• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Truckar

Leksakstruckar som leksak till barn från Bruder, Siku mm. 

Att leka med en leksakstruck, lasta och köra pallar, är ju alltid en rolig leksak. Truckar är skoj för man kan höja och sänka pallgafflarna och lasta upp pallar på en lastbil. På pallarna kan man ha andra mindre leksaker, stenar, byggnadsmaterial och andra skojiga saker. En truck är perf...

Leksakstruckar som leksak till barn från Bruder, Siku mm. 

Att leka med en leksakstruck, lasta och köra pallar, är ju alltid en rolig leksak. Truckar är skoj för man kan höja och sänka pallgafflarna och lasta upp pallar på en lastbil. På pallarna kan man ha andra mindre leksaker, stenar, byggnadsmaterial och andra skojiga saker. En truck är perfekt att ha att leka med därhemma tillsammans med alla andra leksaksfordon. Truckarna i skala 1:32, 1:50 och 1.87 passar fint till bondgårdar och maskinhallar från Kids Globe. Leksakstruckar i skala 1:16 från Bruder passar bra som tillbehör till Bruders maskin hall, alla bruder lastbilar och övriga leksaker från Bruder. Kids Globe har också maskinhallar i skala 1:16 där man kan parkera och förvara sin truck då man inte leker med den.

Bruder truckarna är i skala 1:16 och är tillverkade i stöttålig plast. En gaffeltruck från Linde är en av de mest popuära truckarna, för även i verkligheten är Linde ett världskänt märke inom truckar. Sikus truckar är tillverkade i stål för bästa hållbarhet och även de har realistiska detaljer och funktioner, precis som Bruder.

Truckar från Siku är tillverkade av stål med vissa palstdetaljer. Väldigt fina och populära leksaker till barnrummet. Siku har satsat på att göra truckar av välkända märket Linde.

Det finns även tillbehör som extra pallar och lådor från Kids Globe. Dessa tillbehör passar till truckarna och gör det ännu roliga att leka med dem. Ju mer pallar desto mer kan man lasta på lastbilen.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Visar 1 - 13 av 13 artiklar