• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker till barn som Walkie Talkie, mikroskop, boll piltavla, hoppdjur och hoppbollar

Aktivera dina barn med roliga och funktionella aktivitetsleksaker. Det är så klart alltid vikitgt att barnen rör på sig och med dessa leksaker får barnen verkligen röra på sig på olika sätt. De kan springa om kring med var sin Walkie Talkie inomhus...

Aktivitetsleksaker till barn som Walkie Talkie, mikroskop, boll piltavla, hoppdjur och hoppbollar

Aktivera dina barn med roliga och funktionella aktivitetsleksaker. Det är så klart alltid vikitgt att barnen rör på sig och med dessa leksaker får barnen verkligen röra på sig på olika sätt. De kan springa om kring med var sin Walkie Talkie inomhus och prata med varandra, leka kurra gömma kanske och ge varandra ledtrådar osv.  

Med en piltavla, där man kastar bollar som har kardborre band kan de öva på att pricka rätt. Även här får de röra på sig, först då de kastar bollarna och sedan gå/springa fram och tillbaka och hämta bollarna från tavlan och kasta om och om igen.

Med skojiga hoppdjur och hoppbollar så blir det så klart ännu roligare. Här får barnen massa motion och tränar både benen och armarna när de använder dessa hoppleksaker. Med en hoppstylta får de träna både kroppens muskler men även balansen, hur skoj som helst! Med hoppleksaker så tränar också barnen sitt balanssinne.

Mikroskop kan de sitta inne med året runt, sommar som vinter. Här kan barnen utforska saker på verkligen nära håll. Undersök insekter som flugor, eller varför inte en titta på en brödbit eller något annat roligt. Som vanligt är det endast fantasin som sätter gränserna.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Pris

25 kr - 350 kr

Rek. ålder

2 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 63 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 63 artiklar