studs jättehögt, vem kan få studsbollen att studsa högst :) !. Det finns även bollar i märken som Greta Gris, Paw Patrol och Baby Shark. 

Sportleksaker till barnens utomhus lek på våren och sommaren 

Här får barnen röra på sig, fånga en boll med Catchball set, spela tennis, spela basket eller kasta en frisbee. Det finns många roliga sportleksaker där barnen aktiverar sig och verkligen får röra på sig, vilket både är kul och nyttigt.

Skjuta med en pilbåge är ju superskoj. Vår pilbåge har sugproppar på pilarna och här gäller det så klart att träffa mitten på tavlan, bulls eye.

Catch boll set, bollfångare set finns som en rund platta och en boll med kardborreband och även som små racket. Här gäller det att kasta en kardborreboll fram och tillbaka och varje försöka fånga bollen och få den fastna på hållaren.

Med den roliga bollfångaren skjuter man iväg en boll och den andra personen ska försöka fånga den i nätbehållaren.

Strandtennisset och badminstonset är även de skojiga sportleksaker för leken på stranden eller hemma i trädgården. Seten finns i lite hårdare material som trä eller racket med nät.

Att spela basket är ju sååå skoj, vi har lite olika basketlekset där man ska pricka bollen i nätkorgen. Vem kommer få i bollen flest gånger :).

Vill man åka skateboard, så har vi även det i sortimentet. Perfekta skateboard för nybörjare att öva på. Skateboards i både hårdplast och i trä.

Kasta frisbee mellan varandra är också en rolig aktivitet, på stranden har man stora ytor att kasta på och se den sväva längre sträckor. Frisbee finns i härliga färger för en roligare och aktiv lek.

Insektsletar leksaker, Walkie Talkies, håvar och andra leksaker för sommaren 

Det finns så mycket roligt barnen kan hitta på utomhus på sommaren. De kan ge sig ut på insektsjakt och leta upp roliga insekter att inspektera. Leksakscity har insektsburkar, insektskit och förstoringsglas för en lyckad insektslek. 

Att flyga med en drake en blåsig dag är alltid lika spännande, se hur draken fångar upp vinden och flyger högt upp i skyn. Barnen kan även springa runt med draken och dra den med sig på roliag äventyr. Ta er till stranden en varm sommardag och fånga de stora vindarna och låt draken flyga så högt det bara går.

Glidflygplan kastas med eller mot vinden och barnen kan se hur planet flyger lätt med vinden. Glidflygplan är väldigt lätta och kan färdas långt med vinden. Här kan även barnen förska få planet att göra olika akrobatiska rörelser, looper med mera.

Vill barnen rita olika former, djur eller kanske en hopphage så har vi även färgglada gatukritor i olika storlekar.

Med en fiskhåv och insektshov kan man försiktigt fånga olika djur och insketer. Fånga lite fiskar eller fjärilar för att sedan titta och studera dem närmare. Men sedan självklart släppa dem fria igen :).

Flygande vingar, flygande tefat är en superpopulär sommarleksak. Där man fäster olika snurror, tefatt på en handtag. Sedan drar man upp snurran och släpper den, då flyger vingarna upp i luften. Vem kan få dem att lyfta högst?

Vi har även jojo, fallskärmshoppargubbe, Mega Ballonger och andra roliga sommarleksaker i vårt sortiment. Hoppas du hittar något roligt till barnens aktiviteter utomhus på våren och sommaren.

Sommarleksaker, badleksaker och vattenleksaker till barn

Leksaker till barnens sommarlek köper du alltid billigt och snabbt på Leksakscity.se. Simringar, badringar, hoppdjur, vattenleksaker, vattenpistoler, badbollar, sportleksaker och mycket mer. Köp billiga och fina sommarleksaker hos oss, vi har de mest populära leksakerna för sommaren.

Badring, simring och flytleksak i form av en cirkel och baddjur

Uppblåsbara simringar, badringar, badkuddar, badleksaker finns i härliga färger och former. Den klassiska badringen finns i en vanlig rundform, men även som djur. djuren är tex. anka, flamingo, enhörning, haj, krokodil och andra roliga baddjur. En flytorm, flytpinne är ett skumgummi rör, som gör att man kan hålla sig flytande på ett enkelt sätt. En bra sak om man både som barn eller vuxen bara vill flyta runt och koppla av lite eller som ett hjälpmedel då barnen övar på att simma. Vi har även badriingar från kända Paw patrol och andra märken som Bestway och Intex.

Vattenleksaker som vattensprutare och vattenpistoler

Vattenleksaker som vattenspridare, vattensprinkler där barnen kan springa och hoppa igenom sprutande vatten. Barnen tycker så klart det är superskoj att springa snabbt genom dessa vattensprinkler och försöka att inte att bli blöta. Men det gör ju inget om man blir blöt, det är ju alltid kul svalka sig i värmen. Vattenspridarna finns i olika djur former som en sköldpadda, val, bläckfisk och andra söta djur.

Vattenpistoler och vattengevär för en aktiv lek tillsammans med sina kompisar. Att springa runt och skjuta vatten på varandra är ju superskoj, ladda vattenpistolen och se vem som blir träffad först eller mest. Vattengevär från kända Nerf och andra märken hittar du i vårt sortiment.

Vattensprutare är som ett rör, där man drar en del bakåt och suger på det viset upp vatten i röret. Sedan trycker man man delen framåt och vattensprutaren sprutar ut vattnet. Här är det enkelt att om och om igen ladda sin vattensprutare och leka roliga vattenlekar.

Vattenballonger är ju alltid lika roligt, att fylla dem med vatten och sedan kasta på varandra eller försöka pricka ett mål. Vi erbjuder en enklare av typ av vattenballonger som gör att man slipper att knyta dem, de återsluts automatiskt efter man fyllt dem med vatten. Det finns även tillbehör till vattenballongerna som en vattenpåfyllare och en plastboll där man lägger en vattenballong. Plastbollen har sedan en timer, man kastar den mellan sig och när timern går ut spricker vattenballongen, vem kommer bli blöt :) ?.

Vattenleksak som en snurrande bläckfisk, lysande haj och roliga fiskar från Zuro Alive kan du också köpa här. Perfekta vattenleksaker då barnen badar i sjön, havet eller varför inte i badkaret eller om man har en pool hemma.

Det finns också olika typer av badbollar och vattenbollar. Klassiska badbolalr som man enkelt fyller med luft och sedan slår, kastar fram och tillbaka mellan varandra.

Vill man simma och upptäcka världen under ytan, så har vi även snorkelset. Snorkelset kan med fördel användas med tex. en flytlkeksak som Sunny Surf badmadrass, då kan barnen ligga på den och titta ned mot botten i havet, sjön.

Badpooler och barnpool finns också. Härligt att ta ett bad hemma i trädgården en varm sommar dag. Barnpooler finns i flera olika utföranden och den vanliga med uppblåsbara ringar är den mest omtyckta och vanligaste.

Hoppdjur och hoppbollar att studsa runt på

Hoppdjur är ju alltid lika roligt för barnen. Här kan de hoppa omkring med sitt favoritdjur. Hopphäst, hoppko är två vanliga hoppdjur. Men det finns även en häftig drake att hoppa med och häftiga enhörningar. Det finns även en Fendt Traktor som hoppleksak, perfekt för de lantbruksintresserade barnen.

Hoppstylta, Foam Pogo är så klart också en riktigt rolig sommarleksak. Här kan man hoppa fritt eller kanske måla upp en bana med gatukritor och hoppa banan runt.

Hopprep är ju alltid lika roligt för barnen. Här får de verkligen röra på sig och få upp pulsen. Hopprep finns i nylonrep och med blinkande lampor och ljus, som gör det extra häftigt i mörkret.

Hoppbollar, stora mjuka fräcka bollar där barnen sitter på hoppbollen och studsar sig framåt på roliga äventyr :). Hoppbollar är lika kul att leka med ute på våren coh sommaren eller inomhus året runt.

Sandleksaker, sandhink och sandlekset till stranden

Att leka med hinkset, strandset, sandhinkar och sandhjul på stranden är ju superskoj. Här kan barnen klabba med vatten och sand och skapa roliga saker. Kanske kan de bygga ett sandslott med vallgrav som fylls med vatten. Eller så kanske de skapar olika djur i sanden. Att leka med sandformer av glassar, kakor och andra former är ju också riktigt roligt.

Hos Leksakscity hittar du många olika sandleksaker till leken på stranden eller i sandlådan. Leksaksspadar finns också, så barnen kan gräva hål i sanden som sedan fylls med vatten. En dag på stranden är en av sommarens höjdpunkter och med dessa sandleksaker blir leken ännu roligare.

Såpbubbel leksak, såpbubbelmaskin och klassiska såpbubblor på Leksakscity

Att leka med såpbubblor är ju alltid lika roligt. Här kan barnen skapa bubblorna själva genom att blåsa genom en såpbubbel pinne eller se bubblor komma från en såpbubbelmaskin. Sedan kan barnen jaga bubblorna och se vem som sräcker flest bubblor. Eller så kan man blåsa bubblor och se vem som får en bubbla att stiga högst mot skyn.

Det finns även såpbubbelpistoler som skjuter, sprutar ut häftiga såpbubblor. Med ett såpbubbelsvärd och såpbubbelpinne kan barnen få fram riktigt stora bubblor genom att dra såpbubbelsvärdet i luften fram och tillbaka. Såpbubblor finns även i märken som Paw Patrol och Baby Shark, härliga bubbelflaskor med härliga tryck. Vi har även såpbubbel refill så barnen kan leka länge med sina bubbelleksaker.

Leksaksbollar, sparkbollar och kastbollar till barnens utelek 

Att kasta boll är så klart en favorit. Se vem som kan kasta längst, eller se vem som prickar målet flest gånger. Med bollar kan barnen leka på många olika sätt. Vissa bollar är av mjukt skumgummi, en del är uppblåsbara och mjuka plastbollar. Det finns även häftiga studsbollar som kan studs jättehögt, vem kan få studsbollen att studsa högst :) !. Det finns även bollar i märken som Greta Gris, Paw Patrol och Baby Shark. 

Sportleksaker till barnens utomhus lek på våren och sommaren 

Här får barnen röra på sig, fånga en boll med Catchball set, spela tennis, spela basket eller kasta en frisbee. Det finns många roliga sportleksaker där barnen aktiverar sig och verkligen får röra på sig, vilket både är kul och nyttigt.

Skjuta med en pilbåge är ju superskoj. Vår pilbåge har sugproppar på pilarna och här gäller det så klart att träffa mitten på tavlan, bulls eye.

Catch boll set, bollfångare set finns som en rund platta och en boll med kardborreband och även som små racket. Här gäller det att kasta en kardborreboll fram och tillbaka och varje försöka fånga bollen och få den fastna på hållaren.

Med den roliga bollfångaren skjuter man iväg en boll och den andra personen ska försöka fånga den i nätbehållaren.

Strandtennisset och badminstonset är även de skojiga sportleksaker för leken på stranden eller hemma i trädgården. Seten finns i lite hårdare material som trä eller racket med nät.

Att spela basket är ju sååå skoj, vi har lite olika basketlekset där man ska pricka bollen i nätkorgen. Vem kommer få i bollen flest gånger :).

Vill man åka skateboard, så har vi även det i sortimentet. Perfekta skateboard för nybörjare att öva på. Skateboards i både hårdplast och i trä.

Kasta frisbee mellan varandra är också en rolig aktivitet, på stranden har man stora ytor att kasta på och se den sväva längre sträckor. Frisbee finns i härliga färger för en roligare och aktiv lek.

Insektsletar leksaker, Walkie Talkies, håvar och andra leksaker för sommaren 

Det finns så mycket roligt barnen kan hitta på utomhus på sommaren. De kan ge sig ut på insektsjakt och leta upp roliga insekter att inspektera. Leksakscity har insektsburkar, insektskit och förstoringsglas för en lyckad insektslek. 

Att flyga med en drake en blåsig dag är alltid lika spännande, se hur draken fångar upp vinden och flyger högt upp i skyn. Barnen kan även springa runt med draken och dra den med sig på roliag äventyr. Ta er till stranden en varm sommardag och fånga de stora vindarna och låt draken flyga så högt det bara går.

Glidflygplan kastas med eller mot vinden och barnen kan se hur planet flyger lätt med vinden. Glidflygplan är väldigt lätta och kan färdas långt med vinden. Här kan även barnen förska få planet att göra olika akrobatiska rörelser, looper med mera.

Vill barnen rita olika former, djur eller kanske en hopphage så har vi även färgglada gatukritor i olika storlekar.

Med en fiskhåv och insektshov kan man försiktigt fånga olika djur och insketer. Fånga lite fiskar eller fjärilar för att sedan titta och studera dem närmare. Men sedan självklart släppa dem fria igen :).

Flygande vingar, flygande tefat är en superpopulär sommarleksak. Där man fäster olika snurror, tefatt på en handtag. Sedan drar man upp snurran och släpper den, då flyger vingarna upp i luften. Vem kan få dem att lyfta högst?

Vi har även jojo, fallskärmshoppargubbe, Mega Ballonger och andra roliga sommarleksaker i vårt sortiment. Hoppas du hittar något roligt till barnens aktiviteter utomhus på våren och sommaren.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 1300 kr

Rek. ålder

2 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 366 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 366 artiklar