• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksdjur

Djur är ju något som många barn verkligen tycker om. Vi erbjuder ett brett sortiment av leksaksdjur i form av leksaksfigurer som barnen kan leka med. De kan såklart användas separat, kombineras med varandra eller så kan ni bygga upp en hel bondgård med massor av fina djur. Då kommer en ladugård eller häststall väl till pass, det finns också i vå...

Djur är ju något som många barn verkligen tycker om. Vi erbjuder ett brett sortiment av leksaksdjur i form av leksaksfigurer som barnen kan leka med. De kan såklart användas separat, kombineras med varandra eller så kan ni bygga upp en hel bondgård med massor av fina djur. Då kommer en ladugård eller häststall väl till pass, det finns också i vårt sortiment. Genom att leka med djur kan barnen utveckla sin språkförmåga, sin förmåga att leva sig in i olika roller, sin artkunskap om de olika djuren och fantisera om hur det kan vara att bo och leva på en härlig bondgård.

Leksaksdjur Bruder

Bruder inriktar sig på leksaksdjur inom lantbruk och hästsport. De erbjuder kor, tjurar, hästar och hästtillbehör så som stängsel och hopphinder. Djuren kan användas separat eller tillsammans med en leksaksladugård  eller ett leksaksstall.

Kids Globe leksaksdjur

Kids Globe erbjuder set med flera fina djur i. Dessa passar perfekt att använda till en leksaksbondgård som också finns i vårt sortiment. Det finns bondgårdsdjur så som kor och tjurar samt hästar. Här finner ni även tillbehör till de fina djuren så som stängsel och djurmat.

Djur från Schleich

Schleich har ett brett sortiment av leksaksdjur och djurfigurer är verkligen något som de har specialiserat sig på. Det är högkvalitativa leksaker som är mycket tåliga. Här finner du många olika djur så som hund, katt, häst, ko, gris, anka, gås, höna, kanin med flera. Här finner du allt till sin egen lilla bondgård. Både djur men också bondgårdstillbehör och djurtillbehör.

Övriga leksaksdjur

Här finns små söta kycklingar, påskägg och dessutom en praktisk och rolig vaterinärväska som kommer väl till pass om djuren blir sjuka.

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

0 kr - 450 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 48 av 152 artiklar
Visar 1 - 48 av 152 artiklar