• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Vägarbetsfordon

Vägarbetsfordon och arbetsfordon leksaker som hjullastare, bulldozer, dumper och traktorgrävare 

Barnen gillar att leka med olika arbetsfordon och entreprenadfordon från Bruder, Siku och NewRay mm. Leksaksfordon där man kan leka att man jobbar på ett vägbygge är ju alltid kul. Ofta har dessa leksaker skopor, kranar som är rörliga och kan reglera...

Vägarbetsfordon och arbetsfordon leksaker som hjullastare, bulldozer, dumper och traktorgrävare 

Barnen gillar att leka med olika arbetsfordon och entreprenadfordon från Bruder, Siku och NewRay mm. Leksaksfordon där man kan leka att man jobbar på ett vägbygge är ju alltid kul. Ofta har dessa leksaker skopor, kranar som är rörliga och kan regleras för hand. Barnen kan gräva, lasta grus och schakta material. Ett exempel på ett populärt vägarbetsfordon är Caterpillar Schaktmaskin, de har stora larver som rör på sig då man leker med dem och en skopa, schaktblad som man kan höja och sänka. Dessa fordon har i verkligheten kraftiga och stora motorer med många hästkrafter, för att orka med att schakta bort stora mängder grus, jord och stenar med mera. Hjullastare är så klart en av barnens andra favorit leksak. Här kan man lasta grus till en lastbil som sedan kör bort materialet och tömmer det på en väg eller liknande. Det finns även lastbilar med en långa trailerns där man kan köra upp andra vägarbetsfordon för transport på vägen för nya grävuppdrag. En traktorgrävare används ofta till mindre jobb, för de har en mindre skopa baktill som inte kan lasta så mycket åt gångens om en grävmaskin. JCB är ett vanligt märke på Bruders traktorgrävare och de har verklighetstrogna detaljer och funktioner. Siku tillverkar grävmaskiner, dumpers med mera av stål, väldigt hållbara leksaker i mindre format för den lilla vägarbetaren. Vägvältar och anläggningsmaskiner med rullvät som det också kallas, används för att platta till marken så den blir jämn och fin. Vi har ett komplett sortiment för att leka att man bygger vägar, hus, broar osv.

Leksakscity erbjuder ett stort sortiment av vägarbetsleksaker och allt för snabb leverans året runt. Köp leksakerna hos oss för en trygg affär.


Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 900 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 35 av 35 artiklar
Visar 1 - 35 av 35 artiklar