• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakskök

Barnkök, leksakskök, barnspis och leksaksspis i trämaterial för barnen

Kök för barn, det finns många namn på dessa roliga och funktionella leksaker. En del kallar det för barnkök, andra för leksakskök och en del kallar dem för barnspisar eller leksaksspisar. Oavsett namn så är det leksaker som barnen verkligen tycker om att leka med. Här kan de...

Barnkök, leksakskök, barnspis och leksaksspis i trämaterial för barnen

Kök för barn, det finns många namn på dessa roliga och funktionella leksaker. En del kallar det för barnkök, andra för leksakskök och en del kallar dem för barnspisar eller leksaksspisar. Oavsett namn så är det leksaker som barnen verkligen tycker om att leka med. Här kan de små minikockarna laga sin egna mat och leka tillsammans med sina kompisar. Barnen gillar även så klart att laga mat åt sina föräldrar, mormor, morfar och andra som är på besök. Barnen övar på motoriken, de lär sig om olika kökssaker så som vad de heter och hur de kan användas. Vad är grönsaker, vad är potatis, fisk, bröd, tårtor osv. De kan även lära sig i vilken ordning man ska servera olika maträtter, först mat och efteråt kommer fikan. Leksakscity erbjuder många färgglada och även mer stilrena barnkök. Ofta medföljer det köksredskap, som kastruller, stekpannor och även ibland grönsaker eller någon annan rolig leksaksmat.

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om att göra som de vuxna gör och imitera dem, men de kan ju även såklart laga mat på sitt eget sätt. Finns det något roligare än att sitta ner med barnen och leka med leksaksmat samt leka att de kokar något gott på leksaksspisen. Sedan dukar de små liven fram med en tallrik och lite goda grönsaker och serverar oss, så himla mysigt. Vi på Leksakscity har flertalet olika leksakskök, både stora och små kök. En del har bara spisplattor och en del har både spis, kylskåp, diskmaskin, micro och andra skojiga saker. En av barnens favoritleksakskök är de leksaker som har både spis och ett handfat. Man måste ju så klart både kunna steka något gott och samtidigt kunna skölja av grönsakerna som ska koka på leksaksspisens plattor. Många barnkök har även kastruller, slevar och andra kökstillbehör som medföljer. Det är alltid kul med lite fler leksaksredskap att leka med så det blir så realistiskt som möjligt för barnen. Vi erbjuder barnkök från vårt egna märke, men även Brio och Micki barnkök. Gemensamt för alla leksakskök är att de är av hög kvalitet och är tillverkade i både plast och trä. Att satsa på ett kök som har vitvaror, många detaljer och funktioner så som kylskåp, spis, diskho och bänkskiva brukar göra att köksleken blir extra kul och varierad. Ju mer detaljer i barnköket och med en diskmaskin blir ju leken ännu roligare. Det finns även matleksaker som tyggrönsaker, tygtårtor och tygfrukter som tillbehör.

Några av de mest populära leksaksköken är till exempel Leksakskök Retro från Woodi World Toy som är en lite mindre leksaksspis. Även spisarna från Brio och Micki är storsäljare. Leksaksköket Rosalita från Woodie World Toy, som även kallas Eda och Tom, är ett fantastiskt fint kök med en diskho och det medföljer även köksredskap som kastrull, slevar med mera. Oavsett vilken leksaksspis eller barnkök ni väljer så kan vi lova att barnen kommer ha hur skoj som helst.

Brio minikök och barnspisar

Spisar från BRIO är ju alltid en klassiker som går hem hos barnen. Brios leksaker är verkligen klassiker som har hängt med i många år. En av deras mest klassiska leksak är just spisen. En stor bidragande faktor till att de är så populära är så klart den otroligt goa kvalitén som gör att spisarna kan hänga med under många år. De tål barnens tuffa tag under leken. Tänk så många timmar som barn över hela Sverige har lekt med dessa toppenspisar genom åren :-)

Jabadabado barnkök

Leksaksköket från Jabadabado har verkligen mycket utrustning och funktioner. Det finns både spis, ugn, ho, skafferi, hyllor och finfina detaljer så som en klocka på väggen. Att leksaksköket har allt i ett och med en bakgrundsvägg gör att det verkligen inspirerar till en bred lek. Här kan barnen laga till allt möjligt gott. Jabadabado har alltid full koll på design, att köket är funktionellt, användbart och även snyggt som inredning är viktigt.

Jouéco leksaksspis för barn Leksakskök från varumärket Juéco

Leksaksspis med mycket härliga detaljer som gör det där lilla extra. Köket har även ugn, förvaringsutrymme, diskho, fläkt och mycket mer. Med detta kök kommer barnen vilja laga hur mycket mat som helst :-) Det ger dessutom en stor möjlighet till lärande om matlagning så som i vilken ordning saker ska göras, hur det ska tillagas, hur mycket mat som behöver lagas till gästerna och så vidare. 

Juéco erbjuder köksleksaker i naturliga och jordnära färger. Här har vi ett leksakskök med massor av fina funktioner och detaljer. Leksaksköket har modern spishäll ugn, förvaringshyllor, diskho och fläktkåpa. Det medföljer tillbehör så som gryta med lock, kastrull, saltkar, pepparkar, grythandske samt slevar av olika slag. På väggen hänger en klocka så att barnen kan hålla koll på tiden så att inte kakan i ugnen blir bränd :-) Till leksaksköket finns också flera matchande tillbehör från Juéco som man kan köpa till, till exempel köksutrustning och hushållsmaskiner så som bakmaskin och kaffemaskin. På så sätt kan allt gå i stil och matcha. Det blir då även ännu fler roliga funktioner i köket. Barnen kan samla på de olika tillbehören om de vill eller använda dem separat.

Kidkraft barnspris och stora barnkök

Wow säger vi, vilka leksakskök Kidkraft erbjuder. Rena drömmen för den lilla matlagaren och den som gillar att baka. Flera av dem är anpassade till att stå i ett hörn och dessa är verkligen rejäla och rymmer så mycket kul. Flera av leksaksköken har till och med kylskåp, microvågsugn, tvättmaskin och fönster. Det är nästan som en liten lägenhet. Flera av leksaksköken har även fräcka funktioner så som ljud och ljus. Köken har olika stilar och färger så att du kan välja det kök som passar in i ert hem och för er stil. 

Kids Concept leksaksspisar och leksakskök

Kids Concept erbjuder flera olika leksaker inom kök. Både minikök, stort leksakskök och kylskåp med frys. Nu kan barnen leka flera roliga lekar inom matlagning, bakning, leka kock, leka restaurang, leka familj, leka konditor, leka café med mera.

Micki kök för barn

Mickis leksakskök och leksaksspis är moderna, stilrena och har verklighetstrogna funktioner. Nu kan barnen laga mat med stil med dessa snygga låtsaskök. Några av våra mest populära leksakskök kommer från varumärket Micki.

Tooky Toy minikök och leksakskök i trä

Härligt färgglada kök i flera finfina modeller från Tooky Toy. Köken finns i flera färger så att du kan välja din favoritfärg. Med Tooky Toys leksaker kan barnen leka matlagning, bakning, restaurang, kock och mycket mer. Tooky Toy tillverkar leksaker av trä som ger en känsla av gediget hantverk. Nu är det dags att laga goo mat.

Woodi World Toy leksakskök

Leksaksspis Retro från Woodi World Toy är en lite mindre spis i en mysig design. Det medföljer även ett kastrullset och lite fina slevar som man kan laga mat med. En härlig spis som har vridbara vred och passar även i de minsta lekrummen. Några andra populära leksaksspisar är så klart även Brios, Micki. Leksaksköket Eda och Tom är ett fantastiskt fint kök med en diskho och det medföljer även köksredskap som kastrull, slevar med mera. Oavsett vilken leksaksspis och barnkök ni väljer att köpa till ert barn så kan vi lova att det kommer få hur skoj som helst.

Läs mer

Filter

Pris

475 kr - 3600 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 19 artiklar