• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksverktyg

Ett brett utbud av leksaksverktyg som är leksaker för barnen. Med dessa verktyg kan de leka snickare, elektriker, rörmokare eller annan hantverkare, hemmafixare, trädgårdsmästare, skogsarbetare som kör motorsåg och mycket mer. Här finns en mängd olika verktyg så som hammare, såg, mätinstrument, skruvdragare och mycket mer. Vi erbjuder även möble...

Ett brett utbud av leksaksverktyg som är leksaker för barnen. Med dessa verktyg kan de leka snickare, elektriker, rörmokare eller annan hantverkare, hemmafixare, trädgårdsmästare, skogsarbetare som kör motorsåg och mycket mer. Här finns en mängd olika verktyg så som hammare, såg, mätinstrument, skruvdragare och mycket mer. Vi erbjuder även möbler och inredning så som arbetsbänk och snickarbänk där barnen kan förvara verktygen. Det finns även flera snickartillbehör så som skyddsglasögon, verktygsväst, verktygsbälte, arbetslampa med mera. Självklart är verktygen ofarliga och de är speciellt framtagna för barns lek.

Leksaksverktyg från Cayee

Med leksaksverktyg från varumärket Cayee blir hantverksleken så rolig och realistisk eftersom flera av dem drivs med batteri och dessa verktyg kan röra sig, exempelvis så kan borret på skruvdragaren snurra. Några av verktygen låter också likt riktiga verktyg när de används. På så sätt känns leken verklighetstrogen och superspännande. Nu kan barnen hjälpa till att renovera där hemma, eller kanske starta ett eget byggprojekt. 

Klein verktygsleksaker

Klein erbjuder leksaksverktyg som är mycket verklighetstrogna eftersom de liknar de riktiga verktygen från Bosch. Här finns både ett flertal coola verktyg, arbetsbänk och snickartillbehör till den lilla snickaren. Barnen kan känna sig som riktiga hantverkare när de leker med dessa häftiga verktyg. Med leksaksverktyg uppmuntras barnens skaparglädje och glädje i att tillverka saker samt greja med material och verktyg.

Leksaksverktyg som är tillverkade i trä

Här finns leksaksverktyg från varumärkena Tooky Toy, Woodi World Toy och Jabadabado. Dessa leksaksverktyg är inte fokuserade på att vara så likt riktiga verktyg som möjligt utan är istället utformade för att tilltala barnen med sin härligt färgglada design. Det här är verkligen så fina leksaker i trä som barnen kommer ha så roligt med. Det finns till exempel snickarbänkar och arbetsbänkar som har såå många detaljer och roliga saker för barnen att greja med. Det finns bultar de kan hamra på, de kan skruva med medföljande leksaksskruvar och leksaksbrädor med mera.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 1600 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 49 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 49 artiklar