• Vårkampanj

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

Inneleksaker

Inneleksaker och inomhusleksaker kan du köpa på Leksakscity.se. Här kan du läsa om alla våra leksaker till barn för inomhusbruk

Leksaker som barnen kan leka med inomhus, dockor, leksaksfigurer, lekset till det lilla hemmet, lekset som bondgårdar och häststall och träleksaker. Leksakscity har tusentals leksaker för inomhusbruk, roliga, innovativa och tåliga leksaker till barn i olika åldrar. Många av inneleksakerna kan så klart även användas utomhus, som tex. figurer, vissa träleksaker och leksaksverktyg. Vi erbjuder ett stort utbud av leksaker som barnen kan leka inomhus med, leksaker som framförallt utvecklade och anpassade för att leka med i en torr miljö. 

Dockor från märken som Barbie, Anna Bell, Skrållan, Baby Born, Dolls Room, Dolls World, Lovely Baby som leksak till barn

Leksakscity har flertalet olika dockor och taldockor, från tex. Barbie, Anna Bell, Baby Born, Dolls Room, Dolls World, Lovely Baby och Skrållan mm. Leksaksdockor är ju alltid något barnen uppskattar och tycker är kul att leka med. Barbiedockor är ju så klart en klassiker som aldrig går ur tiden, fina dockor där det dessutom finns mängder med tillbehör. Barbiekläder, möbler till barbiedockhus, fordon som bilar, scooter, cyklar till Barbie, hästar till Barbie och så klart har vi även dockhus till Barbie. Anna Bell och Baby Born gör likvärdiga dockor, trevliga dockor av hög kvalitet. Ofta är dockorna vad man kallar interaktiva dockor, vilket innebär att de kan prata, ge ifrån sig ljud och ibland även röra på sig genom att gå eller att armar och huvud kan röra på sig. De interaktva dockorna drivs med batteri och deras funktioner är lätta att använda och är anpassade till barn från 3 år och uppåt. Dolls Room är underbara leksaksdockor som ofta kommer med tillbehör som tallrikar, skedar, bestick, potta, nappflaska, blöjor med mera. Vissa av Dolls Rooms dockor har olika ljudfunktioner, som låter som en skrikande bebis osv. Dolls World är experter på att tillverka dockor till barn, dockor av hög kvalitet till bra priser. Dockorna har ofta vackra dockkläder i rosa eller blått och med vissa dockor medföljer tex. doktorskit, kam, nappflaska och potta med mera. Lovely Baby gör fantastiska dockor med olika roliga docktillbehör som napp, blöjor, nappflaska, drickmuggar, dockkläder. En del dockor kan prata och ge ifrån sig mysiga små bebis ljud. Skrållan är en docka som de flesta känner till, en härlig klassisk docka som funnits länge. De görs i finaste material och har stilrena och vackra kläder. Många av dockor från Skrållan kan ge ifrån sig ljud och prata, vilket gör leken ännu mer levande och roligare för barnen.

Dockhus och dockskåp till dockor märken som Barbie, Kidkraft, Lundby, My Little Pony, Tooky Toy och Woodi World Toy mm.

Dockhus i trä är en härlig leksak där barnen kan leka med sina dockor. Med en del dockhus medföljer det dockhusmöbler och vissa dockhus har till och med passande dockor. Dockorna som barnen har måste ju så klart att ha hem och då är ett dockskåp en underbar leksak som tillbehör till dockorna. Leksakscity erbjuder dockhus för både små och större dockor, Lundby dockhus är för smådockor och många dockhus i trä från woodi World Toy är också för mindre dockor. Dockhus från märket Barbie passar till Barbiedockor och andra dockor i liknande storlek. Det finns dockhus i alla dess olika färger och design, allt från neutrala färger till rosa och blått. De är tillverkade i gediget trä, bra materialval och håller en hög kvalitet.

L.O.L Surprise dockor och figurer på Leksaksciy.se

LOL figurer, dockor, lekset och dockhus kan du köpa på Leksakscity.se Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna och det senaste sortimentet av LOL. Det finns små figurer, dockor som är 17 cm höga eller 25 cm höga. Det finns även LOL Surprise bollar, kulor och överraskningsbollar. Dockorna är verkligen superfina med deras härliga färger, långa hår, smycken, kläder, skor och andra tillbehör. Många LOL dockor har rörliga leder som gör att leken blir ännu mer realistisk och ännu roligare. LOL Surprise bollar som innehåller överraskningar är så klart väldigt populära leksaker till barnen. I varje boll gömmer det sig hemliga tillbehör som barnen kan samla på och kombinera som de vil. Köp alltid LOL Surprise leksaker på Leksakscity för snabb leverans och absolut bästa pris.

Leksaker till bebisar som bitleksaker, aktivitetsleksaker och snuttefiltar

Bebisleksaker är leksaker som är tillverkade och helt anpassade för bebisar. Många av leksakerna är också utvecklande för barnen. De får träna upp hand-öga koordinationen och även deras motorik. Med olika musikinstrument kan barnen dels spela på instrumenten och dels lära sig att pricka rätt med slagpinne på en xylofon och trycka med fingrarna på tex. ett piano. Kulbanor med stora bollar är så klart extra roligt att placera en kula högst upp och se den rulla nedåt i full fart. Leksaksbilar till bebisar är en klassiker och de har rundade kanter och inga farliga delar för små barn. Vissa leksaksbilar har också ljus- och ljudfunktioner för en ännu roligare lek.

Bultbräda är ju en superrolig leksak där barnen får slå med en hammare på kulor, bollar, pinnar osv. Barnen tränar därmed sin finmotorik, det gäller att pricka rätt. Sedan är det ju alltid kul att bonka och slå på något med en hammare. Skallror med bollar, kulor som låter ett rasslande ljud är alltid lika roligt, när barnen skakar på bebisleksakarna så låter ett rasslande roligt ljud.

Med en leksakstelefon kan barnen spela upp roliga melodier, ringsignaler och en del av leksakstelefonerna har även ljud. Stapelleksaker, där man ska stapla ringar på varandra är också väldigt bra, utvecklande och lärorika leksaker för mindre barn. Se vårt stora sortiment av bebisleksaker, av hög kvalitet och till bra priser.

Dockvagnar varumärken Dolls Dream, Skrållan och Smoby mm.

Om barnen leker med dockor, så är så klart en dockvagn ett roligt tillbehör. Här kan barnen ut och gå med sin docka, kul att gå en promenad i friska luften. Eller så kanske dockan måste sova :), då är en dockvagn en skön plats att vila på. Leksakscity har dockvagnar i flera olika färger allt från mer neautrala och stilrena färger till rosa dockvagnar, oavsett vilken dockvagn man väljer så är alla lika fina och roliga att leka med. Skrållans dockvagn är så klart en härlig klassiker. Smoby dockvagnar är väldigt kraftiga och tåliga, hög kvalitet rakt igenom. Vill man ha en lite enklare och billigare dockvagn, ja då kan man välja att köpa en dockvagn från Dolls Dream. Dolls Dream har färgstarka och fina dockvagnar och en del har en väska som tillbehör.

Paw Patrol

Figurer från Paw Patrol har sedan starten blivit en riktig favorit hos barnen. Vilket barn känner idag inte till uttrycket, Inget jobb är för stort - Ingen valp är för liten! Barnen älskar att leka med dessa figurer och iscensätta sina favoriter från filmerna eller serien. Leksakscity erbjuder alla figurer, lekset och fordon för land och vatten från PAW Patrol. 

Sminkhuvud, stylinghuvud och frisyrhuvud som leksak till barn

Att leka med ett sminkhuvud, som också kallas stylinghuvud och frisyrhuvud, det är ju alltid lika roligt för barnen. Här kan barnen sitta och sminka sin docka och göra fina frisyrer. Med sminkdockorna medföljer ofta mängder med härliga tillbehör som smink, hårband, rosetter, kammar, speglar och andra skojiga sminktillbehör. Barnens intresse för smink och frisyrer kommer ofta tidigt, man vill även så klart prova mammas smink på sig själv :) Kanske får man låna lite smink av mamma för att göra ansiktsdockan ännu finare. Leksakscity erbjuder stylinghuvud från flera kända märken som Baby Born, Barbie, Bayer Charlene, Play Fun och andra märken. Detta är verkligen roliga leksaker där barnen länge kan sitta och pyssla med sitt frisyrhuvud. Perfekt som födelsadagspresent eller som julklapp.

Leksaksfigurer som Bamse leksaker, Dinosauriefigurer, Leksaksdjur och Pippi figurer

Figurer som leksak i alla dess former hittar du här på Leksakscity.se Vi erbjuder självklart den populära Bamseplattan och alla Bamsefigurer som finns som tillbehör. Bruder figurer, som gubbar och förare till Bruders alla leksaker kan du också köpa här.

Dinosauriefigurer är en av våra mest omtyckta figurer, vem gillar inte att leka med leksaksdinosaurier? Vi har de kändaste och roligaste leksaksdinosaurierna från Schleich, Dinosaur ERA, Jurassic Worl, King Me World, Play Fun, Wing Crown, Eofauna och Zuro Robo Alive med mera. Dinosaurier som Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Stegosaurus, Brachiosaurus, Velociraptor och många fler dinosauriearter. Vi har även dinosaurieägg som man kan lägga i vatten så de kläcks och en dinosaurie växer fram. Om man vill leka Panteolog, ja då har vi utgrävnings kit, DIG - OUT leksakskit, där man gräver fram dinosauriefossil.

Vi erbjuder leksaksdjur från kända märken som Bruder, Kids Globe och Schleich. Inom leksaksdjur finns bondgårdsdjur, som får, kor, getter, höns, åsnor, lamm, gäss och hästar. Sedan har Schleich även jättefina små katter, hundar, kaniner och andra små härliga leksaksdjur. Pippi Långstrump är ju så klart en rolig klassiker och där erbjuder vi Pippi huset Villekulla och flertalet leksaksfigurer till huset.

Actionfigurer från Marvel och DC Comics är mycket populära leksaksfigurer. Spiderman, Hulken, Flash, Batman, Joker är så klart några av favoriterna bland superhjältar och superskurkar. Hos oss hittar du alltid de senaste nyheterna och de mest efterfrågade figurerna från Marvel, Marvel Avengers och DC Comics. Figurerna finns i storlekar som 10 cm, 15 cm och 30 centimeter. Här kan barnen kombinera flera figurer, både hjältar och skurkar för en ännu roligare lek.

Pokemon figurer kan du köpa hos oss

Pokemon figurer

Interaktiva leksaker som dinosaurier, katter, hundar, ormar, apor

Leksaker som rör på sig och ger ifrån sig olika ljud och ljus, kallas för interaktiva leksaker. Dessa leksaker är så klart extra kul att leka med, leksaker som rör på sig blir mer levande och roligare att leka med. De drivs ofta på vanliga AA eller AAA batterier och är lätta att förstå hur de fungerar, så de är lätta att använda för barnen. Leksaksdinosaurierna, leksakskatterna och leksakshundarna är de mest sålda interaktiva leksakerna, för att dessa djur är ju alltid omtyckta. Leksaker från Zuro Robo Alive är så klart en klass för sig, supercoola rörliga leksaker med fräcka funktioner och av hög kvalitet. Animigos har blivit väldigt populärt med hundar, katter, enhörningar, hästar, med eller utan koppel.

My Little Pony figurer, ponys och pony slott

Figurer och ponys från My Little Pony är en av de mest populära leksakerna inom leksaksfigurer. My Little Pony har sedan de började tillverkas och finnas som leksaker, varit grymt populära leksaker hos barnen. De mest populära My Little Ponys är Princess Celestia, Rainbow Dash, Fluttershy, Twilight Sparköe, Pinkie Pie med flera. Några av ponyfigurerna har olika ljud- och ljusfunktioner som gör leken ännu roligare, ju mer levande och underhållande desto roligare :). Leksakscity erbjuder även slott och hus till MLP Figurerna, de måste ju ha någonstans att bo. My Little Pony är ett givet val av leksak till födelsedagar, julafton och andra högtider. Eller bara som en present till barnen :)

Leksaker för det lilla hemmet som hushållsmaskins leksaker, köksutrustning till barn, leksakskök, leksaksmat, tillbehör för att leka leksaksaffär och Leksaksverktyg

Leksaks set för det lilla hemmet så barnen kan bygga sitt lilla hem med olika roliga köksleksaker och hushållsleksaker. Här kan man ha allt som finns i det riktiga huset, hushållsmaskiner, köksutrustning, leksakskök, minikök, minispisar, leksaksmat som också kallas låtsasmat, leksaker för att leka affär och även leksaksverktyg så man kan greja och bygga lite roliga saker. Vi har många kända märken i sortimentet som Jabadabado, Kids Concept, Micki, Play Fun, Tooky Toy och andra varumärken.

Hushållsmaskiner som leksaker för barn

Här finns mängder med roliga leksaker till det lilla käket och hemmet. Kaffekokare, mixer, bakmaskiner, espressomaskiner, våffeljärn, brödrostar, vispar och mycket mer. Vill man sedan ta hand om sina eller kanske dockornas kläder så har Lekakscity tvättmaskiner, strykjärn och strykbräda, hur kul är inte det :). Det finns så klart även dammsugare så man kan leka att man städar sitt lilla hem. Med kaffekokarna kan man brygga gott varmt kaffe och kanske servera en leksakskaka till kaffet. Med en mixer kan man leka att man gör en läskande smoothie eller kanske mixa lite bär till en kaka eller tårta. Med våffeljärn kan man göra smaskiga våfflor som serveras med lte leksakssylt. Att rosta bröd är ju också alltid gott, rostat bröd med leksaksost och leksaksmarmelad är ju så klart extra gott till frukost. Roliga och fina köksleksaker för ett komplett litet hem.

Köksutrustning som leksakskastruller, leksaksgrill, bestick, leksaksgrytor, teset, stekpannor, köksredskap, kökset till den lilla kocken.

Leksaker för att leka att man tillagar mat hittar du på Leksakscity.se. Vi har ett komplett sortiment med massa fina köksleksaker som passar till olika typer av leksakskök, minispisar och andra leksaker till barnens lilla kök. Det finns köksutrustning i olika material som plast, trä och stål, alla är av hög kvalitet till bra priser. Här kan barnen leka att man gör lite frukost, lunch, middag eller kvällsmat. Eller så kanske man ska baka en tårta eller göra lite goda kakor. Med kastruller kan man koka lite goda grönsaker, med stekpannorna kan man steka ägg, kött eller några goda korvar kanske. Med tallrikar, bestick och drickglass kan man sedan servera låtsasmaten. Smaklig måltid :)

Leksakskök, minikök, barnkök, minispis, barnspis, ja det finns många namn på dessa underbara leksaker

Barnen tycker verkligen om att leka med leksakskök, det är något speciellt med att tillaga lite mat och sedan servera sina föräldrar, syskon eller kompisar. Mamma, Pappa eller större syskon gör ju mat hemma, så klart att även barnen då vill leka att de gör mat. Det roliga är att det finns nästan oändligt med olika tillbehör till leksakskök, som kastruller, grytor och andra köksredskap. Låtsasmat måste man ju så klart ha också då man leker med dessa minispisar. Med låtsasmaten blir leken komplett och man får en fulländad lekupplevelse. Leksakscity har flertalet kända märken av minikök, som tex. Brio, Jabadabado, Joueco, KidKfraft, Kids Concept, Micki, Tooky Toy och Woodi World Toy med mera. Alla barnkök är av noga utvalt material och håller hög kvalitet. De tillverkas ofta i gediget trä och själva diskhon är på vissa lekkök i stål, för en ännu bättre hållbarhet. Leksaksköken finns i många olika färger, pastellfärger, grått, vitt, rosa, träfärgade och många fler färger. Vissa minikök har till och med tillbehör som ingår, ofta är det då grytor, kastruller, skedar, stekspadar och stekpannor osv. Köp ditt leksakskök på Leksakscity, så får du ett kök som barnen kan ha i många år och som kan gå i arv.

Leksaksmat och låtsas mat till barnens leksakskök kan du köpa på Leksakscity.se

Leksakscity har hur mycket leksaksmat som helst :). Hos oss hittar du välkända varumärken som Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept, Play Fun osv. Vi har själva småbarn och vet att de tycker det är superskoj att leka med olika typer av låtsasmat. Det finns tex. leksaker inom bröd som brödlimpor, bröd till brödrost, dessert lekmat som glassar, kakor, tårtor mm. Vill man leka att man ska göra frukost så finns det kokta ägg, goda smörgåsar, stekta ägg eller varför inte göra fluffiga pannkakor till frukost. Man måste ju äta lite nyttig mat också och då finns det grönsaker och frukter i alla dess former, tomater, paprikor, sallad, gurkor, morötter, bananer, äpplen, päron, meloner och mycket mer. När barnen ska laga middag så kan man välja mellan olika kötträtter, fiskrätter, hamburgare, pizza och andra smariga maträtter. Leksakscity har helt enkelt det mesta inom låtsasmat, allt för att göra leken kring köket och matbordet så rolig som möjligt.

Att leka affär och sälja matvaror och annan leksaksmat är ju super kul för barnen

Här kan barnen ha sin egna affär och sälja lite av varje. Kanske är man på en marknad och behöver ett marknadsstånd med grönsaker, frukter mm. Eller så kanske man leker att man är på stranden och då är en galssvagn full med leksaksglass jättebra att ha till hands. Står man i kassan i en affär så behöver man en kassaapparat, de finns med tillbehör som låtsaspengar och matvaror. Ska man gå omkring i en låtsasaffär så är en shoppingkorg perfekt, där man kan lägga all sin leksaksmat. Det roligaste är nog att sälja glass till sina syskon, mamma, pappa eller till sina lekkompisar, glasställ och glasstånd från Kids Concept är då de roligaste leksakerna för det ändamålet.

Leksaksverktyg och verktygslekset för barn som gillar att skruva, hamra och leka hantverkare

Rollek, då man leker hantverkare så behöver man olika typer av verktyg, som skruvdragare, borrmaskiner, sågar, verktygsbälte, hammare, tänger, skruvmejslar och verktygsset. Leksakscity erbjuder bland annat leksaksmärken som Cayee, Klein, Bosch, Tooky Toy mm. En del leksaksskruvdragare och leksaksborrmaskiner drivs med batterier, vilket gör att bitsen eller borret kan snurra och maskinerna ger även ifrån sig ljud och ljus. Detta gör att leken blir så mycket roligare, rörliga delar på verktygen gör att det känns mer realistiskt. En arbetsbänk och snickarbänk är ju så klart bra att ha då man behöver ett bra stöd då man står och ska laga något eller kanske tillverka något roligt. Snickarbänkarna har också många gånger härliga tillbehör som mängder med verktyg, skruvar, muttrar och byggklossar som man kan sätta ihop. 

Lekset som leksaksbondgårdar, leksaksstall, byggleksaker, doktorset och smycken till barn

Det finns mängder med spännande och roliga lekset på Leksakscity.se. Bondgård som leksak och leksaksstall som leksak i trä är två stora favoriter bland barnen, för att leka bonde eller att leka att man är stallskötare är en sak som de flesta barn tycker om. Sedan har vi även byggleksaker från Lego, Brio, Playmobil med mera. Att leka doktor är en rolig sak som barnen tycker om, man kan leka att man tar hand om en kompis, mamma, pappa, morfar, farmor, mormor, morfar eller leka doktor och sjuksköterska med sina kompisar. Doktorslekset finns i flertalet olika versioner med massa roliga tillbehör som stetoskop, leksakssprutor, doktorskläder, doktorsset, syntest mm. Smycken som man kan tillverka själv är en rolig sak att sita och pyssla med.

Bondgård leksak och leksaksstall

Det fina med dessa leksaksgårdar och leksakshäststall är även att barnen lär sig om det verkliga livet, de får lära sig lite om hur en ladugård och stall ser ut och hur det fungerar som lantbrukare och hästskötare. Kids Globe är det finaste märket vi har bland bondgårdsleksaker, för dessa bondgårdar, leksaksmaskinhallar och häststall är tillverkade av trä i hög kvalitet och är väldigt detaljrika och fina leksaker som håller i längden. Till Kids Globe djurstall finns det även mängder med lantbrukstillbehör som leksaksdjur, leksakshö, djurtillbehör som fodergrinar, staket, kalvhyddor, rundbalshäck, trälådor, träpallar och låtsasgräs. Vi har även ladugårdsleksaker från Bruder, Micki, Schleich, Siku och Tooky Toy. Häststall som leksak, här kan barnen leka med sina leksakshästar. Hästar får var sin hästbox att vila och äta och det finns även andra utrymmen i leksaksstallen. Dessa stall i trä är från Kids Globe och är verkligen superfina leksakstall med fina funktioner och underbara detaljer. Stallen finns i klassiska utföranden i naturfärger och i rosa och vitt, så himla mysigt. Till Kids Globe stall passar hästar från flertalet märken som Kids Globe egna, Schleich, Bullyland etc. Schleich tillverkar även de fina stall till leksakshästar, dessa stalleksaker är gjorda i stöttålig plast. Till Schleich stall finns det otroligt många hästar och andra leksaksdjur och figurer. Mickis stall med paddock passar även det utmärkt till hästar från Schleich.

Byggleksaker som LEGO, BRIO och Playmobil med mera

Leksakscity har lite leksaker från LEGO, BRIO och Playmobil, klassiska märken och leksaker som funnits i nästan alla tider. Leksakscity har valt ut de byggleksakerna som våra kunder efterfrågade. Med Lego kan man bygga nästan vad som helst, med Brio så är ju tågabanor i fokus och inom Playmobile finns det mängder med olika teman inom leksaker.

Doktorsleksaker och doktorlekset som doktorsrock, sjuksköterskekläder till barnens rollek

På Leksakscity hittar du massa spännande och roliga tillbehör till barnen då de ska leka doktor och sjuksköterska. Vi har märken som Tooky Toy, Kids Concept, Jabadabado, Play Fun etc. Doktorsväskor med stetoskop, leksaksspruta, leksakstabletter, leksakssalva, leksaksansiktsmask etc. Vad har hänt? En olycka kanske, eller så kanske man leker att man bara gör en liten undersökning. Leka doktor och patient med sina kompisar är ju jätteroligt eller pyssla och ta hand om sina föräldrar och syskon.

Här kan barnen tillverka egna leksakssmycken som halsband, armband eller något annat kul

Med dessa smyckelekset kan barnen sitta och pyssla och göra sina egna smycken. Det so är extra roligt är att lekseten ofta innehåller mängder med olika smycken som pärlor, kulor, detaljer i alla dess färger och former. Här kan barnen vara kreativa och utnyttja sin fantasi till max, sättet att kombinera dessa leksakssmycken är nästan oändliga. Gör vackra och stilrena halsband eller armband. Eller för färgstarka och roliga leksakshalsband och leksaksarmband. Pärlset med snöre är kul, för här kan man trä i pärlorna i önskad ordning och kombinera som man vill. Leksakscity erbjuder märken som Play Fun, Melissa and Doug, My Little Pony, Tooky Toy osv,

Pyssel leksaker där barnen kan sitta och pyssla med leklera, pärlor, smycken, pennor, kritor och sällskapsspel

Leksakscity har lite av varje inom pyssel för barn, vanliga pysselleksaker är leklera och Plastilina från märket Jovi. Med leklera kan man skapa och forma massa olika figurer, detaljer och former av egentligen vad som helst :) hur kul som helst! Lekleran från Jovi är helt giftfri och så även Plastilina. Fördel med Plastilina är att den inte torkar, även fast den ligger framme och inte är i en burk. Även pennor och andra ritleksaker är även de populära leksaker inom pyssel. Att rita saker är ju alltid kul, vilket barn tycker inte om att rita, genom att rita lär sig barnen hur saker ser ut och de kan ju även skriva ord och bokstäver. Med pärlset och pärlor kan barnen göra egna smycken, halsband, vristband eller en huvudkrona kanske. Spel som leksaker är ju alltid roligt för hela familjen. Att spela fiskespel, fia med knuff, kulram, magnetplattor, memory och andra sällskapsspel.

Träleksaker från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept, Joueco och andra märken. Leksaker i trä är fantastiska leksaker för barn. De har lång hållbarhet och är tåliga leksaker som gå i arv mellan syskon, vänner.

Inom träleksaker finns det hur mycket spännande och roliga leksaker som helst. Leksaker tillverkade av trä är leksaker som i alla tider varit uppskattade av både barnen och av vuxna. Man vet ju framförallt att det verkligen är leksaker som är helt giftfria, för de är av trä helt enkelt. Det fina med dessa leksaker är att även om det skulle slitas lite på färgen efter massa timmar av lek, så är fortfarande själva leksaken intakt och kommer hålla under lång tid.

Leksaker för att aktivera barnen

Det finns många fina leksaker som aktiverar barnen, både rörlighet, motorik och deras tänkande. Leksakscity har flertalet käna varumärken i sortimentet, som tex. Jabadabado, Kids Concept och Tooky Toy med flera. Här finns de vanligaste aktivitetsleksakerna som plocklådor, sorteringslådor, där barnen ska passa in olika former i rätt hål. De tränar här på att förstå och koppla ihop ett hål av en form med en byggkloss med samma form. Man kan också som vuxen förklarea vilken byggkloss som är en triangel, vilken som är cirkel, fyrkant osv. Väldigt bra träleksaker som används för hemma bruk och de är även vanliga på förskolor mm. Det finns även olika typer av kulramar och kulbanor, där man drar en kula eller annan ihålig form genom olika stänger från en punkt till en annan punkt. En stapelleksak är också en väldigt bra och utbildande träleksak, där barnen får placera olika träringar och klossar i olika storlekar i rätt ordning för att skapa en pyramid eller något annat kul. Bultbräda, används för att hamra och slå ner små träpluggar, hur skoj som helst, där barnen verkligen kan ta i och slå rejält. Dragleksaker som barnen drar efter sig i ett snöre finns som krokodiler, elefanter, pingviner, giraffer och andra leksaksdjur med mera.

Barnpussel och barnpussel i trä

Barnen tycker om att sitta och pussla, varje gång de klarar pusslet så får de en bekräftelse på att de klarade det :). Med träpussel kan barnen träna på att sätta rätt pusselbit på rätt plats och som vuxen kan man även vara med och lära barnen orden, namne på de olika figurerna, sakerna, bokstäverna eller siffrorna. Pussel är en leksak som kan användas av barn i olika åldrar och är tåliga leksaker som håller länge. Leksakscity har märken som många känner igen som Jabadabado, Tooky Toy, Melissa and doug och pippi pussel. Det finns pussel med siffror, bokstäver, glassar, fordon som bilar, lastbilar, traktorer. 

Träklossar och byggklossar av trä från Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy och andra välkända varumärken

Här kan barnen bygga massa roliga saker, hus, slott, byggnader, bilar, lastbilar, fordon, berg eller kanske en grotta till leksaksdjur eller varför inte ett garage till leksaksfordon. Leksakscity har jättemånga typer av byggklossar, små, stora och i pastellfärger, naturfärger och väldigt färgstarka klossar. Bygg höga torn, men se upp så det inte rasar :). Det finns även olika lekplattor med byggklossar i olika teman som stadstema, prinsesstema, riddarborgs tema med mera. Klossar med bokstäver är alltid kul, så barnen kan öva på alfabetet samtidigt som de leker.

Dockskåp i trä

Dessa dockskåp är tillverkade av noggrant utvalt material för att hålla länge och för att tåla barnens lek. Med vissa dockskåp medföljer dockor och dockskåpsmöbler och andra skojiga dockskåpstillbehör. Det finns olika teman som bondgårdsdockskåp, polisstationer, brandstationer, pirattema osv. Leksakscity ger dig bra priser och snabba leveranser på alla dessa hus för dockor.

Leksaksfordon som leksakslastbilar, leksaksbilar, leksaksbilbanor, leksaksgarage, leksaksgrävmaskiner, leksakslyftkranar osv.

Fordon i trä är ju helt klart leksaker som är fina att leka med och även som prydnad i hyllan i lekrummet. Leksakscity erbjuder leksaksfordon från Jabadabado, Joeco, Kids Concept, Tooky Toy och andra liknande märken. Lastbilar av trä är en av de mest sålda leksaksbilarna, för att leka med lastbilar är ju superkul! Parkeringshus för leksaksbilar är också en superrolig träleksak som ofta också har mängder med leksakstillbehör. En klassisk leksak är så klart en bilbana, där man släpper bilen uppifrån och sedan åker den av sig självt i en banan ner mot golvet. Grävmaskiner och andra arbetsfordon i trä är även de extremt omtyckta, att leka grävmaskinsförare och gräva lite är ju jätteroligt. Vissa leksaksfordon kan man själv bygga ihop, genom att skruva ihop olika trädelar. Här kan man bygga flertalet med fordon och kombinera lite som man vill för att få fram önskat fordon.

Lekset i trä som doktorskit, marknadsstånd, sminkleksaker med mera

Vi har även massa fina lekset som är gjorda av trä, man kan leka doktor eller sälja saker i ett marknadsstånd. Barnens rollekar kan är oändliga och hur de leker, ja det vet bara dom. Deras fantasi är så härlig, de kombinerar och leker med alla lekset på de mest otänkbara sätt :)

Verktyg i trä till barnens rollek

På Leksakscity.se hittar du även verktyg av trä. Tåliga verktyg som passar fint då barnen ska leka hantverkare, snickar, rörmokare, mekaniker eller någon annan rollek. Snickarbänkar med verktyg är stora leksaksverktyg där man kan kombinera och greja på massa olika sätt. Det finns även hammare, såg och andra verktyg i trä.

Lekinstrument av trä

Att spela på en xylofon eller slå på en trumma, är ju helt underbart roligt. Att slå på något som ger ljud ifrån sig, är jätteroligt ju :) Vi har även leksaksgitarrer och andra leksaksinstrument i sortimentet. Kända varumärken hittar du hos oss Jabadabado, Tooky Toy, Kids Concept med flera.

Tågbaneleksaker i tåliga konstruktioner av trä

Tågförare har ett roligt liv, där de får se massa olika omgivningar. Här kan barnen själva köra sitt lilla leksakståg och upptäcka lekrummet :) från sitt tåg. Med tågbanor över man även på att sätta ihop olika träklossar samtidigt som man kan leka och ha skoj. Till tågbanorna finns det massa coola tillbehör som skog, fordon, broar, skyltar med mera.

Köp inneleksaker på Leksakscity, spännande, interaktiva och fantastiskt roliga leksaker till barn i olika åldrar. Undrar du över något är det bara att kontakta oss, så hjälper vi er på bästa sätt.

Inneleksaker och inomhusleksaker kan du köpa på Leksakscity.se. Här kan du läsa om alla våra leksaker till barn för inomhusbruk

Leksaker som barnen kan leka med inomhus, dockor, leksaksfigurer, lekset till det lilla hemmet, lekset som bondgårdar och häststall och träleksaker. Leksakscity har tusentals leksaker för inomhusbruk, roliga, innovativa och tåliga leksaker till barn i olika åldrar. Många av inneleksakerna kan så klart även användas utomhus, som tex. figurer, vissa träleksaker och leksaksverktyg. Vi erbjuder ett stort utbud av leksaker som barnen kan leka inomhus med, leksaker som framförallt utvecklade och anpassade för att leka med i en torr miljö. 

Dockor från märken som Barbie, Anna Bell, Skrållan, Baby Born, Dolls Room, Dolls World, Lovely Baby som leksak till barn

Leksakscity har flertalet olika dockor och taldockor, från tex. Barbie, Anna Bell, Baby Born, Dolls Room, Dolls World, Lovely Baby och Skrållan mm. Leksaksdockor är ju alltid något barnen uppskattar och tycker är kul att leka med. Barbiedockor är ju så klart en klassiker som aldrig går ur tiden, fina dockor där det dessutom finns mängder med tillbehör. Barbiekläder, möbler till barbiedockhus, fordon som bilar, scooter, cyklar till Barbie, hästar till Barbie och så klart har vi även dockhus till Barbie. Anna Bell och Baby Born gör likvärdiga dockor, trevliga dockor av hög kvalitet. Ofta är dockorna vad man kallar interaktiva dockor, vilket innebär att de kan prata, ge ifrån sig ljud och ibland även röra på sig genom att gå eller att armar och huvud kan röra på sig. De interaktva dockorna drivs med batteri och deras funktioner är lätta att använda och är anpassade till barn från 3 år och uppåt. Dolls Room är underbara leksaksdockor som ofta kommer med tillbehör som tallrikar, skedar, bestick, potta, nappflaska, blöjor med mera. Vissa av Dolls Rooms dockor har olika ljudfunktioner, som låter som en skrikande bebis osv. Dolls World är experter på att tillverka dockor till barn, dockor av hög kvalitet till bra priser. Dockorna har ofta vackra dockkläder i rosa eller blått och med vissa dockor medföljer tex. doktorskit, kam, nappflaska och potta med mera. Lovely Baby gör fantastiska dockor med olika roliga docktillbehör som napp, blöjor, nappflaska, drickmuggar, dockkläder. En del dockor kan prata och ge ifrån sig mysiga små bebis ljud. Skrållan är en docka som de flesta känner till, en härlig klassisk docka som funnits länge. De görs i finaste material och har stilrena och vackra kläder. Många av dockor från Skrållan kan ge ifrån sig ljud och prata, vilket gör leken ännu mer levande och roligare för barnen.

Dockhus och dockskåp till dockor märken som Barbie, Kidkraft, Lundby, My Little Pony, Tooky Toy och Woodi World Toy mm.

Dockhus i trä är en härlig leksak där barnen kan leka med sina dockor. Med en del dockhus medföljer det dockhusmöbler och vissa dockhus har till och med passande dockor. Dockorna som barnen har måste ju så klart att ha hem och då är ett dockskåp en underbar leksak som tillbehör till dockorna. Leksakscity erbjuder dockhus för både små och större dockor, Lundby dockhus är för smådockor och många dockhus i trä från woodi World Toy är också för mindre dockor. Dockhus från märket Barbie passar till Barbiedockor och andra dockor i liknande storlek. Det finns dockhus i alla dess olika färger och design, allt från neutrala färger till rosa och blått. De är tillverkade i gediget trä, bra materialval och håller en hög kvalitet.

L.O.L Surprise dockor och figurer på Leksaksciy.se

LOL figurer, dockor, lekset och dockhus kan du köpa på Leksakscity.se Vi har ett stort utbud av de senaste trenderna och det senaste sortimentet av LOL. Det finns små figurer, dockor som är 17 cm höga eller 25 cm höga. Det finns även LOL Surprise bollar, kulor och överraskningsbollar. Dockorna är verkligen superfina med deras härliga färger, långa hår, smycken, kläder, skor och andra tillbehör. Många LOL dockor har rörliga leder som gör att leken blir ännu mer realistisk och ännu roligare. LOL Surprise bollar som innehåller överraskningar är så klart väldigt populära leksaker till barnen. I varje boll gömmer det sig hemliga tillbehör som barnen kan samla på och kombinera som de vil. Köp alltid LOL Surprise leksaker på Leksakscity för snabb leverans och absolut bästa pris.

Leksaker till bebisar som bitleksaker, aktivitetsleksaker och snuttefiltar

Bebisleksaker är leksaker som är tillverkade och helt anpassade för bebisar. Många av leksakerna är också utvecklande för barnen. De får träna upp hand-öga koordinationen och även deras motorik. Med olika musikinstrument kan barnen dels spela på instrumenten och dels lära sig att pricka rätt med slagpinne på en xylofon och trycka med fingrarna på tex. ett piano. Kulbanor med stora bollar är så klart extra roligt att placera en kula högst upp och se den rulla nedåt i full fart. Leksaksbilar till bebisar är en klassiker och de har rundade kanter och inga farliga delar för små barn. Vissa leksaksbilar har också ljus- och ljudfunktioner för en ännu roligare lek.

Bultbräda är ju en superrolig leksak där barnen får slå med en hammare på kulor, bollar, pinnar osv. Barnen tränar därmed sin finmotorik, det gäller att pricka rätt. Sedan är det ju alltid kul att bonka och slå på något med en hammare. Skallror med bollar, kulor som låter ett rasslande ljud är alltid lika roligt, när barnen skakar på bebisleksakarna så låter ett rasslande roligt ljud.

Med en leksakstelefon kan barnen spela upp roliga melodier, ringsignaler och en del av leksakstelefonerna har även ljud. Stapelleksaker, där man ska stapla ringar på varandra är också väldigt bra, utvecklande och lärorika leksaker för mindre barn. Se vårt stora sortiment av bebisleksaker, av hög kvalitet och till bra priser.

Dockvagnar varumärken Dolls Dream, Skrållan och Smoby mm.

Om barnen leker med dockor, så är så klart en dockvagn ett roligt tillbehör. Här kan barnen ut och gå med sin docka, kul att gå en promenad i friska luften. Eller så kanske dockan måste sova :), då är en dockvagn en skön plats att vila på. Leksakscity har dockvagnar i flera olika färger allt från mer neautrala och stilrena färger till rosa dockvagnar, oavsett vilken dockvagn man väljer så är alla lika fina och roliga att leka med. Skrållans dockvagn är så klart en härlig klassiker. Smoby dockvagnar är väldigt kraftiga och tåliga, hög kvalitet rakt igenom. Vill man ha en lite enklare och billigare dockvagn, ja då kan man välja att köpa en dockvagn från Dolls Dream. Dolls Dream har färgstarka och fina dockvagnar och en del har en väska som tillbehör.

Paw Patrol

Figurer från Paw Patrol har sedan starten blivit en riktig favorit hos barnen. Vilket barn känner idag inte till uttrycket, Inget jobb är för stort - Ingen valp är för liten! Barnen älskar att leka med dessa figurer och iscensätta sina favoriter från filmerna eller serien. Leksakscity erbjuder alla figurer, lekset och fordon för land och vatten från PAW Patrol. 

Sminkhuvud, stylinghuvud och frisyrhuvud som leksak till barn

Att leka med ett sminkhuvud, som också kallas stylinghuvud och frisyrhuvud, det är ju alltid lika roligt för barnen. Här kan barnen sitta och sminka sin docka och göra fina frisyrer. Med sminkdockorna medföljer ofta mängder med härliga tillbehör som smink, hårband, rosetter, kammar, speglar och andra skojiga sminktillbehör. Barnens intresse för smink och frisyrer kommer ofta tidigt, man vill även så klart prova mammas smink på sig själv :) Kanske får man låna lite smink av mamma för att göra ansiktsdockan ännu finare. Leksakscity erbjuder stylinghuvud från flera kända märken som Baby Born, Barbie, Bayer Charlene, Play Fun och andra märken. Detta är verkligen roliga leksaker där barnen länge kan sitta och pyssla med sitt frisyrhuvud. Perfekt som födelsadagspresent eller som julklapp.

Leksaksfigurer som Bamse leksaker, Dinosauriefigurer, Leksaksdjur och Pippi figurer

Figurer som leksak i alla dess former hittar du här på Leksakscity.se Vi erbjuder självklart den populära Bamseplattan och alla Bamsefigurer som finns som tillbehör. Bruder figurer, som gubbar och förare till Bruders alla leksaker kan du också köpa här.

Dinosauriefigurer är en av våra mest omtyckta figurer, vem gillar inte att leka med leksaksdinosaurier? Vi har de kändaste och roligaste leksaksdinosaurierna från Schleich, Dinosaur ERA, Jurassic Worl, King Me World, Play Fun, Wing Crown, Eofauna och Zuro Robo Alive med mera. Dinosaurier som Tyrannosaurus Rex, Triceratops, Stegosaurus, Brachiosaurus, Velociraptor och många fler dinosauriearter. Vi har även dinosaurieägg som man kan lägga i vatten så de kläcks och en dinosaurie växer fram. Om man vill leka Panteolog, ja då har vi utgrävnings kit, DIG - OUT leksakskit, där man gräver fram dinosauriefossil.

Vi erbjuder leksaksdjur från kända märken som Bruder, Kids Globe och Schleich. Inom leksaksdjur finns bondgårdsdjur, som får, kor, getter, höns, åsnor, lamm, gäss och hästar. Sedan har Schleich även jättefina små katter, hundar, kaniner och andra små härliga leksaksdjur. Pippi Långstrump är ju så klart en rolig klassiker och där erbjuder vi Pippi huset Villekulla och flertalet leksaksfigurer till huset.

Actionfigurer från Marvel och DC Comics är mycket populära leksaksfigurer. Spiderman, Hulken, Flash, Batman, Joker är så klart några av favoriterna bland superhjältar och superskurkar. Hos oss hittar du alltid de senaste nyheterna och de mest efterfrågade figurerna från Marvel, Marvel Avengers och DC Comics. Figurerna finns i storlekar som 10 cm, 15 cm och 30 centimeter. Här kan barnen kombinera flera figurer, både hjältar och skurkar för en ännu roligare lek.

Pokemon figurer kan du köpa hos oss

Pokemon figurer

Interaktiva leksaker som dinosaurier, katter, hundar, ormar, apor

Leksaker som rör på sig och ger ifrån sig olika ljud och ljus, kallas för interaktiva leksaker. Dessa leksaker är så klart extra kul att leka med, leksaker som rör på sig blir mer levande och roligare att leka med. De drivs ofta på vanliga AA eller AAA batterier och är lätta att förstå hur de fungerar, så de är lätta att använda för barnen. Leksaksdinosaurierna, leksakskatterna och leksakshundarna är de mest sålda interaktiva leksakerna, för att dessa djur är ju alltid omtyckta. Leksaker från Zuro Robo Alive är så klart en klass för sig, supercoola rörliga leksaker med fräcka funktioner och av hög kvalitet. Animigos har blivit väldigt populärt med hundar, katter, enhörningar, hästar, med eller utan koppel.

My Little Pony figurer, ponys och pony slott

Figurer och ponys från My Little Pony är en av de mest populära leksakerna inom leksaksfigurer. My Little Pony har sedan de började tillverkas och finnas som leksaker, varit grymt populära leksaker hos barnen. De mest populära My Little Ponys är Princess Celestia, Rainbow Dash, Fluttershy, Twilight Sparköe, Pinkie Pie med flera. Några av ponyfigurerna har olika ljud- och ljusfunktioner som gör leken ännu roligare, ju mer levande och underhållande desto roligare :). Leksakscity erbjuder även slott och hus till MLP Figurerna, de måste ju ha någonstans att bo. My Little Pony är ett givet val av leksak till födelsedagar, julafton och andra högtider. Eller bara som en present till barnen :)

Leksaker för det lilla hemmet som hushållsmaskins leksaker, köksutrustning till barn, leksakskök, leksaksmat, tillbehör för att leka leksaksaffär och Leksaksverktyg

Leksaks set för det lilla hemmet så barnen kan bygga sitt lilla hem med olika roliga köksleksaker och hushållsleksaker. Här kan man ha allt som finns i det riktiga huset, hushållsmaskiner, köksutrustning, leksakskök, minikök, minispisar, leksaksmat som också kallas låtsasmat, leksaker för att leka affär och även leksaksverktyg så man kan greja och bygga lite roliga saker. Vi har många kända märken i sortimentet som Jabadabado, Kids Concept, Micki, Play Fun, Tooky Toy och andra varumärken.

Hushållsmaskiner som leksaker för barn

Här finns mängder med roliga leksaker till det lilla käket och hemmet. Kaffekokare, mixer, bakmaskiner, espressomaskiner, våffeljärn, brödrostar, vispar och mycket mer. Vill man sedan ta hand om sina eller kanske dockornas kläder så har Lekakscity tvättmaskiner, strykjärn och strykbräda, hur kul är inte det :). Det finns så klart även dammsugare så man kan leka att man städar sitt lilla hem. Med kaffekokarna kan man brygga gott varmt kaffe och kanske servera en leksakskaka till kaffet. Med en mixer kan man leka att man gör en läskande smoothie eller kanske mixa lite bär till en kaka eller tårta. Med våffeljärn kan man göra smaskiga våfflor som serveras med lte leksakssylt. Att rosta bröd är ju också alltid gott, rostat bröd med leksaksost och leksaksmarmelad är ju så klart extra gott till frukost. Roliga och fina köksleksaker för ett komplett litet hem.

Köksutrustning som leksakskastruller, leksaksgrill, bestick, leksaksgrytor, teset, stekpannor, köksredskap, kökset till den lilla kocken.

Leksaker för att leka att man tillagar mat hittar du på Leksakscity.se. Vi har ett komplett sortiment med massa fina köksleksaker som passar till olika typer av leksakskök, minispisar och andra leksaker till barnens lilla kök. Det finns köksutrustning i olika material som plast, trä och stål, alla är av hög kvalitet till bra priser. Här kan barnen leka att man gör lite frukost, lunch, middag eller kvällsmat. Eller så kanske man ska baka en tårta eller göra lite goda kakor. Med kastruller kan man koka lite goda grönsaker, med stekpannorna kan man steka ägg, kött eller några goda korvar kanske. Med tallrikar, bestick och drickglass kan man sedan servera låtsasmaten. Smaklig måltid :)

Leksakskök, minikök, barnkök, minispis, barnspis, ja det finns många namn på dessa underbara leksaker

Barnen tycker verkligen om att leka med leksakskök, det är något speciellt med att tillaga lite mat och sedan servera sina föräldrar, syskon eller kompisar. Mamma, Pappa eller större syskon gör ju mat hemma, så klart att även barnen då vill leka att de gör mat. Det roliga är att det finns nästan oändligt med olika tillbehör till leksakskök, som kastruller, grytor och andra köksredskap. Låtsasmat måste man ju så klart ha också då man leker med dessa minispisar. Med låtsasmaten blir leken komplett och man får en fulländad lekupplevelse. Leksakscity har flertalet kända märken av minikök, som tex. Brio, Jabadabado, Joueco, KidKfraft, Kids Concept, Micki, Tooky Toy och Woodi World Toy med mera. Alla barnkök är av noga utvalt material och håller hög kvalitet. De tillverkas ofta i gediget trä och själva diskhon är på vissa lekkök i stål, för en ännu bättre hållbarhet. Leksaksköken finns i många olika färger, pastellfärger, grått, vitt, rosa, träfärgade och många fler färger. Vissa minikök har till och med tillbehör som ingår, ofta är det då grytor, kastruller, skedar, stekspadar och stekpannor osv. Köp ditt leksakskök på Leksakscity, så får du ett kök som barnen kan ha i många år och som kan gå i arv.

Leksaksmat och låtsas mat till barnens leksakskök kan du köpa på Leksakscity.se

Leksakscity har hur mycket leksaksmat som helst :). Hos oss hittar du välkända varumärken som Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept, Play Fun osv. Vi har själva småbarn och vet att de tycker det är superskoj att leka med olika typer av låtsasmat. Det finns tex. leksaker inom bröd som brödlimpor, bröd till brödrost, dessert lekmat som glassar, kakor, tårtor mm. Vill man leka att man ska göra frukost så finns det kokta ägg, goda smörgåsar, stekta ägg eller varför inte göra fluffiga pannkakor till frukost. Man måste ju äta lite nyttig mat också och då finns det grönsaker och frukter i alla dess former, tomater, paprikor, sallad, gurkor, morötter, bananer, äpplen, päron, meloner och mycket mer. När barnen ska laga middag så kan man välja mellan olika kötträtter, fiskrätter, hamburgare, pizza och andra smariga maträtter. Leksakscity har helt enkelt det mesta inom låtsasmat, allt för att göra leken kring köket och matbordet så rolig som möjligt.

Att leka affär och sälja matvaror och annan leksaksmat är ju super kul för barnen

Här kan barnen ha sin egna affär och sälja lite av varje. Kanske är man på en marknad och behöver ett marknadsstånd med grönsaker, frukter mm. Eller så kanske man leker att man är på stranden och då är en galssvagn full med leksaksglass jättebra att ha till hands. Står man i kassan i en affär så behöver man en kassaapparat, de finns med tillbehör som låtsaspengar och matvaror. Ska man gå omkring i en låtsasaffär så är en shoppingkorg perfekt, där man kan lägga all sin leksaksmat. Det roligaste är nog att sälja glass till sina syskon, mamma, pappa eller till sina lekkompisar, glasställ och glasstånd från Kids Concept är då de roligaste leksakerna för det ändamålet.

Leksaksverktyg och verktygslekset för barn som gillar att skruva, hamra och leka hantverkare

Rollek, då man leker hantverkare så behöver man olika typer av verktyg, som skruvdragare, borrmaskiner, sågar, verktygsbälte, hammare, tänger, skruvmejslar och verktygsset. Leksakscity erbjuder bland annat leksaksmärken som Cayee, Klein, Bosch, Tooky Toy mm. En del leksaksskruvdragare och leksaksborrmaskiner drivs med batterier, vilket gör att bitsen eller borret kan snurra och maskinerna ger även ifrån sig ljud och ljus. Detta gör att leken blir så mycket roligare, rörliga delar på verktygen gör att det känns mer realistiskt. En arbetsbänk och snickarbänk är ju så klart bra att ha då man behöver ett bra stöd då man står och ska laga något eller kanske tillverka något roligt. Snickarbänkarna har också många gånger härliga tillbehör som mängder med verktyg, skruvar, muttrar och byggklossar som man kan sätta ihop. 

Lekset som leksaksbondgårdar, leksaksstall, byggleksaker, doktorset och smycken till barn

Det finns mängder med spännande och roliga lekset på Leksakscity.se. Bondgård som leksak och leksaksstall som leksak i trä är två stora favoriter bland barnen, för att leka bonde eller att leka att man är stallskötare är en sak som de flesta barn tycker om. Sedan har vi även byggleksaker från Lego, Brio, Playmobil med mera. Att leka doktor är en rolig sak som barnen tycker om, man kan leka att man tar hand om en kompis, mamma, pappa, morfar, farmor, mormor, morfar eller leka doktor och sjuksköterska med sina kompisar. Doktorslekset finns i flertalet olika versioner med massa roliga tillbehör som stetoskop, leksakssprutor, doktorskläder, doktorsset, syntest mm. Smycken som man kan tillverka själv är en rolig sak att sita och pyssla med.

Bondgård leksak och leksaksstall

Det fina med dessa leksaksgårdar och leksakshäststall är även att barnen lär sig om det verkliga livet, de får lära sig lite om hur en ladugård och stall ser ut och hur det fungerar som lantbrukare och hästskötare. Kids Globe är det finaste märket vi har bland bondgårdsleksaker, för dessa bondgårdar, leksaksmaskinhallar och häststall är tillverkade av trä i hög kvalitet och är väldigt detaljrika och fina leksaker som håller i längden. Till Kids Globe djurstall finns det även mängder med lantbrukstillbehör som leksaksdjur, leksakshö, djurtillbehör som fodergrinar, staket, kalvhyddor, rundbalshäck, trälådor, träpallar och låtsasgräs. Vi har även ladugårdsleksaker från Bruder, Micki, Schleich, Siku och Tooky Toy. Häststall som leksak, här kan barnen leka med sina leksakshästar. Hästar får var sin hästbox att vila och äta och det finns även andra utrymmen i leksaksstallen. Dessa stall i trä är från Kids Globe och är verkligen superfina leksakstall med fina funktioner och underbara detaljer. Stallen finns i klassiska utföranden i naturfärger och i rosa och vitt, så himla mysigt. Till Kids Globe stall passar hästar från flertalet märken som Kids Globe egna, Schleich, Bullyland etc. Schleich tillverkar även de fina stall till leksakshästar, dessa stalleksaker är gjorda i stöttålig plast. Till Schleich stall finns det otroligt många hästar och andra leksaksdjur och figurer. Mickis stall med paddock passar även det utmärkt till hästar från Schleich.

Byggleksaker som LEGO, BRIO och Playmobil med mera

Leksakscity har lite leksaker från LEGO, BRIO och Playmobil, klassiska märken och leksaker som funnits i nästan alla tider. Leksakscity har valt ut de byggleksakerna som våra kunder efterfrågade. Med Lego kan man bygga nästan vad som helst, med Brio så är ju tågabanor i fokus och inom Playmobile finns det mängder med olika teman inom leksaker.

Doktorsleksaker och doktorlekset som doktorsrock, sjuksköterskekläder till barnens rollek

På Leksakscity hittar du massa spännande och roliga tillbehör till barnen då de ska leka doktor och sjuksköterska. Vi har märken som Tooky Toy, Kids Concept, Jabadabado, Play Fun etc. Doktorsväskor med stetoskop, leksaksspruta, leksakstabletter, leksakssalva, leksaksansiktsmask etc. Vad har hänt? En olycka kanske, eller så kanske man leker att man bara gör en liten undersökning. Leka doktor och patient med sina kompisar är ju jätteroligt eller pyssla och ta hand om sina föräldrar och syskon.

Här kan barnen tillverka egna leksakssmycken som halsband, armband eller något annat kul

Med dessa smyckelekset kan barnen sitta och pyssla och göra sina egna smycken. Det so är extra roligt är att lekseten ofta innehåller mängder med olika smycken som pärlor, kulor, detaljer i alla dess färger och former. Här kan barnen vara kreativa och utnyttja sin fantasi till max, sättet att kombinera dessa leksakssmycken är nästan oändliga. Gör vackra och stilrena halsband eller armband. Eller för färgstarka och roliga leksakshalsband och leksaksarmband. Pärlset med snöre är kul, för här kan man trä i pärlorna i önskad ordning och kombinera som man vill. Leksakscity erbjuder märken som Play Fun, Melissa and Doug, My Little Pony, Tooky Toy osv,

Pyssel leksaker där barnen kan sitta och pyssla med leklera, pärlor, smycken, pennor, kritor och sällskapsspel

Leksakscity har lite av varje inom pyssel för barn, vanliga pysselleksaker är leklera och Plastilina från märket Jovi. Med leklera kan man skapa och forma massa olika figurer, detaljer och former av egentligen vad som helst :) hur kul som helst! Lekleran från Jovi är helt giftfri och så även Plastilina. Fördel med Plastilina är att den inte torkar, även fast den ligger framme och inte är i en burk. Även pennor och andra ritleksaker är även de populära leksaker inom pyssel. Att rita saker är ju alltid kul, vilket barn tycker inte om att rita, genom att rita lär sig barnen hur saker ser ut och de kan ju även skriva ord och bokstäver. Med pärlset och pärlor kan barnen göra egna smycken, halsband, vristband eller en huvudkrona kanske. Spel som leksaker är ju alltid roligt för hela familjen. Att spela fiskespel, fia med knuff, kulram, magnetplattor, memory och andra sällskapsspel.

Träleksaker från Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept, Joueco och andra märken. Leksaker i trä är fantastiska leksaker för barn. De har lång hållbarhet och är tåliga leksaker som gå i arv mellan syskon, vänner.

Inom träleksaker finns det hur mycket spännande och roliga leksaker som helst. Leksaker tillverkade av trä är leksaker som i alla tider varit uppskattade av både barnen och av vuxna. Man vet ju framförallt att det verkligen är leksaker som är helt giftfria, för de är av trä helt enkelt. Det fina med dessa leksaker är att även om det skulle slitas lite på färgen efter massa timmar av lek, så är fortfarande själva leksaken intakt och kommer hålla under lång tid.

Leksaker för att aktivera barnen

Det finns många fina leksaker som aktiverar barnen, både rörlighet, motorik och deras tänkande. Leksakscity har flertalet käna varumärken i sortimentet, som tex. Jabadabado, Kids Concept och Tooky Toy med flera. Här finns de vanligaste aktivitetsleksakerna som plocklådor, sorteringslådor, där barnen ska passa in olika former i rätt hål. De tränar här på att förstå och koppla ihop ett hål av en form med en byggkloss med samma form. Man kan också som vuxen förklarea vilken byggkloss som är en triangel, vilken som är cirkel, fyrkant osv. Väldigt bra träleksaker som används för hemma bruk och de är även vanliga på förskolor mm. Det finns även olika typer av kulramar och kulbanor, där man drar en kula eller annan ihålig form genom olika stänger från en punkt till en annan punkt. En stapelleksak är också en väldigt bra och utbildande träleksak, där barnen får placera olika träringar och klossar i olika storlekar i rätt ordning för att skapa en pyramid eller något annat kul. Bultbräda, används för att hamra och slå ner små träpluggar, hur skoj som helst, där barnen verkligen kan ta i och slå rejält. Dragleksaker som barnen drar efter sig i ett snöre finns som krokodiler, elefanter, pingviner, giraffer och andra leksaksdjur med mera.

Barnpussel och barnpussel i trä

Barnen tycker om att sitta och pussla, varje gång de klarar pusslet så får de en bekräftelse på att de klarade det :). Med träpussel kan barnen träna på att sätta rätt pusselbit på rätt plats och som vuxen kan man även vara med och lära barnen orden, namne på de olika figurerna, sakerna, bokstäverna eller siffrorna. Pussel är en leksak som kan användas av barn i olika åldrar och är tåliga leksaker som håller länge. Leksakscity har märken som många känner igen som Jabadabado, Tooky Toy, Melissa and doug och pippi pussel. Det finns pussel med siffror, bokstäver, glassar, fordon som bilar, lastbilar, traktorer. 

Träklossar och byggklossar av trä från Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy och andra välkända varumärken

Här kan barnen bygga massa roliga saker, hus, slott, byggnader, bilar, lastbilar, fordon, berg eller kanske en grotta till leksaksdjur eller varför inte ett garage till leksaksfordon. Leksakscity har jättemånga typer av byggklossar, små, stora och i pastellfärger, naturfärger och väldigt färgstarka klossar. Bygg höga torn, men se upp så det inte rasar :). Det finns även olika lekplattor med byggklossar i olika teman som stadstema, prinsesstema, riddarborgs tema med mera. Klossar med bokstäver är alltid kul, så barnen kan öva på alfabetet samtidigt som de leker.

Dockskåp i trä

Dessa dockskåp är tillverkade av noggrant utvalt material för att hålla länge och för att tåla barnens lek. Med vissa dockskåp medföljer dockor och dockskåpsmöbler och andra skojiga dockskåpstillbehör. Det finns olika teman som bondgårdsdockskåp, polisstationer, brandstationer, pirattema osv. Leksakscity ger dig bra priser och snabba leveranser på alla dessa hus för dockor.

Leksaksfordon som leksakslastbilar, leksaksbilar, leksaksbilbanor, leksaksgarage, leksaksgrävmaskiner, leksakslyftkranar osv.

Fordon i trä är ju helt klart leksaker som är fina att leka med och även som prydnad i hyllan i lekrummet. Leksakscity erbjuder leksaksfordon från Jabadabado, Joeco, Kids Concept, Tooky Toy och andra liknande märken. Lastbilar av trä är en av de mest sålda leksaksbilarna, för att leka med lastbilar är ju superkul! Parkeringshus för leksaksbilar är också en superrolig träleksak som ofta också har mängder med leksakstillbehör. En klassisk leksak är så klart en bilbana, där man släpper bilen uppifrån och sedan åker den av sig självt i en banan ner mot golvet. Grävmaskiner och andra arbetsfordon i trä är även de extremt omtyckta, att leka grävmaskinsförare och gräva lite är ju jätteroligt. Vissa leksaksfordon kan man själv bygga ihop, genom att skruva ihop olika trädelar. Här kan man bygga flertalet med fordon och kombinera lite som man vill för att få fram önskat fordon.

Lekset i trä som doktorskit, marknadsstånd, sminkleksaker med mera

Vi har även massa fina lekset som är gjorda av trä, man kan leka doktor eller sälja saker i ett marknadsstånd. Barnens rollekar kan är oändliga och hur de leker, ja det vet bara dom. Deras fantasi är så härlig, de kombinerar och leker med alla lekset på de mest otänkbara sätt :)

Verktyg i trä till barnens rollek

På Leksakscity.se hittar du även verktyg av trä. Tåliga verktyg som passar fint då barnen ska leka hantverkare, snickar, rörmokare, mekaniker eller någon annan rollek. Snickarbänkar med verktyg är stora leksaksverktyg där man kan kombinera och greja på massa olika sätt. Det finns även hammare, såg och andra verktyg i trä.

Lekinstrument av trä

Att spela på en xylofon eller slå på en trumma, är ju helt underbart roligt. Att slå på något som ger ljud ifrån sig, är jätteroligt ju :) Vi har även leksaksgitarrer och andra leksaksinstrument i sortimentet. Kända varumärken hittar du hos oss Jabadabado, Tooky Toy, Kids Concept med flera.

Tågbaneleksaker i tåliga konstruktioner av trä

Tågförare har ett roligt liv, där de får se massa olika omgivningar. Här kan barnen själva köra sitt lilla leksakståg och upptäcka lekrummet :) från sitt tåg. Med tågbanor över man även på att sätta ihop olika träklossar samtidigt som man kan leka och ha skoj. Till tågbanorna finns det massa coola tillbehör som skog, fordon, broar, skyltar med mera.

Köp inneleksaker på Leksakscity, spännande, interaktiva och fantastiskt roliga leksaker till barn i olika åldrar. Undrar du över något är det bara att kontakta oss, så hjälper vi er på bästa sätt.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

-125 kr - 1650 kr

Rek. ålder

1 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 1709 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 1709 artiklar