• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Bilar Radiostyrda

Radiostyrda bilar till barn från Nikko, Jamara, Silverlit, Rastar med flera till barnens lek

Köp en radiostyrd bil till barn på Leksakscity.se. Vi har ett enormt utbud av radiostyrda bilar för barn från märken som Nikko, Jamara, Rastar med flera. Det är något speciellt med radiostyrda bilar. Barnen kan själva styra och kontrollera bilen, sladda, gasa och hoppa på och över hinder. Leksaksbilar har väl i alla tider varit en klassisk leksak och de radiostyrda leksakerna är så klart extra fräcka. En radiostyrd bil kallas också ofta för RC bil, RC står för Radio Controlled. Det finns mängder med olika radiostyrda bilar i vårt sortiment. Allt för olika smaker och olika ändamål. En del RC leksaksbilar körs bäst på asfalt och släta underlag, en del är helt anpassade för terräng. En del RC bilar har uppladdningsbara batterier och en del får man köpa batterier till och byta dem när de är slut. Oavsett vad du söker för radiostyrd bil, så hittar du den hos oss på Leksakscity.se :-). Ha det sååå kul när du är ute och gasar, sladdar eller du kanske känner för att bara glida runt lite och njuta av bilfärden.

Jamara radiostyrda bilar

Jamara från Tyskland är specialiserade på att få fram de fräckaste, coolaste, vackraste och bästa radiostyrda bilarna! De har under decennier designat, utvecklat och tillverkat radiostyrda bilar i alla dess former. Allt från bilar som är gjorda för att köra på plana underlag som asfalt och betong, till bilar som kan köras i den tuffaste terrängen! Jamaras skogsjeep är ju en klass för sig. Här får man en gedigen leksaksbil, med tålig konstruktion, bra drag i motorn, tuff design och en härlig körglädje. Sedan har de ett enormt utbud av sportbilar som är licenstillverkade tillsammans med Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche för att nämna några. Jamara har också bilar som är ett mellanting mellan monstertruck och sportbil. De har mindre däck än en monstertruck, men större däck än sportbilarna. De har också ett ganska lågt chassi, med störtbågar och en kraftig konstruktion i hela bilen. Dessa bilar lämpar sig bra att köra med på både hårt underlag och på grusvägar med mera. Bra klös i motorerna gör körupplevelsen helt grym! Monstertrucks finns också i deras sortiment, det är de största och värsta bilarna de har. Vrålstarka motorer, tuff design, stora däck och höga maxhastigheter, upp till ca 70 km/h!!! :-)

Oj oj oj, säger vi bara, kolla in Jamaras radiostyrda bilar, så himla fräcka! Jamara har ett enormt sortiment med radiostyrda leksaksbilar, allt från sportbilar, terrängbilar, klassiska bilar med mera. Köp din radiostyrda bil på Lekakscity, så får du hög kvalitet och en bil som håller i längden. Det finns både sportbilar, vanliga personbilar och bilar som är konstruerade att köras i tuff terräng. RC bilar i flertalet storlekar och skalor som tex. 1:43, 1:24, 1:18, 1:16, 1:14, 1:12, 1:10 osv, bilar för olika behov. Om vi ska nämna några populära bilar så är det terrängbilen Cubic Desert Buggy i skala 1:14, Rupter Buggy i skala 1:14 och en tredje grym RC terrängbil är Beachbuggy Derago i skala 1:14. När det gäller sportbilar så har de även där ett stort och brett sortiment, tex. McLaren P1, Lamborghini, Ford Mustang, Ferrari, Mercedes och många fler. Radiostyrda sportbilar har mindre hjul och är anpassade till att köra på mer släta underlag så som asfalt med mera. De har en supersnygg design och de ser verkligen lyxiga ut när de glider fram. Från Jamara finns också flertalet robotbilar, RC bilar som kan förvandlas till en robot, hur skoj som helst. De har även mer vanliga personbilsmärken som VW Volkswagen, Audi, BMW etc. Även dessa är superkul att köra med. Jamara har helt enkelt ett både brett och djupt sortiment av radiostyrda leksaksbilar. De finns i många olika modeller, utföranden, märken med mera så att du kan välja den som passar just ditt intresse och smak. 

2,4 Ghz, 27 Mhz och 40 Mhz styrning
Många av deras radiostyrda bilar styrs via 2,4 Ghz, vilket gör att flera bilar kan köras samtidigt. Det är extra roligt om flera personer kör och vill raca på samma gång. De RC bilarna som styrs med 27 Mhz och 40 Mhz kan man inte köra flera bilar samtidigt, för då stör signalerna varandra.

Det är bara att kolla runt i sortimentet och skulle du ha några frågor så är det bara att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt. Ha det nu så kul med din radiostyrda bil och kör försiktigt :)

Nikko Radiostyrd Bil Velocitrax och VaporizR , grymma Rc bilar för barnens lek

RC Nikko bilar gör helgrymma radiostyrda bilar, den absolut fräckaste RC bilen är Nikko Velocitrax som finns i olika färger. Med den bilen kan barnen köra nästan var som helst. Kör i snön på vintern, kör i lera, kör i grus, kör på asfalt, kör på gräs, kör var du vill :-). Bra tryck i motorn ger så himla fräckt driv på larverna så det bara flyger grus överallt då man gasar på för fullt. Nikko är världskända för deras radiostyrda bilar och man förstår varför. Grym kvalitet och bilarna är superskojiga att köra och leka med. Nikko tillverkar supercoola radiostyrda bilar till barn och bilen som kallas för Velocitrax, Nano VaporizR 3 och Nikko VaporizR 3 är en av deras mest kända bilar. Med dessa leksaksbil kan barnen köra nästan var som helst! Kör i snön på vintern, kör i lera, kör på sand, kör på grus, kör på gräs, kör och sladda järnet! Velocitrax bilen drivs med larver och föraren får total kontroll på bilen med hjälp av 2,4 Ghz styrning. Vi har själva kört denna bilen utanför vårt lager och vi måste säga, det är såååå himla roligt! Nikko har också fräcka rallybilar i sitt sortiment och Leksakscity har valt ut de roligaste modellerna, tex. Porsche, Citroen med mera. Med en VaporizR 3 kan man även köra i vattnet, ja du läste rätt, man kan till och med köra i vattnet. Hjulen snurrar på och driver bilen framåt i vattnet. Dessa VaporizR rc bilar har stora gummidäck med bra mönster och grepp. Man kan köra i all möjlig terräng med terrängbilar från Nikko, hur skoj som helst! Det medföljer också ofta uppladdningsbara batterier till Nikkos terrängbilar. Smidigt och enkelt och det gör att man kan köra om och om igen, utan att behöva köpa nya batterier. Köp en radiostyrd bil från Nikko så blir både du och barnet garanterat nöjda. Hög kvalitet och skojiga leksaksbilar att köra!

Silverlit eXost 360 är en radiostyrd bil med stora lutfgummihjul

Radiostyrda bilar från Silverlit håller alltid samma höga kvalitet. Det är fräcka terrängbilar som kan köras på de flesta under lag, kör utomhus året runt med dessa fräcka radiostyrda bilar. Det medföljer batterier och en pump till däcken. Så det är bara att börja köra direkt då ni får leksaksbilen. I fräcka färger kommer dessa bilar och de är extremt stryktåliga och kan köras uppochner. Skulle bilen volta runt är det bara att fortsätta att köra. De kan köras på båda hållen och riktigt studsar fram med dessa stora gummihjul. Dessa radiostyrda bilar har ett tåligt kompakt chassi för att klara de flesta stötar och de är rikitgt rolga att hoppa med på och över hinder. Med pumpen kan man reglera lufttrycket i däcken, om man vill ha en hård dämpning eller en mjukare dämpning. Med bekväma handkontroller kan man köra timme efter timme om man vill det. Radiostyrda bilar från Silverlit är helt enkelt riktigt coola rc bilar till barnens lek. Vi ger dig självklart som vanligt full garanti och full support på Silverlit bilarna. 

Radiostyrd bil från Play Fun

Från play Fun erbjuder vi en radiostyrd polisbil. Med den kan barnen leka att de jagar tjuvar hela dagen lång. Eller så kanske barnen vill leka trafikpolis som är ute på vägarna och håller ordning. En väldigt prisvärd och populär radiostyrd bil för barnen att leka med. Passar bra att köra med inomhus också, för den går inte så fort. Ha det kul och hoppas ni får fast tjuvarna! Play Fun tillverkar radiostyrda fordon och andra roliga leksaker för barnen att ha superskoj med. Här finns en radiostyrd polisbil från varumärket Play Fun. Många barn tycker att det är roligt att leka polis och med denna polisbil blir det så mycket roligare. Barnen kan leka att de åker på utryckning, kollar läget ute i trafiken så att allt går rätt till på vägarna med mera. Kanske vill barnen leka att de sätter igång sirenerna och jagar tjuvar. Det kan bli en mycket spännande biljakt. Bilen är tillverkad i skala 1:20

Rastar radiostyrda bilar

Rastars område är kort och gott sportbilar. Snygga och coola bilar som är tillverkade efter originalritningarna. Här finner ni Ferrari, Lamborghini, McLaren och många mer supermärken bland sportbilar. Dessa bilar har ofta mindre däck, släta däck med små mönster. Därför lämpar de sig för körning på plan mark som asfalt, betong, släta stenytor med mera. Det är extremt fina bilar med fina detaljer och en härlig prestanda. Bilarna ger verkligen en lyxig känsla för både den som kör och för de som tittar på. Vi erbjuder radiostyrda bilar från varumärket Rastar. Här finns bilar både i skala 1:10 och skala 1:14. Exempelvis skala 1:10 innebär att leksaksbilen är en tiondel så stor som det verkliga fordonet. Med dessa leksaksbilar kan barnen köra omkring och styra med den medföljande handkontrollen. Här finns massor av sportbilar och andra coola bilar från bilmärken så som BMW, Ferrari, Lamborghini, Porsche och Audi. Rastar har ett mycket gott rykte inom radiostyrda bilar då de tillverkar kvalitativa, hållbara och verklighetstrogna radiostyrda bilar. Med dessa leksaksbilar kan barnen köra både inne och ute men visst är det superkul att köra utomhus där det finns stor plats för barnen att köra på och de kan köra lite fortare. Det är så kul att styra sin egen bil och gasa på raksträckorna, tut tut nu kör vi!

Radiostyrda leksaksbilar från Gear4 Play

Ett gäng radiostyrda bilar från varumärket Gear4Play. Här finns monstertrucks och andra coola bilar som har rejäla däck med grova däckmönster. Med dessa däck kan bilarna köra i terräng eftersom de får bra fäste med de grova däckmönstren. Det finns också en häftig radiostyrd bil som går på larver. Bilarna från Gear4Play är supercoola och roliga att köra med både för barn och vuxna som har barnasinnet kvar :-) Radiostyrda bilar från Gear4Play är fina och roliga leksaksbilar där barnen kan ha skoj och leka utomhus. Spinn loss, sladda och hoppa på något hopp. Med dessa bilar kan barnen göra massor av kul. Ofta har de uppladdninsgsbara batterier, vilket så klart är väldigt bra. Bara att köra och när batteriet är slut är det enkelt att ladda upp igen. Många av dessa bilar har rejäla däckmönster och det gör att det går finfint att göra i naturen och i terräng. Däcken gör att bilen får ett bra fäste mot underlaget. Det är så kul att köra på en gräsmatta, på en skogsstig eller liknande. Ha det så kul med din bil och kör försiktigt :)

RC bilar från XQ

Vi på Leksakscity har valt ut våra favoritbilar ur XC RC Toys sortiment av radiostyrda bilar. Vi valde såklart de grymmaste och finaste bilarna i deras sortiment, nämligen Lamborghini Aventador och Lamborghini Veneno. Hur fräcka bilar som helst med riktigt bra motorer och batterier som ger en rolig körglädje. Med bilarna medföljer ett uppladdninsgbart batteripack, så de kan laddas och köra om och om igen. De radiostyrda bilarna från varumärket XQ RC Toys finns att beställa här på Leksakscity.se. XQ är specialiserade på att tillverka roliga radiostyrda fordon för barnens lek. Bilarna är tillverkade i skala 1:12 och är alltså 12 gånger mindre än de verkliga bilarna. Leksaksbilarna kan köra i upp till 10-12 km/h och har lampor som gör att det blir extra verklighetstroget. Dessa RC bilar är av bilmärket Lamborghini som är supersportbilar. De finns i flera färger och alla är lika häftiga. Kör runt med denna roliga RC bil och sedan är det bara att enkelt ladda upp batterierna mellan varven. Med denna bil kan barnen spinna loss med däcken, köra runt på asfalt och andra liknande underlag där det är någorlunda slätt.

Radiostyrd bil från Dickie Toys

Vi har några fina RC leksaksbilar från Dickie Toys som har licens på att tillverka radiostyrda leksaker från Cars filmerna. Dessa RC bilar är så klart extra populära för dem som sett och gillar Cars filmerna. Bilarnas design är taget från filmerna och liknar verkligen de riktiga bilarna Lightning McQueen och Cruz Ramirez. Att själv köra sig egna bil, som visas i filmerna, det är ju hur skojigt som helst! Radiostyrda bilar från filmerna CARS och som är framtagna av varumärket Dickie Toys hittar du hos Leksakscity.se. Många barn har sett filmerna Bilar, som de heter på svenska, från Disney Pixar. Dessa filmer är så roliga och spännande när bilarna racear mot varandra. Dessa radiostyrda bilar styr du enkelt med handkontroll. Fräcka bilar med roliga funktioner, som en rökfunktion. Fyll på med vatten och se dimma komma runt bilen, hur skoj är inte det :-). Med dessa häftiga bilar kan barnen raca och köra och leka att de är med i filmen. Välj mellan den blå Lightning McQueen och den gula Ultimate Cruz. Eller varför inte investera i dem båda två så att ni kan köra race och se vem som vinner? Det blir en spännande match! Little Tikes är ett företag som grundades 1969 så det har utvecklat leksaker under många år. Vi erbjuder bland annat deras radiostyrda leksak som kan transformeras. Visst låter det häftigt? Den kan nämligen förvandlas från en bulldozer till en snygg racerbil. Det ger barnen en extra rolig upplevelse under leken. Beställ ditt radiostyrda leksaksfordon från Little Tikes från oss på Leksakscity.se

Radiostyrda bilar från Little Tikes

De radiostyrda bilarna från Little Tikes har verkligen extra roliga funktioner. Little Tikes Radiostyrd Dozer Racer kan transformeras från en häftig bulldozer till en glänsande sportbil med ett enkelt knapptryck. Detta trick kan komma väl till pass under tävlingar. Om bilen behöver åka fort, välj sportbilsläge, om det är en fördel att kunna ta sig fram var som helst och det inte är något som kan hindra den så kan barnen leka att bilen behöver bli en bulldozer igen. Vi erbjuder också Little Tikes Tire Twister Radiostyrd bil. Denna bil kan köra, snurra och göra volter inuti ett rullande däck, hur häftigt är inte det? Självklart kan barnen även köra med bilen separat utan däcket. Leksakscity har ibland RC bilar från Little Tikes i lager och ibland inte :).

Radiostyrda bilar som leksak för barn från Silverlit, Ninco, Gear4play, Jamara

Är du ute efter en rolig radiostyrd bil som leksak till ditt barn? Kolla då in dessa fräcka bilarna, en del kallas stuntbilar och kan snurra runt, hoppa och spinna loss. Silverlit och Gear4play har fina RC bilar som är lite mindre men ändå går snabbt för sin storlek. De är anpassade för att göra roliga stunt-trix, 360 spins, hoppa över hinder och de riktigt studsar fram då man kör med dem. Roliga att köra med både inomhus och utomhus. En del bilar är så kallade amfibiebilar och den kan köras både i vatten och på land, hur fräckt som helst! Från varumärket finns det en röd fin bil som heter Aquabounde, den kan köras i både vatten och på land. Den har även stora luftfyllda däck för bra stöttämpning och tål stötar väldigt bra. Bilen som heter Mover Stunt Car från Jamara är också en favorit bil där barnen kan hitta på massa roliga tricks. Drifttrax är en bil där man kan köra i sidled, en rolig funktion som gör billeken ännu roligare.

Här kan du köpa lite större radiostyrda bilar till bra priser

Dessa RC bilar är ca 35-40 centimeter långa och har väldigt fina detaljer, både i interiören och utvändigt. Stora radiostyrda bilar är ju alltid lika kul för barnen att leka med. Dessa bilar har en toppfart på ca 10-12 km/h och med en snygg design, tålig kaross och med gummihjul så får man verkligen en jättefin radiostyrd bil. Bilarna är från olika mräken som tex. Jamara och XQ. Jamara är kända i hela Europa för deras radiostyrda leksaker och just radiostyrda bilar är ett av deras specialområde. De fokuserar på leksaksbilar av högsta kvalitet, kombinerat med bra prestanda och till låga priser. Lamborghini är en av favoritbilarna och den radiostyrda Ferrari F1 är självklart också en favorit. Med en Ferrari F1 kan man verkligen leka racingförare, bygg ihop en egen bana på garageuppfarten och tävla med kompisarna, vem kör snabbast runt banan? Med bilarna medföljer en egonomisk handkontroll, så det ska känna bekvämt att att köra leksaksbilarna.

Batterier till radiostyrda bilar kan du köpa på Leksakscity

Ofta drivs RC bilarna med AA batterier. På Leksakscity kan du köpa till batterier då du köper bilen. Vill man slippa köpa batterier ofta, så kan man köpa uppladdningsbara batterier. Vi har även batteriladdare för att ladda batterierna. Det fina med just uppladdningsbara batterier är att samtidigt som man kör bilen så är några batterier på laddning. Sedan kan man enkelt skifta batterier då de tar slut. På så sätt får man en längre körtid i ett sträck, vilket så klart alltid är kul. Köp en radiostyrd bil på Lekskscity så blir både du och barnet nöjda, man får mycyket för pengarna och många timmars lek väntar.

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:10, betyder att leksaken är 1/10 mindre än det verkliga fordonet.

Skala 1:10, längd ca 45 - 50 cm. (Rastar)
Skala 1:12, längd ca 40 - 45 cm. (Rastar)
Skala 1:14, längd ca 30 - 40 cm. (Rastar, Jamara)
Skala 1:18, längd ca 30 - 40 cm. (Jamara)
Skala 1:24, längd ca 30 - 35 cm. (Jamara)


Köp tryggt din radiostyrda bil på Leksakscity. Vi ger dig full support under och efter ditt köp. Vi lämnar också öppet köp, full garanti och dessutom har alla radiostyrda bilar bra priser. Vi har också stort lager på alla våra rc bilar och kan därför ge dig en snabb leverans. Varmt välkommen med din beställning och du kan alltid kontakta oss vid frågor och funderingar.

Radiostyrda bilar till barn från Nikko, Jamara, Silverlit, Rastar med flera till barnens lek

Köp en radiostyrd bil till barn på Leksakscity.se. Vi har ett enormt utbud av radiostyrda bilar för barn från märken som Nikko, Jamara, Rastar med flera. Det är något speciellt med radiostyrda bilar. Barnen kan själva styra och kontrollera bilen, sladda, gasa och hoppa på och över hinder. Leksaksbilar har väl i alla tider varit en klassisk leksak och de radiostyrda leksakerna är så klart extra fräcka. En radiostyrd bil kallas också ofta för RC bil, RC står för Radio Controlled. Det finns mängder med olika radiostyrda bilar i vårt sortiment. Allt för olika smaker och olika ändamål. En del RC leksaksbilar körs bäst på asfalt och släta underlag, en del är helt anpassade för terräng. En del RC bilar har uppladdningsbara batterier och en del får man köpa batterier till och byta dem när de är slut. Oavsett vad du söker för radiostyrd bil, så hittar du den hos oss på Leksakscity.se :-). Ha det sååå kul när du är ute och gasar, sladdar eller du kanske känner för att bara glida runt lite och njuta av bilfärden.

Jamara radiostyrda bilar

Jamara från Tyskland är specialiserade på att få fram de fräckaste, coolaste, vackraste och bästa radiostyrda bilarna! De har under decennier designat, utvecklat och tillverkat radiostyrda bilar i alla dess former. Allt från bilar som är gjorda för att köra på plana underlag som asfalt och betong, till bilar som kan köras i den tuffaste terrängen! Jamaras skogsjeep är ju en klass för sig. Här får man en gedigen leksaksbil, med tålig konstruktion, bra drag i motorn, tuff design och en härlig körglädje. Sedan har de ett enormt utbud av sportbilar som är licenstillverkade tillsammans med Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche för att nämna några. Jamara har också bilar som är ett mellanting mellan monstertruck och sportbil. De har mindre däck än en monstertruck, men större däck än sportbilarna. De har också ett ganska lågt chassi, med störtbågar och en kraftig konstruktion i hela bilen. Dessa bilar lämpar sig bra att köra med på både hårt underlag och på grusvägar med mera. Bra klös i motorerna gör körupplevelsen helt grym! Monstertrucks finns också i deras sortiment, det är de största och värsta bilarna de har. Vrålstarka motorer, tuff design, stora däck och höga maxhastigheter, upp till ca 70 km/h!!! :-)

Oj oj oj, säger vi bara, kolla in Jamaras radiostyrda bilar, så himla fräcka! Jamara har ett enormt sortiment med radiostyrda leksaksbilar, allt från sportbilar, terrängbilar, klassiska bilar med mera. Köp din radiostyrda bil på Lekakscity, så får du hög kvalitet och en bil som håller i längden. Det finns både sportbilar, vanliga personbilar och bilar som är konstruerade att köras i tuff terräng. RC bilar i flertalet storlekar och skalor som tex. 1:43, 1:24, 1:18, 1:16, 1:14, 1:12, 1:10 osv, bilar för olika behov. Om vi ska nämna några populära bilar så är det terrängbilen Cubic Desert Buggy i skala 1:14, Rupter Buggy i skala 1:14 och en tredje grym RC terrängbil är Beachbuggy Derago i skala 1:14. När det gäller sportbilar så har de även där ett stort och brett sortiment, tex. McLaren P1, Lamborghini, Ford Mustang, Ferrari, Mercedes och många fler. Radiostyrda sportbilar har mindre hjul och är anpassade till att köra på mer släta underlag så som asfalt med mera. De har en supersnygg design och de ser verkligen lyxiga ut när de glider fram. Från Jamara finns också flertalet robotbilar, RC bilar som kan förvandlas till en robot, hur skoj som helst. De har även mer vanliga personbilsmärken som VW Volkswagen, Audi, BMW etc. Även dessa är superkul att köra med. Jamara har helt enkelt ett både brett och djupt sortiment av radiostyrda leksaksbilar. De finns i många olika modeller, utföranden, märken med mera så att du kan välja den som passar just ditt intresse och smak. 

2,4 Ghz, 27 Mhz och 40 Mhz styrning
Många av deras radiostyrda bilar styrs via 2,4 Ghz, vilket gör att flera bilar kan köras samtidigt. Det är extra roligt om flera personer kör och vill raca på samma gång. De RC bilarna som styrs med 27 Mhz och 40 Mhz kan man inte köra flera bilar samtidigt, för då stör signalerna varandra.

Det är bara att kolla runt i sortimentet och skulle du ha några frågor så är det bara att höra av dig till oss så ska vi hjälpa dig på bästa sätt. Ha det nu så kul med din radiostyrda bil och kör försiktigt :)

Nikko Radiostyrd Bil Velocitrax och VaporizR , grymma Rc bilar för barnens lek

RC Nikko bilar gör helgrymma radiostyrda bilar, den absolut fräckaste RC bilen är Nikko Velocitrax som finns i olika färger. Med den bilen kan barnen köra nästan var som helst. Kör i snön på vintern, kör i lera, kör i grus, kör på asfalt, kör på gräs, kör var du vill :-). Bra tryck i motorn ger så himla fräckt driv på larverna så det bara flyger grus överallt då man gasar på för fullt. Nikko är världskända för deras radiostyrda bilar och man förstår varför. Grym kvalitet och bilarna är superskojiga att köra och leka med. Nikko tillverkar supercoola radiostyrda bilar till barn och bilen som kallas för Velocitrax, Nano VaporizR 3 och Nikko VaporizR 3 är en av deras mest kända bilar. Med dessa leksaksbil kan barnen köra nästan var som helst! Kör i snön på vintern, kör i lera, kör på sand, kör på grus, kör på gräs, kör och sladda järnet! Velocitrax bilen drivs med larver och föraren får total kontroll på bilen med hjälp av 2,4 Ghz styrning. Vi har själva kört denna bilen utanför vårt lager och vi måste säga, det är såååå himla roligt! Nikko har också fräcka rallybilar i sitt sortiment och Leksakscity har valt ut de roligaste modellerna, tex. Porsche, Citroen med mera. Med en VaporizR 3 kan man även köra i vattnet, ja du läste rätt, man kan till och med köra i vattnet. Hjulen snurrar på och driver bilen framåt i vattnet. Dessa VaporizR rc bilar har stora gummidäck med bra mönster och grepp. Man kan köra i all möjlig terräng med terrängbilar från Nikko, hur skoj som helst! Det medföljer också ofta uppladdningsbara batterier till Nikkos terrängbilar. Smidigt och enkelt och det gör att man kan köra om och om igen, utan att behöva köpa nya batterier. Köp en radiostyrd bil från Nikko så blir både du och barnet garanterat nöjda. Hög kvalitet och skojiga leksaksbilar att köra!

Silverlit eXost 360 är en radiostyrd bil med stora lutfgummihjul

Radiostyrda bilar från Silverlit håller alltid samma höga kvalitet. Det är fräcka terrängbilar som kan köras på de flesta under lag, kör utomhus året runt med dessa fräcka radiostyrda bilar. Det medföljer batterier och en pump till däcken. Så det är bara att börja köra direkt då ni får leksaksbilen. I fräcka färger kommer dessa bilar och de är extremt stryktåliga och kan köras uppochner. Skulle bilen volta runt är det bara att fortsätta att köra. De kan köras på båda hållen och riktigt studsar fram med dessa stora gummihjul. Dessa radiostyrda bilar har ett tåligt kompakt chassi för att klara de flesta stötar och de är rikitgt rolga att hoppa med på och över hinder. Med pumpen kan man reglera lufttrycket i däcken, om man vill ha en hård dämpning eller en mjukare dämpning. Med bekväma handkontroller kan man köra timme efter timme om man vill det. Radiostyrda bilar från Silverlit är helt enkelt riktigt coola rc bilar till barnens lek. Vi ger dig självklart som vanligt full garanti och full support på Silverlit bilarna. 

Radiostyrd bil från Play Fun

Från play Fun erbjuder vi en radiostyrd polisbil. Med den kan barnen leka att de jagar tjuvar hela dagen lång. Eller så kanske barnen vill leka trafikpolis som är ute på vägarna och håller ordning. En väldigt prisvärd och populär radiostyrd bil för barnen att leka med. Passar bra att köra med inomhus också, för den går inte så fort. Ha det kul och hoppas ni får fast tjuvarna! Play Fun tillverkar radiostyrda fordon och andra roliga leksaker för barnen att ha superskoj med. Här finns en radiostyrd polisbil från varumärket Play Fun. Många barn tycker att det är roligt att leka polis och med denna polisbil blir det så mycket roligare. Barnen kan leka att de åker på utryckning, kollar läget ute i trafiken så att allt går rätt till på vägarna med mera. Kanske vill barnen leka att de sätter igång sirenerna och jagar tjuvar. Det kan bli en mycket spännande biljakt. Bilen är tillverkad i skala 1:20

Rastar radiostyrda bilar

Rastars område är kort och gott sportbilar. Snygga och coola bilar som är tillverkade efter originalritningarna. Här finner ni Ferrari, Lamborghini, McLaren och många mer supermärken bland sportbilar. Dessa bilar har ofta mindre däck, släta däck med små mönster. Därför lämpar de sig för körning på plan mark som asfalt, betong, släta stenytor med mera. Det är extremt fina bilar med fina detaljer och en härlig prestanda. Bilarna ger verkligen en lyxig känsla för både den som kör och för de som tittar på. Vi erbjuder radiostyrda bilar från varumärket Rastar. Här finns bilar både i skala 1:10 och skala 1:14. Exempelvis skala 1:10 innebär att leksaksbilen är en tiondel så stor som det verkliga fordonet. Med dessa leksaksbilar kan barnen köra omkring och styra med den medföljande handkontrollen. Här finns massor av sportbilar och andra coola bilar från bilmärken så som BMW, Ferrari, Lamborghini, Porsche och Audi. Rastar har ett mycket gott rykte inom radiostyrda bilar då de tillverkar kvalitativa, hållbara och verklighetstrogna radiostyrda bilar. Med dessa leksaksbilar kan barnen köra både inne och ute men visst är det superkul att köra utomhus där det finns stor plats för barnen att köra på och de kan köra lite fortare. Det är så kul att styra sin egen bil och gasa på raksträckorna, tut tut nu kör vi!

Radiostyrda leksaksbilar från Gear4 Play

Ett gäng radiostyrda bilar från varumärket Gear4Play. Här finns monstertrucks och andra coola bilar som har rejäla däck med grova däckmönster. Med dessa däck kan bilarna köra i terräng eftersom de får bra fäste med de grova däckmönstren. Det finns också en häftig radiostyrd bil som går på larver. Bilarna från Gear4Play är supercoola och roliga att köra med både för barn och vuxna som har barnasinnet kvar :-) Radiostyrda bilar från Gear4Play är fina och roliga leksaksbilar där barnen kan ha skoj och leka utomhus. Spinn loss, sladda och hoppa på något hopp. Med dessa bilar kan barnen göra massor av kul. Ofta har de uppladdninsgsbara batterier, vilket så klart är väldigt bra. Bara att köra och när batteriet är slut är det enkelt att ladda upp igen. Många av dessa bilar har rejäla däckmönster och det gör att det går finfint att göra i naturen och i terräng. Däcken gör att bilen får ett bra fäste mot underlaget. Det är så kul att köra på en gräsmatta, på en skogsstig eller liknande. Ha det så kul med din bil och kör försiktigt :)

RC bilar från XQ

Vi på Leksakscity har valt ut våra favoritbilar ur XC RC Toys sortiment av radiostyrda bilar. Vi valde såklart de grymmaste och finaste bilarna i deras sortiment, nämligen Lamborghini Aventador och Lamborghini Veneno. Hur fräcka bilar som helst med riktigt bra motorer och batterier som ger en rolig körglädje. Med bilarna medföljer ett uppladdninsgbart batteripack, så de kan laddas och köra om och om igen. De radiostyrda bilarna från varumärket XQ RC Toys finns att beställa här på Leksakscity.se. XQ är specialiserade på att tillverka roliga radiostyrda fordon för barnens lek. Bilarna är tillverkade i skala 1:12 och är alltså 12 gånger mindre än de verkliga bilarna. Leksaksbilarna kan köra i upp till 10-12 km/h och har lampor som gör att det blir extra verklighetstroget. Dessa RC bilar är av bilmärket Lamborghini som är supersportbilar. De finns i flera färger och alla är lika häftiga. Kör runt med denna roliga RC bil och sedan är det bara att enkelt ladda upp batterierna mellan varven. Med denna bil kan barnen spinna loss med däcken, köra runt på asfalt och andra liknande underlag där det är någorlunda slätt.

Radiostyrd bil från Dickie Toys

Vi har några fina RC leksaksbilar från Dickie Toys som har licens på att tillverka radiostyrda leksaker från Cars filmerna. Dessa RC bilar är så klart extra populära för dem som sett och gillar Cars filmerna. Bilarnas design är taget från filmerna och liknar verkligen de riktiga bilarna Lightning McQueen och Cruz Ramirez. Att själv köra sig egna bil, som visas i filmerna, det är ju hur skojigt som helst! Radiostyrda bilar från filmerna CARS och som är framtagna av varumärket Dickie Toys hittar du hos Leksakscity.se. Många barn har sett filmerna Bilar, som de heter på svenska, från Disney Pixar. Dessa filmer är så roliga och spännande när bilarna racear mot varandra. Dessa radiostyrda bilar styr du enkelt med handkontroll. Fräcka bilar med roliga funktioner, som en rökfunktion. Fyll på med vatten och se dimma komma runt bilen, hur skoj är inte det :-). Med dessa häftiga bilar kan barnen raca och köra och leka att de är med i filmen. Välj mellan den blå Lightning McQueen och den gula Ultimate Cruz. Eller varför inte investera i dem båda två så att ni kan köra race och se vem som vinner? Det blir en spännande match! Little Tikes är ett företag som grundades 1969 så det har utvecklat leksaker under många år. Vi erbjuder bland annat deras radiostyrda leksak som kan transformeras. Visst låter det häftigt? Den kan nämligen förvandlas från en bulldozer till en snygg racerbil. Det ger barnen en extra rolig upplevelse under leken. Beställ ditt radiostyrda leksaksfordon från Little Tikes från oss på Leksakscity.se

Radiostyrda bilar från Little Tikes

De radiostyrda bilarna från Little Tikes har verkligen extra roliga funktioner. Little Tikes Radiostyrd Dozer Racer kan transformeras från en häftig bulldozer till en glänsande sportbil med ett enkelt knapptryck. Detta trick kan komma väl till pass under tävlingar. Om bilen behöver åka fort, välj sportbilsläge, om det är en fördel att kunna ta sig fram var som helst och det inte är något som kan hindra den så kan barnen leka att bilen behöver bli en bulldozer igen. Vi erbjuder också Little Tikes Tire Twister Radiostyrd bil. Denna bil kan köra, snurra och göra volter inuti ett rullande däck, hur häftigt är inte det? Självklart kan barnen även köra med bilen separat utan däcket. Leksakscity har ibland RC bilar från Little Tikes i lager och ibland inte :).

Radiostyrda bilar som leksak för barn från Silverlit, Ninco, Gear4play, Jamara

Är du ute efter en rolig radiostyrd bil som leksak till ditt barn? Kolla då in dessa fräcka bilarna, en del kallas stuntbilar och kan snurra runt, hoppa och spinna loss. Silverlit och Gear4play har fina RC bilar som är lite mindre men ändå går snabbt för sin storlek. De är anpassade för att göra roliga stunt-trix, 360 spins, hoppa över hinder och de riktigt studsar fram då man kör med dem. Roliga att köra med både inomhus och utomhus. En del bilar är så kallade amfibiebilar och den kan köras både i vatten och på land, hur fräckt som helst! Från varumärket finns det en röd fin bil som heter Aquabounde, den kan köras i både vatten och på land. Den har även stora luftfyllda däck för bra stöttämpning och tål stötar väldigt bra. Bilen som heter Mover Stunt Car från Jamara är också en favorit bil där barnen kan hitta på massa roliga tricks. Drifttrax är en bil där man kan köra i sidled, en rolig funktion som gör billeken ännu roligare.

Här kan du köpa lite större radiostyrda bilar till bra priser

Dessa RC bilar är ca 35-40 centimeter långa och har väldigt fina detaljer, både i interiören och utvändigt. Stora radiostyrda bilar är ju alltid lika kul för barnen att leka med. Dessa bilar har en toppfart på ca 10-12 km/h och med en snygg design, tålig kaross och med gummihjul så får man verkligen en jättefin radiostyrd bil. Bilarna är från olika mräken som tex. Jamara och XQ. Jamara är kända i hela Europa för deras radiostyrda leksaker och just radiostyrda bilar är ett av deras specialområde. De fokuserar på leksaksbilar av högsta kvalitet, kombinerat med bra prestanda och till låga priser. Lamborghini är en av favoritbilarna och den radiostyrda Ferrari F1 är självklart också en favorit. Med en Ferrari F1 kan man verkligen leka racingförare, bygg ihop en egen bana på garageuppfarten och tävla med kompisarna, vem kör snabbast runt banan? Med bilarna medföljer en egonomisk handkontroll, så det ska känna bekvämt att att köra leksaksbilarna.

Batterier till radiostyrda bilar kan du köpa på Leksakscity

Ofta drivs RC bilarna med AA batterier. På Leksakscity kan du köpa till batterier då du köper bilen. Vill man slippa köpa batterier ofta, så kan man köpa uppladdningsbara batterier. Vi har även batteriladdare för att ladda batterierna. Det fina med just uppladdningsbara batterier är att samtidigt som man kör bilen så är några batterier på laddning. Sedan kan man enkelt skifta batterier då de tar slut. På så sätt får man en längre körtid i ett sträck, vilket så klart alltid är kul. Köp en radiostyrd bil på Lekskscity så blir både du och barnet nöjda, man får mycyket för pengarna och många timmars lek väntar.

Vad betyder skala?

Exempel skala 1:10, betyder att leksaken är 1/10 mindre än det verkliga fordonet.

Skala 1:10, längd ca 45 - 50 cm. (Rastar)
Skala 1:12, längd ca 40 - 45 cm. (Rastar)
Skala 1:14, längd ca 30 - 40 cm. (Rastar, Jamara)
Skala 1:18, längd ca 30 - 40 cm. (Jamara)
Skala 1:24, längd ca 30 - 35 cm. (Jamara)


Köp tryggt din radiostyrda bil på Leksakscity. Vi ger dig full support under och efter ditt köp. Vi lämnar också öppet köp, full garanti och dessutom har alla radiostyrda bilar bra priser. Vi har också stort lager på alla våra rc bilar och kan därför ge dig en snabb leverans. Varmt välkommen med din beställning och du kan alltid kontakta oss vid frågor och funderingar.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

150 kr - 1800 kr

Rek. ålder

3 år - 14 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 53 av 53 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 53 av 53 artiklar