• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Båtar Radiostyrda

Radiostyrda båtar från märken som Jamara, Feilun och Gear4Play

Radiostyrda båtar och leksaksbåtar kan du köpa här på Leksakscity.se. Vi har kända märken som Feilun, Jamara, Gear4play, leksaksbåtar som håller hög kvalitet. En RC båt är jätteskojig leksak som barnen tycker om att leka med, roligast är det så klart på våren och sommaren. Vi har et...

Radiostyrda båtar från märken som Jamara, Feilun och Gear4Play

Radiostyrda båtar och leksaksbåtar kan du köpa här på Leksakscity.se. Vi har kända märken som Feilun, Jamara, Gear4play, leksaksbåtar som håller hög kvalitet. En RC båt är jätteskojig leksak som barnen tycker om att leka med, roligast är det så klart på våren och sommaren. Vi har ett stort och brett sortiment av radiostyrda båtar, båtar för alla behov och för olika tillfällen. Vill man köra lite lugnare? Ja, då köper man en motordriven segelbåt eller Venezia Venedig båten. Vill man köra fort, riktigt fort! Då köper man en båt från Feilun, som tillverkar en del supersnabba båtar! Hos oss hittar du båten som gör våren och sommaren ännu roligare :-)

Snabba och sportiga radiostyrd båtar från Feilun

Feilun är specialiserade på att utveckla, designa och tillverka radiostyrda båtar. De har stor kunskap om hur båtar ska konstrueras för att uppnå maximal prestanda och de erbjuder allt från lite långsammare nybörjarbåtar till riktiga vrålåk som kan köras i riktigt höga hastigheter. Båtarna har högvarviga motorer för bästa kraft ner till propellern och vissa motorer är även vattenkylda för att klara av stora påfrestningar.

Prisvärda RC båtar Gear4Play

Gear4Play gör superfina leksaksbåtar som styrs med en handkontroll. Väldigt prisvärda båtar i snygg design. Dessa båtar går inte så fort och är därmed anpassade till yngre barn. RC båtarna är lätta att styra och roliga att köra med ute på det öppna havet eller varför inte på en sjö. Det medföljer också ett uppladdningsbart batteripack, så det är bara att ladda batterierna och ge sig ut på en båttur.

Jamara kvalitativa radiostyrda båtar för barn

Radiostyrda båtar från Jamara har hög kvalitet och högt underhållningsvärde. OM man vill köra lite långsammare så har de RC båtar för det, vill man raca och gasa fort, ja då har de den typen av båtar också. Jamara är kända för sin härliga design i kombination med prestanda och kvalitet. De har tex. en lyxig Yacht som glider runt med stil. Eller så kanske föraren vill att båten ska flyga på och genom vågorna? Då är båten Obsession ett mycket bra val. Det är en snabb racing-båt med vattenkyld motor.

Silverlit radiostyrd U-Båt

Vill ni upptäcka världen under vattnet, då är denna U-Båt från Silverlit det perfekta valet för er. Den kan ta bilder och filma under vattnet, hur coolt är inte det!? Denna u-båt kan även användas i exempelvis akvarium om ni har ett stort akvarium hemma. Fyll på en fiskmatare med fiskmat, sedan när fiskarna kommer och ska äta kan man ta fina bilder och filma lite. Jätteskoj!

Taiyo cool radiostyrd svävare som svävar på riktigt

En radiostyrd svävare från Taiyo är superkul att köra med. Sväva fram på vattnet, på is eller asfalt med denna coola radiostyrda leksak. Självklart kan den också köras inomhus på golvet. Den kan glida fram över golvet där hemma. Tack vare sitt breda användningsområde kan denna leksak användas året runt. På sommaren kan barnen köra den på vattnet i en sjö eller i havet samt utomhus på asfalten med mera. På vintern kan barnen köra inomhus eller ute när det finns is på sjön. Superkul!

Övriga radiostyrda båtar från Nikko, Ninco, Carrera, Play Fun mm

RC båtar från Nikko, Ninco, Carrera, Play Fun med mera är båtar med olika prestanda och med olika topphastigheter. Under övriga leksaksbåtar hittar du lite blandat med fräcka båtar. Dessa båtar lämpar sig för körning både på havet och på en sjö. I med batterier och ge dig iväg på nya upptäcktsresor med dessa superroliga leksaksbåtar som är radiostyrda.

Extrabatterier till din radiostyrda båt från Jamara eller Feilun

Det är alltid bra att ha ett extra batteri till hands om batteritiden slut på det batteri som används just nu. Byt ut batteriet till ett fulladdat och sätt det andra på laddning under tiden så förlängs körtiden. Här finner du batterier för barnens radiostyrda leksaksbåtar från både Jamara och Feilun.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 900 kr

Rek. ålder

5 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 20 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 20 artiklar