• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Djurtransport

Köp djurtransport leksaksfordon som lastbilar och hästsläp på Leksakscity

Här finns massa roliga djurtransportfodon till barnen, som djurlastbilar, hästtransporter och leksakstraktorer med boskapsvagnar. Leksakscity har kända märken som Bruder, Kids Globe, Schleich, Siku och Britains. Bruders leksaker är i skala 1:16 och väldigt omtyckta för de...

Köp djurtransport leksaksfordon som lastbilar och hästsläp på Leksakscity

Här finns massa roliga djurtransportfodon till barnen, som djurlastbilar, hästtransporter och leksakstraktorer med boskapsvagnar. Leksakscity har kända märken som Bruder, Kids Globe, Schleich, Siku och Britains. Bruders leksaker är i skala 1:16 och väldigt omtyckta för dessa höga kvalitet och att de är så verklighetstrogna. De är tillverkade av stöttålig plast och de djurtransportbilar som har rutor har genomskinlig stöttålig plast, så man kan se in i fordonet. Den absolut populäraste transportbilen från Bruder är Bruder Hästtransport Mercedes Benz med en häst 02533 för den är har en fin design och är en Mercedes med roliga funktioner som öppningsbara dörrar och en bakläm där bak. Ska man leka att man ska köra kreatur så är Bruder Scania lastbil ett givet val, en riktigt stor leksakslastbil där det får plats många kor och tjurar.

Kids Globe hästransport är ju så himla fin, en härligt rosa färgsättning med en gräddig vit färg, finare och roligare kan det inte bli. Sedan har Leksakscity så klart hästransporter från Schleich, jättefina leksaker som i alla tider har varit en stor favorit i barnrummet. Siku är ju en klass för sig, tillverkade i formgjutet stål för extra lång hållbarhet. Sikus hästransport som en lastbil är en otroligt fin leksak till alla barn.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 900 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar