• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksdjur

Leksaksdjur och leksaksfigurer till en 6 åring, 7 åring och 8 åring

Att leka med leksaksdjur och leksaksfigurer är ju hur roligt som helst, särskilt djur från Schleich, Papo. Dessa leksaksdjur är unika, för de är var och en handmålade och håller verkligen högsta kvalitet. Inom denna kategori finns också fantastiskt fina interaktiva leksakskatte...

Leksaksdjur och leksaksfigurer till en 6 åring, 7 åring och 8 åring

Att leka med leksaksdjur och leksaksfigurer är ju hur roligt som helst, särskilt djur från Schleich, Papo. Dessa leksaksdjur är unika, för de är var och en handmålade och håller verkligen högsta kvalitet. Inom denna kategori finns också fantastiskt fina interaktiva leksakskatter och leksakshundar från FurReal. Här hittar du också dinosaurifigurer där barnen kan bygga upp en dinosaurievärld i lekrummet eller varför inte utomhus på sommaren. Vill man köpa ett leksaksstall eller en leksaksbondgård så finns det också från märken som Kids Globe och Schleich.

En talande och gåendes papegoja är en av de mest omtyckta leksakerna som visas nedan. Den är hur söt som helst och härmar det man säger. Det finns också en jätterolig apa som kan göra kulorbytor och spela musik. Vill man ha lite mer läskiga leksaksdjur så finns det ödflor, ormar och dinosaurier som rör på sig från märket Robo Alive.

Hoppas du hittar något roligt leksaksdjur hos oss. Här kan du även se alla leksaksdjur i vårt sortiment. Vill du se fler interaktiva djur kan du se här.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 1200 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 53 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 53 artiklar