• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksfordon

Leksaksbilar och leksakstraktorer tilll barn mellan 6 och 8 år

Vill du köpa en fin leksaksbil eller en fin leksakstraktor? Kolla då in vårt enorma sortiment med leksaksbilar och leksakstraktorer. Kända märken till låga priser, märken som Bruder, Siku, Carrera, Kids Globe och andra varumärken. Bruder är väl i särklass det mest omtyckta märket, d...

Leksaksbilar och leksakstraktorer tilll barn mellan 6 och 8 år

Vill du köpa en fin leksaksbil eller en fin leksakstraktor? Kolla då in vårt enorma sortiment med leksaksbilar och leksakstraktorer. Kända märken till låga priser, märken som Bruder, Siku, Carrera, Kids Globe och andra varumärken. Bruder är väl i särklass det mest omtyckta märket, de gör ganska stora leksaker och har licenser från olika märken som Scania, Volvo, Massey Fergusson, Mercedes, John Deere, JCB och många många fler. Siku är så klart också en av barnens stora favoriter, extremt tåliga leksaker som är gjorda av metall med vissa tåliga detaljer i plast.

Leksaksfordon är dels väldigt roligt att leka med och dels roligt att samla på och att ha hyllan. Varje år släpper tex. Bruder och Siku nya leksaker och då kan man uppdatera sin samling med ännu fler fina leksaksfordon. Fordon inom Bruder och Siku är också populärt bland vuxna samlare, fina prydnader att ha i hyllan.

Carrera gör även bilbanor som är lite mer avancerade och med bilar som går snabbare än tex. serien som kallas Carrera First. Carrera är kända för sina kvalitet och dess fräcka utformning av bilbanorna och deras fina bilbanebilar.


Vill du ser alla våra leksaksfordon så kan du kolla in allt här.


Se alla Carrera bilbanor här.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 1500 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 35 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 35 artiklar