• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Leksaksbilar

Leksaksbilar till barnen att leka med

En leksaksbil är en favoritleksak hos barn. Leksaksbilar har alltid varit lika populärt att leka med. Leksakscity har massa fina och roliga leksaksbilar från Bruder, Siku, Kids Globe och Barbie mm. i sortimentet. Att leka med bilar är ju alltid superkul för barnen. En leksaksbil är en klassiker som funnits i alla tider, mamma och pappa kör ju bil, så klart att barnen med vill ha sin egna bil. Alla leksaker med hjul som rör på sig då man leker med dem, det kan vara det som gör det extra intressant. Leksaksbilar från Barbie, Bruder, Kids Globe, Siku och TEAMA med flera är stöttåliga leksaksbilar som är konstruerade för barnens lekar. Lek inomhus i lekrummet eller lek ute i sandlådan, spelar ingen roll var barnen leker, huvudsaken är att de har en leksaksbil att leka med :-)

Bruder leksaksbilar som leksak till barn kan du köpa på Leksakscity.se

Bruder tillverkar supercoola och fina leksaksbilar till barn. Stöttåliga, robusta och leksaksbilarna är roliga att leka med för barnen. Bruder gör leksaksbilar som har många funktioner och med väldigt fina detaljer. Leksaksbilarna är gjorda efter de verkliga bilarna och Bruder har licens för att tillverka bilarna som leksaker. Ofta kan man öppna både motorhuven och dörrarna på bilarna. Bruder är ett varumärke som är väldigt omtyckt över hela världen och deras bilar är en av deras stora leksaksområde. De absolut vanligaste leksaksbilarna man köper är en Bruder RAM 2500 Power Wagon, antingen bara bilen eller med tillbehör som släpkärra, vattenskoter eller motorcykel. Köp din leksaksbil från Bruder redan idag på Leksakscity.se, vi garanterar dig en snabb leverans och en kunnig support.

Leksaksbilar från Barbie kan du köpa på Leksakscity

Barbie tillverkar jättefina leksaksbilar till Barbiedockor, ofta rosa eller vita bilar för att passa in med övriga leksaker från Barbie. Leksakscity erbjuder flertalet leksaksbilar som passar till Barbie och Ken. Den finaste och roligaste leksaksbilen tycker vi är den vita FIAT 500, hur snygg som helst! Vit kaross med rosa inredning. Vill man glida omkring cabat, ja då finns det andra bilar att välja mellan.

Leksaksbil husbil

Husbilar är ju skoj, för då kan man leka att man är på semester och ska ut och upptäcka nya saker. Husbilen från Kids Globe har belysning i taket, riktigt mysigt och fint. Sedan har vi andra fina husbilar med öppningsbara dörrar och fina detaljer. Att leka med husbilar och bilar med husvagn, är alltid lika roligt för barnen. Leksakscity har husbilar från Barbie, Schleich, Siku och Kids Globe med mera.

Jeepar som leksaksbilar

Coola leksaksbilar är ju så klart Jepparna. Fräck design med hög markfrigång för att kunna köra i terrängen. Jepparna från Bruder har väldigt fina detaljer och är verklighetstrogna, för de är tillverkade efter original bilarna i verkligheten. Klassiker inom Jeep bil världen är ju Land Rover, Wrangler osv. Hoppa in i Jeppen och ge dig iväg på nya äventyr!

Leksaksbilar med ljudfunktioner

Leksaksbilar med ljudfunktioner gör leken extra verklighetstrogen. Dessa häftiga leksaksbilar har ljud som motorljud, sirener och melodier. Många av dem har också häftiga ljusfunktioner som lyktor som kan lysa. Bilar från många ända bilmärken inom både sportbilar, racingbilar, SUV, Jeep med flera. Välj mellan många häftiga bilar för barnen att leka med.

Leksaksbil som Pick-up och racing-bil

Leksaksbilar i alla dess former och design hittar du här på Leksakscity.se. Vi har leksaksbilar från Barbie, Bruder, Siku och andra varumärken. Leksaksbilar är ju så klart en favorit i barnens lekrum, alltid roligt att leka med för barnen. Leksaksbilar som en pick up är kul för de har ett flak som man kan lasta roliga saker på, eller en racingbil som man kan köra fort med eller bara glida omkring och njuta lite.

Leksaksbussar för barn

Superfina leksaksbussar som barnen kan leka med. Barnen kan leka att de kör stadsbuss, turistbuss med mera och att de ska ge sig ut på spännande äventyr på vägarna. Det får plats många passagerare i bussen och när det är lastat och klart med allt bagage med mera är det bara för chauffören att tuta och köra. Superfina och roliga leksaksbussar i flera finfina modeller.

Transportbilar som leksaksbil

Leksaksbilar för transport av olika saker. Det kan vara en leksaksbil för transport av hästar, kor, grisar eller byggnadsmaterial. Vissa transportbilar används för att köra ut paket till kunder, företag med mera. Sedan finns det även bärgningsbilar som bärgar och transporterar andra fordon som har fått motorstopp.

Utryckningsfordon som polisbilar, ambulanser, räddningstjänst

Att leka med en polisbil eller en ambulansbil, är ju så klart hur kul som helst. Leka polis har väl i alla tider varit något alla barn tycker om. Det är något speciellt att köra omkring i sin egna polisbil, leka att man jagar tjuvar eller håller ordning i samhället. Polisbilar från Bruder är en av favorit leksaksbilarna. Ambulanser är ju så klart en klassiker också, alltid lika roligt att leka ambulansförare. Att leka bärgare och bärga andra fordon som bilar med mera, det är också väldigt roligt. Dra upp bilar från diket och köra dem till verkstaden. Brandleksaksbilar är kanske ännu fräckare, leka brandman och släcka bränder. Flera av brandbilarna har belysning, sirener på taket med utryckningsljud.

Leksaksbil Siku Die-Cast är tillverkad av stål

Siku leksaksbilar är gjorda av formgjutet stål, leksbilar i stål kallas för Die-Cast. Hållbara och underhållande leksaksbilar som är designade i Tyskland av Siku. Siku är ett känt leksaksmärke och de kännetecknas av moderna leksaker med roliga funktioner. Barn tycker verkligen om att leka med dessa leksaksbilar, för att de är så fina och gör leken ännu roligare. Lekaksbilarna passar så klart utmärkt till barnens lekrum, men även för lek utomhus. Siku Pickup Volkswagen Amarok, Bettle Volkswagen, eller Jeep Wrangler är några leksaksbilar från Siku. Leksakscity erbjuder stora delar av Sikus sortiment inom leksaksbilar, håll även utkik för nyheter! Handla leksaksbilar från Siku hos oss, enkelt och snabbt!

Leksaksbilar Die Cast i stål som leksak till barn kan du handla online på Leksakscity.se

Leksaksbilar Die Cast, kallas bilar som är tillverkade i stål. Leksaksbilarna kan även ha en del plastdetaljer, men är framförallt gjorda av stål. Det är oftast väldigt hållbara leksaksbilar av hög kvalitet. Märket Kids Globe är specialiserade på Die Cast leksaksbilar och har tillverkat en stor serie av bilar under lång tid. De designar och tar fram sina egna leksaker och leksakerna tillverkas med bästa materialen så de ska hålla för barnens lekar. Volvo är en klassisk bil även som leksak och därför har Kids Globe tagit fram några roliga lekset med Volvobilar. Ett lekset med husvagn och en Volvo, ett lekset med en bärgningsbil och en Volvo, sedan har de ett härligt lekset med en tankstation och en Volvo V70, hur skojigt som helst! Kids Globe leksaksbilar, en favorit helt enkelt i barnrummet!

Leksaksbilar till barn av alla dess sorter finner ni hos Leksakscity

Här på Leksakscity finner ni leksaksbilar från Bruder, Kids Globe, Siku, Teama och från det världskända varumärket Barbie som startade redan 1959. Bruders leksaksbilar innehåller anläggningsfordon och Dodge Ram med olika tillbehör som figur, vattenskoter eller motorcykel. Detta 100 åriga gedigna varumärke i stöttålig plast i skala 1:16 ger barnen en stor upplevelse. 

Volvo sticker ut från varumärket Kids Globe inom leksaksfordon eller vad sägs om Volvo med husvagn, Volvo med tankstation eller en bärgare med Volvo baktill. Några av de populäraste leksaksbilarna är Kids Globe leksaksbil Volvo V70 och husvagn och med bärgningsbilen med en silvrig Volvo V70. Bilarna är gjorda i stål och husvagnen i stöttålig plast, för bästa hållbarhet. Nu är det bara att ge sig ut på en rolig campingtur, perfekt till sommaren. Med bärgningsbilen kan man på ett enkelt sätt bärga bilar som det blivit fel på osv.

Siku som varumärke behöver vi knappt prata om, det är sååå himla känt för sin kvalitet! Tillverkade av stål och fina detaljer i slagtålig plast. Klicka in och kolla på dessa leksaksfordon som håller i generation för generation, för både barn och vuxna. Ryck ut med polisbilen från Teama och jaga tjuvar. Sen kommer vi in Barbies värld, eller vad sägs om Barbie tillsammans med sin Fiat 500 eller varför inte lyxa till det genom att köpa hennes glamorösa cabriolet FRP57?

Köp leksaksbilarna på Leksakscity.se, bra priser, snabba leveranser och härlig support!

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Leksaksbilar till barnen att leka med

En leksaksbil är en favoritleksak hos barn. Leksaksbilar har alltid varit lika populärt att leka med. Leksakscity har massa fina och roliga leksaksbilar från Bruder, Siku, Kids Globe och Barbie mm. i sortimentet. Att leka med bilar är ju alltid superkul för barnen. En leksaksbil är en klassiker som funnits i alla tider, mamma och pappa kör ju bil, så klart att barnen med vill ha sin egna bil. Alla leksaker med hjul som rör på sig då man leker med dem, det kan vara det som gör det extra intressant. Leksaksbilar från Barbie, Bruder, Kids Globe, Siku och TEAMA med flera är stöttåliga leksaksbilar som är konstruerade för barnens lekar. Lek inomhus i lekrummet eller lek ute i sandlådan, spelar ingen roll var barnen leker, huvudsaken är att de har en leksaksbil att leka med :-)

Bruder leksaksbilar som leksak till barn kan du köpa på Leksakscity.se

Bruder tillverkar supercoola och fina leksaksbilar till barn. Stöttåliga, robusta och leksaksbilarna är roliga att leka med för barnen. Bruder gör leksaksbilar som har många funktioner och med väldigt fina detaljer. Leksaksbilarna är gjorda efter de verkliga bilarna och Bruder har licens för att tillverka bilarna som leksaker. Ofta kan man öppna både motorhuven och dörrarna på bilarna. Bruder är ett varumärke som är väldigt omtyckt över hela världen och deras bilar är en av deras stora leksaksområde. De absolut vanligaste leksaksbilarna man köper är en Bruder RAM 2500 Power Wagon, antingen bara bilen eller med tillbehör som släpkärra, vattenskoter eller motorcykel. Köp din leksaksbil från Bruder redan idag på Leksakscity.se, vi garanterar dig en snabb leverans och en kunnig support.

Leksaksbilar från Barbie kan du köpa på Leksakscity

Barbie tillverkar jättefina leksaksbilar till Barbiedockor, ofta rosa eller vita bilar för att passa in med övriga leksaker från Barbie. Leksakscity erbjuder flertalet leksaksbilar som passar till Barbie och Ken. Den finaste och roligaste leksaksbilen tycker vi är den vita FIAT 500, hur snygg som helst! Vit kaross med rosa inredning. Vill man glida omkring cabat, ja då finns det andra bilar att välja mellan.

Leksaksbil husbil

Husbilar är ju skoj, för då kan man leka att man är på semester och ska ut och upptäcka nya saker. Husbilen från Kids Globe har belysning i taket, riktigt mysigt och fint. Sedan har vi andra fina husbilar med öppningsbara dörrar och fina detaljer. Att leka med husbilar och bilar med husvagn, är alltid lika roligt för barnen. Leksakscity har husbilar från Barbie, Schleich, Siku och Kids Globe med mera.

Jeepar som leksaksbilar

Coola leksaksbilar är ju så klart Jepparna. Fräck design med hög markfrigång för att kunna köra i terrängen. Jepparna från Bruder har väldigt fina detaljer och är verklighetstrogna, för de är tillverkade efter original bilarna i verkligheten. Klassiker inom Jeep bil världen är ju Land Rover, Wrangler osv. Hoppa in i Jeppen och ge dig iväg på nya äventyr!

Leksaksbilar med ljudfunktioner

Leksaksbilar med ljudfunktioner gör leken extra verklighetstrogen. Dessa häftiga leksaksbilar har ljud som motorljud, sirener och melodier. Många av dem har också häftiga ljusfunktioner som lyktor som kan lysa. Bilar från många ända bilmärken inom både sportbilar, racingbilar, SUV, Jeep med flera. Välj mellan många häftiga bilar för barnen att leka med.

Leksaksbil som Pick-up och racing-bil

Leksaksbilar i alla dess former och design hittar du här på Leksakscity.se. Vi har leksaksbilar från Barbie, Bruder, Siku och andra varumärken. Leksaksbilar är ju så klart en favorit i barnens lekrum, alltid roligt att leka med för barnen. Leksaksbilar som en pick up är kul för de har ett flak som man kan lasta roliga saker på, eller en racingbil som man kan köra fort med eller bara glida omkring och njuta lite.

Leksaksbussar för barn

Superfina leksaksbussar som barnen kan leka med. Barnen kan leka att de kör stadsbuss, turistbuss med mera och att de ska ge sig ut på spännande äventyr på vägarna. Det får plats många passagerare i bussen och när det är lastat och klart med allt bagage med mera är det bara för chauffören att tuta och köra. Superfina och roliga leksaksbussar i flera finfina modeller.

Transportbilar som leksaksbil

Leksaksbilar för transport av olika saker. Det kan vara en leksaksbil för transport av hästar, kor, grisar eller byggnadsmaterial. Vissa transportbilar används för att köra ut paket till kunder, företag med mera. Sedan finns det även bärgningsbilar som bärgar och transporterar andra fordon som har fått motorstopp.

Utryckningsfordon som polisbilar, ambulanser, räddningstjänst

Att leka med en polisbil eller en ambulansbil, är ju så klart hur kul som helst. Leka polis har väl i alla tider varit något alla barn tycker om. Det är något speciellt att köra omkring i sin egna polisbil, leka att man jagar tjuvar eller håller ordning i samhället. Polisbilar från Bruder är en av favorit leksaksbilarna. Ambulanser är ju så klart en klassiker också, alltid lika roligt att leka ambulansförare. Att leka bärgare och bärga andra fordon som bilar med mera, det är också väldigt roligt. Dra upp bilar från diket och köra dem till verkstaden. Brandleksaksbilar är kanske ännu fräckare, leka brandman och släcka bränder. Flera av brandbilarna har belysning, sirener på taket med utryckningsljud.

Leksaksbil Siku Die-Cast är tillverkad av stål

Siku leksaksbilar är gjorda av formgjutet stål, leksbilar i stål kallas för Die-Cast. Hållbara och underhållande leksaksbilar som är designade i Tyskland av Siku. Siku är ett känt leksaksmärke och de kännetecknas av moderna leksaker med roliga funktioner. Barn tycker verkligen om att leka med dessa leksaksbilar, för att de är så fina och gör leken ännu roligare. Lekaksbilarna passar så klart utmärkt till barnens lekrum, men även för lek utomhus. Siku Pickup Volkswagen Amarok, Bettle Volkswagen, eller Jeep Wrangler är några leksaksbilar från Siku. Leksakscity erbjuder stora delar av Sikus sortiment inom leksaksbilar, håll även utkik för nyheter! Handla leksaksbilar från Siku hos oss, enkelt och snabbt!

Leksaksbilar Die Cast i stål som leksak till barn kan du handla online på Leksakscity.se

Leksaksbilar Die Cast, kallas bilar som är tillverkade i stål. Leksaksbilarna kan även ha en del plastdetaljer, men är framförallt gjorda av stål. Det är oftast väldigt hållbara leksaksbilar av hög kvalitet. Märket Kids Globe är specialiserade på Die Cast leksaksbilar och har tillverkat en stor serie av bilar under lång tid. De designar och tar fram sina egna leksaker och leksakerna tillverkas med bästa materialen så de ska hålla för barnens lekar. Volvo är en klassisk bil även som leksak och därför har Kids Globe tagit fram några roliga lekset med Volvobilar. Ett lekset med husvagn och en Volvo, ett lekset med en bärgningsbil och en Volvo, sedan har de ett härligt lekset med en tankstation och en Volvo V70, hur skojigt som helst! Kids Globe leksaksbilar, en favorit helt enkelt i barnrummet!

Leksaksbilar till barn av alla dess sorter finner ni hos Leksakscity

Här på Leksakscity finner ni leksaksbilar från Bruder, Kids Globe, Siku, Teama och från det världskända varumärket Barbie som startade redan 1959. Bruders leksaksbilar innehåller anläggningsfordon och Dodge Ram med olika tillbehör som figur, vattenskoter eller motorcykel. Detta 100 åriga gedigna varumärke i stöttålig plast i skala 1:16 ger barnen en stor upplevelse. 

Volvo sticker ut från varumärket Kids Globe inom leksaksfordon eller vad sägs om Volvo med husvagn, Volvo med tankstation eller en bärgare med Volvo baktill. Några av de populäraste leksaksbilarna är Kids Globe leksaksbil Volvo V70 och husvagn och med bärgningsbilen med en silvrig Volvo V70. Bilarna är gjorda i stål och husvagnen i stöttålig plast, för bästa hållbarhet. Nu är det bara att ge sig ut på en rolig campingtur, perfekt till sommaren. Med bärgningsbilen kan man på ett enkelt sätt bärga bilar som det blivit fel på osv.

Siku som varumärke behöver vi knappt prata om, det är sååå himla känt för sin kvalitet! Tillverkade av stål och fina detaljer i slagtålig plast. Klicka in och kolla på dessa leksaksfordon som håller i generation för generation, för både barn och vuxna. Ryck ut med polisbilen från Teama och jaga tjuvar. Sen kommer vi in Barbies värld, eller vad sägs om Barbie tillsammans med sin Fiat 500 eller varför inte lyxa till det genom att köpa hennes glamorösa cabriolet FRP57?

Köp leksaksbilarna på Leksakscity.se, bra priser, snabba leveranser och härlig support!

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

-125 kr - 1700 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 151 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 151 artiklar