• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockvagnar

Dockvagnar för barnens dockor

Att en dockvagn gör barnens lek med dockor roligare är ju en självklarhet, det finns ju massor av roliga saker man kan hitta på med en fin dockvagn. Man kan ta med barnet på mysiga promenader och picknickar i parken eller bara köra runt inomhus hemma, det är lika roligt det. Vi erbjuder vagnar till dockor i massor ...

Dockvagnar för barnens dockor

Att en dockvagn gör barnens lek med dockor roligare är ju en självklarhet, det finns ju massor av roliga saker man kan hitta på med en fin dockvagn. Man kan ta med barnet på mysiga promenader och picknickar i parken eller bara köra runt inomhus hemma, det är lika roligt det. Vi erbjuder vagnar till dockor i massor av olika färger, mönster, nyanser och modeller. Vi har enklare sulkys i olika rosa och lila nyanser med söta mönster och praktiska säkerhetsbälten så man kan spänna fast dockan innan promenaden. På så sätt inträffar inga olyckor och dockan kan inte råka ramla ner i en vattenpöl och bli smutsig. Vi har även större modeller av dockvagnar med suffletter som skyddar barnet från solen, korgar under vagnen för smidig förvaring och väskor med plats för exempelvis blöjor, nappflaskor, ett ombyte eller något annat barnet kan behöva. Vissa av vagnarna har reglerbara handtag för att barnet ska kunna använda vagnen länge, genom åldrarna och trots att barnet växer. Dessutom har vi ett par smidiga kombivagnar som kan bli olika sorters vagnar och även bilbarnstol, vagga och matstol.

I vårt sortiment finns dockvagnar från varumärken som Baby Born, Dolls Dream, Skrållan och Smoby som du kan läsa mer om nedan. Det finns även flera dockvagnar från Kids Concept och Dolls Room. Vagnarna kan användas till dockor av samma varumärke och även till andra dockor med likvärdig storlek.

Dockvagnar från Baby Born med flera funktioner i ett

Baby Born är ett av de mest populära varumärken inom dockor och docktillbehör. Under många år har de tillverkat fantastiska dockleksaker som hela tiden utvecklas. Vi erbjuder superfina Baby Born dockvagnar av olika slag. Dem har flera praktiska funktioner. En av dem kan enkelt göras om på hela sex olika sätt, till bland annat matstol och babyskydd. Praktiskt med flera funktioner i ett då det tar mindre plats. Smidiga vagnar från Baby Born. 

Dolls Dream dockvagn och sulky

Från Dolls Dream erbjuder vi dockvagn med sufflett och även smidiga och prisvärda sulkys. En sulky är smidig att köra inomhus då de inte tar så stor plats. Smidiga vagnar i rosa färger och med fina mönster.

Kvalitativa dockvagnar från svenska varumärket Skrållan

Skrållan är ett svenskt varumärke som tillverkar dockor och docktillbehör som dessa superfina dockvagnar för barnens dockor. Dessa dockvagnar är perfekta tillbehör till barnens Skrållan docka men kan såklart även användas till andra dockor med likvärdig storlek. Från Skrållan har vi en klassisk rejäl dockvagn, en smidig sulky och även en premium-vagn som är extra smidig att köra då den har två större och två mindre däck. Skrållan står för kvalitet och gedigna dockleksaker för barnen.

Praktiska dockvagnar från Smoby med många möjligheter

I Leksakscitys sortiment finns ett flertal dockvagnar från Smoby. Det finns både joggingvagn, kombivagn och dubbelvagn med plats för två dockor. Även smidig tre i ett lösning med vagga, matstol och bilstol i ett. Dockvagnar i fina färger och med en härlig design.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar