• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Övriga RC leksaker

Radiostyrda leksaker som flygplan, svävare, Carrera Super Mario, motorcykel, fyrhjuling och helikoptrar

På Leksakscity finner du häftiga radiostyrda leksaker som radiostyrd snöskoter, radiostyrd fyrhjuling och radiostyrt flygplan Piper J3-Cub 2CH Gyro 2,4G. Leksaksflygplan med bra prestanda som är så roliga att köra. Perfekt för de lite äldre b...

Radiostyrda leksaker som flygplan, svävare, Carrera Super Mario, motorcykel, fyrhjuling och helikoptrar

På Leksakscity finner du häftiga radiostyrda leksaker som radiostyrd snöskoter, radiostyrd fyrhjuling och radiostyrt flygplan Piper J3-Cub 2CH Gyro 2,4G. Leksaksflygplan med bra prestanda som är så roliga att köra. Perfekt för de lite äldre barnen och även för vuxna. I sortimentet finner du även svävare Svävare Taiyo Super Typhoon 2,4 Ghz. En så cool leksak som på riktigt kan sväva! Sväva över släta underlag, ju slätare desto fortare går det, så kul! Är du ute efter en radiostyrd leksaksfyrhjuling så har vi en riktigt fin från Carrera Super Mario. Denna fyrhjuling har en häftig design och ergonomisk handkontroll. I erbjuder även flera radiostyrda fyrhjulingar som Super Rock off-road samt radiostyrd motorcykel City Race. Motorcykeln är en riktigt sportig hoj med Ghz teknik och LED-lyse.

Leksakscity erbjuder ett brett sortiment av helikoptrar. Välj mellan radiostyrd eller IR-styrd helikopter. IR står för infrarött ljus, eller infraröd strålning. Detta är ett mycket effektivt sätt att styra olika slags elektronik på. Helikoptrarna finns i flera prisklasser så att du kan välja den som passar just dig. De har riktigt coola funktioner som gör körningen rolig och spännande. Leksakshelikoptrarna har också olika design och färger, en del har enkla rotorblad och andra har dubbla rotorblad. Styr din helikopter med den medföljande handkontrollen så kan den åka ut på äventyr. Exempel på en superhäftig helikopter är E-Rix 450 Carbon RTF Gas right not pre-flown. Denna helikopter har många roliga funktioner och den är tillverkad av riktigt hållbara material. Leksakshelikopter som kan köra upp, ner, rotera åt vänster och höger, tilta åt alla håll, superkul! Självklart har vi även ett flertal leksaksflygplan som är radiostyrda. Jättehäftig design och med roliga funktioner.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 500 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar