• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksbilar

Leksaksbilar till barn

En leksaksbil är en favoritleksak hos barn. Leksaksbilar har alltid varit lika populärt att leka med. Leksakscity har massa fina och roliga leksaksbilar från Bruder, Siku, Kids Globe och Barbie mm. i sortimentet. Att leka med bilar är ju alltid superkul för barnen. En leksaksbil är en klassiker som funnits i alla tider, ma...

Leksaksbilar till barn

En leksaksbil är en favoritleksak hos barn. Leksaksbilar har alltid varit lika populärt att leka med. Leksakscity har massa fina och roliga leksaksbilar från Bruder, Siku, Kids Globe och Barbie mm. i sortimentet. Att leka med bilar är ju alltid superkul för barnen. En leksaksbil är en klassiker som funnits i alla tider, mamma och pappa kör ju bil, så klart att barnen med vill ha sin egna bil. Alla leksaker med hjul som rör på sig då man leker med dem, det kan vara det som gör det extra intressant. Leksaksbilar från Barbie, Bruder, Kids Globe, Siku och TEAMA med flera är stöttåliga leksaksbilar som är konstruerade för barnens lekar. Lek inomhus i lekrummet eller lek ute i sandlådan, spelar ingen roll var barnen leker, huvudsaken är att de har en leksaksbil att leka med :-)

Leksaksbil husbil

Husbilar är ju skoj, för då kan man leka att man är på semester och ska ut och upptäcka nya saker. Husbilen från Kids Globe har belysning i taket, riktigt mysigt och fint. Sedan har vi andra fina husbilar med öppningsbara dörrar och fina detaljer. Att leka med husbilar och bilar med husvagn, är alltid lika roligt för barnen. Leksakscity har husbilar från Barbie, Schleich, Siku och Kids Globe med mera.

Jeepar som leksaksbilar

Coola leksaksbilar är ju så klart Jepparna. Fräck design med hög markfrigång för att kunna köra i terrängen. Jepparna från Bruder har väldigt fina detaljer och är verklighetstrogna, för de är tillverkade efter original bilarna i verkligheten. Klassiker inom Jeep bil världen är ju Land Rover, Wrangler osv. Hoppa in i Jeppen och ge dig iväg på nya äventyr!

Leksaksbil som Pick-up och racing-bil

Leksaksbilar i alla dess former och design hittar du här på Leksakscity.se. Vi har leksaksbilar från Barbie, Bruder, Siku och andra varumärken. Leksaksbilar är ju så klart en favorit i barnens lekrum, alltid roligt att leka med för barnen. Leksaksbilar som en pick up är kul för de har ett flak som man kan lasta roliga saker på, eller en racingbil som man kan köra fort med eller bara glida omkring och njuta lite.

Leksaksbussar för barn

Superfina leksaksbussar som barnen kan leka med. Barnen kan leka att de kör stadsbuss, turistbuss med mera och att de ska ge sig ut på spännande äventyr på vägarna. Det får plats många passagerare i bussen och när det är lastat och klart med allt bagage med mera är det bara för chauffören att tuta och köra. Superfina och roliga leksaksbussar i flera finfina modeller.

Transportbilar som leksaksbil

Leksaksbilar för transport av olika saker. Det kan vara en leksaksbil för transport av hästar, kor, grisar eller byggnadsmaterial. Vissa transportbilar används för att köra ut paket till kunder, företag med mera. Sedan finns det även bärgningsbilar som bärgar och transporterar andra fordon som har fått motorstopp.

Utryckningsfordon som polisbilar, ambulanser, räddningstjänsten

Att leka med en polisbil eller en ambulansbil, är ju så klart hur kul som helst. Leka polis har väl i alla tider varit något alla barn tycker om. Det är något speciellt att köra omkring i sin egna polisbil, leka att man jagar tjuvar eller håller ordning i samhället. Polisbilar från Bruder är en av favorit leksaksbilarna. Ambulanser är ju så klart en klassiker också, alltid lika roligt att leka ambulansförare. Att leka bärgare och bärga andra fordon som bilar med mera, det är också väldigt roligt. Dra upp bilar från diket och köra dem till verkstaden. Brandleksaksbilar är kanske ännu fräckare, leka brandman och släcka bränder. Flera av brandbilarna har belysning, sirener på taket med utryckningsljud.

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet

Exempel på skalor
Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:25, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 1350 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 129 artiklar
Visar 1 - 48 av 129 artiklar