• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Leksakskök

Barnkök, leksakskök, barnspis och leksaksspis i trämaterial för barnen

Kök för barn, det finns många namn på dessa roliga och funktionella leksaker. En del kallar det för barnkök, andra för leksakskök och en del kallar dem för barnspisar eller leksaksspisar. Oavsett namn så är det leksaker som barnen verkligen tycker om att leka med. Här kan de små minikockarna laga sin egna mat och leka tillsammans med sina kompisar. Barnen gillar även så klart att laga mat åt sina föräldrar, mormor, morfar och andra som är på besök. Barnen övar på motoriken, de lär sig om olika kökssaker så som vad de heter och hur de kan användas. Vad är grönsaker, vad är potatis, fisk, bröd, tårtor osv. De kan även lära sig i vilken ordning man ska servera olika maträtter, först mat och efteråt kommer fikan. Leksakscity erbjuder många färgglada och även mer stilrena barnkök. Ofta medföljer det köksredskap, som kastruller, stekpannor och även ibland grönsaker eller någon annan rolig leksaksmat.

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om att göra som de vuxna gör och imitera dem, men de kan ju även såklart laga mat på sitt eget sätt. Finns det något roligare än att sitta ner med barnen och leka med leksaksmat samt leka att de kokar något gott på leksaksspisen. Sedan dukar de små liven fram med en tallrik och lite goda grönsaker och serverar oss, så himla mysigt. Vi på Leksakscity har flertalet olika leksakskök, både stora och små kök. En del har bara spisplattor och en del har både spis, kylskåp, diskmaskin, micro och andra skojiga saker. En av barnens favoritleksakskök är de leksaker som har både spis och ett handfat. Man måste ju så klart både kunna steka något gott och samtidigt kunna skölja av grönsakerna som ska koka på leksaksspisens plattor. Många barnkök har även kastruller, slevar och andra kökstillbehör som medföljer. Det är alltid kul med lite fler leksaksredskap att leka med så det blir så realistiskt som möjligt för barnen. Vi erbjuder barnkök från vårt egna märke, men även Brio och Micki barnkök. Gemensamt för alla leksakskök är att de är av hög kvalitet och är tillverkade i både plast och trä. Att satsa på ett kök som har vitvaror, många detaljer och funktioner så som kylskåp, spis, diskho och bänkskiva brukar göra att köksleken blir extra kul och varierad. Ju mer detaljer i barnköket och med en diskmaskin blir ju leken ännu roligare. Det finns även matleksaker som tyggrönsaker, tygtårtor och tygfrukter som tillbehör.

Några av de mest populära leksaksköken är till exempel Leksakskök Retro från Woodi World Toy som är en lite mindre leksaksspis. Även spisarna från Brio och Micki är storsäljare. Leksaksköket Rosalita från Woodie World Toy, som även kallas Eda och Tom, är ett fantastiskt fint kök med en diskho och det medföljer även köksredskap som kastrull, slevar med mera. Oavsett vilken leksaksspis eller barnkök ni väljer så kan vi lova att barnen kommer ha hur skoj som helst.

Brio minikök och barnspisar

Spisar från BRIO är ju alltid en klassiker som går hem hos barnen. Brios leksaker är verkligen klassiker som har hängt med i många år. En av deras mest klassiska leksak är just spisen. En stor bidragande faktor till att de är så populära är så klart den otroligt goa kvalitén som gör att spisarna kan hänga med under många år. De tål barnens tuffa tag under leken. Tänk så många timmar som barn över hela Sverige har lekt med dessa toppenspisar genom åren :-)

Jabadabado barnkök

Leksaksköket från Jabadabado har verkligen mycket utrustning och funktioner. Det finns både spis, ugn, ho, skafferi, hyllor och finfina detaljer så som en klocka på väggen. Att leksaksköket har allt i ett och med en bakgrundsvägg gör att det verkligen inspirerar till en bred lek. Här kan barnen laga till allt möjligt gott. Jabadabado har alltid full koll på design, att köket är funktionellt, användbart och även snyggt som inredning är viktigt.

Jouéco leksaksspis för barn Leksakskök från varumärket Juéco

Leksaksspis med mycket härliga detaljer som gör det där lilla extra. Köket har även ugn, förvaringsutrymme, diskho, fläkt och mycket mer. Med detta kök kommer barnen vilja laga hur mycket mat som helst :-) Det ger dessutom en stor möjlighet till lärande om matlagning så som i vilken ordning saker ska göras, hur det ska tillagas, hur mycket mat som behöver lagas till gästerna och så vidare. 

Juéco erbjuder köksleksaker i naturliga och jordnära färger. Här har vi ett leksakskök med massor av fina funktioner och detaljer. Leksaksköket har modern spishäll ugn, förvaringshyllor, diskho och fläktkåpa. Det medföljer tillbehör så som gryta med lock, kastrull, saltkar, pepparkar, grythandske samt slevar av olika slag. På väggen hänger en klocka så att barnen kan hålla koll på tiden så att inte kakan i ugnen blir bränd :-) Till leksaksköket finns också flera matchande tillbehör från Juéco som man kan köpa till, till exempel köksutrustning och hushållsmaskiner så som bakmaskin och kaffemaskin. På så sätt kan allt gå i stil och matcha. Det blir då även ännu fler roliga funktioner i köket. Barnen kan samla på de olika tillbehören om de vill eller använda dem separat.

Kidkraft barnspris och stora barnkök

Wow säger vi, vilka leksakskök Kidkraft erbjuder. Rena drömmen för den lilla matlagaren och den som gillar att baka. Flera av dem är anpassade till att stå i ett hörn och dessa är verkligen rejäla och rymmer så mycket kul. Flera av leksaksköken har till och med kylskåp, microvågsugn, tvättmaskin och fönster. Det är nästan som en liten lägenhet. Flera av leksaksköken har även fräcka funktioner så som ljud och ljus. Köken har olika stilar och färger så att du kan välja det kök som passar in i ert hem och för er stil. 

Kids Concept leksaksspisar och leksakskök

Kids Concept erbjuder flera olika leksaker inom kök. Både minikök, stort leksakskök och kylskåp med frys. Nu kan barnen leka flera roliga lekar inom matlagning, bakning, leka kock, leka restaurang, leka familj, leka konditor, leka café med mera.

Micki kök för barn

Mickis leksakskök och leksaksspis är moderna, stilrena och har verklighetstrogna funktioner. Nu kan barnen laga mat med stil med dessa snygga låtsaskök. Några av våra mest populära leksakskök kommer från varumärket Micki.

Tooky Toy minikök och leksakskök i trä

Härligt färgglada kök i flera finfina modeller från Tooky Toy. Köken finns i flera färger så att du kan välja din favoritfärg. Med Tooky Toys leksaker kan barnen leka matlagning, bakning, restaurang, kock och mycket mer. Tooky Toy tillverkar leksaker av trä som ger en känsla av gediget hantverk. Nu är det dags att laga goo mat.

Woodi World Toy leksakskök

Leksaksspis Retro från Woodi World Toy är en lite mindre spis i en mysig design. Det medföljer även ett kastrullset och lite fina slevar som man kan laga mat med. En härlig spis som har vridbara vred och passar även i de minsta lekrummen. Några andra populära leksaksspisar är så klart även Brios, Micki. Leksaksköket Eda och Tom är ett fantastiskt fint kök med en diskho och det medföljer även köksredskap som kastrull, slevar med mera. Oavsett vilken leksaksspis och barnkök ni väljer att köpa till ert barn så kan vi lova att det kommer få hur skoj som helst.

Leksakskök och leksaksspisar som leksak till barn

Här kan du köpa fina leksakskök av hög kvalitet. Leksakskök är en rolig leksak för barnen då de ska leka kock och laga lite god mat. Vi erbjuder leksakskök och leksaksspisar från kända märken till bra priser. Köp ett billigt och bra leksakskök på Leksakscity.se

Leksakskök från Woodi World Toy

Leksaksspisarna och leksaksköken från Woodi World Toy är mycket populära. Här finns leksakskök i flera stilar - retro, stilrent och modernt, ombonat och hemtrevligt, färgglatt eller naturligt och diskret. Är du ute efter en lite mindre leksaksspis i retrodesign är Leksakskök Retro Leksaksspis Woodi World Toy något för dig. Denna spis har en superhärlig design och det medföljer kastruller, slevar med mera. Den har också vridbara vred så att barnen kan låtsas att de sätter på och stänger av plattorna. Är du istället ute efter ett större kök med många utrymmen för tillbehör och förvaring så passar Leksakskök Classic Woodi World Toy perfekt för dig. Här finns både skåp med luckor, lådor, krokar och hyllor att förvara din köksutrustning i. Allt från leksaksmat till grytor och slevar kan förvaras i köket.

Leksaksspis och leksakskök med diskho från BRIO

BRIO's leksakskök har varit populära under många årtionden och är populära än idag. De har en klassisk design och man ser direkt att det är Brios härliga leksakskök. Leksaksspisen med ugn kan köpas separat och finns i klassiskt rött och stilrent vitt. Det finns även ett skåp att beställa separat och detta skåp har en lucka med hyllor innanför för förvaring samt ett handfat med kran. Detta ger köket mer förvaringsutrymme där barnen kan ställa mat, tallrikar, bestick, grytor, vispar och mycket mer. Dessa båda kan även beställas som ett set så blir det ett komplett leksakskök med möjlighet för både tillagning i ugn, på spis, sköljning av grönsaker och förvaring av kökstillbehör.

Leksakskök med tillbehör från Jabadabado

Det mycket omtyckta varumärket Jabadabado erbjuder leksakskök för alla barn som tycker att det är roligt att leka matlagning och bakning. Nu kan barnen laga mat till sin nalle. Undra vad han vill ha att äta? Kanske en smarrig gryta med massa grönsaker som får stå och puttra länge, eller så är nalle superhungrig och barnen kan steka några goa ägg åt honom eller något annat gott. Leksaksköket har även ugn så att barnen kan leka att de bakar kakor, muffins och lagar mat i ugnen så som paj och annat gott. Till leksaksköket finns det massor av tillbehör så som hushållsmaskiner och andra kökstillbehör som har en matchande stil och design med det härliga prickiga mönstret.

Kids Concept leksaksspis och minikök

Här finns något för alla behov och beroende på om ni har mycket eller litet utrymme för kökslekar för barnen. Kids Concept erbjuder ett minikök och lekspis som an placeras på ett bord och kan enkelt ställas undan när det inte används, på så sätt tar det minimalt med plats. Köket kan till och med fällas ihop mellan användningarna och det finns ett handtag så att ni enkelt kan förflytta det. Här finns leksaksspis, leksaksdiskho, klocka, vred samt en hylla för köksutrustningen som medföljer.

Önskas ett större kök så finns det också i sortimentet. Detta kök har spis, ugn, handfat, ett flertal hyllor och roliga tillbehör som ingår. Bakstycket är delvis öppet så att barnen kan leka från flera håll, vilket är praktiskt när det är flera barn som leker samtidigt och när barnen vill variera leken.

Från Kids Concept finns också en kombinerad kyl och frys som kan användas separat eller tillsammans med ett leksakskök så att det blir större och mer komplett.

Leksaksspis och leksakskök från Micki

Varumärket Micki är välkänt och deras leksakskök och lekspisar är mycket populära. De finns i flera utföranden. Det finns en lekspis som är svartvit, stilren och modern i en snygg design. Den har induktionshäll och ugn. Induktionshällen har röda partier så att det ser ut som att den är varm. I samma design finns också ett lite större leksakskök som utöver induktionshäll och ugn även har handfat med kran samt en hyllor med en lucka. Det finns massor av kökstillbehör att beställa som tillbehör och dessa är ju toppen att förvara under diskhon. Önskas ett stilrent kök men som ändå har lite mer färg så finns det ett vitt kök med färgglada detaljer på vred, handtag och spisplattor.

Leksakskök av trä från Tooky Toy

Tooky Toy's ledord är kvalitet och därför har de valt att tillverka sina leksaker i trä eftersom det är så hållbart och har en gedigen känsla. Tooky Toy har superhärliga leksakskök som har en lekfull design och färgsättning, de är designade för att tilltala barnen. Visst blir man inspirerad till att laga ihop någon god leksaksmat när man ser dessa härliga kök? För den trångbodde passar Leksaksspisen Elin perfekt. Detta är ett minikök som an placeras på ett bord eller på golvet. När barnen lekt färdigt kan det enkelt stoppas undan till nästa lektillfälle. Mycket praktiskt tycker vi på Leksakscity.

Det finns även flera större lekkök, bland annat det underbara rosa leksaksköket Cornelia. Ett jättefint lekkök med spis, ugn och hyllor till förvaring av kökstillbehör. Detta är en riktig storsäljare som är populär bland barnen. Liknande kök finns även i färgerna vitt och naturligt trä, samt ett kök som är rött, vitt och med blåvitrutig vägg.

Barnkök, leksakskök, barnspis och leksaksspis i trämaterial för barnen

Kök för barn, det finns många namn på dessa roliga och funktionella leksaker. En del kallar det för barnkök, andra för leksakskök och en del kallar dem för barnspisar eller leksaksspisar. Oavsett namn så är det leksaker som barnen verkligen tycker om att leka med. Här kan de små minikockarna laga sin egna mat och leka tillsammans med sina kompisar. Barnen gillar även så klart att laga mat åt sina föräldrar, mormor, morfar och andra som är på besök. Barnen övar på motoriken, de lär sig om olika kökssaker så som vad de heter och hur de kan användas. Vad är grönsaker, vad är potatis, fisk, bröd, tårtor osv. De kan även lära sig i vilken ordning man ska servera olika maträtter, först mat och efteråt kommer fikan. Leksakscity erbjuder många färgglada och även mer stilrena barnkök. Ofta medföljer det köksredskap, som kastruller, stekpannor och även ibland grönsaker eller någon annan rolig leksaksmat.

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om att göra som de vuxna gör och imitera dem, men de kan ju även såklart laga mat på sitt eget sätt. Finns det något roligare än att sitta ner med barnen och leka med leksaksmat samt leka att de kokar något gott på leksaksspisen. Sedan dukar de små liven fram med en tallrik och lite goda grönsaker och serverar oss, så himla mysigt. Vi på Leksakscity har flertalet olika leksakskök, både stora och små kök. En del har bara spisplattor och en del har både spis, kylskåp, diskmaskin, micro och andra skojiga saker. En av barnens favoritleksakskök är de leksaker som har både spis och ett handfat. Man måste ju så klart både kunna steka något gott och samtidigt kunna skölja av grönsakerna som ska koka på leksaksspisens plattor. Många barnkök har även kastruller, slevar och andra kökstillbehör som medföljer. Det är alltid kul med lite fler leksaksredskap att leka med så det blir så realistiskt som möjligt för barnen. Vi erbjuder barnkök från vårt egna märke, men även Brio och Micki barnkök. Gemensamt för alla leksakskök är att de är av hög kvalitet och är tillverkade i både plast och trä. Att satsa på ett kök som har vitvaror, många detaljer och funktioner så som kylskåp, spis, diskho och bänkskiva brukar göra att köksleken blir extra kul och varierad. Ju mer detaljer i barnköket och med en diskmaskin blir ju leken ännu roligare. Det finns även matleksaker som tyggrönsaker, tygtårtor och tygfrukter som tillbehör.

Några av de mest populära leksaksköken är till exempel Leksakskök Retro från Woodi World Toy som är en lite mindre leksaksspis. Även spisarna från Brio och Micki är storsäljare. Leksaksköket Rosalita från Woodie World Toy, som även kallas Eda och Tom, är ett fantastiskt fint kök med en diskho och det medföljer även köksredskap som kastrull, slevar med mera. Oavsett vilken leksaksspis eller barnkök ni väljer så kan vi lova att barnen kommer ha hur skoj som helst.

Brio minikök och barnspisar

Spisar från BRIO är ju alltid en klassiker som går hem hos barnen. Brios leksaker är verkligen klassiker som har hängt med i många år. En av deras mest klassiska leksak är just spisen. En stor bidragande faktor till att de är så populära är så klart den otroligt goa kvalitén som gör att spisarna kan hänga med under många år. De tål barnens tuffa tag under leken. Tänk så många timmar som barn över hela Sverige har lekt med dessa toppenspisar genom åren :-)

Jabadabado barnkök

Leksaksköket från Jabadabado har verkligen mycket utrustning och funktioner. Det finns både spis, ugn, ho, skafferi, hyllor och finfina detaljer så som en klocka på väggen. Att leksaksköket har allt i ett och med en bakgrundsvägg gör att det verkligen inspirerar till en bred lek. Här kan barnen laga till allt möjligt gott. Jabadabado har alltid full koll på design, att köket är funktionellt, användbart och även snyggt som inredning är viktigt.

Jouéco leksaksspis för barn Leksakskök från varumärket Juéco

Leksaksspis med mycket härliga detaljer som gör det där lilla extra. Köket har även ugn, förvaringsutrymme, diskho, fläkt och mycket mer. Med detta kök kommer barnen vilja laga hur mycket mat som helst :-) Det ger dessutom en stor möjlighet till lärande om matlagning så som i vilken ordning saker ska göras, hur det ska tillagas, hur mycket mat som behöver lagas till gästerna och så vidare. 

Juéco erbjuder köksleksaker i naturliga och jordnära färger. Här har vi ett leksakskök med massor av fina funktioner och detaljer. Leksaksköket har modern spishäll ugn, förvaringshyllor, diskho och fläktkåpa. Det medföljer tillbehör så som gryta med lock, kastrull, saltkar, pepparkar, grythandske samt slevar av olika slag. På väggen hänger en klocka så att barnen kan hålla koll på tiden så att inte kakan i ugnen blir bränd :-) Till leksaksköket finns också flera matchande tillbehör från Juéco som man kan köpa till, till exempel köksutrustning och hushållsmaskiner så som bakmaskin och kaffemaskin. På så sätt kan allt gå i stil och matcha. Det blir då även ännu fler roliga funktioner i köket. Barnen kan samla på de olika tillbehören om de vill eller använda dem separat.

Kidkraft barnspris och stora barnkök

Wow säger vi, vilka leksakskök Kidkraft erbjuder. Rena drömmen för den lilla matlagaren och den som gillar att baka. Flera av dem är anpassade till att stå i ett hörn och dessa är verkligen rejäla och rymmer så mycket kul. Flera av leksaksköken har till och med kylskåp, microvågsugn, tvättmaskin och fönster. Det är nästan som en liten lägenhet. Flera av leksaksköken har även fräcka funktioner så som ljud och ljus. Köken har olika stilar och färger så att du kan välja det kök som passar in i ert hem och för er stil. 

Kids Concept leksaksspisar och leksakskök

Kids Concept erbjuder flera olika leksaker inom kök. Både minikök, stort leksakskök och kylskåp med frys. Nu kan barnen leka flera roliga lekar inom matlagning, bakning, leka kock, leka restaurang, leka familj, leka konditor, leka café med mera.

Micki kök för barn

Mickis leksakskök och leksaksspis är moderna, stilrena och har verklighetstrogna funktioner. Nu kan barnen laga mat med stil med dessa snygga låtsaskök. Några av våra mest populära leksakskök kommer från varumärket Micki.

Tooky Toy minikök och leksakskök i trä

Härligt färgglada kök i flera finfina modeller från Tooky Toy. Köken finns i flera färger så att du kan välja din favoritfärg. Med Tooky Toys leksaker kan barnen leka matlagning, bakning, restaurang, kock och mycket mer. Tooky Toy tillverkar leksaker av trä som ger en känsla av gediget hantverk. Nu är det dags att laga goo mat.

Woodi World Toy leksakskök

Leksaksspis Retro från Woodi World Toy är en lite mindre spis i en mysig design. Det medföljer även ett kastrullset och lite fina slevar som man kan laga mat med. En härlig spis som har vridbara vred och passar även i de minsta lekrummen. Några andra populära leksaksspisar är så klart även Brios, Micki. Leksaksköket Eda och Tom är ett fantastiskt fint kök med en diskho och det medföljer även köksredskap som kastrull, slevar med mera. Oavsett vilken leksaksspis och barnkök ni väljer att köpa till ert barn så kan vi lova att det kommer få hur skoj som helst.

Leksakskök och leksaksspisar som leksak till barn

Här kan du köpa fina leksakskök av hög kvalitet. Leksakskök är en rolig leksak för barnen då de ska leka kock och laga lite god mat. Vi erbjuder leksakskök och leksaksspisar från kända märken till bra priser. Köp ett billigt och bra leksakskök på Leksakscity.se

Leksakskök från Woodi World Toy

Leksaksspisarna och leksaksköken från Woodi World Toy är mycket populära. Här finns leksakskök i flera stilar - retro, stilrent och modernt, ombonat och hemtrevligt, färgglatt eller naturligt och diskret. Är du ute efter en lite mindre leksaksspis i retrodesign är Leksakskök Retro Leksaksspis Woodi World Toy något för dig. Denna spis har en superhärlig design och det medföljer kastruller, slevar med mera. Den har också vridbara vred så att barnen kan låtsas att de sätter på och stänger av plattorna. Är du istället ute efter ett större kök med många utrymmen för tillbehör och förvaring så passar Leksakskök Classic Woodi World Toy perfekt för dig. Här finns både skåp med luckor, lådor, krokar och hyllor att förvara din köksutrustning i. Allt från leksaksmat till grytor och slevar kan förvaras i köket.

Leksaksspis och leksakskök med diskho från BRIO

BRIO's leksakskök har varit populära under många årtionden och är populära än idag. De har en klassisk design och man ser direkt att det är Brios härliga leksakskök. Leksaksspisen med ugn kan köpas separat och finns i klassiskt rött och stilrent vitt. Det finns även ett skåp att beställa separat och detta skåp har en lucka med hyllor innanför för förvaring samt ett handfat med kran. Detta ger köket mer förvaringsutrymme där barnen kan ställa mat, tallrikar, bestick, grytor, vispar och mycket mer. Dessa båda kan även beställas som ett set så blir det ett komplett leksakskök med möjlighet för både tillagning i ugn, på spis, sköljning av grönsaker och förvaring av kökstillbehör.

Leksakskök med tillbehör från Jabadabado

Det mycket omtyckta varumärket Jabadabado erbjuder leksakskök för alla barn som tycker att det är roligt att leka matlagning och bakning. Nu kan barnen laga mat till sin nalle. Undra vad han vill ha att äta? Kanske en smarrig gryta med massa grönsaker som får stå och puttra länge, eller så är nalle superhungrig och barnen kan steka några goa ägg åt honom eller något annat gott. Leksaksköket har även ugn så att barnen kan leka att de bakar kakor, muffins och lagar mat i ugnen så som paj och annat gott. Till leksaksköket finns det massor av tillbehör så som hushållsmaskiner och andra kökstillbehör som har en matchande stil och design med det härliga prickiga mönstret.

Kids Concept leksaksspis och minikök

Här finns något för alla behov och beroende på om ni har mycket eller litet utrymme för kökslekar för barnen. Kids Concept erbjuder ett minikök och lekspis som an placeras på ett bord och kan enkelt ställas undan när det inte används, på så sätt tar det minimalt med plats. Köket kan till och med fällas ihop mellan användningarna och det finns ett handtag så att ni enkelt kan förflytta det. Här finns leksaksspis, leksaksdiskho, klocka, vred samt en hylla för köksutrustningen som medföljer.

Önskas ett större kök så finns det också i sortimentet. Detta kök har spis, ugn, handfat, ett flertal hyllor och roliga tillbehör som ingår. Bakstycket är delvis öppet så att barnen kan leka från flera håll, vilket är praktiskt när det är flera barn som leker samtidigt och när barnen vill variera leken.

Från Kids Concept finns också en kombinerad kyl och frys som kan användas separat eller tillsammans med ett leksakskök så att det blir större och mer komplett.

Leksaksspis och leksakskök från Micki

Varumärket Micki är välkänt och deras leksakskök och lekspisar är mycket populära. De finns i flera utföranden. Det finns en lekspis som är svartvit, stilren och modern i en snygg design. Den har induktionshäll och ugn. Induktionshällen har röda partier så att det ser ut som att den är varm. I samma design finns också ett lite större leksakskök som utöver induktionshäll och ugn även har handfat med kran samt en hyllor med en lucka. Det finns massor av kökstillbehör att beställa som tillbehör och dessa är ju toppen att förvara under diskhon. Önskas ett stilrent kök men som ändå har lite mer färg så finns det ett vitt kök med färgglada detaljer på vred, handtag och spisplattor.

Leksakskök av trä från Tooky Toy

Tooky Toy's ledord är kvalitet och därför har de valt att tillverka sina leksaker i trä eftersom det är så hållbart och har en gedigen känsla. Tooky Toy har superhärliga leksakskök som har en lekfull design och färgsättning, de är designade för att tilltala barnen. Visst blir man inspirerad till att laga ihop någon god leksaksmat när man ser dessa härliga kök? För den trångbodde passar Leksaksspisen Elin perfekt. Detta är ett minikök som an placeras på ett bord eller på golvet. När barnen lekt färdigt kan det enkelt stoppas undan till nästa lektillfälle. Mycket praktiskt tycker vi på Leksakscity.

Det finns även flera större lekkök, bland annat det underbara rosa leksaksköket Cornelia. Ett jättefint lekkök med spis, ugn och hyllor till förvaring av kökstillbehör. Detta är en riktig storsäljare som är populär bland barnen. Liknande kök finns även i färgerna vitt och naturligt trä, samt ett kök som är rött, vitt och med blåvitrutig vägg.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

775 kr - 1000 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar