• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Figurer

Leksaksfigurer som Paw Patrol, Bamse, Bruder, Dinosaurier, Leksaksdjur, My Little Pony och Pippi mm.

Att leka med leksaksfigurer är ju hur skoj som helst! Man kan leka på alla de mest tänkbara sätt med Leksakscitys figurer. Bamsefigurer med Mickis Bamse lekplatta och Pippi figurer med Villekulla lekplattan, är så klart några av favoriterna. Bruder fina figurer passar till alla leksaker från Bruder, det blir ju ännu roligare med en förare som kör leksaksfordonen. Sedan erbjuder vi även leksaksdinosaurier från massa roliga märken som 4D-Master, Dinosaur ERA, Jamara, Jurassic World, King Me World, Play Fun, Schleich, Sim Model Dinosaurs, Wing Crown och Zuro Robo Alive och andra märken. Vi har också dinosaurier ägg som innehåller dinosaurier som växer då äggen läggs i vatten. Leksaksdjur från Schleich, Kids Globe och Bruder mm. är även de extremt populära, vi har mängder med bondgårdsdjur, hästar, kossor och mycket mer. My Little Pony är ju en superpopulär leksak till barnen, ändå sedan de introducerades på marknaden har de varit jättepopulära. Köp dina leksaksfigurer på Leksakscity för snabb och säker leverans.

Superhjältar, superskurkar och actionfigurer från Marvel och DC Comics 

Se vårt stora utbud av populära figurer från Marvel, Marvel Avengers och DC Comics. Hulken, Spiderman, Iron Man, Batman, The Penguin, Joker, Flash, Mysterio, Ghost Spider, Doctor Strange, Aquaman, Wonder Woman, Green Goblin och många fler leksaksfigurer hittar du i vårt breda sortiment av actionfigurer. Både Marvel och DC Comics är välkända för deras serietidningar, filmer och leksaker. Barnen tycker så klart det är superskoj att leka med sina superhjältar och superskurkar. Med barnens fantasi kan allt hända och fantastiska uppdrag och äventyr väntar. Dessa figurer är också mycket populära som samlarobjekt, för både barn och vuxna. Köp dina actionfigurer på Leksakscity.se. Vi har alltid de senaste nyheterna och alltid snabb laverans.

Paw Patrol figurer

Paw Patrol leksaker är så klart väldigt populärt bland barnen. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten har blivit ett känt uttryck bland våra barn, jag pratar så klart om våra hundvalpar i paw patrol. Chase, Rubble, Marshall, Zuma, Skye, Rocky som tillsammans med den smarta pojken Ryder ger sig ut på räddningsuppdrag. Under senare år har de börjat få hjälp av andra karaktärer som Everest, Tracker, Liberty, Delores, Tuck, Ella och Rex.

Babblarna figurer och Babblarnas hus

Här finns hela gänget från Babblarna. Dadda, Didd, Doddo, Bobbo, Bibbi och Babba. Även deras finfina hus där Babblarnafigurerna kan bo. Babblarna är verkligen omtyckta speciellt av de yngre barnen som gärna sjunger med till Babblarnas populära sånger och leker med Babblarna figurerna. 

Bamsefigurer Bamse, Farmor och Katten, Nalle Maja, Brum, Teddy, Skalman, Lille Skutt, Vargen

Bamsebyn är en härlig klassisk leksak som verkligen är en fin leksak till barnen. Här kan man leka med sina favorit bamsefigurer i bamses underbara värld. Till Bamsebyn finns det mängder med fina figurer från Bamse som tex. Farmor, katten Janson och Husmusen, Reinard och krösus, Skalman och vargen med mera.

Figurer från Bruder

Här hittar du gubbar och kvinnor som leksaksfigurer, de passar till Bruders alla lesaker och är av hög kvalitet. Figurerna har rörliga ben, armar och kan vrida på huvudet, allt för en ännu mer och realistisk lek. Med vissa figurer medföljer olika tillbehör som pallar, truckar, skottkärror, vedklyvar, borrmaskiner, skidor mm. Sedan finns de i olika teman som brandmän, skidåkare, snowboardåkare och vägarbetare med mera. Polisfigurerna är väldigt fina med massa roliga tillbehör som batonger, handfängsel osv. Perfekt som tillbehör helt enkelt till Bruder.

Leksaksdinosaurier, dinosauriefigurer, ägg som kläcks i vatten och utgrävningskit

Dinosaurier är ju så himla roligt att leka med, särskilt den världskända Tyrannosaurus REX som också kallas för T-Rex. Leksakscity erbjuder dinosaurieleksaker från kända varumärken som 4D-Master, Dinosaur ERA, Jamara, Jurassic World, King Me World, Play Fun, Schleich, Sim Model Dinosaurs, Wing Crwon och Zuro Robo Alive. Alla dessa tillverkare gör dinosauriefigurer av bra och tåligt material och leksaksdinosaurierna håller hög kvalitet.

Vissa av dem kan man röra på benen, armarna, huvudet och vissa dinosaurier har olika ljud- och ljusfunktioner. Vissa dinosaurier är vad man kallar interaktiva, de drivs på batteri och kan utföra olika rörelser och läten. En av de fräckaste dinosaurierna är så klart den radiostyrda T-Rexen från Jamara, en gul, orange och blå T-Rex med lysande ögon och ljudeffekter som ett vråååål!

Alla dinosaurier är lika populära, det handlar mest om vilken typ av dinosaurie man vill ha och om man vill ha en med rörliga leder osv. Vi har ett stort och brett sortiment med leksaksdinosaurier för alla behov :). Sedan har vi även fräcka ägg, som man lägger i vatten och sedan kläcks det en dinosaurie, hur coolt som helst. Vill man leka panteolog och gräva fram dinosaurie fossiler så har vi massa skojiga utgrävningskit.

Gosedjur, nallar och mjukdjur

Här finns mysiga nallar och mjukdjur som barnen kan hålla om och leka med. Dessa gosedjur är mjuka och goa. Vi erbjuder en mängd olika gosedjur. Här finner du massor av olika dinosaurier, My Little Pony gosedjur och även karaktärerna från Pippi Långstrump. Kvalitativa mjukisdjur som har riktigt fina detaljer. Mjukisdjuren kan få barnen att känna trygghet på kvällen när det är dags att sova. Barnen kan även leka med sina gosedjur, de blir riktiga följeslagare. Dessa fina och mjuka nallar blir säkert barnens nya favoriter.

Leksaksdjur från Bruder, Kids Globe, Schleich, Eofauna mm.

Att leka med leksaksdjur är ju så himla roligt! Leksakscity erbjuder allt, nästan i alla fall :) inom leksaksdjur. Vi har hästar, kor, grisar, får, lamm, tuppar, höns och mycket mer. Sedan har vi så klart även hundar, katter, kaniner, fåglar och många andra fina djur. Dessa djur passar utmärkt till Kids Globe, Bruder, Micki, Siku och Schleich lantbruksbyggnader som bondgårdar, häststall mm. Leksaksdjuren har väldigt fina detaljer och är omsorgsfullt målade i de rätta färgerna.

Vissa djur kommer med tillbehör som staket, ryttare, kaninbur, hundkoja mm. En del hästar från Schleich har en ryttare, sadel, mm. Vissa hästar har även ett hästtäcke som tillbehör. Alla leksaksdjur och bondgårdsdjur är lika populära, det handlar mest om vad man vill köpa. Hästar finns i en hel uppsjö av färger, likaså bondgårdsdjuren. Vi har även figurer av förhistoriska djur från Eofauna.

Dessa leksaksdjur är mycket populära då de är hållbara och har ett verklighetstroget utseende. De har en fin färgsättning och många detaljer som gör dem realistiska. Här finns exempelvis flera elefantliknande djur som mamut och deinotherium.

My Little Pony som också kallas för MLP

En riktig klassiker inom leksaksfigurer och ponys är så klart, My Little Pony. Leksakscity har valt att satsa stort på detta varumärke för att det är en av barnens absoluta favoritleksaker. Dessa fina ponys kommer ofta i olika färger och en del har väldigt fina tillbehör. Det finns dessutom slott och andra skojiga saker man kan köpa till sin pony. Vi har den äldre modellen av pony som kallas för Retro, en härlig pony som den såg ut när dessa ponys lanserades för första gången.

På Leksakscity hittar du även Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Princess Cadance, Prinsess Celestia, Rainbow dash, Rarity, Songbird Serenade, Twilight sparkel och många fler roliga My Little Pony figurer. Vissa av dem drivs med batterier och kan ge ifrån sig olika ljud och en del har blinkfunktioner med ljus med mera.  Köp MLP på Leksakscity.se för snabb leverans :)

Pippi Långstrump figurer och Villa villekulla huset

På Leksakscity hittar du hela Mickis sortiment kring Pippifigurer. De är verkligen superfina leksaker där man kan leka med dem som de är och ännu roligare blir det om man har Pippis hus, Villekulla eller Hoppetossa skeppet. Det finns figurer som Dunder Karlsson, Tommy och Annika, Pippis häst Lilla Gubben, Pippis pappa och pirater. Som tillbehör till Pippihuset finns även möbler, man måste ju möblera så det blir fint :). Pippifigurer är helt perfekt som födelsedagspresent, julklapp med mera. Små billiga leksaker för snabb leverans.

Pokemonfigurer

Se de senaste nyheterna från Pokemon. Här hittar barn och vuxna leksaker och samlingsobjekt från Pokemon-världen. Träffa på stridsfigurer som PikachuSquirtleCharmanderBulbasaurEeveeMimikyuUmbreonEspeon, CharmanderGengarScorbunnySobbleGrookey, Jigglypuff, Treecko, Torchic, Mudkip, Hangry Morpeko och många fler stridsfigurer hittar du bland inneleksaker och figurer. Förvara figurerna i dina Poke-,Repeat- och Quickball, lägg de i väskan eller fäst de på bältet. Ta med ditt slagfält och kompisar för lek genom att köpa ett Bandolier set. På Leksakscity.se hittar ni det senaste med snabb leverans.

Leksaksfigurer som Paw Patrol, Bamse, Bruder, Dinosaurier, Leksaksdjur, My Little Pony och Pippi mm.

Att leka med leksaksfigurer är ju hur skoj som helst! Man kan leka på alla de mest tänkbara sätt med Leksakscitys figurer. Bamsefigurer med Mickis Bamse lekplatta och Pippi figurer med Villekulla lekplattan, är så klart några av favoriterna. Bruder fina figurer passar till alla leksaker från Bruder, det blir ju ännu roligare med en förare som kör leksaksfordonen. Sedan erbjuder vi även leksaksdinosaurier från massa roliga märken som 4D-Master, Dinosaur ERA, Jamara, Jurassic World, King Me World, Play Fun, Schleich, Sim Model Dinosaurs, Wing Crown och Zuro Robo Alive och andra märken. Vi har också dinosaurier ägg som innehåller dinosaurier som växer då äggen läggs i vatten. Leksaksdjur från Schleich, Kids Globe och Bruder mm. är även de extremt populära, vi har mängder med bondgårdsdjur, hästar, kossor och mycket mer. My Little Pony är ju en superpopulär leksak till barnen, ändå sedan de introducerades på marknaden har de varit jättepopulära. Köp dina leksaksfigurer på Leksakscity för snabb och säker leverans.

Superhjältar, superskurkar och actionfigurer från Marvel och DC Comics 

Se vårt stora utbud av populära figurer från Marvel, Marvel Avengers och DC Comics. Hulken, Spiderman, Iron Man, Batman, The Penguin, Joker, Flash, Mysterio, Ghost Spider, Doctor Strange, Aquaman, Wonder Woman, Green Goblin och många fler leksaksfigurer hittar du i vårt breda sortiment av actionfigurer. Både Marvel och DC Comics är välkända för deras serietidningar, filmer och leksaker. Barnen tycker så klart det är superskoj att leka med sina superhjältar och superskurkar. Med barnens fantasi kan allt hända och fantastiska uppdrag och äventyr väntar. Dessa figurer är också mycket populära som samlarobjekt, för både barn och vuxna. Köp dina actionfigurer på Leksakscity.se. Vi har alltid de senaste nyheterna och alltid snabb laverans.

Paw Patrol figurer

Paw Patrol leksaker är så klart väldigt populärt bland barnen. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten har blivit ett känt uttryck bland våra barn, jag pratar så klart om våra hundvalpar i paw patrol. Chase, Rubble, Marshall, Zuma, Skye, Rocky som tillsammans med den smarta pojken Ryder ger sig ut på räddningsuppdrag. Under senare år har de börjat få hjälp av andra karaktärer som Everest, Tracker, Liberty, Delores, Tuck, Ella och Rex.

Babblarna figurer och Babblarnas hus

Här finns hela gänget från Babblarna. Dadda, Didd, Doddo, Bobbo, Bibbi och Babba. Även deras finfina hus där Babblarnafigurerna kan bo. Babblarna är verkligen omtyckta speciellt av de yngre barnen som gärna sjunger med till Babblarnas populära sånger och leker med Babblarna figurerna. 

Bamsefigurer Bamse, Farmor och Katten, Nalle Maja, Brum, Teddy, Skalman, Lille Skutt, Vargen

Bamsebyn är en härlig klassisk leksak som verkligen är en fin leksak till barnen. Här kan man leka med sina favorit bamsefigurer i bamses underbara värld. Till Bamsebyn finns det mängder med fina figurer från Bamse som tex. Farmor, katten Janson och Husmusen, Reinard och krösus, Skalman och vargen med mera.

Figurer från Bruder

Här hittar du gubbar och kvinnor som leksaksfigurer, de passar till Bruders alla lesaker och är av hög kvalitet. Figurerna har rörliga ben, armar och kan vrida på huvudet, allt för en ännu mer och realistisk lek. Med vissa figurer medföljer olika tillbehör som pallar, truckar, skottkärror, vedklyvar, borrmaskiner, skidor mm. Sedan finns de i olika teman som brandmän, skidåkare, snowboardåkare och vägarbetare med mera. Polisfigurerna är väldigt fina med massa roliga tillbehör som batonger, handfängsel osv. Perfekt som tillbehör helt enkelt till Bruder.

Leksaksdinosaurier, dinosauriefigurer, ägg som kläcks i vatten och utgrävningskit

Dinosaurier är ju så himla roligt att leka med, särskilt den världskända Tyrannosaurus REX som också kallas för T-Rex. Leksakscity erbjuder dinosaurieleksaker från kända varumärken som 4D-Master, Dinosaur ERA, Jamara, Jurassic World, King Me World, Play Fun, Schleich, Sim Model Dinosaurs, Wing Crwon och Zuro Robo Alive. Alla dessa tillverkare gör dinosauriefigurer av bra och tåligt material och leksaksdinosaurierna håller hög kvalitet.

Vissa av dem kan man röra på benen, armarna, huvudet och vissa dinosaurier har olika ljud- och ljusfunktioner. Vissa dinosaurier är vad man kallar interaktiva, de drivs på batteri och kan utföra olika rörelser och läten. En av de fräckaste dinosaurierna är så klart den radiostyrda T-Rexen från Jamara, en gul, orange och blå T-Rex med lysande ögon och ljudeffekter som ett vråååål!

Alla dinosaurier är lika populära, det handlar mest om vilken typ av dinosaurie man vill ha och om man vill ha en med rörliga leder osv. Vi har ett stort och brett sortiment med leksaksdinosaurier för alla behov :). Sedan har vi även fräcka ägg, som man lägger i vatten och sedan kläcks det en dinosaurie, hur coolt som helst. Vill man leka panteolog och gräva fram dinosaurie fossiler så har vi massa skojiga utgrävningskit.

Gosedjur, nallar och mjukdjur

Här finns mysiga nallar och mjukdjur som barnen kan hålla om och leka med. Dessa gosedjur är mjuka och goa. Vi erbjuder en mängd olika gosedjur. Här finner du massor av olika dinosaurier, My Little Pony gosedjur och även karaktärerna från Pippi Långstrump. Kvalitativa mjukisdjur som har riktigt fina detaljer. Mjukisdjuren kan få barnen att känna trygghet på kvällen när det är dags att sova. Barnen kan även leka med sina gosedjur, de blir riktiga följeslagare. Dessa fina och mjuka nallar blir säkert barnens nya favoriter.

Leksaksdjur från Bruder, Kids Globe, Schleich, Eofauna mm.

Att leka med leksaksdjur är ju så himla roligt! Leksakscity erbjuder allt, nästan i alla fall :) inom leksaksdjur. Vi har hästar, kor, grisar, får, lamm, tuppar, höns och mycket mer. Sedan har vi så klart även hundar, katter, kaniner, fåglar och många andra fina djur. Dessa djur passar utmärkt till Kids Globe, Bruder, Micki, Siku och Schleich lantbruksbyggnader som bondgårdar, häststall mm. Leksaksdjuren har väldigt fina detaljer och är omsorgsfullt målade i de rätta färgerna.

Vissa djur kommer med tillbehör som staket, ryttare, kaninbur, hundkoja mm. En del hästar från Schleich har en ryttare, sadel, mm. Vissa hästar har även ett hästtäcke som tillbehör. Alla leksaksdjur och bondgårdsdjur är lika populära, det handlar mest om vad man vill köpa. Hästar finns i en hel uppsjö av färger, likaså bondgårdsdjuren. Vi har även figurer av förhistoriska djur från Eofauna.

Dessa leksaksdjur är mycket populära då de är hållbara och har ett verklighetstroget utseende. De har en fin färgsättning och många detaljer som gör dem realistiska. Här finns exempelvis flera elefantliknande djur som mamut och deinotherium.

My Little Pony som också kallas för MLP

En riktig klassiker inom leksaksfigurer och ponys är så klart, My Little Pony. Leksakscity har valt att satsa stort på detta varumärke för att det är en av barnens absoluta favoritleksaker. Dessa fina ponys kommer ofta i olika färger och en del har väldigt fina tillbehör. Det finns dessutom slott och andra skojiga saker man kan köpa till sin pony. Vi har den äldre modellen av pony som kallas för Retro, en härlig pony som den såg ut när dessa ponys lanserades för första gången.

På Leksakscity hittar du även Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Princess Cadance, Prinsess Celestia, Rainbow dash, Rarity, Songbird Serenade, Twilight sparkel och många fler roliga My Little Pony figurer. Vissa av dem drivs med batterier och kan ge ifrån sig olika ljud och en del har blinkfunktioner med ljus med mera.  Köp MLP på Leksakscity.se för snabb leverans :)

Pippi Långstrump figurer och Villa villekulla huset

På Leksakscity hittar du hela Mickis sortiment kring Pippifigurer. De är verkligen superfina leksaker där man kan leka med dem som de är och ännu roligare blir det om man har Pippis hus, Villekulla eller Hoppetossa skeppet. Det finns figurer som Dunder Karlsson, Tommy och Annika, Pippis häst Lilla Gubben, Pippis pappa och pirater. Som tillbehör till Pippihuset finns även möbler, man måste ju möblera så det blir fint :). Pippifigurer är helt perfekt som födelsedagspresent, julklapp med mera. Små billiga leksaker för snabb leverans.

Pokemonfigurer

Se de senaste nyheterna från Pokemon. Här hittar barn och vuxna leksaker och samlingsobjekt från Pokemon-världen. Träffa på stridsfigurer som PikachuSquirtleCharmanderBulbasaurEeveeMimikyuUmbreonEspeon, CharmanderGengarScorbunnySobbleGrookey, Jigglypuff, Treecko, Torchic, Mudkip, Hangry Morpeko och många fler stridsfigurer hittar du bland inneleksaker och figurer. Förvara figurerna i dina Poke-,Repeat- och Quickball, lägg de i väskan eller fäst de på bältet. Ta med ditt slagfält och kompisar för lek genom att köpa ett Bandolier set. På Leksakscity.se hittar ni det senaste med snabb leverans.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 800 kr

Rek. ålder

1 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 785 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 785 artiklar