• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Hemmet

Köksleksaker, Leksakskök, Leksaksmat, Leksaksservis och Leksaksfrukter

Här finner du en längd olika leksaker till hemmet, både inom kök, skötsel av hemmet samt verktyg och mycket mer. Leksakskök är en storsäljare och till dessa finns det många roliga tillbehör så som köksutrustning och vitvaror med mera. Köksleksaker som leksaksmat, trä matleksaker och plastmat är populära tillbehör till leksakskök. Leksaker för matlagning i mini barnkök hittar du nedan. Leksakscity har tex. leksakspotatisar, leksaksfrukter, leksaksservis, leksakskastrull, barnbestick, barntallrikar, leksaksgrönsaker och andra leksaksköksredskap. Kökredskap till barnens lekfulla värd är speciellt anpassade för barn och är tillverkade av metall, trä, plast. All köksutrustning till barn är CE märkta och EN 71 godkända. Till lekspis har vi även kastruller i metall, vispar och slevar. Sedan har vi hela serviser i porslin som är perfekt då barnet ska bjuda på kaffe och kaka.

Hushållsmaskiner, köksmaskiner, tvättmaskin

Här finns massor av hushållsmaskiner till leksakskök, skötsel av hemmet, städning, tvätt och strykning. Köksmaskiner så som mixer, köksassistent, kaffekokare, våffeljärn och mycket mer. Till tvättstugan har vi tvättmaskin, strykbräda och strykjärn. Det finns också en rolig dammsugare så att barnen kan leka att de dammsuger. Vi har hushållsmaskiner från många olika varumärken så som Jabadabado med finne för design, gedigna Juéco, stilrena Kids Concept, färgglada My First, hållbara Tooky Toy träleksaker samt roliga Play Fun.

Köksutrustning, grytset, kastruller, servis, köksredskap

Vi erbjuder en stor bredd av köksutrustning till leksakskök och som såklart även kan användas separat. Här finns allt från grytor, kastruller och köksredskap för matlagning, skålar, formar, kavel, mått och kakformar till bakning, teserviser, kaffeserviser och uppläggningsfat samt brickor för fikaservering. Här finns också grill så att barnen kan låtsas grilla. Det finns också kökskläder så som förkläde, kockmössa, grytvante med mera. Här finner du även ett diskställ så att barnen kan låtsas diska för hand efter maten. En riktigt rolig pizzaugn finns också så att barnen kan laga den Italienska delikatessen.

Barnkök, leksaksspisar, leksakskök, barnspis, minikök och minispis i trä för barn

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om det, för de gör som vuxna. De vill göra likadant och härmar oss. Finns det något roligare än att sitta ner med barnen och och leka med leksaksmat och att de kokar något gott på leksaksspisen. Sedan staplar de små liven fram med en tallrik och lite goda grönsaker och server oss, så himla mysigt. Vi på Leksakscity har flertalet olika leksakskök, både stora och små kök. En del har bara spisplattor och en del har både spis, kylskåp, diskmaskin, micro och andra skojiga saker. En av barnens favorit leksakskök är ju de leksakerna som har både spis och ett handfat. Man måste ju så klart både kunna steka något gott och samtidigt kunna skölja av grönsakerna som ska koka på leksaksspisens plattor. Många barnkök har ju även kastruller , slevar och andra kökstillbehör som medföljer. Det är ju alltid kul med lite fler leksaksredsskap att leka med så det blir så realistiskt som möjligt för barnen. Vi erbjuder barnkök från vårt egna märke, men även Brio och Micki barnkök.

Ett leksakskök är en bra leksak för alla barn. Minikök, leksakskök och barnkök till barn är en klassiker som barnen verkligen gillar att leka med. Vi har både små och stora leksakskök för barn. Vi erbjuder även leksaksspis och kök till barn från kända varumärken som Micki kök, BRIO och även barnkök från vårt egna varumärke Lekcity. Barnen gillar att göra som oss vuxna och att leka med småkök och låtsasmat är alltid lika kul. De tycker alltid det är roligt att leka kock, bagare och servitör. De får träna på att "laga mat" och att servera mat. Detta är både roligt och en bra sak för barnens lärande. Leksaksköken Leksakscity erbjuder är olika stora och har flertalet funktioner. Vissa barnkök är till för de som bor i en mindre lägenhet och där det trångt om plats. Dessa små kök och kokplattor kan tas fram och placeras på ett bord. Det finns leksakskök med diskho, kylskåp och till och med diskmaskin för att diska bestick, koppar, kastruller och tallrikar. Ni kan välja mellan billiga leksaksspisar och barnspisar, även mer exklusivare lekkök med köksbänk, vattenkran och micro. Vitt leksakskök, svart barnkök och färgglada barnkök i trä är de mest populära leksaksköken. Ett plastkök till barn är enklare att hålla rent och sköta om, det slits heller inte lika mycket som ett träkök. Ett leksaksträkök däremot är ofta uppskattat just för att det är tillverkat av trä och ger en härlig känsla att leka med och man slipper även den plastiga känslan. Ett väl använt låtsaskök kan ju se ganska mysigt ut och våra träleksakskök är av hög kvalitet och kan användas av hela barnens uppväxt.

Leksaksmat som bröd, grönsaker, tårtor och kakor i trä

Leksaksmat i trä är ju bara ett måste att ha till leksaksköken. Man måste ju så klart kunna servera god förrätt, en härlig middag och sedan lite god efterrätt. Barnens fantasi och känsla för att servera mat är helt fantastiskt. När de leker så vet de många gånger vad som är vad. Att man inte äter kakor före maten osv. De gillar att leka och härma den vanliga vardagen. Att få leka tillsammans med andra barn och laga mat är ju alltid kul. Men att leka kock och sedan servera oss vuxna det  är ju så klart allra roligast. Att de vänder på rollerna, då känner de sig stora, duktiga och stolta. Som förrätt kan man äta lite goda grönsaker som man stekt eller friterat med någon god sås. Sedan till middag varför inte lite god fisk, med potatis, grönsaker och ett gott bröd till. Efterrätten där tar men en härlig leksakstårda och sedan lite goda leksakskakor med. En kopp kaffe som man bryggt med vår leksakskaffebryggare med så klart.

Leksaksaffär, leksakskiosk och leka marknad

Något som barn har stor glädje av är att leka affär. De kan turas om att ha de olika rollerna som kassabiträde och kund. Det är mycket roligt att inta en roll och att leva sig in i leken. Det är även mycket lärande. Barnen kan även öva på matematik genom att prata om vad saker kostar, hur mycket det blir tillsammans, hur mycket pengar de ska få tillbaka och få en insikt i vad knapparna och siffrorna på kassamaskinen innebär. Barnen är säkert vana vid att vara med sina föräldrar i affären och de snappar snabbt upp hur det brukar fungera. Detta kan de ta med sig i leken och på så sätt bearbetar dem sin kunskap och utvecklar den ännu mer.

Utöver att leka affär så kan barnen också leka kiosk, glasskiosk, glasstånd, godisaffär och marknad med marknadsstånd. Det är spännande att ställa upp ett marknadsstånd någonstans och se om det kommer några marknadsbesökare. Kanske blir det en faslig rusch med massor av kunder. Superrolig lek med dessa fina leksaker.

Leksaksverktyg från Cayee och Klein. Leksaksverktyg i trä och verktygslådor

Leksakscity erbjuder massor av verktyg som är anpassa för barn så att de kan leka att de ska snickra, reparera och bygga nytt. Nu kan de små hantverkarna då utlopp för sin kreativitet. Kanske kan de börja med att göra en ritning över hur kreationen ska se ut och planera vilket material som kommer att behövas. Sedan är det bara att sätta igång och såga, hamra, spika, skruva, borra, mäta, hamra och lysa med arbetslampan.

Här finns leksaksverktyg från varumärkena Cayee Power Tools och Klein som tillverkar Bosch verktyg. Dessa verktyg är verkligen verklighetstrogna och liknar riktiga verktyg på utseendet. Vi erbjuder också verktyg, arbetsbänk, verktygslåda, verktygsbälte, snickarbänk med mera av trä från Tooky Toy och Jabadabado.

Städleksaker som leksaksdammsugare, strykjärn och städ-set för barnens hemlek

Att städa är en del av de dagliga sysslorna i ett hem och när barnen leker hemlek är det så kul att ha leksaker som gör det mer verklighetstroget. Barnen kan ha sin alldeles egna lilla dammsugare som kan suga upp medföljande frigolitbollar. Här finns även städutrustning dom mopp och sopborste. Färgglada och fina strykjärn och strykbräda är också kul att använda i hemleken och när barnen leker familj. Roliga att leka emd separat och extra kul att kombinera med andra leksaker inom hemlek.

Köksleksaker, Leksakskök, Leksaksmat, Leksaksservis och Leksaksfrukter

Här finner du en längd olika leksaker till hemmet, både inom kök, skötsel av hemmet samt verktyg och mycket mer. Leksakskök är en storsäljare och till dessa finns det många roliga tillbehör så som köksutrustning och vitvaror med mera. Köksleksaker som leksaksmat, trä matleksaker och plastmat är populära tillbehör till leksakskök. Leksaker för matlagning i mini barnkök hittar du nedan. Leksakscity har tex. leksakspotatisar, leksaksfrukter, leksaksservis, leksakskastrull, barnbestick, barntallrikar, leksaksgrönsaker och andra leksaksköksredskap. Kökredskap till barnens lekfulla värd är speciellt anpassade för barn och är tillverkade av metall, trä, plast. All köksutrustning till barn är CE märkta och EN 71 godkända. Till lekspis har vi även kastruller i metall, vispar och slevar. Sedan har vi hela serviser i porslin som är perfekt då barnet ska bjuda på kaffe och kaka.

Hushållsmaskiner, köksmaskiner, tvättmaskin

Här finns massor av hushållsmaskiner till leksakskök, skötsel av hemmet, städning, tvätt och strykning. Köksmaskiner så som mixer, köksassistent, kaffekokare, våffeljärn och mycket mer. Till tvättstugan har vi tvättmaskin, strykbräda och strykjärn. Det finns också en rolig dammsugare så att barnen kan leka att de dammsuger. Vi har hushållsmaskiner från många olika varumärken så som Jabadabado med finne för design, gedigna Juéco, stilrena Kids Concept, färgglada My First, hållbara Tooky Toy träleksaker samt roliga Play Fun.

Köksutrustning, grytset, kastruller, servis, köksredskap

Vi erbjuder en stor bredd av köksutrustning till leksakskök och som såklart även kan användas separat. Här finns allt från grytor, kastruller och köksredskap för matlagning, skålar, formar, kavel, mått och kakformar till bakning, teserviser, kaffeserviser och uppläggningsfat samt brickor för fikaservering. Här finns också grill så att barnen kan låtsas grilla. Det finns också kökskläder så som förkläde, kockmössa, grytvante med mera. Här finner du även ett diskställ så att barnen kan låtsas diska för hand efter maten. En riktigt rolig pizzaugn finns också så att barnen kan laga den Italienska delikatessen.

Barnkök, leksaksspisar, leksakskök, barnspis, minikök och minispis i trä för barn

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om det, för de gör som vuxna. De vill göra likadant och härmar oss. Finns det något roligare än att sitta ner med barnen och och leka med leksaksmat och att de kokar något gott på leksaksspisen. Sedan staplar de små liven fram med en tallrik och lite goda grönsaker och server oss, så himla mysigt. Vi på Leksakscity har flertalet olika leksakskök, både stora och små kök. En del har bara spisplattor och en del har både spis, kylskåp, diskmaskin, micro och andra skojiga saker. En av barnens favorit leksakskök är ju de leksakerna som har både spis och ett handfat. Man måste ju så klart både kunna steka något gott och samtidigt kunna skölja av grönsakerna som ska koka på leksaksspisens plattor. Många barnkök har ju även kastruller , slevar och andra kökstillbehör som medföljer. Det är ju alltid kul med lite fler leksaksredsskap att leka med så det blir så realistiskt som möjligt för barnen. Vi erbjuder barnkök från vårt egna märke, men även Brio och Micki barnkök.

Ett leksakskök är en bra leksak för alla barn. Minikök, leksakskök och barnkök till barn är en klassiker som barnen verkligen gillar att leka med. Vi har både små och stora leksakskök för barn. Vi erbjuder även leksaksspis och kök till barn från kända varumärken som Micki kök, BRIO och även barnkök från vårt egna varumärke Lekcity. Barnen gillar att göra som oss vuxna och att leka med småkök och låtsasmat är alltid lika kul. De tycker alltid det är roligt att leka kock, bagare och servitör. De får träna på att "laga mat" och att servera mat. Detta är både roligt och en bra sak för barnens lärande. Leksaksköken Leksakscity erbjuder är olika stora och har flertalet funktioner. Vissa barnkök är till för de som bor i en mindre lägenhet och där det trångt om plats. Dessa små kök och kokplattor kan tas fram och placeras på ett bord. Det finns leksakskök med diskho, kylskåp och till och med diskmaskin för att diska bestick, koppar, kastruller och tallrikar. Ni kan välja mellan billiga leksaksspisar och barnspisar, även mer exklusivare lekkök med köksbänk, vattenkran och micro. Vitt leksakskök, svart barnkök och färgglada barnkök i trä är de mest populära leksaksköken. Ett plastkök till barn är enklare att hålla rent och sköta om, det slits heller inte lika mycket som ett träkök. Ett leksaksträkök däremot är ofta uppskattat just för att det är tillverkat av trä och ger en härlig känsla att leka med och man slipper även den plastiga känslan. Ett väl använt låtsaskök kan ju se ganska mysigt ut och våra träleksakskök är av hög kvalitet och kan användas av hela barnens uppväxt.

Leksaksmat som bröd, grönsaker, tårtor och kakor i trä

Leksaksmat i trä är ju bara ett måste att ha till leksaksköken. Man måste ju så klart kunna servera god förrätt, en härlig middag och sedan lite god efterrätt. Barnens fantasi och känsla för att servera mat är helt fantastiskt. När de leker så vet de många gånger vad som är vad. Att man inte äter kakor före maten osv. De gillar att leka och härma den vanliga vardagen. Att få leka tillsammans med andra barn och laga mat är ju alltid kul. Men att leka kock och sedan servera oss vuxna det  är ju så klart allra roligast. Att de vänder på rollerna, då känner de sig stora, duktiga och stolta. Som förrätt kan man äta lite goda grönsaker som man stekt eller friterat med någon god sås. Sedan till middag varför inte lite god fisk, med potatis, grönsaker och ett gott bröd till. Efterrätten där tar men en härlig leksakstårda och sedan lite goda leksakskakor med. En kopp kaffe som man bryggt med vår leksakskaffebryggare med så klart.

Leksaksaffär, leksakskiosk och leka marknad

Något som barn har stor glädje av är att leka affär. De kan turas om att ha de olika rollerna som kassabiträde och kund. Det är mycket roligt att inta en roll och att leva sig in i leken. Det är även mycket lärande. Barnen kan även öva på matematik genom att prata om vad saker kostar, hur mycket det blir tillsammans, hur mycket pengar de ska få tillbaka och få en insikt i vad knapparna och siffrorna på kassamaskinen innebär. Barnen är säkert vana vid att vara med sina föräldrar i affären och de snappar snabbt upp hur det brukar fungera. Detta kan de ta med sig i leken och på så sätt bearbetar dem sin kunskap och utvecklar den ännu mer.

Utöver att leka affär så kan barnen också leka kiosk, glasskiosk, glasstånd, godisaffär och marknad med marknadsstånd. Det är spännande att ställa upp ett marknadsstånd någonstans och se om det kommer några marknadsbesökare. Kanske blir det en faslig rusch med massor av kunder. Superrolig lek med dessa fina leksaker.

Leksaksverktyg från Cayee och Klein. Leksaksverktyg i trä och verktygslådor

Leksakscity erbjuder massor av verktyg som är anpassa för barn så att de kan leka att de ska snickra, reparera och bygga nytt. Nu kan de små hantverkarna då utlopp för sin kreativitet. Kanske kan de börja med att göra en ritning över hur kreationen ska se ut och planera vilket material som kommer att behövas. Sedan är det bara att sätta igång och såga, hamra, spika, skruva, borra, mäta, hamra och lysa med arbetslampan.

Här finns leksaksverktyg från varumärkena Cayee Power Tools och Klein som tillverkar Bosch verktyg. Dessa verktyg är verkligen verklighetstrogna och liknar riktiga verktyg på utseendet. Vi erbjuder också verktyg, arbetsbänk, verktygslåda, verktygsbälte, snickarbänk med mera av trä från Tooky Toy och Jabadabado.

Städleksaker som leksaksdammsugare, strykjärn och städ-set för barnens hemlek

Att städa är en del av de dagliga sysslorna i ett hem och när barnen leker hemlek är det så kul att ha leksaker som gör det mer verklighetstroget. Barnen kan ha sin alldeles egna lilla dammsugare som kan suga upp medföljande frigolitbollar. Här finns även städutrustning dom mopp och sopborste. Färgglada och fina strykjärn och strykbräda är också kul att använda i hemleken och när barnen leker familj. Roliga att leka emd separat och extra kul att kombinera med andra leksaker inom hemlek.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 1000 kr

Rek. ålder

2 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 122 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 122 artiklar