• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Musikleksaker

Musikleksaker till barn som sing along mikrofon, leksaksinstrument, leksakstrumma, leksaksxylofon, leksaksgitarr, leksakspiano från Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy mm. 

Att leka med musikleksaker och musikinstrument är ju alltid lika roligt för barnen, här kan barnen öva upp sina musikaliska förmågor med massor av olika leksaksinstrument....

Musikleksaker till barn som sing along mikrofon, leksaksinstrument, leksakstrumma, leksaksxylofon, leksaksgitarr, leksakspiano från Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy mm. 

Att leka med musikleksaker och musikinstrument är ju alltid lika roligt för barnen, här kan barnen öva upp sina musikaliska förmågor med massor av olika leksaksinstrument. När barnen använder dessa roliga och fina barninstrument leksaker så främjar det även deras rytmiska färdigheter och om de senare i livets ka börja spela med olika typer av musikinstrument så är dessa perfekta att börja att öva med. Barnen kan själva spela upp olika trudelutter och melodier eller tillsammans med vännerna, familjen skapa en liten mini orkester fullt med liviliga och skojiga ljud. Barnens kreativitet hur de använder instrumenten och vad de kommer på för roliga melodier, det vet man aldrig så det blir en spännande lek som väntar.

En leksaksmikrofon är ju en fantastisk rolig leksak, där barnen kan leka artist och sjunga. Mikrofonen kan även kopplas in i en mobiltelefon så den kan spela upp musiken från mobilen, från tex. spotify med mera. I vårt stora sortiment finns även olika musikpaket där man får flera musikinstrument i ett och samma paket. På det sättet kan barnen lätt skifta mellan olika instrument och testa på flera olika sätt att skapa olika ljud. I paketen ingår bland annat maracas, tamburin, flöjt, xylofon mm. Ett leksakspiano från Tooky Toy är verkligen en storfavorit, här kan barnen spela fina melodier och är märkta med tex. C,D, E, F, G. A, B osv. Detta för att lättare följa noterna och få till en melodi.

Leksaksmaracas är helt perfekta leksaksinstrument till de lite mindre barnen, med rasslande kulor inuti i den så får barnen fram ett roligt rasslande ljud då de skakar på den. För de lite större barnen är ett klassiskt munspel ett uppskattat musikinstrumet, blås i munsplet och för munnen fram och tillbaka, så kommer fram olika typer av ljud. Xylfoner är även de otroligt roliga att leka med, barnen gillar ju att slå med saker och här kan de slå med en pinne på klingplattorna så uppkommer olika toner och ljud. Xylofon är egentligen ett instrument där klangstavarna är i trä, men de "xylofoner" med metallklangstavar kallas också ofta för xylfon. Men egentligen är det ett klockspel, för att xylofon betyder "trä" och ett instrument med klangstavar i metall kallas för klockspel.

Med en sånglåda i trä från Jabadabado kan man tillsammans med familjen och vännerna sjunga olika barnvisor, en mysig sångstund väntar :). Från Jabadabado finner man även leksaksgitarrer, blockflöjtar, leksaksmaracas, tamburiner och leksakstrummor. De kommer ofta i färger som blått och rosa, pastellaktiga färger och nyanser. Kids Concept har även de fina gitarrer i rosa, vitt och grått. Dessa gitarrer är helt fungerande gitarrer, precis som vanliga riktiga gitarrer. Så det går alldeles utmärkt använda dessa gitarrer att öva på och spela med. Perfekt för den lilla nybörjaren innan man börjar med en större gitarr.

Från märket Play Fun hittar man fina leksakstrummot i rött och blått. Det är tåliga trummor där barnen kan slå rejält med trumpinnarna och få fram trumljud. Trummorna har med ett band så man enkelt kan hänga den över axlarna. Play Fun har också fina ovh billiga munspel, maracas och tamburiner.

Vi har valt att erbjuda ett stort utbud av musikleksaker från välkända märken som Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy, Play Fun mm. Vissa barninstrument är tillverkade i trä, andra av metall och även i stöttålig plast. Oavsett vilket instrument du väljer så håller av alla leksaksinstrument en hög kvalitet och de är helt anpassade till barn. Självklart är också alla musikleksaker CE märkta och godkända, för barnens och din trygghet.

På Leksakscity.se klickar du enkelt hem dina musikleksaker och vi skickar alltid så snabbt vi kan, oftast samma dag eller dagen efter din beställning. Du har så klart även öppet köp och full garanti på alla musikleksaker. Ha det så kul nu och tillsammans med barnen blir det en trivsam musikstund :)Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 475 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 47 av 47 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 47 av 47 artiklar