• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barnpussel

Massor av barnpussel med roliga teman

Vi har ett brett sortiment av pussel med alla möjliga teman så att ni kan finna något som barnen har intresse av. Dessa pussel är lärorika på flera sätt då barnen övar sin motoriska förmåga när de pusslar och varje tema inbjuder till samtal om olika saker som vilka djur som hör hemma på en bondgård, vilka d...

Massor av barnpussel med roliga teman

Vi har ett brett sortiment av pussel med alla möjliga teman så att ni kan finna något som barnen har intresse av. Dessa pussel är lärorika på flera sätt då barnen övar sin motoriska förmåga när de pusslar och varje tema inbjuder till samtal om olika saker som vilka djur som hör hemma på en bondgård, vilka djur som lever i vatten, vad olika klädesplagg heter och var på kroppen man bär dem, vad det finns för slags fordon och mycket mer. Det finns också pussel med siffror och bokstäver där barnen kan utveckla sin matematiska förmåga och förmåga att skapa ord med bokstäver. Vi erbjuder pussel för barn som precis börjat pussla och även för barn som pusslat ett tag och behöver en lite större utmaning.

Pussel med siffror för barn

Sifferpussel av olika slag finner du här. Vi har pussel med siffror upp till 10 och vi har även pussel med siffror upp till 20. Här finner du också en klocka med pusselbitar, perfekt för att börja bekanta sig med klockan och dess egenskaper.

Barnpussel med djurtema som husdjur, bondgårdsdjur, dinosaurier, safaridjur och vattenlevande djur

Djurpussel med massor av fina djur. Både djur som lever på bondgård, på savannen, i vattnet och dinosaurier som levde för länge, länge sedan. Välj bland pusslen för att finna barnens favoritdjur. Kanske ett fint pussel med bondgårdstema med ko, häst, get, får och gris. Eller sällskapsdjur som hund, katt, kanin, papegoja med flera.

Roliga pussel med massor av olika figurer som Pippi, fika-tema och mycket mer

Massor av Pippi-pussel med Pippi, hennes hus och hennes vänner. Även pussel med mat-tema som god fika, glass med mera. Helt enkelt pussel med massvis av olika figurer med olika teman.

Fordonspussel med bilar, lastbilar, bussar och flera fordon

För alla barn som gillar att pussla och som är intresserade av bilar och andra fordon är dessa de perfekta pusslen. Här finns pussel med massvis av fordon. Allt från personbilar, till transportbilar som lastbil och bärgare, samt även blåljusfordon som polisbil och brandbil.

Bokstavspussel, alfabetspussel och magnetbokstäver för barnen att skriva med

Pussel med bokstäver från hela alfabetet mellan A-Ö. Även magnetbokstäver som kan fästas på magnetiska underlag för att skapa ord och meningar. Roligt och lekfullt sätt att börja skriva och använda bokstäver.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 250 kr

Rek. ålder

1 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 51 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 51 artiklar