• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Hushållsmaskiner

Leksakshushållsmaskiner, leksakshushållsutrustning och leksakshushållsapparater som leksaksbrödrost, leksaksdammsugare, leksakstvättmaskin och mikrovågsugn som leksak från Jabadabado, kids Concept, Jouéco och My First till barnens rollekar.

Här finns massor av olika leksakshushållsmaskiner som är anpassade för barnens lek. De har fin design, roliga funktioner och många av dem har även matchande tillbehör. Med dessa leksaker kan barnen få en positiv syn på matlagning, bakning och hushållssysslor. Det är roligt att greja i hemmet och att experimentera med till exempel en bakmaskin. Blanda och se hur smeten blir. Kanske blir den jättegod :-) Vi erbjuder hushållsapparater från ett flertal kända varumärken som Jabadabado, Kids Concept, Joeco och My First, så att du kan välja din favorit. Här finns allt från maskiner för matlagning, bakning, städning, tvätt och strykning och mycket mer.

Vi erbjuder till exempel leksaksbrödrost och leksakskaffekokare i trämaterial. Att leka att man rostar bröd och sedan skär en bit smör med lite god jordgubbssylt, det är ju super kul! Barnen kan hålla på hur mycket som helst, lägga i brödskivorna, trycka upp dem ur brödrosten, äta lite sedan lägga ner dem igen och så om och om igen. Sedan att göra lite gott kaffe som mamma och pappa brukar dricka, det är ju så klart extra kul det med. Sätt dig ner på ett bord och lek med barnen, låt de servera dig lite bröd och en kopp kaffe, det är verkligen något barnen uppskattar och de känner att man som förälder är närvarande och är med på deras lek. Här hittar du leksaksköksutrustning som brödrostar, kaffekokare och andra roliga kökstillbehör. Att leka att man städar med en leksaksdammsugare är ju så klart något barnen tycker är jättekul. Med en rolig leksakstvättmaskin kan barnen leka att de tvättar sina kläder eller så kanske behövs dockkläderna tvättas. Det finns helt enkelt ett komplett sortiment av leksakshushållsmaskiner här hos oss. Köp din leksakshushållsmaskin online på Leksakscity, vi ger dig alltid rätt pris och snabb leverans.

Leksakshushållsutrustning och köksutrustning som leksak från omtyckta Jabadabado

Leksakshushållsmaskiner som träleksaker för barnens lilla hushåll med fokus på design och vackra pastellfärger. Jabadabado är ett mycket populärt varumärke som aldrig tummar på kvalitén. Gediget ska det vara och det ska hålla för barnens lek. Dessa hushållsmaskiner är så fina att de med fördel kan stå framme och pryda barnens rum och även det övriga hemmet. Jabadabado erbjuder så himla fina hushållsmaskiner till barnens leksakskök. De har en härlig design och pastellfärger. Här finns en mixer, brödrost, köksvåg, smoothieset och kaffekokare. Dessa hushållsmaskiner och kökstillbehör är tillverkade av trä och är därför mycket tåliga, hållbara och självklart giftfria. Att leka matlagning brukar vara ett populärt inslag i barnens lek. Dessa leksaker kan såklart både användas i barnens leksakskök eller användas separat i barnens rum eller i köket så att barnen kan laga leksaksmat jämte de vuxna. Denna köksutrustning liknar riktiga eftersom flera har dem har vred med siffror, ON-knapp med mera.

Leksakshushållsmaskiner från Jouéco av trä till barnens lilla hem

Juéco erbjuder jättefina träleksaker och leksakshushållsmaskiner för barn. Dessa hushållsmaskiner för barnens lek har så fin design och tillverkade i trä. De har naturliga färger som man blir lugn och harmonisk av. Till flera av hushållsmaskinerna ingår även tillbehör för att göra det extra realistiskt. Nu kan barnen leka att de utför alla hemmets roliga uppgifter :-) Dessa leksakshushållsmaskiner och köksredskap från varumärket Jouéco är verkligen så fina. De har naturliga färger i vitt, grått och naturfärgat trä. Det gör att de är dekorativa att ha stående framme. Här finns brödrost, kaffemaskiner i två olika modeller med tillbehör samt en köksassistent som även kan användas som bakmaskin när det är dags att vispa, blanda, mixa och annat roligt. Många barn tycker att det är så roligt att få vara med i köket och att få blanda ingredienser och sedan se hur resultatet blir. Det kan vara riktiga matvaror så att barnen kan laga något ätbart, eller blanda gegga är ju alltid kul, eller bara leka med maskinen när den är tom och låtsas att det finns ingredienser i.

Kids Concept hushållsmaskiner i trä till barnens rollek och leksakskök i trä

Leksakshushållsmaskiner från varumärket Kids Concept som har fokus på kvalitet och miljö, visst känns det tryggt! Här finns härliga leksaksmaskiner som är tillverkade av trä. De har även så fina tillbehör. Inred barnens rum eller leksaksköket med dessa kvalitativa leksaker. Kids Concept är ett varumärke som bland annat tillverkar hushållsmaskiner i trä som barnen kan leka kökslekar med. De har design i fokus och erbjuder leksaker som är så fina att de kan stå framme även mellan lektillfällena. Det blir en del av inredningen i barnens rum, i deras leksakskök eller i det riktiga köket. Maskinerna har en naturligt vacker design med rena färger så som vit, grå, beige och naturligt trä. Här finns både kaffekokare, brödrost, våffeljärn och mixer. Med varje hushållsmaskin medföljer matchande tillbehör som kan behövas under matlagningen. På så sätt blir leken varierad och verklighetstrogen. Alla tillbehör har fina och genomtänkta detaljer. Nu kan de små kockarna och bagarna börja laga mat och baka goofika :-)

My First leksaksmaskiner och leksakshushållsmaskiner till hushållet för barn

Det här är leksakshushållsmaskiner med roliga funktioner. De kan exempelvis lysa, snurra och låta som på riktigt. Detta är helt klart spännande för barnen. De har härliga färger i vitt och charmigt grön. Här finns leksaksmaskiner för både leksaksköket, tvättstugan och det finns även en leksaksdammsugare. 

Här finns superhäftiga leksakshushållsmaskiner som barnen kan leka med i sitt leksakskök, i sitt rum eller placera hushållsmaskinerna bredvid de riktiga maskinerna så kan barnen till exempel tvätta i sin leksakstvättmaskin samtidigt som de vuxna tvättar. Här finns hushållsmaskiner både till kök, tvättstuga och för städning. De passar också perfekt för barnen att använda när de leker med dockor och leker familj. Här finns dammsugare, tvättmaskin, Blender, kaffekokare, bakmaskin med visp, strykjärn och brödrost.

Styrykjärnet har roliga funktioner, den låter som ett riktigt strykjärn, lyser när du trycker på knappen så det ser ut som att det är varmt på riktigt samt du kan fylla på det med vatten. Även tvättmaskinen har verklighetstrogna funktioner. Exempelvis kan trumman inne i maskinen kan rotera på riktigt och den låter som en tvättmaskin. Med dessa leksaker kan barnen leka att de gör som de vuxna samt bekanta sig och utforska vanliga maskiner som finns i ett hem.

En gemensam nämnare för My First hushållsmaskiner är att de är så härligt färgglada i vitt och grönt. Det lyser verkligen upp tillvaron och gör att de annars ganska vardagliga prylarna ser mycket mer tilltalande och spännande ut. Alla hushållsmaskinerna har även coola funktioner som gör att leken känns verklighetstrogen.

Tooky Toy hushållsmaskiner av trä till barnens leksakskök

Tooky Toy står för kvalitet och tillverkar leksaker av trä. Leksakshushållsmaskinerna matchar med varandra i färg och form samt är så fina att kombinera med varandra. Det ingår dessutom fina tillbehör som gör leken ännu roligare och mer komplett. Tooky Toy är ett mycket populärt varumärke som tillverkar träleksaker av hög kvalitet, bland annat dessa finfina hushållsmaskiner för leksakskök, barnens rum eller att placera var som helst i huset. De är ju så fina att de kan stå framme och användas som inredning. Färgerna går främst i rött, blått och naturfärgat trä. Det finns en espressomaskin med söta tillbehör så som mugg, kakor, mjölkpaket med mera. Nu kan barnen leka att de kokar kaffe, precis som sina föräldrar. Det finns också en brödrost där barnen kan lägga i brödskivor och leka att de rostas. När de är klara är det bara att trycka på spaken så kommer de upp igen. Tillbehören gör att det blir extra verklighetstroget. Det medföljer till exempel smör som sitter ihop med kardborreband och som barnen kan låtsas skära. Det finns även en mixer som barnen kan använda under matleken. Perfekt för de små kockarna och bagarna.

Play fun leksakshushållsutrustning för det lilla hushållet 

Leksakshushållsutrustning i stöttålig plast och andra material till barn. Här finns exempelvis ett underbart strykset med strykbräda och strykjärn från Play Fun. Leksakshushållsmaskiner och leksaker som gör att barnen kan leka hushåll tillsammans med pappa och mamma, med syskonen eller med nallarna. Finfina hushållsmaskiner från Play Fun till barnens rollek. Bland annat en strykbräda med strykjärn, till barnens lek. Det finns ett våffeljärn så att barnen kan leka att de lagar smarriga våfflor. Fina hjärtformade våfflor ingår också. Perfekt att placera i barnens leksakskök. För tvättstugan eller dockleken finns en superfin strykbräda med tillhörande strykjärn. Strykbrädan har motiv av en prinsessa och bakgrundsfärgerna är rosa och lila. Det medföljer även fina tillbehör. Barnen kan leka att de stryker dockornas, nallarnas eller sina egna kläder.

Leksakshushållsmaskiner, leksakshushållsutrustning och leksakshushållsapparater som leksaksbrödrost, leksaksdammsugare, leksakstvättmaskin och mikrovågsugn som leksak från Jabadabado, kids Concept, Jouéco och My First till barnens rollekar.

Här finns massor av olika leksakshushållsmaskiner som är anpassade för barnens lek. De har fin design, roliga funktioner och många av dem har även matchande tillbehör. Med dessa leksaker kan barnen få en positiv syn på matlagning, bakning och hushållssysslor. Det är roligt att greja i hemmet och att experimentera med till exempel en bakmaskin. Blanda och se hur smeten blir. Kanske blir den jättegod :-) Vi erbjuder hushållsapparater från ett flertal kända varumärken som Jabadabado, Kids Concept, Joeco och My First, så att du kan välja din favorit. Här finns allt från maskiner för matlagning, bakning, städning, tvätt och strykning och mycket mer.

Vi erbjuder till exempel leksaksbrödrost och leksakskaffekokare i trämaterial. Att leka att man rostar bröd och sedan skär en bit smör med lite god jordgubbssylt, det är ju super kul! Barnen kan hålla på hur mycket som helst, lägga i brödskivorna, trycka upp dem ur brödrosten, äta lite sedan lägga ner dem igen och så om och om igen. Sedan att göra lite gott kaffe som mamma och pappa brukar dricka, det är ju så klart extra kul det med. Sätt dig ner på ett bord och lek med barnen, låt de servera dig lite bröd och en kopp kaffe, det är verkligen något barnen uppskattar och de känner att man som förälder är närvarande och är med på deras lek. Här hittar du leksaksköksutrustning som brödrostar, kaffekokare och andra roliga kökstillbehör. Att leka att man städar med en leksaksdammsugare är ju så klart något barnen tycker är jättekul. Med en rolig leksakstvättmaskin kan barnen leka att de tvättar sina kläder eller så kanske behövs dockkläderna tvättas. Det finns helt enkelt ett komplett sortiment av leksakshushållsmaskiner här hos oss. Köp din leksakshushållsmaskin online på Leksakscity, vi ger dig alltid rätt pris och snabb leverans.

Leksakshushållsutrustning och köksutrustning som leksak från omtyckta Jabadabado

Leksakshushållsmaskiner som träleksaker för barnens lilla hushåll med fokus på design och vackra pastellfärger. Jabadabado är ett mycket populärt varumärke som aldrig tummar på kvalitén. Gediget ska det vara och det ska hålla för barnens lek. Dessa hushållsmaskiner är så fina att de med fördel kan stå framme och pryda barnens rum och även det övriga hemmet. Jabadabado erbjuder så himla fina hushållsmaskiner till barnens leksakskök. De har en härlig design och pastellfärger. Här finns en mixer, brödrost, köksvåg, smoothieset och kaffekokare. Dessa hushållsmaskiner och kökstillbehör är tillverkade av trä och är därför mycket tåliga, hållbara och självklart giftfria. Att leka matlagning brukar vara ett populärt inslag i barnens lek. Dessa leksaker kan såklart både användas i barnens leksakskök eller användas separat i barnens rum eller i köket så att barnen kan laga leksaksmat jämte de vuxna. Denna köksutrustning liknar riktiga eftersom flera har dem har vred med siffror, ON-knapp med mera.

Leksakshushållsmaskiner från Jouéco av trä till barnens lilla hem

Juéco erbjuder jättefina träleksaker och leksakshushållsmaskiner för barn. Dessa hushållsmaskiner för barnens lek har så fin design och tillverkade i trä. De har naturliga färger som man blir lugn och harmonisk av. Till flera av hushållsmaskinerna ingår även tillbehör för att göra det extra realistiskt. Nu kan barnen leka att de utför alla hemmets roliga uppgifter :-) Dessa leksakshushållsmaskiner och köksredskap från varumärket Jouéco är verkligen så fina. De har naturliga färger i vitt, grått och naturfärgat trä. Det gör att de är dekorativa att ha stående framme. Här finns brödrost, kaffemaskiner i två olika modeller med tillbehör samt en köksassistent som även kan användas som bakmaskin när det är dags att vispa, blanda, mixa och annat roligt. Många barn tycker att det är så roligt att få vara med i köket och att få blanda ingredienser och sedan se hur resultatet blir. Det kan vara riktiga matvaror så att barnen kan laga något ätbart, eller blanda gegga är ju alltid kul, eller bara leka med maskinen när den är tom och låtsas att det finns ingredienser i.

Kids Concept hushållsmaskiner i trä till barnens rollek och leksakskök i trä

Leksakshushållsmaskiner från varumärket Kids Concept som har fokus på kvalitet och miljö, visst känns det tryggt! Här finns härliga leksaksmaskiner som är tillverkade av trä. De har även så fina tillbehör. Inred barnens rum eller leksaksköket med dessa kvalitativa leksaker. Kids Concept är ett varumärke som bland annat tillverkar hushållsmaskiner i trä som barnen kan leka kökslekar med. De har design i fokus och erbjuder leksaker som är så fina att de kan stå framme även mellan lektillfällena. Det blir en del av inredningen i barnens rum, i deras leksakskök eller i det riktiga köket. Maskinerna har en naturligt vacker design med rena färger så som vit, grå, beige och naturligt trä. Här finns både kaffekokare, brödrost, våffeljärn och mixer. Med varje hushållsmaskin medföljer matchande tillbehör som kan behövas under matlagningen. På så sätt blir leken varierad och verklighetstrogen. Alla tillbehör har fina och genomtänkta detaljer. Nu kan de små kockarna och bagarna börja laga mat och baka goofika :-)

My First leksaksmaskiner och leksakshushållsmaskiner till hushållet för barn

Det här är leksakshushållsmaskiner med roliga funktioner. De kan exempelvis lysa, snurra och låta som på riktigt. Detta är helt klart spännande för barnen. De har härliga färger i vitt och charmigt grön. Här finns leksaksmaskiner för både leksaksköket, tvättstugan och det finns även en leksaksdammsugare. 

Här finns superhäftiga leksakshushållsmaskiner som barnen kan leka med i sitt leksakskök, i sitt rum eller placera hushållsmaskinerna bredvid de riktiga maskinerna så kan barnen till exempel tvätta i sin leksakstvättmaskin samtidigt som de vuxna tvättar. Här finns hushållsmaskiner både till kök, tvättstuga och för städning. De passar också perfekt för barnen att använda när de leker med dockor och leker familj. Här finns dammsugare, tvättmaskin, Blender, kaffekokare, bakmaskin med visp, strykjärn och brödrost.

Styrykjärnet har roliga funktioner, den låter som ett riktigt strykjärn, lyser när du trycker på knappen så det ser ut som att det är varmt på riktigt samt du kan fylla på det med vatten. Även tvättmaskinen har verklighetstrogna funktioner. Exempelvis kan trumman inne i maskinen kan rotera på riktigt och den låter som en tvättmaskin. Med dessa leksaker kan barnen leka att de gör som de vuxna samt bekanta sig och utforska vanliga maskiner som finns i ett hem.

En gemensam nämnare för My First hushållsmaskiner är att de är så härligt färgglada i vitt och grönt. Det lyser verkligen upp tillvaron och gör att de annars ganska vardagliga prylarna ser mycket mer tilltalande och spännande ut. Alla hushållsmaskinerna har även coola funktioner som gör att leken känns verklighetstrogen.

Tooky Toy hushållsmaskiner av trä till barnens leksakskök

Tooky Toy står för kvalitet och tillverkar leksaker av trä. Leksakshushållsmaskinerna matchar med varandra i färg och form samt är så fina att kombinera med varandra. Det ingår dessutom fina tillbehör som gör leken ännu roligare och mer komplett. Tooky Toy är ett mycket populärt varumärke som tillverkar träleksaker av hög kvalitet, bland annat dessa finfina hushållsmaskiner för leksakskök, barnens rum eller att placera var som helst i huset. De är ju så fina att de kan stå framme och användas som inredning. Färgerna går främst i rött, blått och naturfärgat trä. Det finns en espressomaskin med söta tillbehör så som mugg, kakor, mjölkpaket med mera. Nu kan barnen leka att de kokar kaffe, precis som sina föräldrar. Det finns också en brödrost där barnen kan lägga i brödskivor och leka att de rostas. När de är klara är det bara att trycka på spaken så kommer de upp igen. Tillbehören gör att det blir extra verklighetstroget. Det medföljer till exempel smör som sitter ihop med kardborreband och som barnen kan låtsas skära. Det finns även en mixer som barnen kan använda under matleken. Perfekt för de små kockarna och bagarna.

Play fun leksakshushållsutrustning för det lilla hushållet 

Leksakshushållsutrustning i stöttålig plast och andra material till barn. Här finns exempelvis ett underbart strykset med strykbräda och strykjärn från Play Fun. Leksakshushållsmaskiner och leksaker som gör att barnen kan leka hushåll tillsammans med pappa och mamma, med syskonen eller med nallarna. Finfina hushållsmaskiner från Play Fun till barnens rollek. Bland annat en strykbräda med strykjärn, till barnens lek. Det finns ett våffeljärn så att barnen kan leka att de lagar smarriga våfflor. Fina hjärtformade våfflor ingår också. Perfekt att placera i barnens leksakskök. För tvättstugan eller dockleken finns en superfin strykbräda med tillhörande strykjärn. Strykbrädan har motiv av en prinsessa och bakgrundsfärgerna är rosa och lila. Det medföljer även fina tillbehör. Barnen kan leka att de stryker dockornas, nallarnas eller sina egna kläder.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

100 kr - 350 kr

Rek. ålder

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar